2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Zoraki gecis yaptik buraya

alışırız inşallah napalım :)
herkese iyi akşamlar
tanıdık tanımadık :)
benıde listeye ekleyebılırsınız
adım nazlı
sat 1 eylul
24 yaşındayım
mersindenim
muhtemel dogm 7-8 haziran
kilomu yazmak istemiyorum

Son düzenleme:

Merhaba canım...ekleriz tabi..

ISIM.................................... SAT........... MUHTEMEL D.T.. ...KILO... SEHIR..........YAS

Rubet(Ebru)..........................24Agu........ ......1haziran...........54........Istanbul..
Laletaha(Lale).......................28 Agu..............3 haz...........................Bursa.
t.u.a.n.a.............................. 28 Agu.............3 haz..............75..........İzmir.........27
Hepcik.................................1 eylül..............7 haz..............49...........Edirne
Denizinkızı(Nazlı)....................1 eylül...............8 haz............................Mersin........24
Es_Ra..................................3eylül..... .........9 haz..............60...........YurtDışı.....24
oglumakardes(Zubeyde)..........11 eylul........... 17 haz.............75............Eskisehir
_Rana_............................... 13 eylul............19 haz.............48............izmir.........24
lafraise(Ecem)...................... 1 eylul.............14 haz..............66...........Istanbul......21
MrsPink................................8 eylül.............14 haz..............57............izmir........25
superisi33.............................9 eylül.............15 haz.............................Artvin
gamzem28(gamze).................13 eylül............19 haz..............70............İstanbul.....23
utkumuz...............................14 eylül............20 haz.............45.............K.maraş
Japonica..............................14eylül..... ........20 haz..............58............İstanbul....31
Ferda(ferdat85).................. 18 eylul.............20 haz.............53,4............Ankara......26
Solstice(Zumrut)................. 17 eylul.............23 haz.............54..............Istanbu......32
Borzo................................ 18 eylul.............24 haz..............................Ankara........30
NuLaSe(Nurcan)...................19 eylül.............25 haz.............54..............Yurtdışı........28
Elmiranisa(Elmira).................19 Eylül.............25 haz..............51..............İzmir..........29
olipps(Pinar)....................... 18 eylul.............26 haz............54,4.............Istanbul......26
yesim............................... 14 eylul ............30 haz........... 53.5......... ....T.yong........28

teşekkür ederim :)

Kızlar kasık ağrısı olan varmı...benim özellikle sağ tarafımda batma oluyooo(

Merhabalar hanımlarrr...
Ben 2011 Haziran Annesiyim.. Böyle sizleri gördükçe eski heyecanlarım aklıma geldi... ahh ah ne günlerdi bee :)) çok özlüyorum valla hamileliğimi...
ben SAT'ım ;
Solstice(Zumrut)................. 17 eylul.............23 haz.............54..............Istanbu......32

Zumrut hanımla aynıydı :) 23-24 haziranda bekliyorduk oğlumu ama 37+4 te gelmek istedi beyfendi yani 8 Hazranda... normal doğumu denememle sezaryene alınmam bir oldu çünkü kalp atısları yavaslamıstı yavrumun... kordon dolanması olmus meğer... suan 4 bucuk aylık ayın 8inde 5 e girecek...
Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin insallah...

canım Tebrik ederimmm sağlıkla büyüsün inşallah.......inşallah cnm biz daha yolun başındayız..inşallah o günleride göricez Allahın izni ile..

canım Tebrik ederimmm sağlıkla büyüsün inşallah.......inşallah cnm biz daha yolun başındayız..inşallah o günleride göricez Allahın izni ile..

sağol Allah razı olsn canım... valla ben hamileliğimi bu sitede arkadaşlarımla geçirdim o kadar faydası oldu ki.. biri kontrolden döndüğünde yazar bizde ona göre kıyaslama yapardık, kontrole gidenleri merak ederdik... çok sıkı dostluğumuz oldu. suan facede grup kurduk ordan devam edioruz kardeş gibiyiz hepimiz... insallah sizlerde güzel dostluklar kurarsınız.. Allah yar ve yardımcınız olsn... çok güzel günler bu günler kıymetini bilin ..:)

Merhaba Anneler, Anne Adayları

Haziran Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Haziran Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

hazirananneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Haziran Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Haziran Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

slmmm arkadaşlar ben de haziran annesi olucağıım inşallahhh,ya bizim topik neden kapandı((

bir aksilik olmassa bende haziran 2012 annesiyimmmm 24 eylül 30 haziran 72 kilo izmirr

Son düzenleme:
liste yapılmış bile benide ekleyin kızlarr
18 eylül/24 haziran/ 23 yaş/ kilo 59 /bolu

merhaba kızlar bende 2011 haziran annesiyim sat ım 25 eylül dü 17 haziranda kızımı kucakladım.hepinizi tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza inşallah.çok güzel günler sizleri bekliyor.bu grup açılınca çok duygulanmıştım,zaman ne çabuk akıp geçiyor geçen yıl bu zamanlarda hamileliğimi yeni öğrenmiştim ve hemen buradaki grubu bulup yazmıştım,ve o gün bugündürde hiç kopmadık,inşallah sizlerde öyle olursunuz.hey gidi günler hey

benim de rgl başlayış 14-15 eylül
nasıl oluyor şimdi?

ISIM........... SAT........... MUHTEMEL D.T.....KILO... SEHIR..YAS

Rubet(Ebru)
.............24Agu.......1haziran....54......Istanbul..
Laletaha(Lale)......28 Agu.......3 haz..................Bursa.
t.u.a.n.a............. 28 Agu........3 haz........75.....İzmir...27
Hepcik..................1 eylül.........7 haz........49.....Edirne
Denizinkizi(nazli)....1 eylul........7/8 haz.............Mersin..24
jeremh....................................8 haz.......58.....Konya......25
Es_Ra...................3eylül..........9 haz........60....YurtDışı.....24
oglumakardes(Zubeyde)....11 eylul..... 17 haz.........75.........Eskisehir
_Rana_................ 13 eylul.........19 haz....48.....izmir.........24
lafraise(Ecem)....... 1 eylul.........14 haz....66.....Istanbul......21
MrsPink..................8 eylül..........14 haz....57.....izmir........25
superisi33...............9 eylül..........15 haz............Artvin
gamzem28(gamze)..13 eylül........19 haz....70.....İstanbul.....23
Japonica..................14eylül..... ......20 haz....58.....İstanbul....31
utkumuz..................14 eylul..........20 haz.....45.....K.maras
Ferda(ferdat85)....... 18 eylul.........20 haz.....53,4..Ankara......26
Anneolmakistiyorum...14eylul.........20haz..........................
Solstice(Zumrut)........17 eylul.........23 haz......54.....Istanbul....32
Melinam....................18 eylul.........24 haz......59.....Bolu....
Borzo....................... 18 eylul..........24 haz...............Ankara
NuLaSe(Nurcan).........19 eylül.........25 haz......54.....Yurtdışı......28
Elmiranisa(Elmira)......19 Eylül.......25 haz......51......İzmir.......29
olipps(Pinar)............. 18 eylul.........26 haz.....54,4....Istanbul...26
S_seval.....................20 eylul..........26 haz.....57.......Canakkale
Tuanama........................................26 haz......59.......Almanya..22
Kity.................................................28 haz................istanbul..29
Sera35......................24 eylul..........30 haz......72 .....izmir
yesim....................... 14 eylul .........30 haz..... 53.5...T.yong...28

Atladigim varsa yazin kizlar ekleyeyim
borzocum sende yazmissin eline saglik.

Son düzenleme:
günaydın anneler:)
beni de ekler misiniz listeye.saruboceq,10 eylül,samsun 72 kg ile hamile kaldım bu arada yaşımda 28
benimde ikinci bebeğim olacak Allah kısmet ederse.
bir tane kızım var 2.5 yaşında çalışıyorum ama hiç düşünmüyorum açıkçası Allahım sabrını verir ve büyürler sağlıklarıyla inşallah.
bende kan pıhtılaşması var ben rahat bir hamilelik yaşayamıyorum malesef.10.haftadan sonra bende başlıyor düşük tehlikeleri.bebek aşağıda oluyor genelde.birde kan pıhtılaşması var bende bu yüzdende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ben.pazarteside iğnelere başlıycaz.buna rağmen 3.çocuğumuda yapacağım Allahım ömür verirse.kardeş kadar güzel bir şey yok çünkü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…