2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

enee nieki kimliğinizle gidin alabilirsiniz dedi işte en yakın nerde die sordu viaportta dedim tamam 5 aralıktan sonra gidip alabilirsiniz dediler..... belkim e bebek problem yapıyodur amaaan olsun maksat ekşın olsun

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik.Hiç acıkmadım ama vitamini içemiyorum aç karnına kahvaltı yapiim Sonra malum kocaların dağıttıklarını temizleme Öptüm kocaman sizi

acayip atraksiyoncuyuz

atraksiyon olmazsa hayat çok yavan olur be

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik.Hiç acıkmadım ama vitamini içemiyorum aç karnına kahvaltı yapiim Sonra malum kocaların dağıttıklarını temizleme Öptüm kocaman sizi

kolay gelsin canım bende sabah erken kalkıp yapıyorumki eve gelince sinirlerim bozulmasın die kolay gelsin afiyet olsuuun

atraksiyon olmazsa hayat çok yavan olur be

kolay gelsin canım bende sabah erken kalkıp yapıyorumki eve gelince sinirlerim bozulmasın die kolay gelsin afiyet olsuuun

Aa bide akşam söyledimki aşkım dikkat et biraz döküyosun hep deyince Bu bi kızdı çocuk gibi azarlıyosun beni diyo bide ahhh ahh işimiz var işimiz

gunaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım bugün ben malum hala çok fena grip durumdayım bütün gece deli gibi baş ağrısı çektim bugün bir doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım belki geçirecek bir ilaç vardır bizim kullanabileceğimiz evde kendim atlatabilecek gibi değilim

geçmiş olsun canım sıcak suyun içine limon dogra birazda bal koy iç ara ara iyi gelir bide terlemeye calıs biraz

Benim gripte aynı şekilde bigün iyi bi gn kötü.sinüzitte var bende akmıyo burnum genzime akıyo hep Kendi kendime geçirme çabalarındayım artık geçmezse bugünde yarın sağlık ocağındaki ebeme gidicem versin ilaç bişi

Aa bide akşam söyledimki aşkım dikkat et biraz döküyosun hep deyince Bu bi kızdı çocuk gibi azarlıyosun beni diyo bide ahhh ahh işimiz var işimiz

ahahaha bizde de oluyo o diyologlar napiim alla alla sonra küsüyo yemiyo ben alıyom tası bu sefer

geçmiş olsun canım sıcak suyun içine limon dogra birazda bal koy iç ara ara iyi gelir bide terlemeye calıs biraz

teşekkür ederim arkadaşlar ıhlamurlu karışım içiyorum sğrekli içine limon tarcın bal elma ayva zencefil bir sürü şey attım içiyorum ama hiç banamısın dediği yok allahtan ateşim çıkmıyor deli gibi bir baş ağrısı ve tıkanıklık var tabi bide halsizlik pelishh akıntının sürekli genzine akmasıda kötü allah korusun daha farklı problemlere yol açar

kızllar ya şimdi ben mayıs annelerinin arasındada yer alıyorum ama genelde buradayım şimdi bi fikir öğrendim ordan kızarlarmı bilmiyorum telif alırız artıkın bu fikir için teşekkür ediyorum kendilerine(pokahontas kullanıcı) gerçi oda fikrini başka bi yerden almış
şimdi kura için kişiler katılıcak ve kurayı çekicek bir kişi ayarlanıcak kime kim çıktı ve o çekiliş sonunda bebişine hediye yollıcak yılbaşı kurası gibi ne güzel diimmii bizde yapaaalıımmıı cinsiyetler belli olduktan sonra ama

benimki net birsey demedi. yani duser yada dusmez ama kanama birazcik olmus dedi.
ptesi kontrolde soyler artik. benim anladigim bu. p.tesi tek gitmeyi dusunmuyorum .
esimin mudurunun hanima rica edicem. zaten koreli ve iyi ingilizcesi var.
benim korecem cokta yeterli olamiyor teknik terimleri bilemiyorum. Drlardada ingilizce bilmiyor
ama o rahatca anlatir bize. iletisim baya zor oluyor anlayacagin

güzel fikirmiş :)

bu arada şu imzalarınız nerden buluyosanız banada bulun banadaaa

Cnm travel sistem hem puset hem anakucağı hem oto koltuğu bir arada kullanışlı baya tabi tuzlu biraz. küçücük bebek eşyaları dünyanın parası çok kızıyorum
ama 3 özellliktede olduguna göre kullanışlı bişey olur
zaten 3 nü ayrı aldıgındada baya bi tutar

söz çok hoşuma gitti kızlarr...ve kesinlikle doğruu...:)))

Gerçeği hayalinden daha güzel olan,ve hayal edip elde ettikten sonra değeri azalmayan, aksine hergün biraz daha artan tek şey EVLATTIR!...
okudum facebook unda bunu cok sevdim :))

canım inşallah igne falan yaptırmıssın gecer gider merak etme
olumlu dusun olumlu olsun
böyle şeyler oluyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…