sen mayonez yazınca farkttim
şöyle mayonezi ağzımın kenarına, ellerime bulaşa bulaşa pizza yemeyi özledim
özledim mayonezin bulaşmasını özledim
özledim sımsıcak sucuklu yumurta özledim
özledim cipsi ve kolayı özledim
Vermedin hain doktor bana bir izin vermedinnnn
valla kızımda da bunda da kasmadım o kadar kasmayı da düşünmüyorumm yanii canım ne istiyosa çok abartıya kaçmadan yiyorumm...hamilleiğinde güzel tarafı bu olsa gerek tamam sağlıklı beslenmek güzel bişi de sırf o broşürlere bağlı kalsak o zamanda diyet yapmaktan ne farkımız kalırr dediğim gibi bi çok şeyin çok olmadığı sürece zararı olacağına inanmıyorum ben...mayonezzz vazgeçilmezim zatennn ...
kızlar napıyosunuz ya? hani yemek konuşmıycaktık? kusasım geldi mayonez falan dediniz.
canım konu ne ara geldi bende anlamadımki ben bi cips yedim dedim gerisi geldi valla
al bizden de o kadar en az 12. haftaya kadar yacanım biz sorunluyuz bize katiyyen cıks yani en az 14 hafta,sonrası allah kerim:))) yani bizim babiş çok iç çekeceğe benziyor...
sagol canim ins. hepbirlikte su kritik zamanlari atlatsakta rahat nefes alsakyesimcim gecmis olsun canim insallah hemen atlatirsin bu bunleri 12 haftaya gelirsin hemen
dogru saatler isine yaramaz bizde ufakken cok zor bulmustukcnm sorma valla geçen onu konuşuyoruzzz bu defnelerin hepsi böylee sanırım benim defnenin dönemindende 2 tane defnemiz varrr hala konuşuruzzz valla kudurukluk hat safhada..yaa dün gece 1 de uyuduu tepemdee dındınn...bende klozete oturtuyodumm ama mecbuur lazımlığa döndük cnm evet netten daha ucuz olur cnm zaten pahalıda alsan bi halta yaramıyoo vallla aynı işlem nasılsa..benimki yuvaya falan da gitmiyoo geçen baktı burdaa yarım gün alıyolar o da sabah 7,30-12 arası eee biz zaten 9,30 larda kalkıyoruz kahvaltı falan derken saat 11 oluyoo nerdeysee 1 saat için neyime yarıcakk yanii..öğlen alsalarr iii olurduu düşündük eşimle vazgeçtik 3 den sonra tam gün alabiliyolarmış....artık allah yardıomcımız olsun cnmm....
amin ins. canim12 de gelir 32 de gelir..sağlıkla inşallahh
bu maalesef tr nin kanayan yarasi . insan yerine koymuyorlar adamimerhba arkadaşlar...bugün geçmişteki yaklaşık 110 sayyfanızı okudum....Allah hepimizi bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin...son reglim 25 ağustos...belki mayıs belkide haziran annesi olacağım Allah nasip ederse...erkekse eğer haziran oluır diyor annem...kız ise eksiketek ya mayısda olrmuş...hayırlısı....ben dr araştırırken gördüm yazışmalarınızı...benim bulantılar tam geçti derken bu sabah çok kötü oldum yine...ha birde dr konusunda hiçbirşeye karar veremedim...daha kimde takipteyim belli değil...hele doğum tam bi muamma....ilk önce tavsiye üzerine avrasya hospital gamze baykana gittim...çok ilgili ve tatlı bir bayan...27 tl muayene ücretii..ama tahliller çok pahalı bu hastanede...sonra tahlilleri yaptırmak için 2 kere bir tıp merkezine gittim...esengül hanıma...yaşlı ama hoş bir bayan ama ordada doğum olmayacağı için onada gitmek istemiyorum....ben erkek dr istemediğim için özele gitmek ve de aynı dr da doğum yapmak istiyorum....şimdi çapa medilife hastanesinde fahriye ayık sezeri övdüler tl muayene ücreti...doğum ne kadardır bilemiyorum...ama kime avrasya hospitael gidiyorum desem çok kazıkçı dedi...gerçektende öyle...ha birde dr çok ilgili ama pek bilgisi yok diyenler oldu çevremde..bilgisizliğini hastalara olan ilgisi ile kapatıyor galiba...ve dün şansıma bayan çıkarmı diyerek artık çok iyi dedikleri yeni adı bezmialem olan vakıf grebaya gittim...gitmez olaydım... erkek dr du..osman bey adı...soyadını bilmiyorum...herneyse...dr, hemşiresi ve sekreteri resmen insanları azarlıyor ve tartaklıyorlar yaa...hele hemşiresi resmen o hamile bayanları iteliyor eliyle...zaten çok hassas bir pskolojide olan bayanların durumunu düşünebiliyormusunuz...takip bilgilerini sorarken resmen çocuk gibi azarlıyor...tansiyonumu ölçsün diye kolumu açtım oturdum sandalyeye...o arkamdaki bayanın takip kağıdını aldı aç kolunu dedi...banada kalk ordan diye bağırdı...kalktım neden bunu yaptınız ben oturmuşşken kaldırdınız dedim...o kağıdını uzattı dedi...ama benim uzatacak kağıdım yokki ilk defa geliyorum dedim...hazır ve oturmuşken beni neden ittiniz kaldırdınız dedim...aaaaaaaa oturacaksında kalkacaksında diye bir daha bağırdı....oturup kalkmak sorun değil ama ne yapmak istiyorsunuz diye sordum bana hareket yapıyor...aman biz bölesileri hep görüyoruz diye diğer bayana umrumda değil hareketi yapıyor dengesiz...sonra benden önceye aldığı bayanı tansiyon ölçerken azarladı...takip tarihin kaç tane diye...oda dedi siz baştan benim dediğimi yazmadınız ve ben her geldiğimde size düzeltmenizi söylüyorum ve sizde her seferinde aynı şekilde beni azarlıyorsunuz dedi...git dr söyle ben kafama göre düzeltemem...kes falan dercesine bağırdı kadına...yazık o da 38 yaşında bir anne adayı...kadın sinirden kıpkırmızı oldu...yaşıda var allah korusun tansiyonu yükselebilirdi...ve birde 19 yaşında bir anne adayı kayınvalidesi ile birlikte gelmiş...kız derdini anlatmak istediği halde asla dinlemedi ve habire bekle bekle diye diye -1,5-2 saat bekletti o kızcağazı...sonuçmu dr azarladı senin barkodun sorunlu bugün ne kadar beklersen bekle almam seni muayeneye...kızın elinde barkodu var...hastane sisteminin yaptığı hatadan dolayı barkodda düzeltme yapılmış..dr bu düzeltme yapılmış barkodu kabul etmiyor ve kız sanırım son ayında karnı burnunda bekle bekle diye diye 2 saat ayakta bekletiliyor..doktorun skreteri ise sanki koyunlardan bahsedercesine şunları dizdim ben yine ne biriktiler kapıya diye hamile bayanları işaret ediyor bağırıp aşşağılıyor...ve ne dr ne hemşire nede sekreter demiyorki bu bayanlar istemezmi oturdukları yerden dr odasının başındaki panodan isimleirni takip etmeyi...öyle bir pano var fakat üzerleri kağıt kapatılmış...içerden isim ile çağırıyorlar...isimlerin seslenilme sırasıda randevu saatine göre...benim saatim geldiğinde hala içeri girmemiş 1 saat 45 dakika önceki hasta vardı....bir diğer bayanda her geldiğinde buradan ağlayarak çıktığını söylüyor...yazık değilmi ya..ki o kadın 1.5 yıllık evli ve 1 yıl tedavinin ardındn hamile kalabilmiş...ve her dr geldiğinde aşşağılanıp azarlanmaktan ağlayarak gidiyor...çok uzattım lafı farkındayım ama iyi geldi içimi dökmek...bu arada ben ne mi yaptım...eşimi aradım ve olanları anlattım...şimdi muayene olsam bile asla birdaha buraya gelmem dedim...zaten erkek dr istemiyorum...bide yaşadıklarım...ve randevu saatimden 2 saat geçmiş hala sıra 1 saat gerilerde...çık git dedi...çok sevindim ve gittim...şimdi uygun fiyatlı bir özel hastane arıyorum...yeni evliyiz malum taksitler devam ediyor..yani durumumuz çok iyi değil...ama bir semiha şakir ve 2 vakıf greba tecrübemden sonra özele gitmeliyim...huzur hastanesi ve çapa medilife arasında kaldım...lütfen yardım arkadaşlar...başınızı ağrıttım kusura bakmayın..
hayirli olsun canim bilgilerini yaz sendeAranıza yeni katılıyorum... Bende Haziran 2012 annesi olacam inşALLAH... 9 haftalık hamileğim...21 Hazıranda bebişimiz bekliyoruz....
hosgeldin canim bilgileri ver senide ekliyim listeyesağol canım teşekkür ederim.
benim lekelenmem 5. haftadan beri var yaklaşık 2 aydır yatıyorum yani hiç biyere gidemiyorum bende bunaldım iyiyce zaten bebeğide hiç hissetmiyorum ya hamile değilmişim gibi geliyo
annem karnın arada pıt pıt yapmıyo mu diyo ama ben dinliyorum hiç duymadım şimdiye kadar aranızda duyan var mı merak ettim
valla kızımda da bunda da kasmadım o kadar kasmayı da düşünmüyorumm yanii canım ne istiyosa çok abartıya kaçmadan yiyorumm...hamilleiğinde güzel tarafı bu olsa gerek tamam sağlıklı beslenmek güzel bişi de sırf o broşürlere bağlı kalsak o zamanda diyet yapmaktan ne farkımız kalırr dediğim gibi bi çok şeyin çok olmadığı sürece zararı olacağına inanmıyorum ben...mayonezzz vazgeçilmezim zatennn ...
offfff ortaya karışık pizza,hamburger ve patates mi vallahi ağzım sulandı yaw.....
aslında ben evde pizza yapıyorum diyorum ki yarısını eşime göre salamlı,sucuklu vs. yapıp kendime olan kısmını da çarliston biber,beyaz peynir,yeşil zeytin vs. gibi malzemelerle yapsam nasıl olur acaba :))))
offfff ortaya karışık pizza,hamburger ve patates mi vallahi ağzım sulandı yaw.....
Aslında ben evde pizza yapıyorum diyorum ki yarısını eşime göre salamlı,sucuklu vs. Yapıp kendime olan kısmını da çarliston biber,beyaz peynir,yeşil zeytin vs. Gibi malzemelerle yapsam nasıl olur acaba :))))
Vala kızlar bazı arkadaslar alınmakta cok haklılar sadece ıstedıgınız konulara bakıyo cevap verıyosunuz kac defa yazdım ama bır defa yazan yorum yapan olmadı ben alınmıyorum alıncak bısı yok ısteyen ısteyene cevap verıcek tabı ama burda bısıler konusuyosak bız gıbı 2 hamılelıgıne hamıle arkadaslara tecubelerını anlatıyo ne guzel ama kımse gormuyo bıle
Vala kızlar bazı arkadaslar alınmakta cok haklılar sadece ıstedıgınız konulara bakıyo cevap verıyosunuz kac defa yazdım ama bır defa yazan yorum yapan olmadı ben alınmıyorum alıncak bısı yok ısteyen ısteyene cevap verıcek tabı ama burda bısıler konusuyosak bız gıbı 2 hamılelıgıne hamıle arkadaslara tecubelerını anlatıyo ne guzel ama kımse gormuyo bıle
hala soruyorum :) Bartu nasil?
goktug, metehan, bertug birde oguzhan hangisi daha guzel??
hala soruyorum :) Bartu nasil?
goktug, metehan, bertug birde oguzhan hangisi daha guzel??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?