Nasil faydalandin ki?
Uzun zamandır görümcemin kocasına deliriyoduk adam asla gelmez kayınvalidemde hep onları korur. Yok işi vardı da yok bişeydidebenim hamile olduğumu muhtemelen duymuştur tebrik için eşimi bile aramadı dengesiz Enson bugün geliceklerdi onuda iptal edip haftaya ertelemek isteyince ( abuk subuk nedenlerle yine) bende kayınvalideme açtım tlfon ne düşünüyosam hepsini söyledim karnımın şişliği gitti valla
Kızlaarr dün doktora gittim,en son 5+2 iken gitmiştim keseyi görmüştük,dün de bebişimi ve kalp atışlarını gördük hamdolsun,hatta kolları ve bacakları da belli oluyodu,yeyim ben onuu
Bugün 8+2 olduk.Gelişimi çok iyiymiş hamdolsun,bir ay sonra da ikili test için gidicez inş..
bebişimi gördüm ya 2 gündür ağzım kulaklarımda geziyorum:))Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşşş.. Hepinizi öptüm şekerler..hayırlı geceler
İyi geceler canımmSlm kızlar herkes uykuya geçiyo ben daha yeni açtım iyi geceler
Kızlaarr dün doktora gittim,en son 5+2 iken gitmiştim keseyi görmüştük,dün de bebişimi ve kalp atışlarını gördük hamdolsun,hatta kolları ve bacakları da belli oluyodu,yeyim ben onuu
Bugün 8+2 olduk.Gelişimi çok iyiymiş hamdolsun,bir ay sonra da ikili test için gidicez inş..
bebişimi gördüm ya 2 gündür ağzım kulaklarımda geziyorum:))Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşşş.. Hepinizi öptüm şekerler..hayırlı geceler
Valla üzülsünler artık senelerce tut tut kimse üzülmesin aman durumlar bozulmasın banane valla artık hiççççç bişey umrumda değillHelal sana yaşa boşver sen üzülmede kim üzülürse üzülsün
masallah
cok guzelmis gercekten:)söz çok hoşuma gitti kızlarr...ve kesinlikle doğruu...:)))
Gerçeği hayalinden daha güzel olan,ve hayal edip elde ettikten sonra değeri azalmayan, aksine hergün biraz daha artan tek şey EVLATTIR!...
masallah canimKızlaarr dün doktora gittim,en son 5+2 iken gitmiştim keseyi görmüştük,dün de bebişimi ve kalp atışlarını gördük hamdolsun,hatta kolları ve bacakları da belli oluyodu,yeyim ben onuu
Kizlar 725'ci sayfaya giremiyorummmm neden acaba?
Cokermiyelimmm:26:
Neyse... Napalim...
Ben cikiyorum canlar, kendinize iyi bakin opuyorum hepinizi.
Herkeze iyi geceler
mirayyyyy diğer topiğe gitmiyor musun kuzum
çatlaklar için kızkardeşim hostes Amerika uçuşundan dönerken bana Palmer's stretch marks diye bir krem getirdi,cocoa özlü hergün olmasada sürüyorum arada.....
gittim canım 2li testimi de yaptılar ama benim bademim arkası dönük yattığı için cinsiyetini göremedik:)
hastalığıma gelince 12. haftadan sonra ilaç kullanımı daha rahatlıyomuş 1 ay sonra çok çok daha rahat olucakmış durumuna göre orta yolu buluruz sen dr git ihmal etme dedi en azından içim rahatladı.....
günaaydıın kızzlaar
nasılsınız bugüün?bebişeriniz nasııl??
işe gitmek artık ölüm yaaaa bannanne ya yatmak istiyoruum ben uyumasamda yatiiim ööfff bugün böyle bi psikolojideyim
gunaydin hanimlar ve bebislerimiz
nasilsiniz bakalim.hanimlar bu ne cenebaazlik ya birgun sizi takip etme hayaliyle yasiyorum son gunlarde gine ucmus yada ucurmussunuz sayfalari
kizlar ben niye listede yokum biz bir liste ypmistik hatta o listede yasnn sehirde yaziyordu
gunaydin hanimlar ve bebislerimiz
nasilsiniz bakalim.hanimlar bu ne cenebaazlik ya birgun sizi takip etme hayaliyle yasiyorum son gunlarde gine ucmus yada ucurmussunuz sayfalari
kizlar ben niye listede yokum biz bir liste ypmistik hatta o listede yasnn sehirde yaziyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?