evet anladım canım
aynen canım .Ben sezeryanım büyük ihtimalle banada ayın 1 i dedi ama sezeryan olunca mayısın sonunda bekliyo
haydi bakalım hayırlısı sizler bizden önce doğuracanız demek :))
öyle yapıcam zatenn cnm.....
yaaa eee hadii gidinde öğreninnn cinsiyetlerii artııkk yaaa siz öğrenin de sıra bize de gelsin dimiii ama yaaa
yaaa eee hadii gidinde öğreninnn cinsiyetlerii artııkk yaaa siz öğrenin de sıra bize de gelsin dimiii ama yaaa
ptesi yine gidicem bencbelki döner benim badempek nazlı eşşek sıpası şimdiden başladı
ptesi yine gidicem bencbelki döner benim badempek nazlı eşşek sıpası şimdiden başladı
yapmasın artıkk naz falaannn bademmm ayıp artık dimiii....:))))ptesi yine gidicem bencbelki döner benim badempek nazlı eşşek sıpası şimdiden başladı
Keşke hepberaber aynı gün öğrensek elele halay çekeriz valla burda
yapmasın artıkk naz falaannn bademmm ayıp artık dimiii....:))))
dimiii yaa cnm ne güzl olurduu ama şöyle 1 ay geçsinn hepimiz kısmetse öğrenicezz hayırlı haberlerle dolsun artık topiğimiz de olmadıı 1 ay sonra toplu halay yapıveririz....:)))
Iyi aksamlar herkese :) nasilsiniz
Hoş geldinnn
dönsün bencedeeeeİnşallah benimde gösteriri 2 hafta sonra yoksa kaldık aralık ortasına yaa
Canım sen sonuçlar için gidicektin dimi
evet canım ama dr çok iyi istersem ultrasona koyar zaten kontrol tarihim içinde olduğu için bişey demez heraldeyani ben ööyle umut edip kendimi avutuyorum
Yalnız varyaa rubete kız diyoruz bana erkek ikimizde eminiz.Ona erkek bana kız derlerse rezil olduk
seninkinden hiç hissim yok zaten cnm ama rubetin direk kız geliyoo bana da nedense ben kendim içinde tahmin yürütemiyorumm hiç valla....
Keşke hepberaber aynı gün öğrensek elele halay çekeriz valla burda
Valla benim de kafa çorba oldu iyici bi yandanda fatmagüle bakıyorum
Sizler ne guzel az bi zaman sonra ogreniceksiniz. Bebislerinizide sIk sIk goruyosunuz. Kiskaniyorum valla :) ben bi 6. haftada ultrasound a gittim bide 20de gidicem o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?