selam kızlar,
bugün itibariyle 7 artı 7 yim. epeydir forumu takip ediyorum fakat pek yazamadım.
ben aynı anda iki doktora birden kontrole gidiyorum. biri ssk da, biri de özel hastanede,
bu aralar bir hafta ssk ya bir hafta da özele gidiyorum. birinden birini ileride seçebilirim, bu şekilde testler ssk da daha çok soru cevap yapabildiğimiz kontrol de özel hastanede oluyor.
benim gibi yapan var mı onu merak ediyorum.
her hafta ultrasonda bebeğe bakmanın bebeğe bir zararı var mı acaba?
beni de listeye eklerseniz sevinirim
hepcik, 1 eylül 2011, 7 haziran 2012, 49 kg, edirne
arkadaşlar merhaba allahtan bir sorun olmazsa bende inşallah haziran annesi olacağım..(haziran 19) herkese hayırlı bir hamilelik dilerim :)))
Merhaba cnm..mantıklı yaptığın cnm...benim doktorda devlet hastanesinde ama özelide var testleri ssk ile yapıyoruz muayne özelde oluyor....farklı dr olması daha iyi aslında
daha başındayız karar verince birini bırakırsın cnm.
ultrasonun bebeğe zararı yok diye biliyorum....fakat kalp atışı dinlemenin var dedi biri bu forumda ama doğruluğunu bilmiyorum....
birde alttanmı usg ile baktırıyosun sen...
listeye eklerim ben cnm
canım bilgilerini söyle senide listeye ekleyelim....
teşekkür ederim.
benim doktorumda (özeldeki) kalp sesi dinlemek iyi değil demişti ve dinletmemişti (prof. dr) , ama ssk daki doktor açıp dinletti malesef. benim her iki kontrol de göbekten ultrason ile oluyor,
canım senin son adet tarihinin ilk günü neİ?bugün doktora gittim tam beş haftalık olduğunu söyledi canım
bir kere dinletilir ama her hafta bende karşıyım kalp sesini dinlemeye canım....
göbekden olması iyi.gerçi kalp atışına kadar alttan bakıyolar ama yapcak bişi yok...
canım senin son adet tarihinin ilk günü neİ?
bebeğin doğum tarihi ne
ismin ne
hangi şehir
yaş kaç
kilo ne
13 eylül 2011,19 haziran 2011,gamze,istanbul,23,70
arkadaşlar bide büyüklerimiz hep ilk aylarda alttan usg yaptırmayın kese oynuyo kanamaya düşüğe sebep oluyo diyor bi doğruluğu varmı sizce .ben daha öncede bi düşük yaşadım da sık ultrasona girmiştim sonra karnımda öldü bi bağlantısı varmıdır acaba.:18:
arkadaşlar bide büyüklerimiz hep ilk aylarda alttan usg yaptırmayın kese oynuyo kanamaya düşüğe sebep oluyo diyor bi doğruluğu varmı sizce .ben daha öncede bi düşük yaşadım da sık ultrasona girmiştim sonra karnımda öldü bi bağlantısı varmıdır acaba.:18:
Burada doktorlar 9 ayda yalnizca 2 kez ultrasound yapiyorlar. Ilki 6. haftada kalp atislarina bakmak icin, ikinciside 20. haftada cinsiyete bakmak icin. Fazlasi zararli diyorlar.
slm arkadaşlar,dünden berii girmiyorum sayfaya,bi girdim tanıyamadım acaba yanlış sayfa mı açtım dedimbi anda bir sürü kişi gelmiş ne güzel herkes hoş gelmiş.ekleyen arkadaş beni de eklerse memnun olurum.sat 14 eylül, 20 haziran doğum.6+3 günlük hamileyim
slm arkadaşlar,dünden berii girmiyorum sayfaya,bi girdim tanıyamadım acaba yanlış sayfa mı açtım dedimbi anda bir sürü kişi gelmiş ne güzel herkes hoş gelmiş.ekleyen arkadaş beni de eklerse memnun olurum.sat 14 eylül, 20 haziran doğum,k.maraş 45 kilo 6+3 günlük hamileyim
aslında ne kadar mantıklı....burda 15 güyada ayda bir mutlaka cnm...peki ikili tarama yada 3lü tarama falan birde 22. haftada detaylı usg falan var onlara bakmıyolarmı cnm Ultrason ile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?