2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın tuana, evet cinsiyetini söylemedi mi doktor? benimki pazartesi sabahı, inanılmaz heyecanlıyım. ikili testin sonucu için değil ama bebeğimi göreceğim için

hazırlık yapabildiğin kadar yap ama kendini zorlama, gelenlerin anlayışlı olması gerekir böyle bi durumda. bebeğin evin temizliğinden de ikramlardan da çok daha değerli..

umudunu kaybetmesin cnmm yaaa allah kimseyii evlatsız bırakmasınnn inşallahhhh

Aminnnnn insaALLAH cnm. Kaybetmiyor cnm ama insaniz sonucta bide bu yipratici yolculuk insani cok duygusallastiriyor o yuzden suan cok kotu durumdadir ama eminim toparlanir en kisa zamanda.

Allah sabır versin canım zor bi durum şimdi yeniden başla ve bekle

Amin cnm, hazir hissetiginde baslar yine ve insaALLAH bu sefer Rabbim yuzunu guldurur.

Merhaba kizlar nasilsiniz?

Benim moralim cok bozuk aslinda cok sevdigim bir arkadasim bugun tup bebek tedavisinin sonucu aldi ve olumsuz cikti. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insaALLAH.

bız ıyız cok sukur canım arkadasın ıcın uzuldum ıcım cız ettı gecen yıl bu zamanlar bende tup bebek ıcın hazırlık yapıyordum ve sonuclarım olumsuz oldu sımdı kendılıgımden hamıle kaldım allah kımsenın kucagını bos bırakmasın arkadasının durumu gercekten zor cevrenden her hamıle haberı aldıgında onlar ıcın sevınyorsun ama kendın ıcın bır o kadar da uzuluyorsun zor oluyor yanı ama umudunu kaybetmesın onunda bır vaktı saatı vardır herseyın bır zamanı vardır dıye avutuyor ınsan kendını

Çok sevindim canım darısı başımıza inşallah bizde mutlu haberler alıp seviniriz

SAğol canım cümleten hayırlı cumalar

eşim çuvalla ceviz getirmiş en iyisi siz bize gelin yoksa benim çocuk aşırı zekadan EİNSTEİN (ANŞTAYN) olacak...

kim nederse getiriyor bıktım ama dedim yeter ben yemek makinesimiyim bunu yee şu dedi bunu ye bu dedi...

bir kutu kuru kayısı getirmiş daha neler neler bıktım ben çok yemicem herşeyden az yiyecem....:26:

slm canlarım hamilelikte zararlı olan sakıncalı olan durumları bi arkadaş paylaşmış sağolsun bende paylaşmak istedim
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/348333-hamilelikte-17-yasak.html

cnm malesef bunların bi kısmı ispatlanmamış bir kısmıda elde olmuyoo mesela saç boyasının zararlı olması ispatlanmamış bişi ben kızımda boyatmadım boyatma taraftarı değilim ama bunda mecbur 1 kere de olsa yapmak zorundayım bunun yanında çevremde çok kişi varr saçını boyatann bi çok dr da zaten boyatmaya bişey demiyoo ve hiçbi şekilde bebeklerinde sorun yok
onun dışında cep telefonu pc evet zararlı ama teknolojinini her türü zararlı ama onlarsız da olmuyooo

Aynen cnm bende ayni surecten gectigim icin cok kotu etkileniyorum. Hamileligimi sordugunda cvp bile vermek istemiyorum bazen ister istemez belki uzulur diye.

Rabbimin bi ol demesi yetiyor cnm dedigin gibi vakti saati var ama insaaLLAH hayirlisiyla en yakin zamanda olur. Kimsenin uzulmesine dayanamiyorum bebek konusunda cunku cok ama cok hassas bir mevzu.

Rabbim her daim hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…