2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım cok gecmış olsun ıgne ıyı gelır ınş. ıyı dusun ıyı olsun

inşalah canım
artık dahada dikkat et
hiç iş falan bişey düşünme
yat dinlen bol bol

sagolun kizlar ya ins atlatirtiz bu 12. haftayida bir rahat nefes aliriz.
bu bebisler cok nazli cikti.

Zumrutcum seni cok merak ettim nerelerdesin???
Dr ami gittin acaba sendede kese etrafinda kanama var demisti ne oldu acaba?
banada dedi bugun igneye basladik

inşalah canım
artık dahada dikkat et
hiç iş falan bişey düşünme
yat dinlen bol bol

selam denizinkızı
nasılsın? bulantılar nasıl??

ben dün bulantım yok diye dolanıyodum ya
akşam yemeğinden lavaboya zor attım kendimi
bugün de öğün aralarında bulantı var:26::26:

amin canım,rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.benim oğlum erken doğumdan dolayı 55 gün yoğun bakımda kaldı küvözde,ne acılar çektiğimi bir ben bir Allah bilir
ayyy cnm yaaa en korktuğum şeyyy allah bağışlamış evlatcığını sana...bu kuuzcun inşallahhh tam gününde gelir cnm...
ben bu kez dogumdan cok korkuyorum yastanmi,aldigim kilolardanmi alacami allah bilir
korkmayınnn doğumdannn korkulcak hiçbişeyy yok doğumdaa ki zaten bebeğinizi görmek gerek normal gerek sezeryan olcakalr için diorum unuttturuyoo herşeyi...
a
o kadar da uykusuz olcaz, yorgun olcaz. gel de uyuya kalma. enerji içeceği içeyim desem süt veren anneye yasak. bi çaresini bulmak lazım. müzikte de uyuyurum ben...
ynen öyle kızlarr..özellikle ilk 3 ayy yatarak emzirseniz de yanınızda mutlaka biri olmalı eşiniz yada annenizz falann...zatenn öylee yarım saat falan emmiyo ki bebek 10 dk falan en fazlaa sonra koyun yerinee 6 aydan önce yanınızda uyutmayın ondan sonra o da kendini kurtarıyo zatenn sorun olmuyoo yanyana uyusanızda ama ondan önce özellikle ilk zamanlar ufak olduğundan ve anne de çok uykusuz olduğundan malesef bu tip şeylerr olduğunu duydum....((((( bu arada miraycım arkadaşının da gözü aydın cnmm allah ömrünü ahtını güzel yapsın kuzucuğun....
Yeşim var yaaa başını okudumm böyle kafamdan kaynar su döküldüü gibii ama neysekii devamı güzell geldiii olsun be cnmm az kaldııı şu 12 hafta geçsin kalmıcak inşallahh bu sorunlarr da bende de kanama yok ama acaip ağrı oluyoo bazennn yaaa sanırım defneden dolayıı arada zorla taşıttırıyo kendinii allah yardımcımız olsun cnm....
günaydın bacılar
günaydın kzuummm....
benim dr.da tarih verdi 4 haziran diye ama 1 a önce yada sonra gelebilir dedi.normal dogumda sancinin gelmesine bagli
ama sezeryanda tarihinde aliyorlar bebegi
cnm sezeryanda tarihinde hiç almazlar cnm genelde 1 ,1,5 hafta önce alırlarr eğer sezeryana karar verildiyse doğum sancısı başlamasın diee...benim kızımda da 1 hafta önce aldılar cnm..
Tünaydınnn annelerrrrr
tünaydınnn cnmmm...

rubetimmm o her topicte oluyoo yanii ben kızımda 2009 ekim annelerindeydim ve orda da yapıldı buu ama açıkçası ben kendi adıma katılma taraftarı değilim neden desen burda güzel şeyler paylaşıyoruz ama işin içine hediye ve para girince abuk subuk şeyler çıkıyoo yanii şöyle diimm yok ben ona bilmem kaç liralık yolladım yok o bana bilmem ne marka yollamış yok kargo ücreti ödemiş ödememiş daha bi sürü şeyy boşuna kalpler kırılıyoo biliyorum yaşadım çünküü o yüzden ben kendi adıma şimdiden katılmama kararındayımm ...

selam denizinkızı
nasılsın? bulantılar nasıl??

ben dün bulantım yok diye dolanıyodum ya
akşam yemeğinden lavaboya zor attım kendimi
bugün de öğün aralarında bulantı var:26::26:

dün bende aksama kadar tutmustum kendımı
aksam artık dayanamadım
canım ben bugünde aynıyım
dün kötü olunca bugün iyi olurum sandm
ama dahada beter durumdayım
sıkıp duruyorum kendimi su anda
bişeyler yedim bende ama nafile (
napcaz biz

sen 11. haftadasın bense daha 8 im :26:
senin az kaldı ben napcam ya

Geçmiş olsun canımm

sagol canim

Zumrutcum hep bu defneler yuzunden ben bir tek klozete oturtmak icim kaldiriyorum mecbur
ama simdi esim lazimlik ariyr markete bulamamis yani bulmusta acayip pahali 85 tl filan alma dedim bende
internetten bakicak orasi daha ucuz oluyor
yolda yururken yoruldum derse kaldirimi gosteriyorum valla yoruldulsan otur ben bekliyim dinlen gidelim diye.
zaten su 1 haftadi rbir yerede cikamadim dogru durust
bir markete gttik oda cok sikildik aslinda ben tum gun yatarimda defne sikiliyor oda iyilesti gibi zaten
yarin hocasini aricam aldiricam hastanede defneyle zor oluyor derdi bitmiyor ben de ayakata dolandikca serum bitmiyor :)
rahat rahat yiyeyim serumumu bari

canım inşallah 12 de geçerde
bide geçmezse orası var
benim 6. haftada basladı tam
seninki ne zaman baslamıstı ?

aynen 6. haftada başladı

doktorumu aradım dün pimpiriklikten
hcg hormonuna karşı bir tepki bu diyo
eğer vücudum daha çabuk uyum sağlarsa bu hormona daha erken bitebilirmiş bulantılar
birçok hastamın 2. ayı bitmeden bulantısı kalmadı, birçoğunun da 5 ayda 6. ayda bile hala bulanıyodu dedi
bakalım hangi çoğunun içindeyiz

cnm sorma valla geçen onu konuşuyoruzzz bu defnelerin hepsi böylee sanırım benim defnenin dönemindende 2 tane defnemiz varrr hala konuşuruzzz valla kudurukluk hat safhada..yaa dün gece 1 de uyuduu tepemdee dındınn...bende klozete oturtuyodumm ama mecbuur lazımlığa döndük cnm evet netten daha ucuz olur cnm zaten pahalıda alsan bi halta yaramıyoo vallla aynı işlem nasılsa..benimki yuvaya falan da gitmiyoo geçen baktı burdaa yarım gün alıyolar o da sabah 7,30-12 arası eee biz zaten 9,30 larda kalkıyoruz kahvaltı falan derken saat 11 oluyoo nerdeysee 1 saat için neyime yarıcakk yanii..öğlen alsalarr iii olurduu düşündük eşimle vazgeçtik 3 den sonra tam gün alabiliyolarmış....artık allah yardıomcımız olsun cnmm....

evet haklısın aslında benimde aklıma geldi işte isteyenler dedim bende ama ne bilim saçma hediye bu sonuçta herkesin alım gücü bakış açısı farklı ben pek önemsemem öyle şeyleri işime yarasın yeter tabi herkesi kendi isteğii böyle duyunca hoşuma gittiydi sizlen paylaşıyım dedim tabiki kamu oyuna sundum hehhehehe

sagol canim

ben napayim ya 7 benimki 9 olsaydi keske. sata gore olsa 9+1 dim bugun ne guzel
12. hafta cok zor gelicek.
canım valal hepimize aynı
zaman gecmez oldu bu araa
ama geçer inşallah

valla bende doktora söyledim
aşırı var falan diyee
cok normal karsıladı
artık bi uym saglasa su bünyeler
mahvitti bizi
aman o 5 6 aya kadar olmasın ya

cnm benim içinde hiç önemli değil iştee yanii bebeğim için içten gelen bi sağlık temennisi yeterli bilee ama işte diorum yaa birbirimizi tanımıyoruzz ve malesef herkes sen ben gibi düşünmüyoo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…