2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende ağrı yok ama herkeste farklı belirtiler olabiliyor kasıklardaki sancı da belirtilerden biri.yalnız ardından ishal olduğuna göre muhtemelen heyecan yoğunluğu seninkisi

selam kızlarr.... Allah nasip ederse haziranın 4-5 i gibi doğum yapıcam,gerçi çok yeniyiz henüz 10-15 günlük bebeğim... topiğin sayısında hızlı bi artış olur inş.

yerim seni ben haziran annem benim bakarsin bende gelurum yaninaaaa

heyecanlandım sizi görünce..Geçen yıl kalp atışları keselerle başladık maceramıza..Sonra bulantılar, tarama testleri, şişen bi göbek, inişli çıkışlı ruh hali, karnımıza gelen tekmeler...Değişik bi yolculuktu, biz burda çok şey öğrendik çok güzel dostluklarımız oldu...1 haziranda geldi bizim öykümüz..
İnşallah hepinize de sağ salim kucağınıza almayı nasip eder rabbim...

ayyy valla bende çok heyecalndm kuzu, baksana ne güzel telas var, aslında dünden beri korku vardı içimde regl olmadım da bugun test yaptım Allahtan negatif,sanırım düzensizlesti doğumdan sornra ..
bende 4 ay 5 günlük anneyim kızlar , 17 Eylül dü SAT, 24 Haziranda gelecekti yavrum, 8Haziranda kapımızı çaldı...
kuzu güzel tercüman olmus.. insallah sizlerinde güzel anıları,dostlukları , sağlıklı bebekleri olur..

bu benım 2 hamılelığım allah ızın verırse.bıraz surpriz bebek oldu.yazdım sanırım daha önce 2009 haz.doğumlu bı de kızım var.onda çok bulantım olmuştu ılk 3 ay sonra bıçak gıbı kesılmıştı.başladı mı sız de bulantı yemeklerden tıksınme?6.haftada başlarmış ben bugun gırdım 6.haftaya.şimdilik yok ödum kopuyo başlar dıye.bu arada afedersınız ıshal oldum demiştim hanı.sanırımo folık asıt yuzunden oldu.daha önce folbıol içmiştim hamılelığımde.bu kez onu ıçöme dedı dr um başka bışey verdı.onu içtiğim gece başladı karnım da sancı hah dedım sınırsel.ertesı sabah gene içtim butun gun mahvoldum.dun bugun içmedım ıyıyım.doktorum arayıp sordum yok öyle bı etkısı ama kes bakalım bı kaç gun dedi.yarın cuma malum.akşam tekrar içicem bakalım tekrarlyıcak mı.en azından h. sonu evdeyım.yaparsa da sancı işim daha kolay.

kızlar bugün bebeğimi aldılar. sabah muayeneye gidince hiç gelişmediğini ve kanamanın durmadığını görünce küretaj olmalısın dendi ve ben akşam saatlerinde küretaj oldum ama beta hotmonum kanamam varken bile yükseldiği için dış gebelik şüphem de var yarın yine dr yolları ((( bakalım nolcak

artık haziran annesi diilim.
allah size saglıklı sıhhatlı kuş gibi hafif hamilelik nasip etsin veeeeeeee minikk kuşlarınızı sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah

kızlar merhaba bende haziran annesiyim.Allah'ımın izni ile olucam.ayazeren canım çok geçmiş olsun.dilerim Allah tez zamanda yeniden göbişini doldurur.

selam arkadaşlar..ben mayis annesi olduğumu düşünürken aksam doktorum geç yumurtladigimi dogumun 4 haziran oldugunu soyledi.
şuanda bende 6 haftalik hamileyim...kalp atişlarimizi gördük akşam...inanilmaz bisey,allah herkese nasip etsin inşallah...

bende 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendim ilki gibi buda tüp bebek tedavisiyle .sat 14 eylül, tahmini doğum 20 haziran.Allahım kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.

canım o hiç belli olmuyo ben 29 haziran annesi olmayı beklerken dr um 10 temmuz demişti ama bebek hepsine itiraz edip 19 mayısta geldi ..

ne güzel canım yaa 2. bebeğinide haziranda doğuruyorsun bende 2010 haziran annesiyim..

çok geçmiş olsun.hakkında hayırlısı hepimiz için aslında.ilk gebelığın mıydı?

boncuk sağol canım.senın de 2. mı gelıyo yoksa öylesıne mı uğradın 2012 ye kaçırdım kusura bakma.eğer hamıleysen senın ışin benden zor daha da az olacak araları.

madem 9 ay burdayız tanışalım mı kızlar?benım adım gülin.izmir karşıyakadayım 32 yaşındayım ve ing.öğretmenıyım.

merhaba arkadaşlar bugün ben de sürpriz şekilde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim aslsında üzülüyorum da.bi oğlum var henüz 13 aylık,prematüre doğmuştu 33 haftalık,bu bebeğim de öyle olur diye korkuyorum,tedirginim.içinizde 2.bebişine hamile olan var mı?bebişlerininz kaç yaşında?

0
benım de 2.gebelığım bı kaç kışı daha var sanırımı.benım 28 aylık bı kızım var.senın küçükmüş gerçekten.allah yardımcın olsun.

canım o hiç belli olmuyo ben 29 haziran annesi olmayı beklerken dr um 10 temmuz demişti ama bebek hepsine itiraz edip 19 mayısta geldi ..

dogru söylüyosun canim..ne zaman gelecegi belli olmaz)sen dogum yaptin o zaman bebisini büyütüyosun..süper..)allah inşallah bizede nasip eder...bu arada ben bu gruba katilmak istiyorum..herhangi birsey yapmam gerekiyormu kizlar.....

slm arkadaslar bende grubunuza yeni katıldım.bende 5 haftalık hamileyim ve ilk çocugum olacak Allah izin verirse çok ama çok heycanlıyım pazartesi doktora gidecem bakalım ne dicek şimdiden pazartesinin hemen gelmesini bekliorum dilerim Allahtan hepimiz sağlıklı bir sekilde çocuklarımızı kucagımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…