pelisshim senin kızın olacak sanırım ya ben sana baktıkca kızın olurmus gibi geliyor bide kendimde bişi hissetsem pek güzel olcak
slm canım senin begenmen önemli tabiki ama ebrar ismi çok kötü bence yani bi sürü sacma kelimeye benziyor idrar esrar fln bunun gibi tabi karar senin ben söylemeden edemedim kusura bakmazsın umarım :)
Sizler ne guzel az bi zaman sonra ogreniceksiniz. Bebislerinizide sIk sIk goruyosunuz. Kiskaniyorum valla :) ben bi 6. haftada ultrasound a gittim bide 20de gidicem o kadar
Sizler ne guzel az bi zaman sonra ogreniceksiniz. Bebislerinizide sIk sIk goruyosunuz. Kiskaniyorum valla :) ben bi 6. haftada ultrasound a gittim bide 20de gidicem o kadar
canım sen kızdan eminsin ben erkekten ikimizdede tam tersi çıkarsa varya çok gülerim burda ben
seninkinden hiç hissim yok zaten cnm ama rubetin direk kız geliyoo bana da nedense ben kendim içinde tahmin yürütemiyorumm hiç valla....
canım şu anda ağzından bal damlıyo ekmek banıcam
yemin ederim bende eşim diyoki cinsiyeti erkek olursa yaktım çıranı diyo
aayy canım inşallaaaahh tabi önce sağlıklı hayırlısı olsun ama kız olsun çamurdan olsun
ban bebegim :) ne bilim öyle hissettim kuşum sana msj atıcam özeldennnnnn
Kızlar biraz daha fark etmeseydim ev yanıyodu resmennn duman sarmış heryeri çaydanlıktann
aman dikkat canıım...... neye daldın o kadar çaydanlık yaktın
bugün primadan aradılar beni ilk hediyem kampanyası için 25 kasımdan sonra göndermeye başlıycaklarmış hediyeleri başka başvuran varmı aranızda
benide bi numara aradı ama tam doktordaydım açamadım sanırım onlardı
numaranın sonu 50 98 onlardır belkide tahmini doğum tarihimi sorup teyit aldılar
bugün primadan aradılar beni ilk hediyem kampanyası için 25 kasımdan sonra göndermeye başlıycaklarmış hediyeleri başka başvuran varmı aranızda
ben sitesine üye olmuştum fakat tel nomu vermedim sanırım,beni aramadılar..ben 8+0 .haftadayım ondan olabilir mi????
cnm kendi sitesi değil facebook sayfasında form doldruyosun.Hamile haftan önemli değil hamile olman yeteli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?