kizlar bana musade benim ustalar ameleler gitmisken biraz toparlayim suralari yemekten sonra boyaya gececekler ama sukur yikim bitti
ya ozaman erken git canım çünkü nerde okuduysam e-bebek mağazasına isteyenleri hiç alamamışlar.Hatta kadının biri yazmış oğlum 2 yaşına geldi hala alamadım diye Sen dedikleri tarihte erkenden git al bence
ben kaçırmışım yaa:44::44::44:
çok sağol
enee nieki kimliğinizle gidin alabilirsiniz dedi işte en yakın nerde die sordu viaportta dedim tamam 5 aralıktan sonra gidip alabilirsiniz dediler..... belkim e bebek problem yapıyodur amaaan olsun maksat ekşın olsun
Kızlar ben kaçıyorum şimdilik.Hiç acıkmadım ama vitamini içemiyorum aç karnına kahvaltı yapiim Sonra malum kocaların dağıttıklarını temizlemeÖptüm kocaman sizi
acayip atraksiyoncuyuz
Kızlar ben kaçıyorum şimdilik.Hiç acıkmadım ama vitamini içemiyorum aç karnına kahvaltı yapiim Sonra malum kocaların dağıttıklarını temizlemeÖptüm kocaman sizi
atraksiyon olmazsa hayat çok yavan olur be
kolay gelsin canım bende sabah erken kalkıp yapıyorumki eve gelince sinirlerim bozulmasın die kolay gelsin afiyet olsuuun
gunaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım bugün ben malum hala çok fena grip durumdayım bütün gece deli gibi baş ağrısı çektim bugün bir doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım belki geçirecek bir ilaç vardır bizim kullanabileceğimiz evde kendim atlatabilecek gibi değilim
gunaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım bugün ben malum hala çok fena grip durumdayım bütün gece deli gibi baş ağrısı çektim bugün bir doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım belki geçirecek bir ilaç vardır bizim kullanabileceğimiz evde kendim atlatabilecek gibi değilim
Aa bide akşam söyledimki aşkım dikkat et biraz döküyosun hep deyince Bu bi kızdı çocuk gibi azarlıyosun beni diyo bideahhh ahh işimiz var işimiz
geçmiş olsun canım sıcak suyun içine limon dogra birazda bal koy iç ara ara iyi gelir bide terlemeye calıs biraz
Benim gripte aynı şekilde bigün iyi bi gn kötü.sinüzitte var bende akmıyo burnum genzime akıyo hepKendi kendime geçirme çabalarındayım artık geçmezse bugünde yarın sağlık ocağındaki ebeme gidicem versin ilaç bişi
bana serum vermedi ama igneyi oldum eve geldim baktım kan yoktu bidaha kanamam olmadı ama ayagı kalktıgımda agrım oluyor zaten yatacaksın dedi ve bu kanamayı ilaclarla durdururuz korkma demişti şimdiki doktorlar süşük tehlikesi çoksa direk söylüyorlar seninki ne durumdaymıs canım bişey dedimi doktor
güzel fikirmiş :)kızllar ya şimdi ben mayıs annelerinin arasındada yer alıyorum ama genelde buradayım şimdi bi fikir öğrendim ordan kızarlarmı bilmiyorum telif alırız artıkın bu fikir için teşekkür ediyorum kendilerine(pokahontas kullanıcı) gerçi oda fikrini başka bi yerden almış
şimdi kura için kişiler katılıcak ve kurayı çekicek bir kişi ayarlanıcak kime kim çıktı ve o çekiliş sonunda bebişine hediye yollıcak yılbaşı kurası gibi ne güzel diimmii bizde yapaaalıımmıı cinsiyetler belli olduktan sonra ama
ama 3 özellliktede olduguna göre kullanışlı bişey olurCnm travel sistem hem puset hem anakucağı hem oto koltuğu bir arada kullanışlı baya tabi tuzlu biraz. küçücük bebek eşyaları dünyanın parası çok kızıyorum
okudum facebook unda bunu cok sevdim :))söz çok hoşuma gitti kızlarr...ve kesinlikle doğruu...:)))
Gerçeği hayalinden daha güzel olan,ve hayal edip elde ettikten sonra değeri azalmayan, aksine hergün biraz daha artan tek şey EVLATTIR!...
kizlar hic iyi haberlerle gelmedim ya
sabah peceteye silerken 1 damla kan gordum ama acik renk
hemen hastane kostum zaten birkac gundurde gitsemmi gitmesemmi diye kararsizdim cok hafif lekelenme olmustu
Dr bakti hemde catala yattim neyse bebisin kalbi atiyor ay bir ara yok sandim aklim durdu ya. yokmu dedim kalp atisi var dedi sonra
duymam icin sesi acti ama cok guzsuz ya kizlar hicte gum gum degil benim dger iki gebelikte gumbur gumburdu.
neyse en azindan atiyor gecen sefer yapilan olcumle uyusuyor bugun tam 7 haftalik
Dr ceberde biraz kanama olmus dedi progestan igne yapti 3 gun yapicakmis birde serum 1 lt serum yedim 4 saat bekledim resmen
birde birsey koydu alttan muayene ederken . ben basta tampon sandim eve gelince cikaririm dedim parmagimla yokladim uctan ama birsey gelmedi elime bende kurcalamadim zaten . tampon degilse neyki o?
son bir sey daha su ultrason kagidinda SVD diye bir deger var 2.3 tu 5 gun once, simdi 3.3 bu neyi gosteriyor? bilen varmi??
canım inşallah igne falan yaptırmıssın gecer gider merak etme
olumlu dusun olumlu olsun
böyle şeyler oluyor hep
insallah gecer gider canim ya. bol bol yaticaz artik. ki zaten 1 haftadir cok dikkat ediyordum
yeterli olmadi demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?