1.sıradaki ne :)
evet oda çok güzel
yaww ben den mi duyduuuunn :) bu ismi sayıkladım ilk ayımda benbenim kızım olursa erva düşünüyorum
Çok güzel genç demek aynı zamanda Peygamber efendimizin halasının ismi
rubet eşimin ismini bende hep düşünmüşümdür evlendiğimden beri ama cesaret edemiyorum şimdi. eğer gerçekleştirirsen kahramanımsın
3.ay mı ?
canım seninki ozaman mayısta gelecek ...
mihrimah : Mimar Sinan'a göre aşk,
Kanuniye göre evlat,
Farsçaya göre ay ve güneş,
kesin koyucam hiç erkek ismi düşünmüyorum bile belli yani benim zaten aklımdaydı hamile olduğumu öğrenince eşime söyledim çok hoşuna gitti kesin yani hayırısıyla olsunda
canım benimde 12 hafta bitti dr 1 2 haziran doğum tarihi tahminen dedi ama mayıs sonu olmasıda olası tabi bu bebişin çıkma isteğine bağlı olcak
İyi akşamlarrr hatunlarrr öyle çok yedimkiii vallla evin içindee koşsam mı de düşünüyorumm.....
3.ay mı ?
canım seninki ozaman mayısta gelecek ...
biliyorum, mecaz yapmıştımmucizelerim,ben daha bugün üye oldum duymam imkansız :)
kesin koyucam hiç erkek ismi düşünmüyorum bile belli yani benim zaten aklımdaydı hamile olduğumu öğrenince eşime söyledim çok hoşuna gitti kesin yani hayırısıyla olsunda
canım benimde 12 hafta bitti dr 1 2 haziran doğum tarihi tahminen dedi ama mayıs sonu olmasıda olası tabi bu bebişin çıkma isteğine bağlı olcak
canım mayıs sonunda bekliyoruz zaten sezeryanla.12 Hafta olunca doktorlar 3 ay bitmiş görüyo çünkü 1 ayda 4 hafta var bliyosun 4-8-12 öyle düşün
biliyorum, mecaz yapmıştım
ki zaten burada yazmadım dı hiç
slm hanımlar ben de nasip olursa 2012 haziran annesi olacağım gzl paylaşımlar diliyorum.
aynen inşaallahanladım canım benim, sağlıklı dünyaya gelsinlerde isim bulunur
öyle yapıcam zatenn cnm.....defneyle yakalamaca oynacimcimide mutlu olur hem
canım mayıs sonunda bekliyoruz zaten sezeryanla.12 Hafta olunca doktorlar 3 ay bitmiş görüyo çünkü 1 ayda 4 hafta var bliyosun 4-8-12 öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?