canım ben medicana bahçelievler hastanesine gidiyorum hemde anadolu yakasından ...doktorumdan ve hastaneden ve fiyatlarından oldukça memnunum...
ssk lı muayene fiyatı 35 tl
normal doğum 1100
sezeryan 2100 Tl
Doktorumdan çok memnunum istersen adını verebilirim
çok güzel bi durum canım insanın böyle samimi arkadaşı olması çok hoş
bak bende benim arkadaşımı anlatiim sana benden 2 sene sonra evlendi çocukluk arkadaşım çocuk istemiyodu ben çok istedim 1,5 yıl sonra oldu o dğurdu ben hamileyim onun hamileliğine ben çok sevindim o bebeği hiç istemediği halde bana ne dedi biliyomusun şule sen çok istiyodun ya hiç kıskanmadın mı beni dedi şok oldum bende dedim niye kıskanayım benim beklediğim kendi çocuğum o senin çocuğun aksine çok sevinmiştim senin arkadaşın gibi bi arkadaşım olsun isterdim
ev feci durumda kendimi zor tutuyorum her taraf darma daganik
cop ev olduk ciktik. cok uykusuzum
birazcik kestireyim dedim tam en derin yerinde kizim uyandirdi off simdide salak gibiyim ya
neyse bari ufak ufak toparlayayim biraz.
bak bende benim arkadaşımı anlatiim sana benden 2 sene sonra evlendi çocukluk arkadaşım çocuk istemiyodu ben çok istedim 1,5 yıl sonra oldu o dğurdu ben hamileyim onun hamileliğine ben çok sevindim o bebeği hiç istemediği halde bana ne dedi biliyomusun şule sen çok istiyodun ya hiç kıskanmadın mı beni dedi şok oldum bende dedim niye kıskanayım benim beklediğim kendi çocuğum o senin çocuğun aksine çok sevinmiştim senin arkadaşın gibi bi arkadaşım olsun isterdim
aradakş fiyat farkı ınanılmaz medıcana hastanelerı aynı grubun bunyesınde degılmıkı bu fıyat farkı var doktorun adını verırsen cok sevınırm canım eşim pek doktor değiştirme taraftarı değil ıyı arastırıp seceneklerı sunmam lazım onune aslında bende ıstemıyorum doktorumdan memnunum ama hal boyle olunca kızıyorum kendıme her defasında bu para verılırmı dıye
amann ne güzelll benimkidee 25 aylık olduu artııkkkaralıkta dolu dolu 2,5 olaacak kısmetse.ben de senın kızının resmıne bayılıyorum her açtığımda.çok tatlı maşallah.
ayva falan bılmem de bana da bı tandığım elını karnına koy akşlına geldıkçe salavat getır dedı.ıyı huylu olurmuş.kaybedecek neyım var kı yapıyorum ben de.
kızlar sabah geldım sonra gıttım uyudum geldım cosmusunuz yaaa hepsını okuyamadım valla ben doktor degıstrmeyı dusunuyorum cok pahalı benım doktorum muayene 150 tl dogum ıcınde 4500 tl-5000 tl fılan fıyat verıyorlar bunlar tabı bıde ssk lı fıyatı hızmet hastanesını arastırıyorum sımdı bıde ethıca var aklımda ama onlarında dogum fıyatları uctuysa degıstırmeyeyım hıc doktorumu
yeşim lütfennnn toparlama evi senin dikkat etmen lazım canımmmmmev feci durumda kendimi zor tutuyorum her taraf darma daganik
birazcik kestireyim dedim tam en derin yerinde kizim uyandirdi off simdide salak gibiyim ya
arkadaşın için kötü yorum yapmak istemem ama burdan çıkan sonuç şu; demek ki sen onun sahip olmak istediği bişeye ondan önce sahip olursan seni çok kıskanacak.. yada sahipsen zaten kıskanıyor..
evet canım benim evime girdi laptobumu aldıbakalım o takat olursa diziyi kimin gözü görür ki :) bende genelde haftada 1 yapıyorum ama napim zavallı adam yinede boynu bükük kalıyo sanki :)
ay birinin evine hırsızmı girmiş...çok geçmiş olsun arkadaşım..umarım bişey götürmemiştir...
arkadaşına hayırlı olsun beraber hamiş hamiş gezersiniz :))kızlar bi arkadaşım şimdi mesaj atmış kızım yada oğlum hürmetle ellerinden öper diye ...ay nasıl sevindim aynı dönemde kalmaya çalışmıştık o benden 1 ay sonra oldu ve biliyomusunun ovulasyonunu ben kendi hesapladığım bi site vardı o tarihe göre yapmıştım benim tutmuştu ona da sonraki ay hesaplayıp demiştim oda o tarihi yapmış ve tutmuşşş ayyyy ağlamamak için zor tutuyom kendimi....benimmde bi nebze tuzum olmuşşşş
bende gamzeli olanları çok severim hatta bende ayva yiyorum bebeğim gamzeli olsun diye ama bastırılacağını bilmiyodumayva yerken yanaklarınızın ortasına bastırırsanız gamzeli olurmuş.. bana da teyzem söyledi.. her ayva yediğimde yapıyorum.. inşallah benim gibi onun da gamzeleri olur :))
arkadaşın için kötü yorum yapmak istemem ama burdan çıkan sonuç şu; demek ki sen onun sahip olmak istediği bişeye ondan önce sahip olursan seni çok kıskanacak.. yada sahipsen zaten kıskanıyor..[/QUOTE
zuzu1907
şulecimmm biz burada aile gibiyiz artık inan kaybedenlerde kendi parçam gitmiş gibi hissettim hepp kendimi yerine koydummm ve şimdi o arkadaşımı düşününce hamile olduğumu öğrendiğim güne gittim...... MUCİZE işte bu dimii..... hem artık bende senin arkadaşınımmmmmm..... boşver onu biz bize yeterizzz
arkadaşlar dualarınızda ne olur arkadaşımıda unutmayın adı fatma ...çok minik daha bebecik 4 haftalık bhcg si 156 lardaydı inşallah sağlıkla yoluna devam eder....
amann ne güzelll benimkidee 25 aylık olduu artııkkksağolasın cnm yaaa sende kzıının resmini koyda o fıstığı da görelimmm
cnm ben doğumumu hospitalium da yapmıştım 2 sene öncee ve hem hizmetinden hemde fiyatlarından çok memnun kalmıştımm....o zmn ethica ya da baktım ama bana pahalı gelmiştii bide yaşam hastanesini çok tavsiye ediyolarr oraları da bi araştır derim ben çok pahalıymış cnm yaaa seninki..
ben zaten çok etkilendim o günden sonra dikkat ediyorum ama hamileliğinde hep yanındaydım doktora bile beraber giderdik ben 2,5 aydır yatıyorum hiç gelmedi tamam bebek var ama hiçmi bi yere gitmiyo ben onu arardım hep artık aramıyorum bayramda bile aramadı ben hamile kalınca aramız açıldı yani kötü düşünmek istemiyorum yinede ama üzülüyorum tabi bana hep vefasızlar denk geliyo ya
Selam kızlar herkese hayırlı cumalar sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş dun gece rüyamda bir oğlum wardı ve emziriyordum ama kollarım kopmuş ve sabah kalktığımda memişlerim acımıştı resmen hayır olsun inş bazen çok acaip rüyalar görüyorum sizdede oluyormu ya
canım ben medicana bahçelievler hastanesine gidiyorum hemde anadolu yakasından ...doktorumdan ve hastaneden ve fiyatlarından oldukça memnunum...
ssk lı muayene fiyatı 35 tl
normal doğum 1100
sezeryan 2100 Tl
Doktorumdan çok memnunum istersen adını verebilirim
merhaba,
bizde dün bebişimizin kalp atışlarını gördük ilk kez,allahım bu ne büyük mutluluk.
Kucağıma alınca neler hissedeciğimi kestiremiyorum bile.
Formu çok takip edemiyorum umarım herşey iyi gidiyordur.
canım tesekkur ederım tavsıyelerın ıcın ama esımı hospıtalıum konusunda ıkna edemem orada bır arkadasının eşı dogum yaptı ve bebek ölü doğdu evlerden uzak olsun allah korusun ve tamamen hastanenın sucuydu dava actılar hastaneye ve halen devam edıyor davaları hastane bunlara para bıle teklıf ettı sıkayetlerını gerı cektırmek ıcın o yuzden ben o hastanenın adını bıle duyunca ırkılıyorum allah korusun olacagı varsa oluyor ama yınede ne bılıyım ıcıme sınmesı lazım ethıca alı paşa oskayı tavsıye edıyolar cok bıde hızmet hastanesınden saıt halılı ama hızmet hastanesının fıyatlarıda ucmus durumda o yuzden hızmet hastanesı ıcın doktorumu degıstırmeme gerek yok dıye dusunuyorum ayy bılmıyorum yaaa esım zaten hıc degıstırme taraftarı degıl hosuna gıdıyo her defasında kucak kucak para vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?