2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kusuyorum öyle kokulu şeyler yiyince
karnıbahar yedim tabak bitmeden çıktı dün

sucuk, salan, sosis falan ne bileyim gerldikleri gibi giderler gibi geliyo bana

ay kyamammmmmm valla canım ne yalan söyliyim kola ve mayonez haricinde okadar kasmadım ben kendimi zaten normaldede okadar sevmezdim.Ama sucuğu iyice pişrip sucuklu yumurta yapabilirsin. Cipsta dün koca bi paket yedim ama nefsim köreldi yemem kolay kolay daha sanırım.Doktorum abartma ama canın bişeyi illada istiyosa ye dedi.Valla normal insanların canı çekerken biz hamişler hiç dayanamıyoruz.

offfff ortaya karışık pizza,hamburger ve patates mi vallahi ağzım sulandı yaw.....

aslında ben evde pizza yapıyorum diyorum ki yarısını eşime göre salamlı,sucuklu vs. yapıp kendime olan kısmını da çarliston biber,beyaz peynir,yeşil zeytin vs. gibi malzemelerle yapsam nasıl olur acaba :))))

kızlar napıyosunuz ya? hani yemek konuşmıycaktık? kusasım geldi mayonez falan dediniz.

sucuk beim favorim malum afyonluyum asla vazgeçemem
mayonez desen öyle hamburger manyağıyım ama canım istemiyo isteyince gözünün yaşına bakmam
ne biliyim bence bu kadar kasmak gereksiz manyak bişey
kalkıp hergün hamburger yicek değiliz...hadi herşeyi geçtim ben öğlen iş yerinde yemek yiyorumki eminim o hamburgerler bu yemeklerden daha sağlıklıdır yiyemiyorum bile

canım biz sorunluyuz bize katiyyen cıks yani en az 14 hafta,sonrası allah kerim:))) yani bizim babiş çok iç çekeceğe benziyor...
al bizden de o kadar en az 12. haftaya kadar ya
gerci dr sokmadigi sey kalmadi catala bile yattim ama guveniyorum adama.
ins burda kalrsam dogumumu ona yaptiricam .
yesimcim gecmis olsun canim insallah hemen atlatirsin bu bunleri 12 haftaya gelirsin hemen
sagol canim ins. hepbirlikte su kritik zamanlari atlatsakta rahat nefes alsak
dogru saatler isine yaramaz bizde ufakken cok zor bulmustuk
benim kiz sabah 8:30 aksam 16:00 ban oldukca iyi zaman kaliyor bastan cok gelmisti ama simdi bazen az bile geliyor
saat 10 da kahvalti veriyolar tabi evdede yapip cikiyor.
saat 12 de ogle yemegi saat 1-3 arasi uyku kalkinca yine ikindi kahvaltisi
ve saat 3:30 gibi servise bniyorlar bize gelene kadar 4 oluyor
etkinliklerde oluyor piknik gezi filan
bu arada tl ye gore 550 tl ye fila geliyor tr den daha uygun ama bende sabah saatlerini konusup daha gece aldirmak istiyorum yarinlik erken olucakta pazartesiden sonra gec olur gerci babasi sabah kalkinca 8 de oda uyanip daha yapmiyor zaten
12 de gelir 32 de gelir..sağlıkla inşallahh
amin ins. canim
bu maalesef tr nin kanayan yarasi . insan yerine koymuyorlar adami
o hemsireye o dr dis geciricek biri lazim. ben normal sakin yapiliyim ama bendede sartellerin attigi zamanlar oldu
hatta kiskardesimde birgun dr un ustune yurumus:) birgun bir dr elimizde kalacakta bakalim hangisi
ozele gitsen masrafli evet ssk ya gitsen boyle
bir kere cok iyi diye bir devlet hastanesine gittim
beni yatirdi ultrasonu gezdirdi karnimda 1 dk surmedi ve tamam kalkabilirsin ee ne oldu
hersey yolunda siradaki. boyle yani
Allah ellerine dusurmesin o zalimlerin
bende suanda cok fazla harciyorum saglik masraflarina buda baska sansimiz da yok maalesef. maasin yarisi dr ilaca gidiyor
ama yapacakta birsey yok. ailecek su son donemlerde hastaliklarin pencesinden kurtulamadik
bir kendimize gelemedik ya
Aranıza yeni katılıyorum... Bende Haziran 2012 annesi olacam inşALLAH... 9 haftalık hamileğim... 21 Hazıranda bebişimiz bekliyoruz....
hayirli olsun canim bilgilerini yaz sende
sat yas kilo sehir kacinci cocuk bdogum tarihi
hosgeldin canim bilgileri ver senide ekliyim listeye

bende kolada iciyorum kizartmada yiyorum.
cekindigim tek sey sigara. bebek olmadan once icen biri olarak simdi cok yol katettigimi dusunuyorum :)
o yuzden cay ve kola bana cok masum gorunuyor

Resmini de çekip koy şuraya da tam olsun bari

sen öyle yap çeşit olur ama eşinin kısmından da yersin gibi geldi bana ye gitsin be nolcek çocuğada iyi gelir

Vala kızlar bazı arkadaslar alınmakta cok haklılar sadece ıstedıgınız konulara bakıyo cevap verıyosunuz kac defa yazdım ama bır defa yazan yorum yapan olmadı ben alınmıyorum alıncak bısı yok ısteyen ısteyene cevap verıcek tabı ama burda bısıler konusuyosak bız gıbı 2 hamılelıgıne hamıle arkadaslara tecubelerını anlatıyo ne guzel ama kımse gormuyo bıle

Meleksen ben sana daha önce de yazmıştım canım. hoşgeldin demiştim sana, unutmadım. tecrübelerinizi paylaşırsanız ben kendi adıma çok sevinirim. zaten buraya bunun için giriyorum. bişeyler öğrenmek için.

canim hic oyle dusunme ya ben 1 saatligine ciktim topikten sayfa almis basini gitmis okuyum dedim olmadi
bende dun sim srdum ama kimseden yanit gelmedi muhtemelen kaynadi araya.
masalla cok kalabaligiz olucak arada boyle
Allah eksiltmesin
yaz tekrar benim cevaplayabilicegim birseydir belki

Ama sizlerde abartıyosunuz bazen ben tv izliyorum bi yandan mesela bilg a geri baktığımda önümde ne sayfa varsa ona cevap veriyorum bi sayfa bile olsa geçmişe dönmüyorum Hem alınmakta haklılar istediğinize cevap veriyosunuz hemde tabi istediğinize cevap verebilirsin diyosunz.Cevap vermekte bi psikoloji meselesi.Açılan konu hakkında konuşmak istemezse cevap vermez tabi genel anlamda konuşuyorm.Ben şahsen kimsenin tecrübesini anlatmasını sevmem hamilelik kişiden kişiye değişiyo ki 1.hamişlikle ikincisi bile benzemiy yüzden böyle tecrübe konuları falan olduğunda evet cevap vermiyorum. Kendi adıma konuşuyorum

cnm yaa bencede hiç öyle düşünmeee yaniii ki sende bilirsin evinde bir evlat daha varsa daha zor buraya bakmak bazen fırsat oluyoo okuyorum hepsini bazen okuyamıyorum açıkçasıı son sayfaya bakıyorum sadece..alınma tatlımmm sakınn..olmadıı bi daha yazz ....

hala soruyorum :) Bartu nasil?
goktug, metehan, bertug birde oguzhan hangisi daha guzel??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…