kıslarrrrrr ii akşamlarrrrrrrrr
Bu acidan bakincada kiizzzzzzzzzz
Neyse ben cok fazla konusmayim en iyisi yoksa sonu kotu bitecek gibi
Valla iiyim canım yarın bebişimi görmeye gitcem buluşmamız var
bu gidişle eşiminde demesine göre dönme olup çıkıcak senin yüzünden benim oğlum diyo
Hadi insaALLAH hayirlisi... Guzel haberlerle gelirsin insaALLAH.
Valla iiyim canım yarın bebişimi görmeye gitcem buluşmamız var
ALLAH korusunnnnnnn. Rabbim gonlunuze gore versin cnm.
söz çok hoşuma gitti kızlarr...ve kesinlikle doğruu...:)))
Gerçeği hayalinden daha güzel olan,ve hayal edip elde ettikten sonra değeri azalmayan, aksine hergün biraz daha artan tek şey EVLATTIR!...
söz çok hoşuma gitti kızlarr...ve kesinlikle doğruu...:)))
Gerçeği hayalinden daha güzel olan,ve hayal edip elde ettikten sonra değeri azalmayan, aksine hergün biraz daha artan tek şey EVLATTIR!...
biber sürücem zaten herifin ağzına bu gidişlebu arada hemşeriydik dimi biz senlen.....
hadi bakalımmm hayırlı güzel haberlerle gel cnmm ne mutlu sana ...
Sur tatimm gerekiyor arada erkek milletine. evet oyleydik ve hala oyleyiz
eveet hala öyleyiiz
neyse canım ben kaçar malum yarın iş var yatiim artık öpüldünüz bacılıklarr
Bende kaçıyorum artık kızlarr kuzum hala uyumadıı inatla oturuyoo benimlee mecbur beraber yatmalıyızz artık....kendinize ve bebişlerinize ii bakınn..olmas yarın döner dönmez güzel haberlerini getir....
EFENDIMIZE Bı SAHABE GELıYOR VESORUYOR -YARASULLAH 3BEBEGI ÖLEN CENNETLIKMıDıR DıYE
EFENDIMIZ EVTCENNETLIKTIR DıYE CVP VERıYOR BUKEZ BAŞKA Bı SAHABA HEYCANLA SORUYOR
PEKı 2 BEBEGI ÖLEN anne CENNETLIKMıDıRDıYE EFENDIMIZ ONADA EVET DıYE YANIT VERıYOR BAŞKA Bı SAHABA PEKı 1 BEBEĞı ÖLENDE Mı CENNETLIKTIR DıYOR EFENDIMIZ BUNU ÜZERıNE MÜJDELıYOR
EVET BıRBEBEĞı ÖLEN ANNEDE CENNETLIKTIR BU BEBEK DÜŞÜK BıLE OLSA DıYOR
ÖLEN BEBGıNE SABREDEN anne BUNUN ALLAH TAN GELDIGINE ıNANSA VE ıSYANKARALRDAN ALMASA BU ANNEDE CENNETLIKTIR DıYOR
CENNET ANNESı GÜNAYDIN ...
bebisini zamaninda kaybeden annelere gelsin onlarda bizimle
Bugun bebisimi gordum ama nasil heycanladigimi anlatamamm doktorum aaa kimildiyo bu bidik diyince inanamadim henuz daha kucucuk diye ama hakikkatten kimildiyordu kuzumm. Elleri ayaklariyla show yapiyordu annesiyle babasina.
Cikarip yiyesim geldiiiii
ALLAH'ima sonsuz sukurler olsunn...
Bende kaçıyorum artık kızlarr kuzum hala uyumadıı inatla oturuyoo benimlee mecbur beraber yatmalıyızz artık....kendinize ve bebişlerinize ii bakınn..olmas yarın döner dönmez güzel haberlerini getir....
Kıslar bu hamileliğin diğer bir yanı olan istediğini söyleyip karşı tarafın bişey diyememesinden bugün çokta güzel faydalandım
Ay ne güzel maşallah bebişşe. Bende yarın gidcem çok fenayım inşallah yarın ve bundan sonra hep gzel sevinçli haberlerle geliriz canım
Kızlar anladığım kadarıyla topic ahalisinde uykusu erken gelen yok Hani uyku yapardı hamilelik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?