2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

listeyi yeşim tekrar düzenledi msj at yazsın senide...bu hali daha güzel oldu...
dim özelden canim sagol
yaz

sanada gunaydin tatlim nasilsin.listeyi gördüm ama temmuz topigi var ama yinede bu topikte yazan arkadaslarda var yani özel bi yerdeyim dedim

ben bir kitapdaa okmustum hamilelikte babanin icine dogan cinsiyet %87 dogru cikiyormus diye benim ilk hamileligimde 6 haftalikkken esim elbise almisti simdide yagiz deyip duruyor bakalim

poposunu dönmüş yirim onu....utangaç bir kızmı olacak rubet...

günaydın kızlar,yine okuldayım
ay maaşallah bu kadar büyümüşler mi ben de benim zeytin tanemi merak ettim şimdi,daha çok var kontrole 1 aralıkta,en son sırt üstü yatıyordu küçük yavrum

sıkılma canım yaa en azından evde kocan nefesi yanında olsa yeter benimki her aksam 11 de geliyor ben hep yanlızımmmmm

benimde öyle cnm büyük ihtimal uncalı banyo taraflarında ev arıyorum sana daha yakın olcam iyi olur görüşürüz artık..

ben bir kitapdaa okmustum hamilelikte babanin icine dogan cinsiyet %87 dogru cikiyormus diye benim ilk hamileligimde 6 haftalikkken esim elbise almisti simdide yagiz deyip duruyor bakalim

benimki kız deyip duruyor doğrumu çıkar acep...eee çin takvimine görede kız benimkisi...:26:

günaydın kızlar,yine okuldayım
ay maaşallah bu kadar büyümüşler mi ben de benim zeytin tanemi merak ettim şimdi,daha çok var kontrole 1 aralıkta,en son sırt üstü yatıyordu küçük yavrum

hımm daha çok var olsun zmana hızlı geçiyor bende 24 kasım gelecek perşembe 4 haftadır gitmiyorum sen düşün...:26:

iyiyim çok şükür bulantı dışında bi sorunum yok
dün bulanmıyo bulanmıyo dedim akşam sofradan lavaboya zor yetiştim
bugün sabah bulantıyla uyandım ama yinede memnunum halimden

sen nasılsın????

ben de ilk kez bu sabah bulantısız uyandım bi güzel kahvaltımı yaptım böyle olsa keşke hep.2 kilo verdim bulantı yüzünden.sizlerde kilo nasıl aldınızmı verdiniz mi?şu anda 45im

ben de ilk kez bu sabah bulantısız uyandım bi güzel kahvaltımı yaptım böyle olsa keşke hep.2 kilo verdim bulantı yüzünden.sizlerde kilo nasıl aldınızmı verdiniz mi?şu anda 45im

dün akşama kadar ben de iyiydim ilk defa ofisteki öğle yemeğini sorunsuz yemiştim
ben 2.5 kg verdim bulantılar yüzünden

hımm daha çok var olsun zmana hızlı geçiyor bende 24 kasım gelecek perşembe 4 haftadır gitmiyorum sen düşün...:26:

aynen canım ben de en son 6 haftalıkken gitmiştim,9 oldum daha 2 hafta var.önemli olan sağlıklı olmaları iyi haberlerini almamaız.geç olsun da güç olmasın

saol canım iyiym sen nasılsın?Evet özel bi yerdesin burası özel ve güzeldir.Gerçi her topic öyledir
ızılık canım ne olsun
dunden berı evdeyım tadılat var

benimki kız deyip duruyor doğrumu çıkar acep...eee çin takvimine görede kız benimkisi...:26:

bılmızorum tatlım cın takvımı dogru cıkanda var palavra dıyende var bılemızorum benım dedıgımı bır kıtapta okumustum
ınsallah ıcıne dogan cıkar zoksa benımkı gercekten kştğ olur ılk günden berı oglunu sevıyor

günaydın hamişler. nasılsınız? ben dün Muhteşem yüzyıl ı izleyip mahvoldum. ((( Allah kimseye evlat acısı vermesin ((

iyiyim çok şükür bulantı dışında bi sorunum yok
dün bulanmıyo bulanmıyo dedim akşam sofradan lavaboya zor yetiştim
bugün sabah bulantıyla uyandım ama yinede memnunum halimden

sen nasılsın????

sbah erken ve akşamları oluyor bulantı dikkat ettimde herkeste aynı gündüz yiyelim doping yapalım.....

sbah erken ve akşamları oluyor bulantı dikkat ettimde herkeste aynı gündüz yiyelim doping yapalım.....

benım hıc bulantım olmadı nede kustum
benım sadece mıdem eksıyordu hep bastırmak ıcın ekmek felan yedım tabıııııı ben yedım o eksıdı.o eksıdı ben yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…