2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım bazen çok etkisinde kalıyoruz işte :)

biran önce geçsin zamannn bi öğrensek cinsiyeti Ben erkekten çok eminim ama dün gecede rüya falan görnce artık emin oldum iyice Kız derse doktor bi temiz çığlığı basarım

sanırımm denizkızı ve ben sezeryan büyük ihtimalle o yüzden mayıs sonu bekleniyo ama kısmet tabiki

dediğin gibi o günler bi gelsin de sağ salim... aaaaaahhh

hadiii yaaa :18::18::18: bende kızımı orda doğurdumm amaa memnun kaldım açıkçasıı üzüldümm yaa gerçi daha var cnm yaaa zmn bulunurr muhakkakkkk

canım senı korkutmak ıcın soylemedım ama malesef baslarına hastane yuzunden boyle bır olay gelınce bıl ıstedım evet daha zamanımız var ıcıme sınen bır doktor bulurum elbet gercı kendı doktorumda ıcıme sınıyor ama ıste para konusunu dert edıyorum veremeyecegımızden degılde ne gerek var dıyorum

slm kızlar

bugün ben ikili tarama yaptırdım ense kalınlığı ölçüldü baş popo mesafesi ölçüldü sonuçlar normal çıktı 2 tüp kan ve idrar verdim sonuçlar 1 hafta sonra çıkarmış birde adet tarihime göre 11+5 iken bugün ayrıntılı ultrasonda 12+3 çıktım :)

vee hastahaneden geldim banyomu su basmış sinir oldum yarında eşimin arkadaşları gelicek 3 aile hiçbirinide tanımıyorum off ya temizlik mi yapcam ikramlarımı hazırlıcam yardım edecek de yok ben kaçıyorum kızlar işler bekler aranızda ilk ikili tarama benimdi hemen yazmak istedim inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar

canım sevındım guzel cıkmasına göün aydın darısı basımıza olsun testının mısafırlerın ıcın cok yorma kendını oldugu kadar napıcan mazeretın var senın

hayırlı olsun inş bizimkilerde güzel çıkar canım cinsiyeti sormadın mı

Son düzenleme:

Umarım burdaki herkesin sonuçları tertemiz çıkarrrr

Merhaba kizlar nasilsiniz?

Benim moralim cok bozuk aslinda cok sevdigim bir arkadasim bugun tup bebek tedavisinin sonucu aldi ve olumsuz cikti. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insaALLAH.

Benim moralim cok bozuk aslinda cok sevdigim bir arkadasim bugun tup bebek tedavisinin sonucu aldi ve olumsuz cikti. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insaALLAH.

selam canımBildiğin gibiyiz işte ayy kıyamam rabbim boş bırakmasın kimsenin kucağını bizimkilerede kavuşmak nasip etsin bi avazda.Nolmuş tutmamışmı

Cok sevindim cnm. Evet ikili test icin acilisi ilk sen yaptirdin. InsaALLAH ugurlu gelir bizlerede bizlerinde ikili testi ter temiz cikar.

Benimkide onumuzdeki hafta 24'de gecmiyor zaman.

Allah sabır versin canım zor bi durum şimdi yeniden başla ve bekle

gözünaydın cnmm sonuçların da temiz çıksın inşallahh tatlım da 1 hafta çok uzun yaww sankii....

umudunu kaybetmesin cnmm yaaa allah kimseyii evlatsız bırakmasınnn inşallahhhh

selam canımBildiğin gibiyiz işte ayy kıyamam rabbim boş bırakmasın kimsenin kucağını bizimkilerede kavuşmak nasip etsin bi avazda.Nolmuş tutmamışmı

ALLAH her zaman iyi etsin. Amin insaALLAH kucagimiza aliriz. Rabbim kuzularimiza saglikli hayirli berekletli uzun omurler nasip etsin.

Tutmamis cnm yaa ne kadar yorucu ve yipratici bir yol. Cok umutluyduk oysa ama ALLAh'im hayirlisini versin

amin.... rabbim bir mucize lutfetsin inşallah

Aminnnnnn cnm insaALLAH.

Bu arada kizlarrrrrrrr CUMANIZ MUBAREK OLSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…