2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar isimlerden konuşuyorsunuz ne güzel
ama isim seçerken öğretmen olmak çok zor gerçekten
sürekli ismi öğrencimle özdeşleştiriyorum
misal siz oğuzhan dedikçe bana çok itici geliyor
çünkü çok yaramaz bir öğrencim var oğuzhan isminde
özdeşleştirmek yanlış elbette ama elimde olan bişey değil bu
ben daha isim seçemedim

bir de bence de ege erkek ismi

ilk aklımızdan geçen isimler erkek olursa kuzey, kız olursa derin diyorum ben ama eşim sevmiyor elif diyor
detaylı düşünmedim ben de hiç
bakalım kısmet
cinsiyet belli olsun sonra araştırıcam ben de

Pelıssh yazık arkadasım once bı garesın varmıs gıbı cevap verıp mıletın moralını sınırını boz sonrada ne guzel guluyosun aferım
hormonlarının etkısıne verıyorum ama yaptııgın cok ayıp onca arkadas bana nasıl guzel yaklasırken sankı benle bu zorun varmıs gıbı
yazıp valada boyle davranman gercekten cok kotu yazık dıyorum tek saol benım moralımı bozdugun ıcın ınsallah senınkı cok ıyıdır

bizde de kız ismi kesin. irem ve bu değişmez. ama erkek biraz düşünebiliriz. yani ben Ömer diyorum da, yine gözden başka isimler de geçircem. türkçe karakter olmasın istiyorum isminde. herkes söyleyebilsin. gelecekte hangi ülkeden nasıl arkadaş edincek belli olmaz.

Son düzenleme:
ilk aklımızdan geçen isimler erkek olursa kuzey, kız olursa derin diyorum ben ama eşim sevmiyor elif diyor
bakalım kısmet

canım ben elif i çok beğeniyorum ama ben koyamam çok yakın akrabamın kızı

Allaha şükür gayet yerinde saçma sapan iki söz yüzünden neden moralim bozulsun ki.Kimsenin kimseye garezi yok burda sinirimi seninle bozamam demişsin bende güldüm hala bana yazıyorsan senin garezin var demekki hormonlarıı tavana vuran sensin şu anda Ayrıca sana yazık..Madem sinirini bozuyorum hala niye laf atıyosun bana atma bende yazmiim sen bana cevap hakkı verdikçe ben bu şekilde yazmaya devam edicem

Allaha şükür gayet yerinde saçma sapan iki söz yüzünden neden moralim bozulsun ki.Kimsenin kimseye garezi yok burda sinirimi seninle bozamam demişsin bende güldüm hala bana yazıyorsan senin garezin var demekki hormonlarıı tavana vuran sensin şu anda Ayrıca sana yazık..Madem sinirini bozuyorum hala niye laf atıyosun bana atma bende yazmiim sen bana cevap hakkı verdikçe ben bu şekilde yazmaya devam edicem

bakalım kısmet

bizim belli ne olucağı erkek olursa cihangir olucak kız olursa bade olucak kısmet olursa

bakalım kısmet

derini bende beğeniyorum cnm ama eşim istemiyoo yada duru gene istemiyoo öfff öfff şu cinsiyet çıksada bi rahatlasak dimii isim konuusnda en azınsdan bi tarafta düşünürüz..

İrem cok guzel bir isim ama yurtdisinda maalesef "ayyriiim" diye telafuz edliyor. Uluslararsi bir isim olmasini istiyorum dedigin icin dedim. Ö harfi, ki benim ismimde de var asla soylenemiyor maalesef Haberin olsun canımcım. Ben Amerikad yasiyorum, kesinlikle kolay ve uluslararası bir isim istiyorum. Buradaki yabancı arkadaslara soyletiyorum buldugum isimleri:)

şimdi arkadaşlar yazmadan geçemicem
herkes herkesin yazdığına cevap vermek zorunda değil buna alınmak çok saçma belki sorulan soruyla hiç bir bilgisi ve fikri yoktur

canım ben elif i çok beğeniyorum ama ben koyamam çok yakın akrabamın kızı
evet canım ben de seviyorum aslında
elif de olabilir yani bakalım
ama derin de içimde kalacak

bizim belli ne olucağı erkek olursa cihangir olucak kız olursa bade olucak kısmet olursa
ne güzel ismi belirlemişsiniz
belirsizlik kötü

derini bende beğeniyorum cnm ama eşim istemiyoo yada duru gene istemiyoo öfff öfff şu cinsiyet çıksada bi rahatlasak dimii isim konuusnda en azınsdan bi tarafta düşünürüz..

erkeklere itici geliyor demek ki derin ismi
eşim saçmalamaaa o nasıl isim dedi direk
ben de mecburen silicem kafamdan heralde
zaten ben artık düşünmüyorum canım
hayırlısıyla cinsiyeti bir öğrenelim o zaman tek taraflı detaylıca düşünürüz

şimdi böyle bşey yapmazsam eşimin babasının ismi celalettin asla koymam babamınki mehmet fena değil ama çok sıradan böyle olunca bişey diemiyolar babası nede olsa dieee hem hoşumada gidiyo aşkımı çocuğuma yansıtıyorum biraz odunumda ben pek duygusal olamıyorum böyle gösteriyorum kocişime sevgimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…