2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eklerim canim hayirli olsun bebisin
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Kan pihtilasmasi teshisi nasil konuluyor ?
nasil anladiniz ?
bende cok cocuk dusunuyorum 3-4 :)
benmde 2. si bir kizim var ocakta 3 yasini bitirecek

bende kan sulandırıcı kullanıyorum clexane diye bir iğne beta hcg m yavaş yükseliyor diye verdi doktor benzer sorunları olan varmı

ISIM........... SAT........... MUHTEMEL D.T.....KILO... SEHIR..YAS

Rubet(Ebru)
.............24Agu.......1haziran.....54......Istanbul..
Laletaha(Lale)......28 Agu.......3 haz..................Bursa.
t.u.a.n.a............. 28 Agu.......3 haz........75.....İzmir...27
Hepcik..................1 eylül.......7 haz........49.....Edirne
Denizinkizi(nazli)....1 eylul........7/8 haz.............Mersin..24
jeremh..................................8 haz........58.....Konya......25
Es_Ra...................3eylül.........9 haz........60....YurtDışı.....24
oglumakardes(Zubeyde)....11 eylul..... 17 haz.........75.........Eskisehir
_Rana_................ 13 eylul......19 haz.......48.....izmir.........24
lafraise(Ecem)....... 1 eylul.....'..14 haz.......66.....Istanbul...21
MrsPink..................8 eylül.......14 haz.......57.....izmir...25
superisi33...............9 eylül.......15 haz............Artvin
Saruboceq.............10 eylul.......16 haziran....72.....Samsun
gamzem28(gamze)...13 eylül......19 haz.........70.....İstanbul.....23
Japonica..................14eylül......20 haz....58.....İstanbul....31
utkumuz..................14 eylul......20 haz.....45.....K.maras
Ferda(ferdat85)....... 18 eylul......20 haz.....53,4..Ankara......26
Anneolmakistiyorum...14eylul.......20haz..........................
Solstice(Zumrut).......17 eylul......23 haz......54.....Istanbul....32
Melinam...................18 eylul......24 haz......59.....Bolu....
Borzo..................... 18 eylul......24 haz...............Ankara
NuLaSe(Nurcan)........19 eylül......25 haz......54.....Yurtdışı......28
Elmiranisa(Elmira)......19 Eylül.......25 haz......51......İzmir.......29
olipps(Pinar)............. 18 eylul......26 haz.....54,4....Istanbul...26
S_seval.....................20 eylul.....26 haz.....57.......Canakkale
Tuanama..................................26 haz......59.......Almanya..22
Kity.........................................28 haz................istanbul..29
Sera35.....................24 eylul......30 haz......72 .....izmir
yesim....................... 14 eylul ....30 haz..... 53.5...T.yong...28

bende kan sulandırıcı kullanıyorum clexane diye bir iğne beta hcg m yavaş yükseliyor diye verdi doktor benzer sorunları olan varmı

bende innohep kullandım geçen hamileliğimde.çok sıkıntı yaşadım hatta bulamadık bir süre filan sonra fabrikayı arayıp ürün müdürüyle görüştük toptan hamileliğim süresince yetecek kadar göndermişti bana.

bir tane bebek kaybım oldu benim 4 aylık filandı ondan sonra doktorum kan sulandırıcıyı iğneye başlattı kızımda.

oyyyy ne güzelll 4 aylık olmuş kuzucuklarınız darısı bize benimde 2 yaşında bir kızım var bu 2. hamileliğim umarım sorunsuz geçer bu da...sezeryan olacağından bu da saırım 15 i gibi falan gelir gibime geliyo benimde...

ayyyy cnm yaa inşallahh sorunsuz geçer bu hamileliğin cnm kardeş çok değerli evet bende 3-4 düşünmesemde 2 olmalı die düşünüyorum en azından....

Bu arada kızlar yaa bende acaip uyku hali var kızımda olduğundan sürekli yatamıyorum ama allahtan öyle 7-8 lerde kalkan bi bebeğim yok ama işte 9,30 dedimi engeç kalkmak istiyo bende yataktan zorla kalkıyorum geceleri bayılırdım oturaya şimdi 10 dedimi uykum geliyoo....

benim uykuma rezalet durumda ya kendimi acayip yorgun hissediyorum
bulasik yikiyorum yoruluyorum oturup dinlenip corbayi oyle yaptim
oglendede tavuk yedim ayip soylemesi
esim dissardan getirdi oda biraz yagliymis feci midem suan
hep yatsam hap yatsam yani illa uyku degilde boyle uzanmak tembellik yapmak
en istedigim sey. zorla is yapiyorum ik hamilelik ne kolaymis ya
simdi kizimdan dolayi dinlenmek o kadar kolayda olmuyor

kizlar ya Dr bana ayin 10 gel dedi ama benim ufaklik o zaman 6+4 gibi birsey olucak kalp atisi duyulurmuki ya ?
yoksa 1 hafta sonrami gitsem kesin olsun diye ?? kararsiz kaldim sureklide ultrasona girme istemiyorum. ne yapsamki

çok normal cnm bende aynen öyleyim kafamı kaldıramıyorum akşama kadar uyumak istiyorum....miden için soda dene derim..
.

kizlar ya Dr bana ayin 10 gel dedi ama benim ufaklik o zaman 6+4 gibi birsey olucak kalp atisi duyulurmuki ya ?
yoksa 1 hafta sonrami gitsem kesin olsun diye ?? kararsiz kaldim sureklide ultrasona girme istemiyorum. ne yapsamki

bende salı gidicem 6+2 olcak..doktor duyarız kalp atışını dedi inşallah.....belli olmuyor sanırım cnm

sorma cnm yaa önceden bütün işimi bitirip oturmak isterdim şimdi aynen dediğin gibi 1 oda süpürüyorum sanki 5 oda sildim makinayı boşaltıyorum yemek yapıcam diee gücüm kalmıyoo bide dediğin gibi bi bebek daha olunca o da ilgi bekliyoo çok yorgun hissediyorum sanki kızımda böyle değildim hiç ben yaa...hep böyle sürerse yandık valla
cnm ben dr a daha gitmedim bugün 6 hafta olduk bizde ama haftaya gidicem bende sanırım senin gittiğin zamandaki gibi olur benimde bence görünür die düşünüyorum cnm çünkü kızımda ben 5+6 da gitmiştim ve görmüştüm cnm kalbini de duymuştum sanırım

Günaydın Kızlar Kimse yokmuu

günaydın cnm

merhaba kızlar beni de ekler misiniz listeye..........sat 6 eylül doğum inş 13 haziran yaş 23..........

herkese günaydın kızlar...
benim kadar gaz sorunu yaşayan başka bbiri daha varmı ya?
eşim sırtımı ovuyo her dakika ama sanki bi kuzu yemişim gibi şişlik mahvediyo beni bu gaz mide bulantısı da cabası Allahım yardım et

cnm benim bunda değil ama kızımda yaşamıştım o sorunu yediklerine çok dikkat et cnm gaz yapıcak yiyeceklereden uzak tut kendini bide bana sakız çiğnemek iyi geliyodu sakız çiğne cnm....

Yemek aralarını çok uzatıp birden fazla miktarda yemek yemeyin, sık aralarla her öğünde az miktarda yemeye özen gösterin
- Stres her insanda bu tür şikayetleri arttırır, stresten uzak durun.
- Aşırı kahve tüketiminden kaçının
- Alkol bu şikayetleri arttırır ve zaten gebelikte asla kullanılmaması gerekir.
- Sigara bu şikayetleri arttırır ve zaten gebelikte asla kullanılmaması gerekir.
- Fazla baharatlı, acılı, soslu yiyeceklerden kaçının
- Kızartma ve yağlı yiyeceklerden kaçının
- Düzenli uykuya önem verin
- Egzersiz hamilelikte bir çok konuda olduğu gibi didpepsi konusunda da faydalıdır
- Hamilelik boyunca doğru ve dengeli beslenmeye özen gösterin
- Bazı ilaçlar (vitaminler, demir hapları) bu şikayetleri arttırabilir, doktorunuza bu ilaçları değiştirmek konusunda danışın

Doktorunuz bu tür şikayetlerinizi azaltmak için bazı ilaçlar önerebilir, bu konuda doktorunuza danışabilirsiniz ancak yukarıdaki önlemlere dikkat etmek her zaman gereklidir

yediğin şeylerden olmasın cnm ....

merhaba bende 36 yaşındayım.aranızda en yaşlı benim galiba hepinizin ablası oluyorum.
Benim bu 2.çocuğum olucak inşallah 11 yaşında bir oğlum var bayağı bir ara verdik.
kısmet bugüneymiş.Allah inşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder.

selam kızlar,bizim sayfa değişmiş,buraya geçmişiz sanırım.
rabbim herkezin bebeğini sağ salim kucağına almasını nasib etsin.
benim sat 14 eylül,yaş 33 ilk hamileliğim.daha önce de kimyasal gebeliklerim oldu,kan pıhtılaşması varmış,clexan04 iğne kullanıyorum öğrendiğim günden beri.yarışmaya samsun dan katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…