2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

söz çok hoşuma gitti kızlarr...ve kesinlikle doğruu...:)))

Gerçeği hayalinden daha güzel olan,ve hayal edip elde ettikten sonra değeri azalmayan, aksine hergün biraz daha artan tek şey EVLATTIR!...

ALLAH korusunnnnnnn. Rabbim gonlunuze gore versin cnm.

biber sürücem zaten herifin ağzına bu gidişle bu arada hemşeriydik dimi biz senlen.....

Gerçeği hayalinden daha güzel olan,ve hayal edip elde ettikten sonra değeri azalmayan, aksine hergün biraz daha artan tek şey EVLATTIR!...

çok güzelmiiiiiiiiişşşş

Cok dogru o yuzden uzuntumuz mutlulugumuz hep onlara bagli oluyor. Sevincide buyuk oluyor yarasida...

Kıslar bu hamileliğin diğer bir yanı olan istediğini söyleyip karşı tarafın bişey diyememesinden bugün çokta güzel faydalandım

Bende kaçıyorum artık kızlarr kuzum hala uyumadıı inatla oturuyoo benimlee mecbur beraber yatmalıyızz artık....kendinize ve bebişlerinize ii bakınn..olmas yarın döner dönmez güzel haberlerini getir....

Allah sabredenin ve kalbi kırıkların yanındadır canım bol bol dua et şimdi en çok seninki kabul olur inşallah

Ay ne güzel maşallah bebişşe. Bende yarın gidcem çok fenayım inşallah yarın ve bundan sonra hep gzel sevinçli haberlerle geliriz canım

Kızlar anladığım kadarıyla topic ahalisinde uykusu erken gelen yok Hani uyku yapardı hamilelik :)

Bende kaçıyorum artık kızlarr kuzum hala uyumadıı inatla oturuyoo benimlee mecbur beraber yatmalıyızz artık....kendinize ve bebişlerinize ii bakınn..olmas yarın döner dönmez güzel haberlerini getir....

Senin bucur alem... Ne bekliyor hanfendi uyumak icin?

Size iyi geceler cnm, kendinize iyi bakin. Bucuru op benim icin haa bide poposundan bir cimdik al

Tskler cnm

InsaALLAH sende bucurunu kimildarken gorursun. Guzel haberlerle gelirsin insaALLAH cnm.

Hamilelik uyku yapmaz mi? sabahlari uyuyoz yaaa ondan

Saka bi yana uyku bastirdi bendedee o yuzden sanirim bende musade alacam.

Ben öğlen yarım saat kestirdim ondan cok yok uykum iyi geceler kızlar güzel ryalar inşallar

Canım Defnecikte bir an önce uyurda annesinide uyutur Hadi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…