2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inş. güzel haberler duyarız cinsiyeti içinde farketmez kız yda erkek olması yeterki sağlıklı olsun ama merak ediyorum birşeyler almak istiyorum ama elim hep erkek reyonuna gidiyor sonrada daha belli değil deyip bırakıyorum şimdi arkadaşıma kız bebeği için bebek şekeri hazırlıyorum helede o bebek şekerlerini hazırladıkça bizimkide belli olsun diye can atıyorum

bazılarında söylüyolar evet ultrason iyi gösterirse bebek uygun olursa falan Amannnn sağlıklı olup kucağımıza gelsinlerdee ya kız ya erkek napalım

hee iyi canım anca okadar yap sende zaten Allah kabul etsin bende yarın yolundaysa hersey baslamak istiyorum namazıma inşallah

Kızlar bende gecen hafta inanılmaz kabılık vardı bu hafta tesadüfen canım beyaz lahana istedi ama çiğ çiğ Üstüne limon birazda tuz ekip yedim cerez gibi akşamları sabah wc ye nasıl gittiğimi şaşırdım valla tavsiye ederim deneyin hem bol bolda C vitamini işte[/QUOTE]

iyide canım onun gazı mahvetmedi mi seni ben yesem 9 aylık gibi olurdu hemen karnım

Kızlar liseden arkadaşım doğum yaptı hastanede herşey süperdi bebiş tam yemelik hele şunlara bakınn

bebişin adı EFE.Benimde erkek olursa ortada büyük bir karışıklık olucak

midem cok kötü yaa
hiç keyfim yok bugün
bide eşimin yanında çalışan biri vardı
aynı zamanlarda hamile kalmışız eşiyle
düşük yapmış
öffffff

selam kızlar nbr

eşim arıyor diyor nassın diyorum valla hamileyim sen nassın bende de belirtiler var daha regliş olmadım dio töbeeeeeeeeeeeeeeee

midem cok kötü yaa
hiç keyfim yok bugün
bide eşimin yanında çalışan biri vardı
aynı zamanlarda hamile kalmışız eşiyle
düşük yapmış
öffffff

benim bugün sabah yataktan kalkarkenki öğürmeyi saymazsak midem bulanmıyo ama fecii yanıyo
kaç gündür doğru dürüst bişey yemediğimden bugün yediğim için kaldıramadı mide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…