cnm evet baya uzakkksınnn ama olsun belki bi gün bi yerdee benim ablam var karşıda suadiyede oturuyoo belki ona geçersem bi yerde buluşuruzzz ....:)))
valla şanslısın cabuk geçti canım
benim öyle bi üstüme yerleştiki
geçer inşallah bir an önce
hiç bişey yapasım gelmiyor cunkı
ama dediğin şey oluyor eger bulantı hissetmezsen bişeymi oldu diye düşünüyorsun oda var
inşallah:):)
canım birazda kafanı dağıtsan aslında sürekli midem bulanıcak die düşünürsen bulanır benim biraz öyle geçti iş yerinde kafam dağınık oluyodu eve gidiyodum midem bulanır die yemiyodum herşeyi yinede bulanıyodu sonra onu attım üzerimden bulanırsa bulansın diyip yemeye başladım geçtibenim sıpa laf dinliyo öyle düşününce kendini belli ediyo bende onu sütle ödüllendiriyoruuum
canım su var zaten o geçtiği dönemde tasınmıstım biliyorsun
hep iş falan yapıyordum
midemi düşüncek halim yoktu buda hafifletmişti
ama şimdi boşum dışarıda cıkasım gelmiyor evdeyım hep
ee o zamn kendini dinliyorsun tabi
ama inan cıkarmamak ıcın cok dişimi sıkıyorum sıka sıka agrılar giriyor
ama en son kendimi lvb zor atıyorum zaten 12 ye dogru kalktım
2 kere gittim bile
hemen kendine meşgul edicek bişeyler bulmalısııınkursa falan git bak iyi olur dikişe git mesela bebişin olunca cicişler dikersin ona benim vaktim olsa 1 dk beklemzdim
kuzum zaten 3 ay dolsun bi neler yapıcam
eve ugramıcam
ilk defa bu kadar süre evdeyim hepp cıkasım gelmiyor bu bir rekor
dikiş falanda mantıklı aslında
o hamilelerde genel psikoloji galiba ben çok severim gezmeyi alış veriş yapmayı eşim hadi çıkalım diyo yok istemiyorum bak ne istersen alıcam diyo yok canım istmiyo diyorum adam şoklarda iyimisin neyin var aaa makyajda yap hadi kalk sen böylemiydin ben aldığımda falan die beni gaza getirmeye çalışıyoo
hafta sonum tatil olsa ben dikişe giderim örgü örmeyi biliyorum ama çok model bilmiyorum ona giderim belediyelerin kursları var mis gibii
o hamilelerde genel psikoloji galiba ben çok severim gezmeyi alış veriş yapmayı eşim hadi çıkalım diyo yok istemiyorum bak ne istersen alıcam diyo yok canım istmiyo diyorum adam şoklarda iyimisin neyin var aaa makyajda yap hadi kalk sen böylemiydin ben aldığımda falan die beni gaza getirmeye çalışıyoo
hafta sonum tatil olsa ben dikişe giderim örgü örmeyi biliyorum ama çok model bilmiyorum ona giderim belediyelerin kursları var mis gibii
öyle oluyor herhalde ya
cogumuz aynı seyı yazmısız zaten
bende cok severım en fazla bi gün dursam 2. gün cıkarım dısarı
ve bende arkadaşla doktora gittiğimde gezdik biraz b itane bile bişey almadım
kız artık dedi sen ciddi ciddi değişmişsin şimdi inandım
dönüp bakasım bile gelmiyor hiç bişeyee
şu halden bi çıkarsam bulucam bişeyler böyle olmıcak
ben alışveriş yapmayalıda çok oldu
bugün kuaföre gidicem.. anca içimden dışarı çıkmak geldi
insana döniim azıcık.. birazda saclarımdanmı kırptırsam diyorum..
cok paspal hissediyorum kendimi
çıksam gerisi kolay hiç gözünün yaşına bakmam alırımda çıkamıyorum istemiyorum hiç....
ben üstüme başıma alamıyorum çünkü sürekli büyüyooruum
şimdi makyaj malzemeleri ve ojelere sardım flormarın önünde tünüyorum
renk renk ojelerim var artıkkızım olunca bunlardan sürücem bebeklikten kokoş yapcam onu die hahahaha
canım aynısını annemde söyledi ama ne biliyim çok şekilsiz hale geldi.. sürekli topluyorum tepemde acınca bişeye benzemiyohamilelikte saç kestirmek iyi değil derler tabi tamamen batıl inanç ama ne biliyim söyliyim dedim yanlış anlama nolur
ya benim saçlarımda çok dökülüyor belime kadardı saçlarım acayip dökülmeye başladı küt yaptırdım hamile olduğumu bilmiyodum o zaman şimdi azaldı ama yine dökülüyo hamilelikte oluyomuş sizdede varmıı??
hamilelikte saç kestirmek iyi değil derler tabi tamamen batıl inanç ama ne biliyim söyliyim dedim yanlış anlama nolur
ya benim saçlarımda çok dökülüyor belime kadardı saçlarım acayip dökülmeye başladı küt yaptırdım hamile olduğumu bilmiyodum o zaman şimdi azaldı ama yine dökülüyo hamilelikte oluyomuş sizdede varmıı??
ya normalde bende batıl inanç falan der geçerdim
ama hamile olunca öyle diyemiyorum hadi dogruysa diye gecıyor ıcımden
saçımı boyatmadıgım en fazla 2 ay geçmiştir şu anda 4 ay falan oldu
ama boyatmam onu da
benım saclarımda fena dökülüyor
zaten açık bi sarı o yüzden baya yıprandı simd ibide fena halde dökülüyor
ama buna ragmen uzamış buna sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?