2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım senin begenmen önemli tabiki ama ebrar ismi çok kötü bence yani bi sürü sacma kelimeye benziyor idrar esrar fln bunun gibi tabi karar senin ben söylemeden edemedim kusura bakmazsın umarım :)

ya aslında anlamı çok güzel diye ben olur dedim annem ve kayınvalidem çok beğeniyo bakalım hayırlısı

canım sen kızdan eminsin ben erkekten ikimizdede tam tersi çıkarsa varya çok gülerim burda ben

yemin ederim bende eşim diyoki cinsiyeti erkek olursa yaktım çıranı diyo

seninkinden hiç hissim yok zaten cnm ama rubetin direk kız geliyoo bana da nedense ben kendim içinde tahmin yürütemiyorumm hiç valla....

aayy canım inşallaaaahh tabi önce sağlıklı hayırlısı olsun ama kız olsun çamurdan olsun

bugün primadan aradılar beni ilk hediyem kampanyası için 25 kasımdan sonra göndermeye başlıycaklarmış hediyeleri başka başvuran varmı aranızda

bugün primadan aradılar beni ilk hediyem kampanyası için 25 kasımdan sonra göndermeye başlıycaklarmış hediyeleri başka başvuran varmı aranızda

ben sitesine üye olmuştum fakat tel nomu vermedim sanırım,beni aramadılar..ben 8+0 .haftadayım ondan olabilir mi????

cnm kendi sitesi değil facebook sayfasında form doldruyosun.Hamile haftan önemli değil hamile olman yeteli

hımm anladım canım,faceden herkes görür mü ki üye olduğumu,,hamile olduğumu herkes bilmiyoda daha:)))mülupanın da sitesne üye olanlara hediyesi vardı,bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…