2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm evet baya uzakkksınnn ama olsun belki bi gün bi yerdee benim ablam var karşıda suadiyede oturuyoo belki ona geçersem bi yerde buluşuruzzz ....:)))

inşallah:):)

canım birazda kafanı dağıtsan aslında sürekli midem bulanıcak die düşünürsen bulanır benim biraz öyle geçti iş yerinde kafam dağınık oluyodu eve gidiyodum midem bulanır die yemiyodum herşeyi yinede bulanıyodu sonra onu attım üzerimden bulanırsa bulansın diyip yemeye başladım geçti benim sıpa laf dinliyo öyle düşününce kendini belli ediyo bende onu sütle ödüllendiriyoruuum

canım su var zaten o geçtiği dönemde tasınmıstım biliyorsun
hep iş falan yapıyordum
midemi düşüncek halim yoktu buda hafifletmişti
ama şimdi boşum dışarıda cıkasım gelmiyor evdeyım hep
ee o zamn kendini dinliyorsun tabi
ama inan cıkarmamak ıcın cok dişimi sıkıyorum sıka sıka agrılar giriyor
ama en son kendimi lvb zor atıyorum zaten 12 ye dogru kalktım
2 kere gittim bile

hemen kendine meşgul edicek bişeyler bulmalısııın kursa falan git bak iyi olur dikişe git mesela bebişin olunca cicişler dikersin ona benim vaktim olsa 1 dk beklemzdim

hemen kendine meşgul edicek bişeyler bulmalısııın kursa falan git bak iyi olur dikişe git mesela bebişin olunca cicişler dikersin ona benim vaktim olsa 1 dk beklemzdim

kuzum zaten 3 ay dolsun bi neler yapıcam
eve ugramıcam
ilk defa bu kadar süre evdeyim hepp cıkasım gelmiyor bu bir rekor
dikiş falanda mantıklı aslında

kuzum zaten 3 ay dolsun bi neler yapıcam
eve ugramıcam
ilk defa bu kadar süre evdeyim hepp cıkasım gelmiyor bu bir rekor
dikiş falanda mantıklı aslında

o hamilelerde genel psikoloji galiba ben çok severim gezmeyi alış veriş yapmayı eşim hadi çıkalım diyo yok istemiyorum bak ne istersen alıcam diyo yok canım istmiyo diyorum adam şoklarda iyimisin neyin var aaa makyajda yap hadi kalk sen böylemiydin ben aldığımda falan die beni gaza getirmeye çalışıyoo

hafta sonum tatil olsa ben dikişe giderim örgü örmeyi biliyorum ama çok model bilmiyorum ona giderim belediyelerin kursları var mis gibii

selamlar kizlar nasilsiniz
hediyelesme isini tam anlamadim ama bi arkadas sorun cikiyo iste marka aldim sunu aldim siyen oluyo demis
2010 subat anneleri oralak biz tam 3 defa hediyelestik ve kimseden duymadim ben marka aldim o sunu aldi diye
biz her zaman 30 tl lik hediye dediksek 30 tl lik hediye aldk biz cok memnun ve mutlu oluyoduk kapina arkadasindan hediye geliyo bi aciyosun cici bi gisi cok guzel oluyo organisasyonu ayarlarken cok iyi ayralarsa insan hic bir sorun cikmaz

öyle oluyor herhalde ya
cogumuz aynı seyı yazmısız zaten
bende cok severım en fazla bi gün dursam 2. gün cıkarım dısarı
ve bende arkadaşla doktora gittiğimde gezdik biraz b itane bile bişey almadım
kız artık dedi sen ciddi ciddi değişmişsin şimdi inandım
dönüp bakasım bile gelmiyor hiç bişeyee
şu halden bi çıkarsam bulucam bişeyler böyle olmıcak

kızz işi bıraktınmı

ben valla bayram demedim seyran demedim konser demedim gezdim şimdi de grip oldum evde oturuyorum keşke çıkmasaydım diye diye burnumu çekiyorum valla şu gribi bi atlatayım cıkmıycam evden zaten kendimi oyalayacak şeylerde buldum evde arkadaşımın bebeğinin cinsiyeti belli oldu onun bebek şekerlerini ve kapı süslerini hazırlamaya başladım bunlar bitince benşmde bebişimin cinsiyeti belli olur sonrada kendim için başlarım hazırlıklara bu arada ilk bahar gelir ozamanda alışveriş derken zaman geçer diyorum kendi kendime

çıksam gerisi kolay hiç gözünün yaşına bakmam alırımda çıkamıyorum istemiyorum hiç....
ben üstüme başıma alamıyorum çünkü sürekli büyüyooruum
şimdi makyaj malzemeleri ve ojelere sardım flormarın önünde tünüyorum
renk renk ojelerim var artıkkızım olunca bunlardan sürücem bebeklikten kokoş yapcam onu die hahahaha

ben alışveriş yapmayalıda çok oldu

bugün kuaföre gidicem.. anca içimden dışarı çıkmak geldi

insana döniim azıcık.. birazda saclarımdanmı kırptırsam diyorum..
cok paspal hissediyorum kendimi

merhba arkadaşlar...bugün geçmişteki yaklaşık 110 sayyfanızı okudum....Allah hepimizi bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin...son reglim 25 ağustos...belki mayıs belkide haziran annesi olacağım Allah nasip ederse...erkekse eğer haziran oluır diyor annem...kız ise eksiketek ya mayısda olrmuş...hayırlısı....ben dr araştırırken gördüm yazışmalarınızı...benim bulantılar tam geçti derken bu sabah çok kötü oldum yine...ha birde dr konusunda hiçbirşeye karar veremedim...daha kimde takipteyim belli değil...hele doğum tam bi muamma....ilk önce tavsiye üzerine avrasya hospital gamze baykana gittim...çok ilgili ve tatlı bir bayan...27 tl muayene ücretii..ama tahliller çok pahalı bu hastanede...sonra tahlilleri yaptırmak için 2 kere bir tıp merkezine gittim...esengül hanıma...yaşlı ama hoş bir bayan ama ordada doğum olmayacağı için onada gitmek istemiyorum....ben erkek dr istemediğim için özele gitmek ve de aynı dr da doğum yapmak istiyorum....şimdi çapa medilife hastanesinde fahriye ayık sezeri övdüler tl muayene ücreti...doğum ne kadardır bilemiyorum...ama kime avrasya hospitael gidiyorum desem çok kazıkçı dedi...gerçektende öyle...ha birde dr çok ilgili ama pek bilgisi yok diyenler oldu çevremde..bilgisizliğini hastalara olan ilgisi ile kapatıyor galiba...ve dün şansıma bayan çıkarmı diyerek artık çok iyi dedikleri yeni adı bezmialem olan vakıf grebaya gittim...gitmez olaydım... erkek dr du..osman bey adı...soyadını bilmiyorum...herneyse...dr, hemşiresi ve sekreteri resmen insanları azarlıyor ve tartaklıyorlar yaa...hele hemşiresi resmen o hamile bayanları iteliyor eliyle...zaten çok hassas bir pskolojide olan bayanların durumunu düşünebiliyormusunuz...takip bilgilerini sorarken resmen çocuk gibi azarlıyor...tansiyonumu ölçsün diye kolumu açtım oturdum sandalyeye...o arkamdaki bayanın takip kağıdını aldı aç kolunu dedi...banada kalk ordan diye bağırdı...kalktım neden bunu yaptınız ben oturmuşşken kaldırdınız dedim...o kağıdını uzattı dedi...ama benim uzatacak kağıdım yokki ilk defa geliyorum dedim...hazır ve oturmuşken beni neden ittiniz kaldırdınız dedim...aaaaaaaa oturacaksında kalkacaksında diye bir daha bağırdı....oturup kalkmak sorun değil ama ne yapmak istiyorsunuz diye sordum bana hareket yapıyor...aman biz bölesileri hep görüyoruz diye diğer bayana umrumda değil hareketi yapıyor dengesiz...sonra benden önceye aldığı bayanı tansiyon ölçerken azarladı...takip tarihin kaç tane diye...oda dedi siz baştan benim dediğimi yazmadınız ve ben her geldiğimde size düzeltmenizi söylüyorum ve sizde her seferinde aynı şekilde beni azarlıyorsunuz dedi...git dr söyle ben kafama göre düzeltemem...kes falan dercesine bağırdı kadına...yazık o da 38 yaşında bir anne adayı...kadın sinirden kıpkırmızı oldu...yaşıda var allah korusun tansiyonu yükselebilirdi...ve birde 19 yaşında bir anne adayı kayınvalidesi ile birlikte gelmiş...kız derdini anlatmak istediği halde asla dinlemedi ve habire bekle bekle diye diye -1,5-2 saat bekletti o kızcağazı...sonuçmu dr azarladı senin barkodun sorunlu bugün ne kadar beklersen bekle almam seni muayeneye...kızın elinde barkodu var...hastane sisteminin yaptığı hatadan dolayı barkodda düzeltme yapılmış..dr bu düzeltme yapılmış barkodu kabul etmiyor ve kız sanırım son ayında karnı burnunda bekle bekle diye diye 2 saat ayakta bekletiliyor..doktorun skreteri ise sanki koyunlardan bahsedercesine şunları dizdim ben yine ne biriktiler kapıya diye hamile bayanları işaret ediyor bağırıp aşşağılıyor...ve ne dr ne hemşire nede sekreter demiyorki bu bayanlar istemezmi oturdukları yerden dr odasının başındaki panodan isimleirni takip etmeyi...öyle bir pano var fakat üzerleri kağıt kapatılmış...içerden isim ile çağırıyorlar...isimlerin seslenilme sırasıda randevu saatine göre...benim saatim geldiğinde hala içeri girmemiş 1 saat 45 dakika önceki hasta vardı....bir diğer bayanda her geldiğinde buradan ağlayarak çıktığını söylüyor...yazık değilmi ya..ki o kadın 1.5 yıllık evli ve 1 yıl tedavinin ardındn hamile kalabilmiş...ve her dr geldiğinde aşşağılanıp azarlanmaktan ağlayarak gidiyor...çok uzattım lafı farkındayım ama iyi geldi içimi dökmek...bu arada ben ne mi yaptım...eşimi aradım ve olanları anlattım...şimdi muayene olsam bile asla birdaha buraya gelmem dedim...zaten erkek dr istemiyorum...bide yaşadıklarım...ve randevu saatimden 2 saat geçmiş hala sıra 1 saat gerilerde...çık git dedi...çok sevindim ve gittim...şimdi uygun fiyatlı bir özel hastane arıyorum...yeni evliyiz malum taksitler devam ediyor..yani durumumuz çok iyi değil...ama bir semiha şakir ve 2 vakıf greba tecrübemden sonra özele gitmeliyim...huzur hastanesi ve çapa medilife arasında kaldım...lütfen yardım arkadaşlar...başınızı ağrıttım kusura bakmayın..

hamilelikte saç kestirmek iyi değil derler tabi tamamen batıl inanç ama ne biliyim söyliyim dedim yanlış anlama nolur

ya benim saçlarımda çok dökülüyor belime kadardı saçlarım acayip dökülmeye başladı küt yaptırdım hamile olduğumu bilmiyodum o zaman şimdi azaldı ama yine dökülüyo hamilelikte oluyomuş sizdede varmıı??

valla canım bulantılarım benı dısardada bırakmıyor ne yazıkki
o yüzden gözüm hiç bişey görmüyor
en son hamile oldugumu ögrendiğimde bi ayakkabı ve bi ceket almıştım
sonrasında bi çöp dahi almadım
makyaj falanda yapmaz oldum zaten onalrada baktıgım yok
tek vazgecemediğim parfümdür herhalde alırsam parfüm alırım
ay sneinki inşallah kız olur olmazsa dusunemıyorum
halam vardı bi cok kız istemiş kızı olmamış iki oglu varr
ikisinin saçlarını faln uzatmıstı öyle yapma sende sonra

cnm benim yerimede gittt ne güzelll bende şu kızımı hafta sonu babasına satabilirsemm gidicem inşallahh...görsen kaşlar falan orman modeli oldum yanii....hep hayıflanırım şu kaş almayı bi öğrenemedim diee..saç konusunda ben hiç inanmıyorum cnm defnemde sürekli kestirdim kii açıkçası uzun saçı sevmiyorum yakıştırmıyorum.... o yüzden bunda da en yakın zamanda kestircemmm özellikle son zamanlarda açıkçasıı uzun saç zor geliyoo bana hatta şöyle diim omzu geçen saç eziyett gir banyoya çk modeli istiyorum gene...hadi sen bi yenile kendinii sıra bize de gelsin inşallahh....

hamilelikte saç kestirmek iyi değil derler tabi tamamen batıl inanç ama ne biliyim söyliyim dedim yanlış anlama nolur
canım aynısını annemde söyledi ama ne biliyim çok şekilsiz hale geldi.. sürekli topluyorum tepemde acınca bişeye benzemiyo

benimde cok döklüyodu kısacık kestirdim saglam bi bakım yaptım yenileri bile cıktı
bide folicasit kullandıgım zamna dökülmenin azaldıgını farkettim :26:

ya normalde bende batıl inanç falan der geçerdim
ama hamile olunca öyle diyemiyorum hadi dogruysa diye gecıyor ıcımden

saçımı boyatmadıgım en fazla 2 ay geçmiştir şu anda 4 ay falan oldu
ama boyatmam onu da

benım saclarımda fena dökülüyor
zaten açık bi sarı o yüzden baya yıprandı simd ibide fena halde dökülüyor
ama buna ragmen uzamış buna sevindim

cnm malesef hamişliktee ve emzirme döneminde saç dökülmesii oluyoo geneldee önlem olarak dökülmeyi önleyici şampuanalr alabilirsin ama dediğim gibi %100 hiçbişey engellemeiyoo beslenmeylede alakalı tabiii....o yüzden kilo almayı falan takmayın arkadaşlarr bulantıllı dönemler hariççç mutlaka ii beslenmeye çalışın....

uzuyo canıım saçım kulaklarımın hizasındaydı şimdi nerdeyse omuzlarımda hamilelikte kıl uzama oranı yükseliyomuş bi yerde okumuştum kaşlarımı 2 ayda bir aldırırdım çıkmazdı bıyıklarımıda 2 haftada bir şimdi bıyıları 1 hafta dokunma pala remzi oluyorum kaşlarım desem 2 haftada orman gibi allahtan kaşlarımın kendi şekli düzgünde biraz idare edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…