2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bana musade esim isten geldi geliyor... Gorusmek uzere, bebislerinize ve kendinize iyi bakin.

ISIM.................................... SAT........... MUHTEMEL D.T.. ...KILO... SEHIR..YAS

Rubet(Ebru)..........................24Agu..............1haziran...........54........Istanbul..
Laletaha(Lale)....................... 28 Agu............3 haz...........................Bursa.
t.u.a.n.a.............................. 28 Agu............3 haz..............75..........İzmir..27
Es_Ra..................................3eylül..............9 haz..............60...........YurtDışı..24
oglumakardes(Zubeyde)..........11 eylul.......... 17 haz.............75............Eskisehir
_Rana_............................... 13 eylul...........19 haz.............48............izmir.24
lafraise(Ecem)...................... 1 eylul............14 haz..............66...........Istanbul
MrsPink................................8 eylül............14 haz..............57............izmir..25
Ferda(ferdat85).................. 18 eylul.............20 haz.............53,4..........Ankara..26
Solstice(Zumrut)................. 17 eylul.............23 haz.............54............Istanbul..32
Borzo................................ 18 eylul.............24 haz............................Ankara
Elmiranisa(Elmira).................19 Eylül.............25 haz..............51...........İzmir..29
olipps(Pinar)....................... 18 eylul.............26 haz............54,4..........Istanbul.26
yesim............................... 14 eylul ............30 haz........... 53.5......... T.yong..28

Evet hayirlisi bakalim... Kaldigimiz yerden kaynatmaya devam...

Iyidir cnm sen nasilsin? nasil gidiyor hamislik?

Evet cnm, ben geldim bile diyer canlarda gelirler ins

Kaldigimiz yerden dvm kaynatmaya... Nasil gidiyor gebeligin?

Hosgeldin canim. Iyi gidiyor cnm hala pek bulantim falan olmuyor ama daha simdiden hicbir pantalonum olmuyor daha 5. haftada bu kadar gobegim ciktiysa onumuzdeki aylari dusunmek bile istemiyorum. bizim ailede herkes zaten 30-37 kilo aliyo hamileyken. herhalde bende oyle olucam bu gidisle

haklısın cnmda insan bazen bir ilgi falan bekliyor,detaylı anlatsın istiyosun..benim önceki doktorum ağzındna tek kelime çıkmazdı buz gibiydi.....
şimdiki doktorum o kadar ilğiliki beni cebimdben arıyor,bilğilendiriyor,güler yüzlü sabırlaa her sorma cvp veriyor
o kadar moral veriyorki anlatamam....üstelik zekai tahir gibi bir hastanede klinik şefi...okadar yoğunki....ama insan işde:))

superisi.............sat 9 eylül........muhtemel dt 15 haziran.......artvin

ciddimisinn 30-40 kg ne demek...gerçi bebek için değer doğurunca verirsin artık cnm..genetik olabiliyo sanırım

bende yazmıştım ama görmediniz sanırım=(nazar:

MrsPink35................. 8 eylül ........14 haz...... 57...........izmir.25

bende yazmıştım ama görmediniz sanırım=(nazar:

MrsPink35................. 8 eylül ........14 haz...... 57...........izmir.25

9 aylik hamile halimmmmmmmmmmm

InsaALLAH o gunleride gorurum

ciddimisinn 30-40 kg ne demek...gerçi bebek için değer doğurunca verirsin artık cnm..genetik olabiliyo sanırım

30-40 çok fazla be cnm aman dikkat et maksimum 20 olmalı bildiğim evet verirsin ama işte o kadar kiloyu alıp vermek de çok yıpratır sonuçta...

Benide ekleyebilirsiniz :) Nurcan 19 Eylul 25 Haziran 54kg (3 kilo almisim daha 5. haftada ((( ) yurtdisi 28yasindayim

Kızlar ya hepiniz kilo almaya başlamışsınız bizim yarın 6 hafta olucak eee ben 1 kilo vermişim...hiçbişey de yiyesim yok...nasıl beslencek bu kuzu bende...

ISIM.................................... SAT........... MUHTEMEL D.T.. ...KILO... SEHIR..YAS

Rubet(Ebru)..........................24Agu........ ......1haziran...........54........Istanbul..
Laletaha(Lale).......................28 Agu..............3 haz...........................Bursa.
t.u.a.n.a.............................. 28 Agu.............3 haz..............75..........İzmir..27
Es_Ra..................................3eylül..... .........9 haz..............60...........YurtDışı..24
oglumakardes(Zubeyde)..........11 eylul........... 17 haz.............75............Eskisehir
_Rana_............................... 13 eylul............19 haz.............48............izmir.24
lafraise(Ecem)...................... 1 eylul.............14 haz..............66...........Istanbul
MrsPink................................8 eylül.............14 haz..............57............izmir..25
superisi33.............................9 eylül.............15 haz.............................Artvin
Ferda(ferdat85).................. 18 eylul.............20 haz.............53,4..........Ankara..26
Solstice(Zumrut)................. 17 eylul.............23 haz.............54............Istanbul..32
Borzo................................ 18 eylul.............24 haz............................Ankara
Elmiranisa(Elmira).................19 Eylül.............25 haz..............51...........İzmir..29
olipps(Pinar)....................... 18 eylul.............26 haz............54,4..........Istanbul.26
yesim............................... 14 eylul ............30 haz........... 53.5......... T.yong..28

içine sinmeyince olmuyor ki , zaten ben karakterinden değil de bilgisinden bahsettim..insan hissediyor konuşmasından falan.. inşaallah canım yaa

evet bende dikkatli bakınca aha! nolduki diyor içim :))))

aynen katılıyorum bende cümlelerine.. bir can meselesi sonuçta insan merak ediyor bilmek istiyor ki hakkı da..

hele hele sırf bir can değil canından can ciğer parçası yaaa...

ne doktorlar var inan hak verirsin bize senkolikim :)))

.

Son düzenleme:
Kızlar ya hepiniz kilo almaya başlamışsınız bizim yarın 6 hafta olucak eee ben 1 kilo vermişim...hiçbişey de yiyesim yok...nasıl beslencek bu kuzu bende...

canım yaa folik asit hapinı al meyva ye,fındık ananas falan ye o beslenir sen meraklanma zaten daha minnak.2 cm falan sanırım..meraklanma sen alırsın zamanla cnm

canııımm bende yasımı yazmayı unutmusummm :)) 21

kızlaarr su kilo konusunaa gelince sormayın benim cok ama cooook istahım acıldı.. her dakika tatlı yiyorum 5 kg aldım 10.haftadan vee testlerden sonra diyetisyen kontrolünde beslenicemm bebegim kilo alsın ama ben almayayım diye :)

ISIM.................................... SAT........... MUHTEMEL D.T.. ...KILO... SEHIR..........YAS

Rubet(Ebru)..........................24Agu........ ......1haziran...........54........Istanbul..
Laletaha(Lale).......................28 Agu..............3 haz...........................Bursa.
t.u.a.n.a.............................. 28 Agu.............3 haz..............75..........İzmir.........27
Es_Ra..................................3eylül..... .........9 haz..............60...........YurtDışı.....24
oglumakardes(Zubeyde)..........11 eylul........... 17 haz.............75............Eskisehir
_Rana_............................... 13 eylul............19 haz.............48............izmir.........24
lafraise(Ecem)...................... 1 eylul.............14 haz..............66...........Istanbul......21
MrsPink................................8 eylül.............14 haz..............57............izmir........25
superisi33.............................9 eylül.............15 haz.............................Artvin
Japonica..............................14eylül.............20 haz..............58............İstanbul....31
Ferda(ferdat85).................. 18 eylul.............20 haz.............53,4..........Ankara......26
Solstice(Zumrut)................. 17 eylul.............23 haz.............54............Istanbu......32
NuLaSe(Nurcan)...................19 eylül.............25 haz.............54...........Yurtdışı........28
Elmiranisa(Elmira).................19 Eylül.............25 haz..............51...........İzmir..........29
olipps(Pinar)....................... 18 eylul.............26 haz............54,4..........Istanbul......26
yesim............................... 14 eylul ............30 haz........... 53.5......... T.yong........28

Son düzenleme:
selam kızlar,

bugün itibariyle 7 artı 7 yim. epeydir forumu takip ediyorum fakat pek yazamadım.

ben aynı anda iki doktora birden kontrole gidiyorum. biri ssk da, biri de özel hastanede,
bu aralar bir hafta ssk ya bir hafta da özele gidiyorum. birinden birini ileride seçebilirim, bu şekilde testler ssk da daha çok soru cevap yapabildiğimiz kontrol de özel hastanede oluyor.

benim gibi yapan var mı onu merak ediyorum.

her hafta ultrasonda bebeğe bakmanın bebeğe bir zararı var mı acaba?

beni de listeye eklerseniz sevinirim

hepcik, 1 eylül 2011, 7 haziran 2012, 49 kg, edirne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…