2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok iyiydiiii yaaa...

koptummm puhaaaaaaaaa bnde izmirli olarak aynınımı yapardım nee

güzelmiş ya hoşuma gitti

kızlar benim aman aman çok mide bulantım yok ama yemek yapamıyorum asla mutfağa girmek dahi gelmiyor içimden bende pırasa söyledim kayınvalideme onu yapacak limonla yerim bastırır midemi...

bencede benimde 3 gün geçmişti kan tahlilinde çıktı herşey beklemesinde fayda var derim hemen kestirip atmış dr başka dr a gitsin bence canım

kızlar arkadasım baska bır doktopra gıdıck saolunnn bende hastalığım bırhafta geçtıkten sonra gıtmıştım 286 çıkmıştı bırdahada kan tahlılı yaptırmadım hiç şuan 9 haftamdayım çok ii gözukuo ultrasondada ıkıncı kantahlılı yaptırsamıydım

kızlar benim aman aman çok mide bulantım yok ama yemek yapamıyorum asla mutfağa girmek dahi gelmiyor içimden bende pırasa söyledim kayınvalideme onu yapacak limonla yerim bastırır midemi...

ben dün falan mahv-u perişan hallerdeydim ama bugün çok şükür iyiyim
yine de yemek yapabileceğimi sanmıyorum annemden istek yapıcam ben de

hazır midem bulanmıyoken karnıbahar yaptırayım

ikiside süperdi cok guldum

bende bigün iyiyim bi gün çok kötüyüm kızımda daha beterdim eriyordum açlıktan bunda da yiyemiyorum ama kilo kaybım olmadı ekmeğe feci dayandım midemi acayip bastıyor çok kilo almaktan korkuyorum((

bende bigün iyiyim bi gün çok kötüyüm kızımda daha beterdim eriyordum açlıktan bunda da yiyemiyorum ama kilo kaybım olmadı ekmeğe feci dayandım midemi acayip bastıyor çok kilo almaktan korkuyorum((

yok be cnm zaannetmem yani boşver dert de etme kendine bende yeyip duruyorumm valla çok fenaa kızmda hiç aşermemiştim bunda ne duysam ister oldummm kocamm yakında isyana gircekk her akşam adama sipariş verip duruyorum abuk subuk şeyler...

ay canım ya keşke benimde canım istese de bende telefon etsem ama yok ne yiyeceğimi bilmiyorum şuan bile kötüyüm ya bide fena halde uykum var masa başında uyumak üzereyim
kızımda 12 kg ile bitirdim 15 günde normal kiloma dönmüştüm ama bunda daha çok alacağım öyle bir his var içimde bide benim boyum uzun çok iri gözüküyorum sonraaa

bende kıızmda 13 aldım ama bunda mumla arıcam gibi o kiloyuu boşver bakk nasılsa 15 günde vermişsinn şu miden de düzelsin hayırlısıyla dert etme hem daha ii boyun uzunmuşş kiloyu kaldırır merak etme...sıkıntı da yapma kendine hiç...

ay canım ya ben ilk okudugumda gecti normal hayata döndün sandım nede olsa şimdi kış dısarıda bizi cezbeden bişey yok bol bol yatalım :)

aynen yattıkça alıştım sanki, zaten bünyemde istemiyor çabuk yoruluyorum,iştah da yok bitkin düşüyorum hemen. doğunca zaten bu günleri ararız

canım benim kanamam devam etmiyor ama plesenta sorunuymuş benimki 14 . haftaya kadar tekrarlayabilir korkma dedi dr um. alah bilir tabi ama tehlikeyi atlattık gibi şimdilik. namazlarımın sadece farzını o da oturarak kılıyorum allah kabul etsin inş. bende başlarda yemeğe dahi kalkmıyordum am şimdi kasmıorum o kadar genelde yatıyorum yemek lavaabo ve namaza kalkıyorum .birde sizleri özleyince azıcık pcp başına geçiyorum...

selam arkadaşlar nasılsınız ben çok fena grip olmuş durumdayım doktoru aradım burun fıs fısı dahıl hıc bır ılac kullanma ustune zencefıl vıks sakın haa kullanma dedi napıcam ben yaa nasıl geçicek bu grip bide ben grip olduğumda yaza kadar gitmez şimdi üzerimden bu grip offf diyorum oooffff

kızlar sizde kabızlık devam mı hala ... acaba iştah çok olmadığından da mı sorun artıyor. ama aldığım kitapta yazıyordu hamilelikte kabızlığın faydası bünyeden çabuk atılamayan besinlerin emilimi daha iyi olurmuş,bebeğe daha çok destek gidermiş bulantılı anneler az yesede. yani kabızlığın da hikmeti varmış, hor görmeyelim garibi

geçmiş olsun cnmm yaa tek çaree bol bol c vitamini al cnm mandalina portakalll sıksık iç olmadı yee mutlaka..hamişken malesef başka çaresi olmuyoo bu hastalığın bide tabiii bol bol yat dinlen hatta terleyebiliyosan terle bol bol çamaşır değiştirr...birisi varsa yanında daha kolay atlatırsın cnm...

cnm benim ilk hamilleiğimde dah fazla oluyodu kabız normal olarak da bünyem hergün tuvalete çıkmaya elverişli değil...ama kızmda bulantım olmmamasına rağmen çok yiyemezdimmm ve son aya kadar çok çektim kabızlıktann ama bunda sorunum olmadı şimdiyee kadar diimmm bol bol su için arkadaşlarr en iyi o geliyoo içebiliyosanızz bide tabii yemekle de alakalı aç durmamaya çalışın..bulantısı akadaşlar için bu zor biliyorum ama inşallah 12. haftadan sonra kesilir de onlar da rahatlarlar..

yeşimcim beni eklemiştin tabloya en son gördüğüm tabloda yine yoktum ((((
özel msj. atmıştım ya dün de yazdım okudun mu bilmem,işte beni bir eklesen canım

Buda benden kızlarrr uzun zamandır severimm çoğunuz okumuş olabilirsiniz okumamış olanlaraa mutlaka okuyun derim...:))))
.
okumamistim ilk kez okuyorum cok guzel gercekten defnein b ebekligini haturlatti
ya gunler zor geciyor diyoruzda aslinda baya yol almisiz :)
hayirli olsun canim. testlerin spnuclari ici ne zaman gelin dedi. benim randevuma 10 gunum var cok heyecanliyim:)
canim bal kaynat icine limon sik o iyi geliyormus. su 3 ayi bir atlatsaydik ben gebelik basinda cok kotu grip oldum ama ilac veri bana
zararsiz dedi 3 gunde kaltim ayaga ve masallah daha hastalanmadim ins hic hasta olmayiz ya gecmis olsun

evet canım bol su ve osmolac diye hamilelere zararsız bir şurup verdi drum yemeklerle onu alınca çok rahatlatıyor...

saol canım bende öyle yapmaya calısıyorum artık napıyım bol bol c vıtamını baska caresı yok sımdılık kımse yok malesef yanımda annem uzakta kayınvalıdem yakın ama cagırmam gerek yok otursun valla o kendı evınde

kabızlık sorunu çeken arkadaşlar marketlerde siyah kayısı diye birşey var kuru kayısı reyonlarında satılıyor paket ıcerısınde ben her sabah onlardan 3-4 tane ac karnına yıyıp uzerıne 1 bardak su ıcıyorum ıyı oluyor en azından cok fena bı kabızlık cekmıyorum cok zor oluyor cunku kabızlık cekınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…