2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aradakş fiyat farkı ınanılmaz medıcana hastanelerı aynı grubun bunyesınde degılmıkı bu fıyat farkı var doktorun adını verırsen cok sevınırm canım eşim pek doktor değiştirme taraftarı değil ıyı arastırıp seceneklerı sunmam lazım onune aslında bende ıstemıyorum doktorumdan memnunum ama hal boyle olunca kızıyorum kendıme her defasında bu para verılırmı dıye

merhaba,
bizde dün bebişimizin kalp atışlarını gördük ilk kez,allahım bu ne büyük mutluluk.
Kucağıma alınca neler hissedeciğimi kestiremiyorum bile.
Formu çok takip edemiyorum umarım herşey iyi gidiyordur.

arkadaşın için kötü yorum yapmak istemem ama burdan çıkan sonuç şu; demek ki sen onun sahip olmak istediği bişeye ondan önce sahip olursan seni çok kıskanacak.. yada sahipsen zaten kıskanıyor..

ev feci durumda kendimi zor tutuyorum her taraf darma daganik
cop ev olduk ciktik. cok uykusuzum
birazcik kestireyim dedim tam en derin yerinde kizim uyandirdi off simdide salak gibiyim ya
neyse bari ufak ufak toparlayayim biraz.

yeşim lütfennnn toparlama evi senin dikkat etmen lazım canımmmmm

şulecimmm biz burada aile gibiyiz artık inan kaybedenlerde kendi parçam gitmiş gibi hissettim hepp kendimi yerine koydummm ve şimdi o arkadaşımı düşününce hamile olduğumu öğrendiğim güne gittim...... MUCİZE işte bu dimii..... hem artık bende senin arkadaşınımmmmmm..... boşver onu biz bize yeterizzz

arkadaşlar dualarınızda ne olur arkadaşımıda unutmayın adı fatma ...çok minik daha bebecik 4 haftalık bhcg si 156 lardaydı inşallah sağlıkla yoluna devam eder....

slm hanımlar ya hızınıza yetişemiyorum işlerim çok yoğun burdaki muhabbetten uzak kalmak istemiyorum unutmayın beni olur mu

Doktor Savaş Aksoy

canım fiyat farkı hakketen uçurum gibi ama dediğim gibi burası çok konforlu ve grup hastaneleri olmasına rağmen il il fiyatlar değişiyor..
Benim bulunduğum yerde elini sallasan hastaneye çarpıyor ama biz aile olarak hep mediacan bahçelievlere gidip memnun kaldığımızdan başka alternatif düşünmedim 1 saat yol gitmeyi göze alıyorum..
Ayrıca doktorum çok rahatlatıyor insanı gereksiz stres yaptırmıyo ve arkadaşınmışsın gibi davranıyor...Çok memnunumm , bana kalırsa dene derim canım ama yinede siz bilirsiniz..

amann ne güzelll benimkidee 25 aylık olduu artııkkk sağolasın cnm yaaa sende kzıının resmini koyda o fıstığı da görelimmm

cnm ben doğumumu hospitalium da yapmıştım 2 sene öncee ve hem hizmetinden hemde fiyatlarından çok memnun kalmıştımm....o zmn ethica ya da baktım ama bana pahalı gelmiştii bide yaşam hastanesini çok tavsiye ediyolarr oraları da bi araştır derim ben çok pahalıymış cnm yaaa seninki..

birazcik kestireyim dedim tam en derin yerinde kizim uyandirdi off simdide salak gibiyim ya
yeşim lütfennnn toparlama evi senin dikkat etmen lazım canımmmmm

şulecimmm biz burada aile gibiyiz artık inan kaybedenlerde kendi parçam gitmiş gibi hissettim hepp kendimi yerine koydummm ve şimdi o arkadaşımı düşününce hamile olduğumu öğrendiğim güne gittim...... MUCİZE işte bu dimii..... hem artık bende senin arkadaşınımmmmmm..... boşver onu biz bize yeterizzz

arkadaşlar dualarınızda ne olur arkadaşımıda unutmayın adı fatma ...çok minik daha bebecik 4 haftalık bhcg si 156 lardaydı inşallah sağlıkla yoluna devam eder....

Selam kızlar herkese hayırlı cumalar sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş dun gece rüyamda bir oğlum wardı ve emziriyordum ama kollarım kopmuş ve sabah kalktığımda memişlerim acımıştı resmen hayır olsun inş bazen çok acaip rüyalar görüyorum sizdede oluyormu ya

evet canım benim evime girdi laptobumu aldı (

arkadaşına hayırlı olsun beraber hamiş hamiş gezersiniz :))

canım bilirim öle olunca bende dinlenerek yapıyorum mecburen..

ayva yerken yanaklarınızın ortasına bastırırsanız gamzeli olurmuş.. bana da teyzem söyledi.. her ayva yediğimde yapıyorum.. inşallah benim gibi onun da gamzeleri olur :))
bende gamzeli olanları çok severim hatta bende ayva yiyorum bebeğim gamzeli olsun diye ama bastırılacağını bilmiyodum

ben zaten çok etkilendim o günden sonra dikkat ediyorum ama hamileliğinde hep yanındaydım doktora bile beraber giderdik ben 2,5 aydır yatıyorum hiç gelmedi tamam bebek var ama hiçmi bi yere gitmiyo ben onu arardım hep artık aramıyorum bayramda bile aramadı ben hamile kalınca aramız açıldı yani kötü düşünmek istemiyorum yinede ama üzülüyorum tabi bana hep vefasızlar denk geliyo ya

Son düzenleme:

canım tesekkur ederım tavsıyelerın ıcın ama esımı hospıtalıum konusunda ıkna edemem orada bır arkadasının eşı dogum yaptı ve bebek ölü doğdu evlerden uzak olsun allah korusun ve tamamen hastanenın sucuydu dava actılar hastaneye ve halen devam edıyor davaları hastane bunlara para bıle teklıf ettı sıkayetlerını gerı cektırmek ıcın o yuzden ben o hastanenın adını bıle duyunca ırkılıyorum allah korusun olacagı varsa oluyor ama yınede ne bılıyım ıcıme sınmesı lazım ethıca alı paşa oskayı tavsıye edıyolar cok bıde hızmet hastanesınden saıt halılı ama hızmet hastanesının fıyatlarıda ucmus durumda o yuzden hızmet hastanesı ıcın doktorumu degıstırmeme gerek yok dıye dusunuyorum ayy bılmıyorum yaaa esım zaten hıc degıstırme taraftarı degıl hosuna gıdıyo her defasında kucak kucak para vermek

tatlım üzme sakın kendini böylelerini boşvericeksinnn bak her şerde bi hayır var boşuna denmiyo belki bi dostunu kaybettin ama burada kimbilir kaç tane dostun olacak

normaldir cnm böyle rüyalar.. önceki gece benim de rüyamda bu test için bu bebek için falan diye 4-5 tüp kan aldılar kolumdan.. bebeğim içinse daha da alın derken uyandım.. bunun gibi acayip rüyalar her hamişde mevcuttur.. hayırolsun rüyalarımız..

Canıam bende aynı hastanede Düzgün beye gtmiştim zaten mayıs ayında da ameliyatı orda olmuştum Hastane biraz kötü yani devlet hastanesi gibi kalabalık ama doktor ve calışanlar iyi Ben yatılı kaldığım için o kunuda var yani tecrübem orada nasip olursa doğum yapacam Doktorumu da cok seviyorum Kocamda cok memnun çok rahatlatıyo diyo Öyle senli benli konuşuyo arkadaş gibiDoktor arıyanlara cok doktor değiştirmiş biri olara şiddetle tavsiye ederim. Zaten hastane ve bu doktorumu bana Çok Ünlü bir Tüp bebek merkezinin basın danışmanı olanbir ablamız tavsiye etmişti.

Hadi gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeni nasi etsin

hadiii yaaa :18::18::18: bende kızımı orda doğurdumm amaa memnun kaldım açıkçasıı üzüldümm yaa gerçi daha var cnm yaaa zmn bulunurr muhakkakkkk

yeşim bende senin gibiyim lekelenme geçti diyorum kalkıyorum yataktan iki evde dolaşsam akşama geliyo bence temizlik yapma boşver pis kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…