sanırım hep birlikte burdan devam ediyoruz
Zoraki gecis yaptik buraya
alışırız inşallah napalım :)
herkese iyi akşamlar
tanıdık tanımadık :)
benıde listeye ekleyebılırsınız
adım nazlı
sat 1 eylul
24 yaşındayım
mersindenim
muhtemel dogm 7-8 haziran
kilomu yazmak istemiyorum
Merhaba canım...ekleriz tabi..
ISIM.................................... SAT........... MUHTEMEL D.T.. ...KILO... SEHIR..........YAS
Rubet(Ebru)..........................24Agu........ ......1haziran...........54........Istanbul..
Laletaha(Lale).......................28 Agu..............3 haz...........................Bursa.
t.u.a.n.a.............................. 28 Agu.............3 haz..............75..........İzmir.........27
Hepcik.................................1 eylül..............7 haz..............49...........Edirne
Denizinkızı(Nazlı)....................1 eylül...............8 haz............................Mersin........24
Es_Ra..................................3eylül..... .........9 haz..............60...........YurtDışı.....24
oglumakardes(Zubeyde)..........11 eylul........... 17 haz.............75............Eskisehir
_Rana_............................... 13 eylul............19 haz.............48............izmir.........24
lafraise(Ecem)...................... 1 eylul.............14 haz..............66...........Istanbul......21
MrsPink................................8 eylül.............14 haz..............57............izmir........25
superisi33.............................9 eylül.............15 haz.............................Artvin
gamzem28(gamze).................13 eylül............19 haz..............70............İstanbul.....23
utkumuz...............................14 eylül............20 haz.............45.............K.maraş
Japonica..............................14eylül..... ........20 haz..............58............İstanbul....31
Ferda(ferdat85).................. 18 eylul.............20 haz.............53,4............Ankara......26
Solstice(Zumrut)................. 17 eylul.............23 haz.............54..............Istanbu......32
Borzo................................ 18 eylul.............24 haz..............................Ankara........30
NuLaSe(Nurcan)...................19 eylül.............25 haz.............54..............Yurtdışı........28
Elmiranisa(Elmira).................19 Eylül.............25 haz..............51..............İzmir..........29
olipps(Pinar)....................... 18 eylul.............26 haz............54,4.............Istanbul......26
yesim............................... 14 eylul ............30 haz........... 53.5......... ....T.yong........28
Solstice(Zumrut)................. 17 eylul.............23 haz.............54..............Istanbu......32
borzoooooo hani ben hani ben haniii benn
bide neden cevap vermedin yhaa
Merhabalar hanımlarrr...
Ben 2011 Haziran Annesiyim.. Böyle sizleri gördükçe eski heyecanlarım aklıma geldi... ahh ah ne günlerdi bee :)) çok özlüyorum valla hamileliğimi...
ben SAT'ım ;
Zumrut hanımla aynıydı :) 23-24 haziranda bekliyorduk oğlumu ama 37+4 te gelmek istedi beyfendi yani 8 Hazranda... normal doğumu denememle sezaryene alınmam bir oldu çünkü kalp atısları yavaslamıstı yavrumun... kordon dolanması olmus meğer... suan 4 bucuk aylık ayın 8inde 5 e girecek...
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin insallah...
canım Tebrik ederimmm sağlıkla büyüsün inşallah.......inşallah cnm biz daha yolun başındayız..inşallah o günleride göricez Allahın izni ile..
benim de rgl başlayış 14-15 eylülmerhaba kızlar bende 2011 haziran annesiyim sat ım 25 eylül dü 17 haziranda kızımı kucakladım.hepinizi tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza inşallah.çok güzel günler sizleri bekliyor.bu grup açılınca çok duygulanmıştım,zaman ne çabuk akıp geçiyor geçen yıl bu zamanlarda hamileliğimi yeni öğrenmiştim ve hemen buradaki grubu bulup yazmıştım,ve o gün bugündürde hiç kopmadık,inşallah sizlerde öyle olursunuz.hey gidi günler hey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?