Evet hayirlisi bakalim... Kaldigimiz yerden kaynatmaya devam...
Iyidir cnm sen nasilsin? nasil gidiyor hamislik?
Evet cnm, ben geldim bilediyer canlarda gelirler ins
Kaldigimiz yerden dvm kaynatmaya... Nasil gidiyor gebeligin?
Elbette hayır canım,alakası yok.Böyle herşeyi kuruntu yapma kendine.Doktor olayını da kafana takma.Her doktorun -özellikle de jinekoloji ve psikyatr da- yaklaşım stili nev-i şahsına münhasırdır.Bazısı babacan,bazısı,mesafeli,bazısı samimi,bazısı sinirli....Önemli olan deneyimini en doğru biçimde sana fayda sağlayacak amaçta kullanması.Doktorlar için önemli olan budur.Bu meslek hiç kolay bir meslek değil.Konu gebelik olduğunda kesin bulgular olmadan ne iyi ne kötü der doktorlar durum için.Ne yersiz umutlara sevk etmek isterler,ne de yersiz korkulara salmak isterler.Tıp dalında hastalara karşı yapılan açıklamalar hep muaalak taşır,olabilirlilik,olasılık negatif ya da pozitif anlamda hep mümkündür.Çünkü insan bedeninin,fizyolojisinin tedaviye vereceği cevaplar ya da içinde bulunduğu durum değişkenlik gösterebilir.Doktorun uzman doktorsa yeterliliğe sahip olduğuna inanmalı ve ona güvenmelisin.
superisi.............sat 9 eylül........muhtemel dt 15 haziran.......artvinISIM..................... SAT.... MUHTEMEL D.T ..KILO... SEHIR..YAS
Rubet(Ebru)............... 24Agu.......1haziran.......5 4........Istanbul..
Laletaha(Lale).......... 28 Agu........3 haz.......................Bursa.
t.u.a.n.a................ 28 Agu........3 haz........75............İzmir..27
Es_Ra................... .?????..........9 haz........60............YurtDışı..24
oglumakardes(Zubeyde).11 eylul... 17 haz.......75............Eskisehir
_Rana_.................... 13 eylul......19 haz.......48............izmir.24
lafraise(Ecem).......... 1 eylul........14 haz........66...........Istanbul
Ferda(ferdat85)....... 18 eylul......20 haz.......53,4..........Ankara..26
Solstice(Zumrut)...... 17 eylul.......23 haz.......54............Istanbul..32
Borzo.................... 18 eylul.......24 haz......................Ankara
Elmiranisa(Elmira).....19 Eylül.......25 haz.........51..........İzmir..29
olipps(Pinar)............. 18 eylul......26 haz.......54,4..........Istanbul.26
yesim................... 14 eylul ......30 haz...... 53.5........ T.yong..28
Hosgeldin canim. Iyi gidiyor cnm hala pek bulantim falan olmuyor ama daha simdiden hicbir pantalonum olmuyordaha 5. haftada bu kadar gobegim ciktiysa onumuzdeki aylari dusunmek bile istemiyorum. bizim ailede herkes zaten 30-37 kilo aliyo hamileyken. herhalde bende oyle olucam bu gidisle
ISIM..................... SAT.... MUHTEMEL D.T..KILO....... SEHIR..YAS
Rubet(Ebru)............... 24Agu.......1haziran.......5 4............Istanbul..
Es_Ra................... .?????..........9 haz........60............YurtDışı..24
ISIM..................... SAT.... MUHTEMEL D.T..KILO....... SEHIR..YAS
Rubet(Ebru)............... 24Agu.......1haziran.......5 4............Istanbul..
9 aylik hamile halimmmmmmmmmmm
InsaALLAH o gunleride gorurum
ciddimisinn 30-40 kg ne demek...gerçi bebek için değer doğurunca verirsin artık cnm..genetik olabiliyo sanırım
ISIM.................................... SAT........... MUHTEMEL D.T.. ...KILO... SEHIR..YAS
Rubet(Ebru)..........................24Agu..............1haziran...........54........Istanbul..
Laletaha(Lale)....................... 28 Agu............3 haz...........................Bursa.
t.u.a.n.a.............................. 28 Agu............3 haz..............75..........İzmir..27
Es_Ra..................................3eylül..............9 haz..............60...........YurtDışı..24
oglumakardes(Zubeyde)..........11 eylul.......... 17 haz.............75............Eskisehir
_Rana_............................... 13 eylul...........19 haz.............48............izmir.24
lafraise(Ecem)...................... 1 eylul............14 haz..............66...........Istanbul
MrsPink................................8 eylül............14 haz..............57............izmir..25
Ferda(ferdat85).................. 18 eylul.............20 haz.............53,4..........Ankara..26
Solstice(Zumrut)................. 17 eylul.............23 haz.............54............Istanbul..32
Borzo................................ 18 eylul.............24 haz............................Ankara
Elmiranisa(Elmira).................19 Eylül.............25 haz..............51...........İzmir..29
olipps(Pinar)....................... 18 eylul.............26 haz............54,4..........Istanbul.26
yesim............................... 14 eylul ............30 haz........... 53.5......... T.yong..28
içine sinmeyince olmuyor ki , zaten ben karakterinden değil de bilgisinden bahsettim..insan hissediyor konuşmasından falan.. inşaallah canım yaaElbette hayır canım,alakası yok.Böyle herşeyi kuruntu yapma kendine.Doktor olayını da kafana takma.Her doktorun -özellikle de jinekoloji ve psikyatr da- yaklaşım stili nev-i şahsına münhasırdır.Bazısı babacan,bazısı,mesafeli,bazısı samimi,bazısı sinirli....Önemli olan deneyimini en doğru biçimde sana fayda sağlayacak amaçta kullanması.Doktorlar için önemli olan budur.Bu meslek hiç kolay bir meslek değil.Konu gebelik olduğunda kesin bulgular olmadan ne iyi ne kötü der doktorlar durum için.Ne yersiz umutlara sevk etmek isterler,ne de yersiz korkulara salmak isterler.Tıp dalında hastalara karşı yapılan açıklamalar hep muaalak taşır,olabilirlilik,olasılık negatif ya da pozitif anlamda hep mümkündür.Çünkü insan bedeninin,fizyolojisinin tedaviye vereceği cevaplar ya da içinde bulunduğu durum değişkenlik gösterebilir.Doktorun uzman doktorsa yeterliliğe sahip olduğuna inanmalı ve ona güvenmelisin.
evet bende dikkatli bakınca aha! nolduki diyor içim :))))Bende cok sinir oluyorum ruhsuz doktorlara... Cnm bos ver sende degistir elbette sonunda bulursun gonlune gore bir doktor.
Cok onemli doktorunun iyi olmasi cunku zaten hamilelikten dolayi bire bin katma sendromu cikti bende... Yani doktor birazcik fazla inceleyince filan (konusmadan) hemen kalbim kut kut atmaya basliyor iste kotu bisi gordu gibisine
Benim bu doktorum Tup bebek unitesinden o yuzden 9 ay beni takip edemiyecek ama 3 ay birakmiyacam seni dedi... Belki 4 ayima kadarda bakar cok iyi bir kadinnn cok severek gidiyorum hastaneye
bende yazmıştım ama görmediniz sanırım=(nazar:
MrsPink35................. 8 eylül ........14 haz...... 57...........izmir.25
aynen katılıyorum bende cümlelerine.. bir can meselesi sonuçta insan merak ediyor bilmek istiyor ki hakkı da..haklısın cnmda insan bazen bir ilgi falan bekliyor,detaylı anlatsın istiyosun..benim önceki doktorum ağzındna tek kelime çıkmazdı buz gibiydi.....
şimdiki doktorum o kadar ilğiliki beni cebimdben arıyor,bilğilendiriyor,güler yüzlü sabırlaa her sorma cvp veriyor
o kadar moral veriyorki anlatamam....üstelik zekai tahir gibi bir hastanede klinik şefi...okadar yoğunki....ama insan işde:))
Kızlar ya hepiniz kilo almaya başlamışsınız bizim yarın 6 hafta olucak eee ben 1 kilo vermişim...hiçbişey de yiyesim yok...nasıl beslencek bu kuzu bende...
ISIM.................................... SAT........... MUHTEMEL D.T.. ...KILO... SEHIR..YAS
Rubet(Ebru)..........................24Agu..............1haziran...........54........Istanbul..
Laletaha(Lale)....................... 28 Agu............3 haz...........................Bursa.
t.u.a.n.a.............................. 28 Agu............3 haz..............75..........İzmir..27
Es_Ra..................................3eylül..............9 haz..............60...........YurtDışı..24
oglumakardes(Zubeyde)..........11 eylul.......... 17 haz.............75............Eskisehir
_Rana_............................... 13 eylul...........19 haz.............48............izmir.24
lafraise(Ecem)...................... 1 eylul............14 haz..............66...........Istanbul
MrsPink................................8 eylül............14 haz..............57............izmir..25
Ferda(ferdat85).................. 18 eylul.............20 haz.............53,4..........Ankara..26
Solstice(Zumrut)................. 17 eylul.............23 haz.............54............Istanbul..32
Borzo................................ 18 eylul.............24 haz............................Ankara
Elmiranisa(Elmira).................19 Eylül.............25 haz..............51...........İzmir..29
olipps(Pinar)....................... 18 eylul.............26 haz............54,4..........Istanbul.26
yesim............................... 14 eylul ............30 haz........... 53.5......... T.yong..28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?