hala soruyorum :) Bartu nasil?
goktug, metehan, bertug birde oguzhan hangisi daha guzel??
olmaz dionuzzz yanii :26::26::26:
yaa allahta biliyoo yaaa sağlıklı diorum öncee hayırlıı ama gönlümden kız geçiyooo çok ama iştee bu isim konusunda düşününce erkek olsunda rahatlıyım diyorummm erkek isimler belli kız da hiçbişeyy beğenmiyorumm yaaa....püffff
ilk aklımızdan geçen isimler erkek olursa kuzey, kız olursa derin diyorum ben ama eşim sevmiyor elif diyor
detaylı düşünmedim ben de hiç
bakalım kısmet
cinsiyet belli olsun sonra araştırıcam ben de
Pelıssh yazık arkadasım once bı garesın varmıs gıbı cevap verıp mıletın moralını sınırını boz sonrada ne guzel guluyosun aferım
hormonlarının etkısıne verıyorum ama yaptııgın cok ayıp onca arkadas bana nasıl guzel yaklasırken sankı benle bu zorun varmıs gıbı
yazıp valada boyle davranman gercekten cok kotu yazık dıyorum tek saol benım moralımı bozdugun ıcın ınsallah senınkı cok ıyıdır
ilk aklımızdan geçen isimler erkek olursa kuzey, kız olursa derin diyorum ben ama eşim sevmiyor elif diyor
bakalım kısmet
bizim belli ne olucağı erkek olursa cihangir olucak kız olursa bade olucak kısmet olursa
bakalım kısmet
İrem cok guzel bir isim ama yurtdisinda maalesef "ayyriiim" diye telafuz edliyor. Uluslararsi bir isim olmasini istiyorum dedigin icin dedim. Ö harfi, ki benim ismimde de var asla soylenemiyor maalesefbizde de kız ismi kesin. irem ve bu değişmez. ama erkek biraz düşünebiliriz. yani ben Ömer diyorum da, yine gözden başka isimler de geçircem. türkçe karakter olmasın istiyorum isminde. herkes söyleyebilsin. gelecekte hangi ülkeden nasıl arkadaş edincek belli olmaz.
derini bende beğeniyorum cnm ama eşim istemiyoo yada duru gene istemiyoo öfff öfff şu cinsiyet çıksada bi rahatlasak dimii isim konuusnda en azınsdan bi tarafta düşünürüz..
Kocanın ismi koyuyosun kesin kararlısın
şimdi arkadaşlar yazmadan geçemicem
herkes herkesin yazdığına cevap vermek zorunda değil buna alınmak çok saçma belki sorulan soruyla hiç bir bilgisi ve fikri yoktur
valla kararlıyım öyle can man sevmem tek net ismi olcak çocuklarımın eşiminde bir hoşuna gidiyo görsen söylerken bir kubarıyo kulağına daha fazla gerinme üzerindeki yırtılcak diom
evet canım ben de seviyorum aslındacanım ben elif i çok beğeniyorum ama ben koyamam çok yakın akrabamın kızı
ne güzel ismi belirlemişsinizbizim belli ne olucağı erkek olursa cihangir olucak kız olursa bade olucak kısmet olursa
derini bende beğeniyorum cnm ama eşim istemiyoo yada duru gene istemiyoo öfff öfff şu cinsiyet çıksada bi rahatlasak dimii isim konuusnda en azınsdan bi tarafta düşünürüz..
hey alalhımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?