2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mirayyyyy diğer topiğe gitmiyor musun kuzum

çatlaklar için kızkardeşim hostes Amerika uçuşundan dönerken bana Palmer's stretch marks diye bir krem getirdi,cocoa özlü hergün olmasada sürüyorum arada.....

iyide canım onun gazı mahvetmedi mi seni ben yesem 9 aylık gibi olurdu hemen karnım[/QUOTE]

Yapıyo ama benim gaz cıkarmada sorunum yok canım kabızlıktan iyidir yani benim için

Kızlar 2 li test en güvenilir olanaı bu arad . En gercek sonuc 2 lide alınıyor 3-4 lü sanki onun teyidi oluyo. Gecen bir Prof cıktı o dedi. Hala en iyi sonucu veren 2 li testir dedi ama sonuçta bu test sonucu kesin Dowbn Sedromlu yada diğil demek deği bu arad sadece istatistiki veri veriyor Yani diyoki 7000 kişinin senin gibi kanı ölcümü varsdı 1 tanesğ Down sendromlu oldu Normal değerler 4000 5000 de bir yazanlar ve üstü . Ama benim arkadaşımın 98 de 1 cıktığı halde gayet sağlıklı bebeği oldu. Bir başka tanıdığın çok yüksek olmasına ragrem Down Sendromlu ooldu yani bu testlerin garantisi yok kızlar malesef o yüzden çok düşünmeyin derim şimdiden ileride ense kalınlığı ve nazal kemiiği ölcümünde çıkar ortaya Alahh korusn varsa. Tabi nazal kemiğini ölcebilen cok iyi bir doktor lazım

mirayyyyy diğer topiğe gitmiyor musun kuzum

çatlaklar için kızkardeşim hostes Amerika uçuşundan dönerken bana Palmer's stretch marks diye bir krem getirdi,cocoa özlü hergün olmasada sürüyorum arada.....

krem sürmek için erken değil mi daha? göbüş varmı yoksa? ha bide bişi duydum göbek hemen belirginleşirse erkek hemen çıkmazsa kız diyorlar.doğru mudur? bi bilginiz varmı?

bu yazıyı okuyunca moralim alt üst oldu

ayy o pijamalarla oturma olayını sorma hiç yatağı bile kapamaya üşeniyorum bazen ara ara giriyorum içine
valla yaa
geçen bi tanıdık gördü
ay nolmus sanaaa
haline bakk hep bakımlı gezerdin ohhh
hep bizmi böyle gezcez demesinmii
içten içe kıskançlık varmıs kdında herhalde sok oldum

aynen yaaa eve kapattım kendimi
pijamalar saçlar toplu hep taramıyorum bile
net başında geçiriyorum günümü :))

aynen canım benim saçlar açık papaz gibi oldu sabah bi kalkım kendimden soğudum artık bide net başındayız hep Hergün aynı sitelere salak salak bakıyorum

ben zaten tombik hamiş kaldım pelincim o yüzden göbüşüm vardı :))))
anlayacağın bebek mi göbek mi bilemiyorum ki :)))))

masallah bebise:) bende aynindan istiyorum :)) annede cok bakimli benim halim icler acisiydi ozendim bende dogumda koks olmak istiyorum :)
selam kızlar nbr

eşim arıyor diyor nassın diyorum valla hamileyim sen nassın bende de belirtiler var daha regliş olmadım dio töbeeeeeeeeeeeeeeee
oda iyiymis

kizlar isim arastirmalari hizla devam ediyor bartu yu buldum nasil?
birde goktug var. metehan da onceden vardi ? esime begendirdi bartuyu karar verirsem islerim onu:)
bertug da var ama onun anlamini tam bilmiyorum sizce nasil isimler???

hımm ben zayıf olduğum için göbeğim zaten yoktu hala da göbeğim yok.1 ay sonra çıkar sanırım hepten dümdüz çünkü :)

Doğuma fena bakımsız girdi çıktı makyaj yaptık hemen dedim bendede böyle yapın daha ben ayılmadan siz yapın makyajı

aynen canım benim saçlar açık papaz gibi oldu sabah bi kalkım kendimden soğudum artık bide net başındayız hep Hergün aynı sitelere salak salak bakıyorum

vallaaaa cok bıraktık kendimizi
inşallah toparlarız
3 ay falan doluncaa
yoksa yandık
aynen bendee oku oku okuuu baska bişey yapmıyorum

Doğuma fena bakımsız girdi çıktı makyaj yaptık hemen dedim bendede böyle yapın daha ben ayılmadan siz yapın makyajı

peliisshh arkadasın hizmette mi dogum yaptı
doktoru kim... nasıl yaptı dogumu.. ayy bana detay ver noluuur bende oraya gidicem çünküü

1,5 lt su içtim ama 1 kez wc ye gitmedim
karnım değil ama midem 9 aylık gibi
ben bu gidişatı iyi görmüyorum
10dk dır bulantı da başladı sanırım kusiciiimmm

of yolda belde kusmasam bari

peliisshh arkadasın hizmette mi dogum yaptı
doktoru kim... nasıl yaptı dogumu.. ayy bana detay ver noluuur bende oraya gidicem çünküü

evet canım hizmette yaptı.Normal doğum bekliyoduk ama sancısı falan gelmedi bi türlü suni sancı vericeklerdi bunuda arkadaşım istemedi cesaret edemedi sezeryan oldu..Ama akşamı ayağa kalktı ve ağrı falan öyle deli gibi olmadı.çok memnun kaldı.Genel anesteziyle olmasına rağmen..Doktorunun adını bilmiyorum ama öğrenirim senin için

ben sait bey'e gidicem kısmetse.. ama fiyatlar konusunda cok kararsızım.. muayeneye zam gelmiş hemde nerdeyse %70..
eger dogumda o kadar zam geldiyse başka hastane arastırmam gerekicek

biraz detay alıp bana özelden yazarsan cok sevinirimm

selam kızlar ben geldim?
siz nasılsınız napıyosunuz ? bizim anneler geveze çıktı valla şuna bak kaç sayfa yazmışsınız böyl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…