2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızzlaar sanrıım ben bu gidişle hemileliğimin sonunda sanırım bir topa iki sopa saplanmış gibi olucam

cnm kendi sitesi değil facebook sayfasında form doldruyosun.Hamile haftan önemli değil hamile olman yeteli

merhaba, bu formu ben face de bulamadım ki.Bir de ne zamana kadar bu ürünleri gönderiyorlar yani kaç defa?Bir de ücret talebinde bulunuyorlar mı?Bir de aradıklarında ne sordular?Amma soru sordum ya

merhaba, bu formu ben face de bulamadım ki.Bir de ne zamana kadar bu ürünleri gönderiyorlar yani kaç defa?Bir de ücret talebinde bulunuyorlar mı?Bir de aradıklarında ne sordular?Amma soru sordum ya

prima dünyası diye geçiyo ismi cnm.25 kasımda başlıycaklar dağıtmaya Ücretsiz yolluyolar aradıklarındada bilgi alıyolar sat falan

prima dünyası diye geçiyo ismi cnm.25 kasımda başlıycaklar dağıtmaya Ücretsiz yolluyolar aradıklarındada bilgi alıyolar sat falan

arkadaşın dediği gibi beni de herkes bilmiyo hamile olduğumu.Üye olmak zorunda mıyız?normal sitesi yok mu orda forum doldursak?

arkadaşın dediği gibi beni de herkes bilmiyo hamile olduğumu.Üye olmak zorunda mıyız?normal sitesi yok mu orda forum doldursak?

canım facebookta prima dünyası var oraya girip form dolduruyosun son adet tarihini numaranı falan giriyosun Öyle bilgiler.Ama face adresinde yoksa ozaman katılamazsın canım zaten .Normal sitesinden yapmıyolar.

kızlar yemek olayını amma ballandırmıssınız
Allah tan canım bişe istemiyor
valla lazer iyi güzelde ben sonuc alamadım canım
onun için tüylerin güçlü siyah olması gerkiyor herhalde
bende sarışınım tüylerde sarı
olmadı yanii bi sonuc
agdayada zar zor basladım işte bi kaç aydır memnunum simdilik

ahaha bildiğin söz yazmışssın yahu

katılıyoruuuum
ama deniz ürünler demişsin yaa bunun içinde karides ve kalamar varmıııı ????? :26:

Ben de geçmişi çok nadir okurum.
geçmii herseferinde okuyorum
ama benım bile kaçırdıgım seyler oluyor
alınganlık yapmaması lazım arkadaşların

yaa benımde eşimin babasının adı halis
kendi babamın adı mehmet ve babam ben kucukken vefat etti bu yüzden erkek olursa mehmet koymam için bir baskı hissediyorum
aama içimdende mehmet gelmiyor
hep daha yeni isimlerde aklım
deniz ve ege istiyorum erkek olursa

bi kaç aydır yaptırıyorum
ve kendimi cokta kasıyorum
hem utanç hem acıdan korkumdan
ama bişey olmaz inşallah

hoş geldiin aramıza canıım

nevada var ama anlamıda fena değil ama yok bade veya eva
ben kız olursa neva diyorum hep
ama sen bade yazınca bi kaç gündür oda hoşuma gitmiyor degıl

sanırımm denizkızı ve ben sezeryan büyük ihtimalle o yüzden mayıs sonu bekleniyo ama kısmet tabiki

iveeeet biz böyle derken normal yapmak zorunda kalırmısız

Kızlar biraz daha fark etmeseydim ev yanıyodu resmennn duman sarmış heryeri çaydanlıktann
dikkat et bakayım

sorma kuşum yaniidiik az kaldı allah korudu

ayyyyyy facebookta okuudm simdi
cok heyecanlandım
bi arkadaşımızın bebişi sanırım kız olucakmış
iki hafta sonra daha net söylerim demiş doktor
yaniii ilk bebişimiz kız oliyiiiiii veeee
kızla actık olayı hadi bakalım haha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…