2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm 78 doğumluyum 32 oluyoo sanırım ama aralık doğumlu olduğumdan 32 deniyomu onu da bilemedim şimdi....eğer denmiyosa 31 im

31 eylülde erkek canım:))

Aşerme varmı cnm benim tatlıya var maalesef...deliricimmm annemlerden elmalı pastaa istedim,ölmek üzereyim bekliyorum bakalım

bende hazirn annesi olcam inşallahhhh 8 haziran ve bulantıdan napcağımı şaşırdım artık..işe de gidemiyorum

31 eylülde erkek canım:))

Aşerme varmı cnm benim tatlıya var maalesef...deliricimmm annemlerden elmalı pastaa istedim,ölmek üzereyim bekliyorum bakalım

bende de acaip tuzlu isteği var sabah normalde çok üşenirim üşenmeden zeytinli poğça almaya gittim ki normalde poğça hiç sevmem..tatlı istiyosan seninkine de erkek demeliyiz sanırım ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler

aaaa doğru 33 oluyoo nie küçültmüşüm ki kendimi ben böylee ....sanırım strese girdim 30 altlarını görünce...:)))

valla 33 isen kızz:)) zorla kız yaptık canım yaaa

ye ekşiyi doğur ayşeyi
ye tatlıyı doğur atlıyıı
valla benim cnm şimdi tatlı istiyosa 5 dk sonra 2 bardak turşu suyu istiyoo ayy çok garip oldum ben yaa:2:

78 33 olmuyor mu?:44:
aralık doğumlu olduğundan 32 denebilir

bende hazirn annesi olcam inşallahhhh 8 haziran ve bulantıdan napcağımı şaşırdım artık..işe de gidemiyorum

canım sabahları kraker falan ye...bende işe gitmiyorum valla 1 haftadır...benimde akşamları bulantım oluyor ayva falan yiyorum cnm

canım benide eklermisin

t.u.a.n.a. 28 ağustos 3 haziran 75 izmir 27

Merhaba haziran anneleri nasilsiniz?

kizlar bilgileri yazin siz ben yarin sabah listeye eklerim
burda baya gec oldu ben kactim hadi iyi sohbetler size :)

Bilgilerim:

Adim: Esra

Yasim: 24

Kilom: Soylemek zorundamiyiz seyyy 60

Sehir: Yurt disi

Bebegimi ALLAH nasip kismet ederse 9 haziranda alacagim kucagima

kizlar burayami transfer olduk merhaba arkadaslar bende 26 haziran annesiyim bebisimin kalp atislarini henüz duymadim ama kesesini gördüm ins hepimiz bebiciklerimizi saglicakla aliriz kucagimiza

Galiba transfer olduk Hepimizi bir topikde topladilar... InsaALLAH canim saglikla sihhatle aliriz.

Bizim topik buraya tasinmis umarim diger arkadaslarin hepsi buraya gelirde kaldigimiz yerden devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…