2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım .Ben sezeryanım büyük ihtimalle banada ayın 1 i dedi ama sezeryan olunca mayısın sonunda bekliyo

ben hiç konuşmadım doğumu drla epidureli araştırıyorum bu aralar teyzem 3 çocuğunuda öyle doğurdu ona sordum hiç korkma hem çocuğunun olduğu anı tamamen hatırlıyosun görüyosun çok güzel bence dedi gaza getirdi:):):)

ptesi yine gidicem bencbelki döner benim badem pek nazlı eşşek sıpası şimdiden başladı
yapmasın artıkk naz falaannn bademmm ayıp artık dimiii....:))))
Keşke hepberaber aynı gün öğrensek elele halay çekeriz valla burda

dimiii yaa cnm ne güzl olurduu ama şöyle 1 ay geçsinn hepimiz kısmetse öğrenicezz hayırlı haberlerle dolsun artık topiğimiz de olmadıı 1 ay sonra toplu halay yapıveririz....:)))

aynen canım harika olurduuu aynen canım şurda azbuçuk kaldıı hayırlısıyla inşallahh

evet canım ama dr çok iyi istersem ultrasona koyar zaten kontrol tarihim içinde olduğu için bişey demez heralde yani ben ööyle umut edip kendimi avutuyorum

canım sen kızdan eminsin ben erkekten ikimizdede tam tersi çıkarsa varya çok gülerim burda ben

Keşke hepberaber aynı gün öğrensek elele halay çekeriz valla burda

Sizler ne guzel az bi zaman sonra ogreniceksiniz. Bebislerinizide sIk sIk goruyosunuz. Kiskaniyorum valla :) ben bi 6. haftada ultrasound a gittim bide 20de gidicem o kadar

Sizler ne guzel az bi zaman sonra ogreniceksiniz. Bebislerinizide sIk sIk goruyosunuz. Kiskaniyorum valla :) ben bi 6. haftada ultrasound a gittim bide 20de gidicem o kadar

bende sen gibiyim cnm 6+3 de gittim önümüzdeki salı çarşamba falan gidicem sonrada ne zmn derse cnm....daha banada epey var yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…