2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bence göktuğğ yada bertuğğ metehann bana göre çok uzun cnm yada oğuzhann
esimde goktug u begeniyor oda kuvvetli bir isim. oglus olursa. arastiriyorum estikce iste:)

ya bu arada bu ignenin yada serumun yan etkisi sanirim kolumda bacagimda uyusukluk hissediyorum.
mia gorurmusun bilmiyorum ama acaba varmi sende oyle bir durum?

Tatlım tercubelerı daha once yasanmıs seylerı okumak ogrenme ıstemıyosan nıye takılıyosunkı nete
ben zaten tecubemıde yazmadım evet haklısın her hamılelık deyısık kızımda kusmaktan mıde bunaltısından hastaneye yatmıstım 7 haftamda ama sımdı bak bısım yok

ben kotu anlamda yazmadım alınmıyorum dedım zaten

cevap verıp benı cıdıye alan arkadaslarımada tesekur ederım ben sadece ıcımden gelenı soyledım

cnm yaaa iğnenin etkisi olabilri muhakkak yani normal zamanda bile iğne falan yiyynce uyuşuyouz çoğu zaman....oğluşş konusunda bizde kararlıyızzz kesin çınar yada ege ikiis arasında kaldık sadece ama kız olursaa ben gene ege istiyorum ama eşim istemiyoo unisex olmasınmışş...olsa noolcaksa yanii...

sanırım bana yazmışsın..Nete neden takıldığım hiç kimseyi ilgilendirmez arkadaşlarımla konuşuyorum ve halimden memnunum. evet tecrübeleri ve daha önce yaşanmış şeyleri öğrenmek istemiyorum ve onlara sevap vermiyorum işte.Bende içimden gelenleri söyledim Kötü anlamada yazdın diyede bişi çıkmadı ağzımdan

cevap yazıcaktım sevap çıkmış

belkide canim yaticam simdi gecer ins.

bu arada egeyi ben kiz ismi olarak hic duymadim. sen bilirsin ama ege ne biliyim iza olmaz gibi ya.

neyse ben yatiyorum aydi iyi geceler

belkide canim yaticam simdi gecer ins.

bu arada egeyi ben kiz ismi olarak hic duymadim. sen bilirsin ama ege ne biliyim iza olmaz gibi ya.

neyse ben yatiyorum aydi iyi geceler

Ege kız ismi değil ki. bence eşin haklı.

Canım senın gıbı bı arkadasla sınırımı bozamam burda allaha sukur cok arkadas var
yesımcım bende gecen aksam esımle kız ısmı berrak erkek ısmı mete ve ozkan sectık
bakalım berrakmı gelıcek yoksa mete ozkan mı Ben metem gobusumde gıbı hısedıyorum bakalım ne cıkcak

kıızzzllaar yapmayın beyle şeyler sakiin olmak lazım relaaxx hadi nefes alıp veriyoruz 1 huh 2 huh 3 huh hadi bi daha

Ege kız ismi değil ki. bence eşin haklı.

olmaz dionuzzz yanii :26::26::26:
yaa allahta biliyoo yaaa sağlıklı diorum öncee hayırlıı ama gönlümden kız geçiyooo çok ama iştee bu isim konusunda düşününce erkek olsunda rahatlıyım diyorummm erkek isimler belli kız da hiçbişeyy beğenmiyorumm yaaa....püffff

defne.... deste...yada bestede olabilir

kıızzzllaar yapmayın beyle şeyler sakiin olmak lazım relaaxx hadi nefes alıp veriyoruz 1 huh 2 huh 3 huh hadi bi daha

Valla canım gayet normal açıklama yapıyorum ben ne sinirli bişi yazdım ne başka bişi söylenenlere cevap vermek en doğal hakkımız zaten.neyseeee canım huh falann doğurmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…