cnm kendi sitesi değil facebook sayfasında form doldruyosun.Hamile haftan önemli değil hamile olman yeteli
merhaba, bu formu ben face de bulamadım ki.Bir de ne zamana kadar bu ürünleri gönderiyorlar yani kaç defa?Bir de ücret talebinde bulunuyorlar mı?Bir de aradıklarında ne sordular?Amma soru sordum ya
kızzlaar sanrıım ben bu gidişle hemileliğimin sonunda sanırım bir topa iki sopa saplanmış gibi olucam
yivrum nerden vardın o kanıyaa
prima dünyası diye geçiyo ismi cnm.25 kasımda başlıycaklar dağıtmaya Ücretsiz yolluyolar aradıklarındada bilgi alıyolar sat falan
arkadaşın dediği gibi beni de herkes bilmiyo hamile olduğumu.Üye olmak zorunda mıyız?normal sitesi yok mu orda forum doldursak?
valla lazer iyi güzelde ben sonuc alamadım canımgittim salona ne komik allahım lazerden önce dedi aç paketi ne paketi diyorumpaket diyorlar ben dedi don üstünden yap kadın şöle baktı tam ücret alırım dedi dedim alırsan al ...göya ağdaya gitmiş olmuştum baktım hiç işe yaramadı bide kenarlar sivilce felan nasıl çektiyse izleri bile yara oldu dedim yok bu böyle olmıcak hadi lazere eeeeeeeeeee bitmedi......11 seans hemde...
hamişlikten sonra gel yine dedi....jilet yapıldığı için lazerde alıştım artık ağdayı çekiştir çekiştir evde kendim yapıyordum ağlıyordum resmen acısna yapıştır 1 saat düşün çek offf ....lazerdeki kadını ne sevmiştim alışmıştık ben ve kukitam...ne olcak şimdi halımızzzzzzzzzz......
ahaha bildiğin söz yazmışssın yahusen mayonez yazınca farkttim
şöyle mayonezi ağzımın kenarına, ellerime bulaşa bulaşa pizza yemeyi özledim
özledim mayonezin bulaşmasını özledim
özledim sımsıcak sucuklu yumurta özledim
özledim cipsi ve kolayı özledim
Vermedin hain doktor bana bir izin vermedinnnn
katılıyoruuuumvalla cnm ben hepsini de alıoyrumm kola arada bir içiyorumm hamburger falan ii bi yerse mutlaka yerim salam ve sucuk çok iyi pişerse sorun değil bi tek sosis e güvenemiyorumm..cips de yiyorum kasmayın bu kadar kendinizi yaww..bitek bazı deniz ürünlerine dikaktt o kadar....bide çok çay kahve içmeyin..
geçmii herseferinde okuyorumBen de geçmişi çok nadir okurum.
yaa benımde eşimin babasının adı halisşimdi böyle bşey yapmazsam eşimin babasının ismi celalettin asla koymam babamınki mehmet fena değil ama çok sıradan böyle olunca bişey diemiyolar babası nede olsa dieee hem hoşumada gidiyo aşkımı çocuğuma yansıtıyorum biraz odunumda ben pek duygusal olamıyorum böyle gösteriyorum kocişime sevgimi
bi kaç aydır yaptırıyorumsıkma canım kendini.ağda eğer hep yaptırıyorsan sıkıntı yokmuş çünkü bünye o acıyı kasılmayı tanıyormuş. ben kanamalı olduğum halde yaptım.çünkü buna alışkınım rahat edemiyorum.
ben kız olursa neva diyorum hephoş geldiin aramıza canıım
nevada var ama anlamıda fena değil ama yok bade veya eva
sanırımmdenizkızı ve ben sezeryan büyük ihtimalle o yüzden mayıs sonu bekleniyo ama kısmet tabiki
dikkat et bakayımKızlar biraz daha fark etmeseydim ev yanıyodu resmennn duman sarmış heryeri çaydanlıktann
kızlar yemek olayını amma ballandırmıssınız
Allah tan canım bişe istemiyor
valla lazer iyi güzelde ben sonuc alamadım canım
onun için tüylerin güçlü siyah olması gerkiyor herhalde
bende sarışınım tüylerde sarı
olmadı yanii bi sonuc
agdayada zar zor basladım işte bi kaç aydır memnunum simdilik
ahaha bildiğin söz yazmışssın yahu
katılıyoruuuum
ama deniz ürünler demişsin yaa bunun içinde karides ve kalamar varmıııı ????? :26:
geçmii herseferinde okuyorum
ama benım bile kaçırdıgım seyler oluyor
alınganlık yapmaması lazım arkadaşların
yaa benımde eşimin babasının adı halis
kendi babamın adı mehmet ve babam ben kucukken vefat etti bu yüzden erkek olursa mehmet koymam için bir baskı hissediyorum
aama içimdende mehmet gelmiyor
hep daha yeni isimlerde aklım
deniz ve ege istiyorum erkek olursa
bi kaç aydır yaptırıyorum
ve kendimi cokta kasıyorum
hem utanç hem acıdan korkumdan
ama bişey olmaz inşallah
ben kız olursa neva diyorum hep
ama sen bade yazınca bi kaç gündür oda hoşuma gitmiyor degıl
iveeeet biz böyle derken normal yapmak zorunda kalırmısız
dikkat et bakayım
sorma kuşum yaniidiik az kaldı allah korudu
Kızlar nette dolaşırken cinsiyet belirleme ilgili bir yazı buldum ...İlk defa okuyorum bunu sizede göstereyim dedim...
Cinsiyet Belirleme Yntemleri,Cinsiyet Tayini Seimi Seme in Takvimi Gebelikte Cinsiyet Testi Tahmini Gebelik Takvimi
ben artık bakmıyorum bi kız diyolar bi erkek sabrediyorum artık
kızzlaar sanrıım ben bu gidişle hemileliğimin sonunda sanırım bir topa iki sopa saplanmış gibi olucam
ayy primanın sitesinde isme özel ninni varmış,arayıpta bulamadığım şey
aynen hepsinde ayrı bişey diyor
bende bakmıyorum hiç
tamammeeeen bıraktım hayırlısı
kimbilir ikili testte ögreniriz belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?