insallah gecer gider canim ya. bol bol yaticaz artik. ki zaten 1 haftadir cok dikkat ediyordum
yeterli olmadi demekki
canım cok gecmış olsun ıgne ıyı gelır ınş. ıyı dusun ıyı olsun
inşalah canım
artık dahada dikkat et
hiç iş falan bişey düşünme
yat dinlen bol bol
güzel fikirmiş :)
bu arada şu imzalarınız nerden buluyosanız banada bulun banadaaaEki Görüntüle 289952
inşalah canım
artık dahada dikkat et
hiç iş falan bişey düşünme
yat dinlen bol bol
ayyy cnm yaaa en korktuğum şeyyy allah bağışlamış evlatcığını sana...bu kuuzcun inşallahhh tam gününde gelir cnm...amin canım,rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.benim oğlum erken doğumdan dolayı 55 gün yoğun bakımda kaldı küvözde,ne acılar çektiğimi bir ben bir Allah bilir
korkmayınnn doğumdannn korkulcak hiçbişeyy yok doğumdaa ki zaten bebeğinizi görmek gerek normal gerek sezeryan olcakalr için diorum unuttturuyoo herşeyi...ben bu kez dogumdan cok korkuyorum yastanmi,aldigim kilolardanmi alacami allah bilir
aben daha hatice söylemedn anlamıştım çünki kayınvalidem senin kolların ince nasıl tutcan bebeği emzircen dedi bilmiştir biraz bende uyuyarak emziririm demiştim olurmu bebek boğulur hastanede bile izin vermezlermiş uyuyarak emzirmeyi boğazı mincik nefesi tıkanırmış öyle demişti hatice görünce hemen anladım korktum resmen ben bebğim için 7/24 uyumıcam ama uyuya kalırsam diye eşimide uyarmak gerek...
ynen öyle kızlarr..özellikle ilk 3 ayy yatarak emzirseniz de yanınızda mutlaka biri olmalı eşiniz yada annenizz falann...zatenn öylee yarım saat falan emmiyo ki bebek 10 dk falan en fazlaa sonra koyun yerinee 6 aydan önce yanınızda uyutmayın ondan sonra o da kendini kurtarıyo zatenn sorun olmuyoo yanyana uyusanızda ama ondan önce özellikle ilk zamanlar ufak olduğundan ve anne de çok uykusuz olduğundan malesef bu tip şeylerr olduğunu duydum....o kadar da uykusuz olcaz, yorgun olcaz. gel de uyuya kalma. enerji içeceği içeyim desem süt veren anneye yasak. bi çaresini bulmak lazım. müzikte de uyuyurum ben...
Yeşim var yaaa başını okudumm böyle kafamdan kaynar su döküldüü gibii ama neysekii devamı güzell geldiii olsun be cnmm az kaldııı şu 12 hafta geçsin kalmıcak inşallahh bu sorunlarr da bende de kanama yok ama acaip ağrı oluyoo bazennn yaaa sanırım defneden dolayıı arada zorla taşıttırıyo kendinii allah yardımcımız olsun cnm....kizlar hic iyi haberlerle gelmedim ya
sabah peceteye silerken 1 damla kan gordum ama acik renk
hemen hastane kostum zaten birkac gundurde gitsemmi gitmesemmi diye kararsizdim cok hafif lekelenme olmustu
Dr bakti hemde catala yattim neyse bebisin kalbi atiyor ay bir ara yok sandim aklim durdu ya. yokmu dedim kalp atisi var dedi sonra
duymam icin sesi acti ama cok guzsuz ya kizlar hicte gum gum degil benim dger iki gebelikte gumbur gumburdu.
neyse en azindan atiyor gecen sefer yapilan olcumle uyusuyor bugun tam 7 haftalik
Dr ceberde biraz kanama olmus dedi progestan igne yapti 3 gun yapicakmis birde serum 1 lt serum yedim 4 saat bekledim resmen
birde birsey koydu alttan muayene ederken . ben basta tampon sandim eve gelince cikaririm dedim parmagimla yokladim uctan ama birsey gelmedi elime bende kurcalamadim zaten . tampon degilse neyki o?
son bir sey daha su ultrason kagidinda SVD diye bir deger var 2.3 tu 5 gun once, simdi 3.3 bu neyi gosteriyor? bilen varmi??
günaydın kzuummm....günaydın bacılar
cnm sezeryanda tarihinde hiç almazlar cnm genelde 1 ,1,5 hafta önce alırlarr eğer sezeryana karar verildiyse doğum sancısı başlamasın diee...benim kızımda da 1 hafta önce aldılar cnm..benim dr.da tarih verdi 4 haziran diye ama 1 a önce yada sonra gelebilir dedi.normal dogumda sancinin gelmesine bagli
ama sezeryanda tarihinde aliyorlar bebegi
tünaydınnn cnmmm...Tünaydınnn annelerrrrr
kızllar ya şimdi ben mayıs annelerinin arasındada yer alıyorum ama genelde buradayım şimdi bi fikir öğrendim ordan kızarlarmı bilmiyorum telif alırız artıkın bu fikir için teşekkür ediyorum kendilerine(pokahontas kullanıcı) gerçi oda fikrini başka bi yerden almış
şimdi kura için kişiler katılıcak ve kurayı çekicek bir kişi ayarlanıcak kime kim çıktı ve o çekiliş sonunda bebişine hediye yollıcak yılbaşı kurası gibi ne güzel diimmii bizde yapaaalıımmıı cinsiyetler belli olduktan sonra ama
insallah gecer gider canim ya. bol bol yaticaz artik. ki zaten 1 haftadir cok dikkat ediyordum
yeterli olmadi demekki
selam denizinkızı
nasılsın? bulantılar nasıl??
ben dün bulantım yok diye dolanıyodum ya
akşam yemeğinden lavaboya zor attım kendimi
bugün de öğün aralarında bulantı var:26::26:
yapabilirim inş. sağol cnımLilypie - Pregnancy ticker scene selection
canım bak burda link var burdan ayarlıyosun url olanı kontrol panaleinden prolimi düzenleye gel çizelge olcak oraya yapıştır ...
dün bende aksama kadar tutmustum kendımı
aksam artık dayanamadım
canım ben bugünde aynıyım
dün kötü olunca bugün iyi olurum sandm
ama dahada beter durumdayım
sıkıp duruyorum kendimi su anda
bişeyler yedim bende ama nafile(
napcaz biz
Geçmiş olsun canımm
canım inşallah 12 de geçerdesen 11. haftadasın bense daha 8 im :26:
senin az kaldı ben napcam ya
yeşim canım geçmiş olsun..
hepinize günaydın kızlarr
sagol canimyeşim canım geçmiş olsun..
hepinize günaydın kızlarr
canım inşallah 12 de geçerde
bide geçmezse orası var
benim 6. haftada basladı tam
seninki ne zaman baslamıstı ?
sagol canim
Zumrutcum hep bu defneler yuzunden ben bir tek klozete oturtmak icim kaldiriyorum mecbur
ama simdi esim lazimlik ariyr markete bulamamis yani bulmusta acayip pahali 85 tl filan alma dedim bende
internetten bakicak orasi daha ucuz oluyor
yolda yururken yoruldum derse kaldirimi gosteriyorum valla yoruldulsan otur ben bekliyim dinlen gidelim diye.
zaten su 1 haftadi rbir yerede cikamadim dogru durust
bir markete gttik oda cok sikildik aslinda ben tum gun yatarimda defne sikiliyor oda iyilesti gibi zaten
yarin hocasini aricam aldiricam hastanede defneyle zor oluyor derdi bitmiyor ben de ayakata dolandikca serum bitmiyor :)
rahat rahat yiyeyim serumumu bari
rubetimmm o her topicte oluyoo yanii ben kızımda 2009 ekim annelerindeydim ve orda da yapıldı buu ama açıkçası ben kendi adıma katılma taraftarı değilim neden desen burda güzel şeyler paylaşıyoruz ama işin içine hediye ve para girince abuk subuk şeyler çıkıyoo yanii şöyle diimm yok ben ona bilmem kaç liralık yolladım yok o bana bilmem ne marka yollamış yok kargo ücreti ödemiş ödememiş daha bi sürü şeyy boşuna kalpler kırılıyoo biliyorum yaşadım çünküü o yüzden ben kendi adıma şimdiden katılmama kararındayımm ...
ben napayim ya 7 benimki 9 olsaydi keske. sata gore olsa 9+1 dim bugun ne guzel
12. hafta cok zor gelicek.
canım valal hepimize aynısagol canim
ben napayim ya 7 benimki 9 olsaydi keske. sata gore olsa 9+1 dim bugun ne guzel
12. hafta cok zor gelicek.
aynen 6. haftada başladı
doktorumu aradım dün pimpiriklikten
hcg hormonuna karşı bir tepki bu diyo
eğer vücudum daha çabuk uyum sağlarsa bu hormona daha erken bitebilirmiş bulantılar
birçok hastamın 2. ayı bitmeden bulantısı kalmadı, birçoğunun da 5 ayda 6. ayda bile hala bulanıyodu dedi
bakalım hangi çoğunun içindeyiz
evet haklısın aslında benimde aklıma geldi işte isteyenler dedim bende ama ne bilim saçma hediye bu sonuçta herkesin alım gücü bakış açısı farklı ben pek önemsemem öyle şeyleri işime yarasın yetertabi herkesi kendi isteğii böyle duyunca hoşuma gittiydi sizlen paylaşıyım dedim tabiki kamu oyuna sundum hehhehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?