kızlar bışey sorucam.aranızda karın ağrısı ceken var mı?daha doğrusu dunden berı 5 dk bır falan karnıma kasıklarıma değil ama acayıp bıçak gıbı bı ağrı sancı sağlanıp çıkıyo.bugun de ishal oldum.sinirsel mı acaba ya da sizde de oluyo mu?
oglun ne kadarlik canim?
7.5 aylık canım( dr.um bugün iptal etti randevumu yarın sabah gidicem bakalım nolucak
selam kızlarr.... Allah nasip ederse haziranın 4-5 i gibi doğum yapıcam,gerçi çok yeniyiz henüz 10-15 günlük bebeğim... topiğin sayısında hızlı bi artış olur inş.
heyecanlandım sizi görünce..Geçen yıl kalp atışları keselerle başladık maceramıza..Sonra bulantılar, tarama testleri, şişen bi göbek, inişli çıkışlı ruh hali, karnımıza gelen tekmeler...Değişik bi yolculuktu, biz burda çok şey öğrendik çok güzel dostluklarımız oldu...1 haziranda geldi bizim öykümüz..
İnşallah hepinize de sağ salim kucağınıza almayı nasip eder rabbim...
selam arkadaşlar..ben mayis annesi olduğumu düşünürken aksam doktorum geç yumurtladigimi dogumun 4 haziran oldugunu soyledi.
şuanda bende 6 haftalik hamileyim...kalp atişlarimizi gördük akşam...inanilmaz bisey,allah herkese nasip etsin inşallah...
bu benım 2 hamılelığım allah ızın verırse.bıraz surpriz bebek oldu.yazdım sanırım daha önce 2009 haz.doğumlu bı de kızım var.onda çok bulantım olmuştu ılk 3 ay sonra bıçak gıbı kesılmıştı.başladı mı sız de bulantı yemeklerden tıksınme?6.haftada başlarmış ben bugun gırdım 6.haftaya.şimdilik yok ödum kopuyo başlar dıye.bu arada afedersınız ıshal oldum demiştim hanı.sanırımo folık asıt yuzunden oldu.daha önce folbıol içmiştim hamılelığımde.bu kez onu ıçöme dedı dr um başka bışey verdı.onu içtiğim gece başladı karnım da sancı hah dedım sınırsel.ertesı sabah gene içtim butun gun mahvoldum.dun bugun içmedım ıyıyım.doktorum arayıp sordum yok öyle bı etkısı ama kes bakalım bı kaç gun dedi.yarın cuma malum.akşam tekrar içicem bakalım tekrarlyıcak mı.en azından h. sonu evdeyım.yaparsa da sancı işim daha kolay.
kızlar bugün bebeğimi aldılar. sabah muayeneye gidince hiç gelişmediğini ve kanamanın durmadığını görünce küretaj olmalısın dendi ve ben akşam saatlerinde küretaj oldum ama beta hotmonum kanamam varken bile yükseldiği için dış gebelik şüphem de var yarın yine dr yolları((( bakalım nolcak
0merhaba arkadaşlar bugün ben de sürpriz şekilde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim aslsında üzülüyorum da.bi oğlum var henüz 13 aylık,prematüre doğmuştu 33 haftalık,bu bebeğim de öyle olur diye korkuyorum,tedirginim.içinizde 2.bebişine hamile olan var mı?bebişlerininz kaç yaşında?
canım o hiç belli olmuyo ben 29 haziran annesi olmayı beklerken dr um 10 temmuz demişti ama bebek hepsine itiraz edip 19 mayısta geldi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?