2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla aslında güzel bişey
dediğin gib ihediyede hediyedir
ama hatırlıyorumda
ilkögretimde yaptıgımızda
tutupta pahalı seyler degil ama
sen özen gösterip güzel birşey alıyorsun
arkadaş bana eşek li bi kitap getirmişti
o kadar eskikii sayfaları falan cıkık düşün
cok moralim bozulmustu o zaman

sagol canim

ben napayim ya 7 benimki 9 olsaydi keske. sata gore olsa 9+1 dim bugun ne guzel
12. hafta cok zor gelicek.

o günlerde gelir cnm pek değişiklik olmuyor gibi ben 11.haftadayım sat a göre ama hiç aynı mide bulantısı aynı yorgunluk hissi..umudum 12.hafta bakalım...

buarada geçmiş olsun yat dinlen kızı oyalanabilceği bir sosyal faaliyete gönder...dans bale elan olabilir yada keman güzel özellikler...

sende dinlenmiş olursun o gelene kadar akşamda yorulur erkenden yatar zaten...

merhaba anne adaylarııı :) benm de miniğim 10 hafta 4 günlük Allah hepimize hayrlı seklde sağlıkla kucgmıza almayı nasip etsin inşallahhh :) nasıl gidyor bu güzel süreç ?

Son düzenleme:
amin canım,tek isteğim zaten zamanında sağlıklı şekilde doğması,cinsiyeti inan hiç takmıyorum kafama

ben oğluma hamileyken 6.haftada başladı doğuracağım güne kadar devam etmişti kusmalarım ama mide bulantım 4.ayda epey bi azalmıştı.bu hamileliğimde 6.haftada başladı ama mide bulantısı çok yoğun,kusuyorum da ama bulantı çooook fena sarsıyor beni bu defa.büyük konuşmayayım ama mide bulantım geçse ben kusmaya razıyım 9 ay,uykuda bile midem bulanıyor bu hamileliğimde

cnm benim içinde hiç önemli değil iştee yanii bebeğim için içten gelen bi sağlık temennisi yeterli bilee ama işte diorum yaa birbirimizi tanımıyoruzz ve malesef herkes sen ben gibi düşünmüyoo....

haklısın tecrübele sabit tabi aayy nerde oturuyosun?? yakınsak gelrim valla seni ve cimcime kızını görmeye

aayy evet yılbaşı çekilişleri olurdu genelde bendeki şans kimsede yoktu(eşşek şansı)

evet cnaım yaa hala devam hala devam
hani bi ara geçmiş gibiydi taşındıgım dönem
şimdi gene aynııı
herhalde geçmicek gibi geliyor artık

enine sonunda geçer canıım 4 aylığa kadar olur dediler bana ama şükür artık tık yok sadece boğazım kuruyup geniz akıntımı hissettiğim an kötü oluyorum...ama şimdide bebeğim yaşıyomuki die aklıma geliyo o sıra kasığımda bir sızı afferim sana die karnımı seviyorum o zaman

gel cnmm beklerim yolun düşerse bu taraflara her zmn ben biraz uzak oturuyorum cnm sanırım sen karşıdaydınn ben taaa b.çekmecedeyim.......:)))

gel cnmm beklerim yolun düşerse bu taraflara her zmn ben biraz uzak oturuyorum cnm sanırım sen karşıdaydınn ben taaa b.çekmecedeyim.......:)))

oo çok uzaksıın görümcem esenyurtta o tarafa gelirsem haber veririm
been teee pendikteyim ist. iki ucundayız

valla bendeki şansı hiç sorma zaten ne sansı dıyım bılmıyorum

geçmiş gibiydi dediğin dönem kaçıncı haftandaydın?

2.5 hafta önce falandı canım
bi kaç gün hiç çıkarmamıştım ilk defaa

oo çok uzaksıın görümcem esenyurtta o tarafa gelirsem haber veririm
been teee pendikteyim ist. iki ucundayız

cnm evet baya uzakkksınnn ama olsun belki bi gün bi yerdee benim ablam var karşıda suadiyede oturuyoo belki ona geçersem bi yerde buluşuruzzz ....:)))

valla şanslısın cabuk geçti canım
benim öyle bi üstüme yerleştiki
geçer inşallah bir an önce
hiç bişey yapasım gelmiyor cunkı
ama dediğin şey oluyor eger bulantı hissetmezsen bişeymi oldu diye düşünüyorsun oda var

8-9 haftalar arası demekki..hmm 8. hafta bi rahatlama haftası demekki
bitenin bitiyo bitmeyenin 2-3 gün sonra tekrar başlıyo:26::44:

örnek ben cnm 5. haftalarda başladı bu hafta bitti 8. haftaya girincee şimdii çok nadir bazen sabahları kötü oluyorum onun dışında gayet iyiyim darısı sana canm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…