2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biliyorum canım. ben de türk değilim zaten ve yabancı dil mezunuyum. irem e ayrim veya ayrin denmesinde bi sakınca yok, çünkü İrene diye yabancı bi isim var. Ömer de Omar diye söyleniyo. yine de saol ))

orası öyle cnm ama şimdiden bişey bulmaya uğraşıyorum çünkü geçen de yazdımm eşim kız olursa maya istiyoo ve ben istemiyorumm o yüzden aklını çelecek bişi bulursam işlerim die düşünüyorum kafasınıı....madurum yanii cnm
canım ben duru yu çok beğendim
bende cnm yaa hem defneme de uyar diorumm ama işte ikna edemiyorumm bi türlü...

canım lütfen maya koymayın ya
yani aslında sevimli bir isim ama
lütfen bu yazdığımı eşine okutur musun?
ben öğretmenim ve ortaokul seviyesinde öğrencilerim
yani ergenlik dönemindeler
ve birbirleriyle o kadar çok dalga geçiyorlar ki anlatamam sana
hergün yanıma salya sümük gelen öğrencilerim var bunun yüzünden
ve inan öyle üzülüyorum ki
kızınla arı maya diye sürekli dalga geçeceklerdir, ve emin ol ergenlik döneminde bu inanılmaz sorun olacak
yani tabi sizin tercihiniz ama hepiniz için bence dalga geçmeye müsait bir isim koymayın çocuklarınıza

ben türkiyede yaşamasaydım kızımın ismini memnuniyetle Maya koyardım da, Türkiyede yabancı kalıyo. sonra çocuklar dalga geçer falan. // başka da mesela ben Aylin, Fulya falan beğeniyorum.

işteee bende o yüzden istemiyorum zaten yoksa maya ismini severim kulağıma hoş gelir yanii 2 isim düşünsek gene takmam yanii ama hem 2 isim asla düşünmüyorzz bide maya olunca dalga geçme unsuru açıkçası kafamda takılıyoo....ama eşime göre de maya hem türk hem yurt dışında rahat kullanılırr dioo yanii defnemde zor vazgeçirdimmm bunda da o yüzden sıkıntı yaptımm....

valla ikigün sonra kızınız eve ağğlayarak gelip benle dalga geçiyorlar niye adımı maya koydunuz dediğinde eşin çok üzülür
yoksa bence de çok sempatik
ama sen bence ikna etmeye çalış canım ya koymayın mayayı

biliyorum canım. ben de türk değilim zaten ve yabancı dil mezunuyum. irem e ayrim veya ayrin denmesinde bi sakınca yok, çünkü İrene diye yabancı bi isim var. Ömer de Omar diye söyleniyo. yine de saol ))

ben yurt dışında olsam eva koyardım burda bi kaç kişiye sordum ne o öyle falan dedi türkiye kaldırmaz anlamı çok güzel çok beğendim ama işte öyle tepki alınca bade koymaya karar verdik

Benim esim Amerikali-Turk. Yani cocuk Amerikali da olacagindan , hem Turkiye'de hem de Amerika'da kolay telaffuz edilecek bir isim olmali diyoruz. Kiz ismi olarak var birkac tercihimiz ama erkek ismi bulamadik daha:)

hay allah ım daha neler duycaz
ay agda niye yasakmıs
ben yaptırdım bayramdan bi kaç gün önce
doktorda hiç bişey demedi bu konuyla ilgilii
ee annelerimiz falan her zaman agda yapar hep pöfffff

sıkma canım kendini.ağda eğer hep yaptırıyorsan sıkıntı yokmuş çünkü bünye o acıyı kasılmayı tanıyormuş. ben kanamalı olduğum halde yaptım.çünkü buna alışkınım rahat edemiyorum.

ben yurt dışında olsam eva koyardım burda bi kaç kişiye sordum ne o öyle falan dedi türkiye kaldırmaz anlamı çok güzel çok beğendim ama işte öyle tepki alınca bade koymaya karar verdik

ay eva yı ben de çok ama çok beğeniyorum canım, bak yine aklıma getirdin.

slm hanımlar yeni üyeyim ve bende haziran annesiyim :)
hoşgeldin aramıza canım.
Benim esim Amerikali-Turk. Yani cocuk Amerikali da olacagindan , hem Turkiye'de hem de Amerika'da kolay telaffuz edilecek bir isim olmali diyoruz. Kiz ismi olarak var birkac tercihimiz ama erkek ismi bulamadik daha:)

canım hangi isimler onlar acaba söyleyebilirmisin?

biz hem fonetigi guzel hem de anlamli birsey bulmaya calısıyoruz. Ama ağır bir anlamı da olmasını istemiyruz. Cünkü bazen cocuklar taşıyamıyorlar isimleerini. O yuzden daha dogru durust bir sey tam bulamadık. Eski Turklerdeki gibi cocuk dogduktan sonra bir kahramanlık yapıp kendi adını belirlemesini bekleyecez herhalde:)

hoşgeldin aramıza canım.

canım hangi isimler onlar acaba söyleyebilirmisin?

Mina ve mira. Ben ozellikle Mira(cle) dan dolayi Mirayı cok istiyorum cunku biz cok cok zor tedavilerden sonra bu bebege, kısmetse insallah, kavuscagiz. Benim kucuk mucizem olacak:) Bir de Aylin var hem manası cok guzel hem de bir suru dilede var. Erkek Ardayı dusunduk ama mana olarak arkadan gelenmiş. Istemedim ben. Erkek birsey bulamadık.

ya bakıyorum da pek çoğumuz tek isimde yoğunlaşmış.
biz de tek isim istiyoruz baydı artık üç-beş isim. asil ve tek daha kendini yansıtır gibi geliyor bize.
erkek olursa FURKAN bizim ama kız çoookk ailede ve bütün güzel isimler koyulmuş.

rubet eşimin ismini bende hep düşünmüşümdür evlendiğimden beri ama cesaret edemiyorum şimdi. eğer gerçekleştirirsen kahramanımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…