2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar temızlık yapmam lazım benım ama canım ıstemıyor en azından kalkıp evı bı sılıp supureydım ıyıydı hafta sonu bı gelen gıden olcak rezıl olcam yaa ay bı gaz lazım bana gecen gun gaza geldım toparladım ama sılıp supurmedım sımdı onu yapmam lazım

Canım benim nasılsın bebişlerimiz sağlıklı olsunda ne yapalım idare edeceğiz tabi bu arada diğer meleklerimizinde zamanından birazcık alıyoruz ama abla olacaklar onuda götürürsün cnm kontrola önemli acil bir sorun yoktor inşallah canını sıkıp stres yapma kendine biz böle 2 arada 1 derede idare edeceğiz artık ne yapalım

kızllaaar nasılsınız???* film izledim canım çok sıkılıyo neyse aklıam geldi rüyamda yımırta gördüüüümm pişirdim soydum ve yidim köy yumurtasıymış hemide:):):)rüya tabirine baktımda yumurta soyma paraymış yumurta yemek erkek çocukmuuşş inannmııyoooruum annemiin rüyaları çıkıyooooooannem teee ben nişanlıyken görmüştü erkek çocuğumuz oluyomuş bide ismini doğaç koyuyomuşuz o zaman sen üstünü açmışsın belli demiştim ama bilmiyorum yaaaakadına malum olur böyle şeyler ama bide ben görünce şaşırdım biraz

slm herkese. 16 eylül sat.34 yaşındayım.ankara.size bişey sormak istiyorum aynı sıkıntı sanırım birkaç kişide daha var.normalde 8 yada 9 haftalık olmam gerekirken ultrasonda bebeğin boyu 3.6 mm çıktı.doktor 6 haftalık dedi.ama bu imkansız.kalp atışınıda duyamadık küçük olduğu için.yazıların hepsini okuyMAdım.bu durumu yaşayanlar şimdi nasıllar?bu arada sat a göre 22 haziran doğum görünüyo ama doktorun hesabına göre ne olur bilemiyorum.

çok hoşmuş rüyan canım Allah gönlüne göre versin

kizlar icim rahat edemiyor bir poset aldim evde cop topladim resmen defne heryere pecete atmis. ufak ufak yorulmadan topladim
poset doldu inanirmisiniz kanepelerin altinda yeni bir dunya olusmus onlari esime yaptiricam yarin yine bir supurtum sildiririm
bulasiklarida yikar
ya aslinda bu kadar hafif isleri yapabilsem icim daha rahat edicek tutuyorum kendimi
esimde hic beceremiyor ya. Dr ev isi yapma dedi. esimde sagolsun yapmaya calisiyor yat dinlen diyor
ne kadar sansliyiz gercekten. cok anlayisli kocalarimiz var iyiki esimi almisim :))

Hayırlısı canım sağlıklı olsunda anneler hisseder

Evet cnım yorma zorlama kendini yat dinlen şu zor dönem geçsin yavaş yavaş yaparsın sağolsun bak eşinde yardım ediyormuş iyi kötü olsun idare eder hiç olmamasından iyi benim kızda evin her köşesini bıkmadan usanmadan batırlıyo ben peçete bırakmıyorum ne anlıyolarsa peçete gazete parça pinçik edip dagıtıyo afacanlar sağlıklı olsunlarda dağıtsınlar olsun ne yapalım idare ederiz hrşey onlar için

Kizlar acil cikmam gerekiyor kendinize bebislerinize veeeeeeeee kocislerinize iyi bakin
güle güle senin şu avatarı her gördüğümde gülesim geliyor

kuzuuu naber napıyosun bugun feci uyku bastı bana gece sanırım uyuyamıcam :) sizde ne var ne yokkkk
ben gündüz hep uyuyorum akşamda 9 10 gibi zor tutuyorum neredeyse 24 saat uyuyrum yaaa iyi oluyo aslında mide bulantımı daha az hissediyom

sen bakma adet tarihine falan.. bebeklerimiz zaten adet tarihinden sonraki yumurtlama döneminde rahme düşüyor...
Tıp bunu hesaplayamayınca son adet tarihinden çıkmışlar, ultrasonda küçük çıkınca da geç döllenme adını bulmuşlar...

bakma sen sağlıkolı olsun yeter canım

saol canım ama gönlüm pipisi olmasından yana değil hayırlısı olsun ne diyiim

Sağlıklı olsunda dün çok muhabbeti geçtiya blki ondan bilinç altına yerleşmiştir hayırlısıyla gelsin cnm kız erkek hepsi tatlı en güzeli senin bi parcan senden sana armağan olarak gelen en güzel mucizen

zaten cinsiyeti böğreniym direk alışverişeee

ben korkyom yaa cinsiyeti öğrenmeye eşim kızd eyip duryor görümcede eşim hayal kırıklığına uğradımı çok üzülyom ben erkek kız olsun farketmez sağlıklı olsun diyorum nasılsa 1.bu daha...

ben de aynı şeyi söylüyorum yeşim, çok şanslı bi insanmışım ki onunla evliyim 3 ay bitti ama hala elinden gelen her şeyi yapıyor. şimdi tek tek saymayayım burda ama evden içeri girerken ayakabımı almak için bile eğilmemi istemiyor, ben varken gerek yok diyor. o bunları yaparken çocuğumuz aanlatıcam neler yaptığını diyorum, daha da bi gaza geliyor hakkını nasıl öderim bilmiyorum, iyi ki varlar..

merhaba sata göre senin tam 9 hafta olman gerekiyor benim normal takip ediyordu 5+6 günlükken kalp atısını karnımdan baktıgımız halde gördük sana ne desek yalan olur bazen geç döllenme olabiliyor ama genelde arada 1 veya 2 hafta oynuyor daha çok yeni bir arkadasımızda senin gibiydi ama kalp atısı baslamadı kaybetti bebegini yani şimdilik çok düşünmemeye çalış belki bir sonraki kontrolde görürsün kalp atısını doktorun ne soyledi bu konuda

olsun kız yaa kukışi ya pıpısı olcak saglıklı olsun ınş.

inşallah:)

işin şakasındaym ben canım yımırtayı bile ohh ne güzelmiş die yedim onu nası yemiyiim ben:) (normalde haşlanmış yumurta yemem:)) hayırlısıyla olsunda farketmez

korkma canım ya hayırlısıyla saglıkla dogsunlarda cinsiyeti önemli degil bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…