dim özelden canim sagollisteyi yeşim tekrar düzenledi msj at yazsın senide...bu hali daha güzel oldu...
günaydın canım sen nasılsn?Bu arada listeyi arkadaşalr arada ekrana getiriyolar kalabalık olduğu için ismini yazmayı unutmuş olabiliirler.Bir-iki sayfa geri git ordaki arkadaşa yaz istersen listeyi yayınlamıştı vardı ekranda.
selam kızlar hepinize ayrı ayrı günaydınnnn
poposunu dönmüş yirim onu....utangaç bir kızmı olacak rubet...
sanada gunaydin tatlim nasilsin.listeyi gördüm ama temmuz topigi var ama yinede bu topikte yazan arkadaslarda var yani özel bi yerdeyim dedim
sıkılma canım yaa en azından evde kocan nefesi yanında olsa yeter benimki her aksam 11 de geliyor ben hep yanlızımmmmm
sana da günaydın canım,nasılsın
ben bir kitapdaa okmustum hamilelikte babanin icine dogan cinsiyet %87 dogru cikiyormus diye benim ilk hamileligimde 6 haftalikkken esim elbise almisti simdide yagiz deyip duruyor bakalim
günaydın kızlar,yine okuldayım
ay maaşallah bu kadar büyümüşler miben de benim zeytin tanemi merak ettim şimdi,daha çok var kontrole 1 aralıkta,en son sırt üstü yatıyordu küçük yavrum
iyiyim çok şükür bulantı dışında bi sorunum yok
dün bulanmıyo bulanmıyo dedim akşam sofradan lavaboya zor yetiştim
bugün sabah bulantıyla uyandım ama yinede memnunum halimden
sen nasılsın????
ben de ilk kez bu sabah bulantısız uyandımbi güzel kahvaltımı yaptım böyle olsa keşke hep.2 kilo verdim bulantı yüzünden.sizlerde kilo nasıl aldınızmı verdiniz mi?şu anda 45im
hımm daha çok var olsun zmana hızlı geçiyor bende 24 kasım gelecek perşembe 4 haftadır gitmiyorum sen düşün...:26:
ızılık canım ne olsunsaol canım iyiym sen nasılsın?Evet özel bi yerdesin burası özel ve güzeldir.Gerçi her topic öyledir
benimki kız deyip duruyor doğrumu çıkar acep...eee çin takvimine görede kız benimkisi...:26:
iyiyim çok şükür bulantı dışında bi sorunum yok
dün bulanmıyo bulanmıyo dedim akşam sofradan lavaboya zor yetiştim
bugün sabah bulantıyla uyandım ama yinede memnunum halimden
sen nasılsın????
sbah erken ve akşamları oluyor bulantı dikkat ettimde herkeste aynı gündüz yiyelim doping yapalım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?