slm kızlar
bugün ben ikili tarama yaptırdım ense kalınlığı ölçüldü baş popo mesafesi ölçüldü sonuçlar normal çıktı 2 tüp kan ve idrar verdim sonuçlar 1 hafta sonra çıkarmış birde adet tarihime göre 11+5 iken bugün ayrıntılı ultrasonda 12+3 çıktım :)
vee hastahaneden geldim banyomu su basmış sinir oldum yarında eşimin arkadaşları gelicek 3 aile hiçbirinide tanımıyorum off ya temizlik mi yapcam ikramlarımı hazırlıcam yardım edecek de yok ben kaçıyorum kızlar işler bekler aranızda ilk ikili tarama benimdi hemen yazmak istedim inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar
cnm beylikdüzüü medicanaaa çok fena fiyat olarak yaawwww
Canım ben bahcelievlere gidiyom
Canıam bende aynı hastanede Düzgün beye gtmiştim zaten mayıs ayında da ameliyatı orda olmuştum Hastane biraz kötü yani devlet hastanesi gibi kalabalık ama doktor ve calışanlar iyi Ben yatılı kaldığım için o kunuda var yani tecrübem orada nasip olursa doğum yapacam Doktorumu da cok seviyorum Kocamda cok memnun çok rahatlatıyo diyo Öyle senli benli konuşuyo arkadaş gibiDoktor arıyanlara cok doktor değiştirmiş biri olara şiddetle tavsiye ederim. Zaten hastane ve bu doktorumu bana Çok Ünlü bir Tüp bebek merkezinin basın danışmanı olanbir ablamız tavsiye etmişti.
Ya ne güzel aynı hastaneye gitmemiz:))) Düzgün beyin de methini çok duydum ...Demek dümn düzgün bey sana kızın olabilir dedi..Hangi makina ile baktı canım sana..?
Bende pazartesi ikili test için gideceğim
canım normal ultrasonda baktı ama düzgün bey diğer arkadaslarımada isabet ettirmişti valla git canım benim su an bebek sahibi olmam onun sayesinde tabii önce ARabbimin izni bana herkez rahmin tertemiz diyodu ama o yapışıklık görünüyo miyom var tam bebeğin yerleşme yerinde dedi sonrada hiç merak etme tuunacak bundan sonra dedi benim düşük oluyodu memnunum yaniben
Bu arada kizlarrrrrrrr CUMANIZ MUBAREK OLSUN.
umudunu kaybetmesin cnmm yaaa allah kimseyii evlatsız bırakmasınnn inşallahhhh
Allah sabır versin canım zor bi durum şimdi yeniden başla ve bekle
Merhaba kizlar nasilsiniz?
Benim moralim cok bozuk aslinda cok sevdigim bir arkadasim bugun tup bebek tedavisinin sonucu aldi ve olumsuz cikti. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insaALLAH.
slm kızlar
bugün ben ikili tarama yaptırdım ense kalınlığı ölçüldü baş popo mesafesi ölçüldü sonuçlar normal çıktı 2 tüp kan ve idrar verdim sonuçlar 1 hafta sonra çıkarmış birde adet tarihime göre 11+5 iken bugün ayrıntılı ultrasonda 12+3 çıktım :)
vee hastahaneden geldim banyomu su basmış sinir oldum yarında eşimin arkadaşları gelicek 3 aile hiçbirinide tanımıyorum off ya temizlik mi yapcam ikramlarımı hazırlıcam yardım edecek de yok ben kaçıyorum kızlar işler bekler aranızda ilk ikili tarama benimdi hemen yazmak istedim inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar
ALLAH her zaman iyi etsin. Amin insaALLAH kucagimiza aliriz. Rabbim kuzularimiza saglikli hayirli berekletli uzun omurler nasip etsin.
Tutmamis cnm yaa ne kadar yorucu ve yipratici bir yol. Cok umutluyduk oysa ama ALLAh'im hayirlisini versin
Aminnnnnn cnm insaALLAH.
Bu arada kizlarrrrrrrr CUMANIZ MUBAREK OLSUN.
amin esracım sana da hayırlı cumalar
kızlar doktorcuğumla günlük rutin konuşmamızı yaptım
mide bulantısının azaldığını söyledim o da miden alışmıştır dedi çok geğirme isteği vardır şimdide dedi
evet hakikaten öyle hafif bulantı gelir gibi oluyor gak yapınca geçiyor bişey yedikten sonra hemen gaz çıkıyo ağzımdan..
bulantısı olan arkadaşlar bi dikkat etsin buna
ceviz dedi bir de!!! aşırıya kaçmadan günde 3-4 tane kır ye dedi
zeka için çok önemliymiş
çoğu hastama diyorum ve zekaları 1 er yaş önde gidenler var dedi
haberiniz olsunnnn!!!
cnm arkadasım bişi dicemm sana alttan ultrasonla baktılarmı
çok datlu çoookkk
slm canlarım hamilelikte zararlı olan sakıncalı olan durumları bi arkadaş paylaşmış sağolsun bende paylaşmak istedim
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/348333-hamilelikte-17-yasak.html
slm canlarım hamilelikte zararlı olan sakıncalı olan durumları bi arkadaş paylaşmış sağolsun bende paylaşmak istedim
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/348333-hamilelikte-17-yasak.html
bız ıyız cok sukur canım arkadasın ıcın uzuldum ıcım cız ettı gecen yıl bu zamanlar bende tup bebek ıcın hazırlık yapıyordum ve sonuclarım olumsuz oldu sımdı kendılıgımden hamıle kaldım allah kımsenın kucagını bos bırakmasın arkadasının durumu gercekten zor cevrenden her hamıle haberı aldıgında onlar ıcın sevınyorsun ama kendın ıcın bır o kadar da uzuluyorsun zor oluyor yanı ama umudunu kaybetmesın onunda bır vaktı saatı vardır herseyın bır zamanı vardır dıye avutuyor ınsan kendını
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee istiyom cnm çekti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?