İrem cok guzel bir isim ama yurtdisinda maalesef "ayyriiim" diye telafuz edliyor. Uluslararsi bir isim olmasini istiyorum dedigin icin dedim. Ö harfi, ki benim ismimde de var asla soylenemiyor maalesefHaberin olsun canımcım. Ben Amerikad yasiyorum, kesinlikle kolay ve uluslararası bir isim istiyorum. Buradaki yabancı arkadaslara soyletiyorum buldugum isimleri:)
orası öyle cnm ama şimdiden bişey bulmaya uğraşıyorum çünkü geçen de yazdımm eşim kız olursa maya istiyoo ve ben istemiyorumm o yüzden aklını çelecek bişi bulursam işlerim die düşünüyorum kafasınıı....madurum yanii cnmevet canım ben de seviyorum aslında
elif de olabilir yani bakalım
ama derin de içimde kalacak
ne güzel ismi belirlemişsiniz
belirsizlik kötü
erkeklere itici geliyor demek ki derin ismi
eşim saçmalamaaa o nasıl isim dedi direk
ben de mecburen silicem kafamdan heralde
zaten ben artık düşünmüyorum canım
hayırlısıyla cinsiyeti bir öğrenelim o zaman tek taraflı detaylıca düşünürüz
bende cnm yaa hem defneme de uyar diorumm ama işte ikna edemiyorumm bi türlü...canım ben duru yu çok beğendim
orası öyle cnm ama şimdiden bişey bulmaya uğraşıyorum çünkü geçen de yazdımm eşim kız olursa maya istiyoo ve ben istemiyorumm o yüzden aklını çelecek bişi bulursam işlerim die düşünüyorum kafasınıı....madurum yanii cnm
bende cnm yaa hem defneme de uyar diorumm ama işte ikna edemiyorumm bi türlü...
orası öyle cnm ama şimdiden bişey bulmaya uğraşıyorum çünkü geçen de yazdımm eşim kız olursa maya istiyoo ve ben istemiyorumm o yüzden aklını çelecek bişi bulursam işlerim die düşünüyorum kafasınıı....madurum yanii cnm
bende cnm yaa hem defneme de uyar diorumm ama işte ikna edemiyorumm bi türlü...
canım lütfen maya koymayın ya
yani aslında sevimli bir isim ama
lütfen bu yazdığımı eşine okutur musun?
ben öğretmenim ve ortaokul seviyesinde öğrencilerim
yani ergenlik dönemindeler
ve birbirleriyle o kadar çok dalga geçiyorlar ki anlatamam sana
hergün yanıma salya sümük gelen öğrencilerim var bunun yüzünden
ve inan öyle üzülüyorum ki
kızınla arı maya diye sürekli dalga geçeceklerdir, ve emin ol ergenlik döneminde bu inanılmaz sorun olacak
yani tabi sizin tercihiniz ama hepiniz için bence dalga geçmeye müsait bir isim koymayın çocuklarınıza
işteee bende o yüzden istemiyorum zaten yoksa maya ismini severim kulağıma hoş gelir yanii 2 isim düşünsek gene takmam yanii ama hem 2 isim asla düşünmüyorzz bide maya olunca dalga geçme unsuru açıkçası kafamda takılıyoo....ama eşime göre de maya hem türk hem yurt dışında rahat kullanılırr dioo yanii defnemde zor vazgeçirdimmm bunda da o yüzden sıkıntı yaptımm....
biliyorum canım. ben de türk değilim zaten ve yabancı dil mezunuyum. irem e ayrim veya ayrin denmesinde bi sakınca yok, çünkü İrene diye yabancı bi isim var. Ömer de Omar diye söyleniyo. yine de saol ))
hay allah ım daha neler duycaz
ay agda niye yasakmıs
ben yaptırdım bayramdan bi kaç gün önce
doktorda hiç bişey demedi bu konuyla ilgilii
ee annelerimiz falan her zaman agda yapar hep pöfffff
ben yurt dışında olsam eva koyardım burda bi kaç kişiye sordum ne o öyle falan dedi türkiye kaldırmaz anlamı çok güzel çok beğendim ama işte öyle tepki alınca bade koymaya karar verdik
hoşgeldin aramıza canım.slm hanımlar yeni üyeyim ve bende haziran annesiyim :)
Benim esim Amerikali-Turk. Yani cocuk Amerikali da olacagindan , hem Turkiye'de hem de Amerika'da kolay telaffuz edilecek bir isim olmali diyoruz. Kiz ismi olarak var birkac tercihimiz ama erkek ismi bulamadik daha:)
slm hanımlar yeni üyeyim ve bende haziran annesiyim :)
ay eva yı ben de çok ama çok beğeniyorum canım, bak yine aklıma getirdin.
hoşgeldin aramıza canım.
canım hangi isimler onlar acaba söyleyebilirmisin?
slm hanımlar yeni üyeyim ve bende haziran annesiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?