evet de bu evde tek ben doğuryom hayırdır sendemi doğurcan de...
yok zaten ustune dusmuyorumda
ınsna duyunca biraz morali bozuluyor işin gerçeği
sonuçtan tabiki korkumuz ne cıkcak ne olcak diye
ben pek düşünmüyorum açıkçası doktorum sanırım 2li yapmayacak ama yaparsa da 3 hafta var zaten şimdiden kendimi yoramıycam benim tek derdim mide bulantısı.ay bunlar büyüycek koca adam olcaklar bide ya bize neler ettiler
mirayyyyy diğer topiğe gitmiyor musun kuzum
çatlaklar için kızkardeşim hostes Amerika uçuşundan dönerken bana Palmer's stretch marks diye bir krem getirdi,cocoa özlü hergün olmasada sürüyorum arada.....
arkadaslar teselli mesajlariniz icin cok tsk ediyorum insALLAH bende sizler gibi atlaticam bebisimi alicagima inaniyorum biraz cileli olucak ama olucak ALLAH istedikten sonra olur, kan degerleri geldi 6 haftada durmus ilerlememis kan degeri düsüs yok ama cikista olmamis yani düsmesini beklicem ocak ayinda bebisimi alicam tekrar insALLAH hersey düzelir bu sefer hazin sonucla bitmez buarada ben bugün daha iyiyim iyi haberlerii sizlere vericem sözzz ama bir sartim var cinsiyetini bebislerinizin hepiniz tek tek yazicaksiniz banaocakta
valla yaaayy o pijamalarla oturma olayını sorma hiçyatağı bile kapamaya üşeniyorum bazen ara ara giriyorum içine
aynen öylee yatıp kalıyorum
kendimi sıkıyorum sürekli çıkarmim diye
pijamalarla oturuyorum
biz 10+6 olduk inşallah
sen peki ?
benimde 8+4 oldu bulantılarım çok kötü kusmuyorum ama feci şekilde bulantı oluyor hiç bişey yiyip içemiyorum sadece uyumak istiyorum ama nerde uyumak işler beni bekliyor hafta sonuna taşınıyorum
canım kusmuyorsan oda güzel
cunkı cıkarmak kötü oluyor gercekten
sen kusmuyorsan eger söyle düzenli yesen
fazla zaman gecmedne bişeyler atıştırsan daaaha düzelir o
ama yemezsen içmezsen hiç geçmez
bende taşındım gecenlerde
zor oluyor biraz
varm ıyardım etcek biri
valla yaa
geçen bi tanıdık gördü
ay nolmus sanaaa
haline bakk hep bakımlı gezerdin ohhh
hep bizmi böyle gezcez demesinmii
içten içe kıskançlık varmıs kdında herhalde sok oldum
aynen yaaa eve kapattım kendimi
pijamalar saçlar toplu hep taramıyorum bile
net başında geçiriyorum günümü :))
masallah bebise:) bende aynindan istiyorum :)) annede cok bakimli benim halim icler acisiydi ozendim bende dogumda koks olmak istiyorum :)Kızlar liseden arkadaşım doğum yaptı hastanede herşey süperdi bebiş tam yemelik hele şunlara bakınn
Eki Görüntüle 289465 Eki Görüntüle 289466 Eki Görüntüle 289467 Eki Görüntüle 289468 Eki Görüntüle 289469
bebişin adı EFE.Benimde erkek olursa ortada büyük bir karışıklık olucak
selam kızlar nbr
eşim arıyor diyor nassın diyorum valla hamileyim sen nassın bende de belirtiler var daha regliş olmadım dio töbeeeeeeeeeeeeeeee
ben zaten tombik hamiş kaldım pelincim o yüzden göbüşüm vardı :))))
anlayacağın bebek mi göbek mi bilemiyorum ki :)))))
kızlar hepinizi öper ve kaçarımmmmmm byeeeee
masallah bebise:) bende aynindan istiyorum :)) annede cok bakimli benim halim icler acisiydi ozendim bende dogumda koks olmak istiyorum :)
oda iyiymis
kizlar isim arastirmalari hizla devam ediyor bartu yu buldum nasil?
birde goktug var. metehan da onceden vardi ? esime begendirdi bartuyu karar verirsem islerim onu:)
bertug da var ama onun anlamini tam bilmiyorum sizce nasil isimler???
aynen canımbenim saçlar açık papaz gibi oldu sabah bi kalkım kendimden soğudum artık bide net başındayız hep Hergün aynı sitelere salak salak bakıyorum
Doğuma fena bakımsız girdi çıktı makyaj yaptık hemendedim bendede böyle yapın daha ben ayılmadan siz yapın makyajı
ben zaten tombik hamiş kaldım pelincim o yüzden göbüşüm vardı :))))
anlayacağın bebek mi göbek mi bilemiyorum ki :)))))
peliisshh arkadasın hizmette mi dogum yaptı
doktoru kim... nasıl yaptı dogumu.. ayy bana detay ver noluuur bende oraya gidicem çünküü
evet canım hizmette yaptı.Normal doğum bekliyoduk ama sancısı falan gelmedi bi türlü suni sancı vericeklerdi bunuda arkadaşım istemedi cesaret edemedi sezeryan oldu..Ama akşamı ayağa kalktı ve ağrı falan öyle deli gibi olmadı.çok memnun kaldı.Genel anesteziyle olmasına rağmen..Doktorunun adını bilmiyorum ama öğrenirim senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?