zaten cinsiyeti böğreniym direk alışverişeee
hastaneden yeni geldim yedim ignemi serumumu
ya bu igne neysede serum olmasa cok iyi olucak hergun git 3 saat bekle ikrah geldi ya
bugunku serumda vitamin serumuymus
1 lt ya yine cok zor bitti.
kizimda gelsin onunda kontrolu var kulagina baktirmaya goturucem
off ya su hastanelerden bir elimizi cekemiyoruz
Kizlar acil cikmam gerekiyor kendinize bebislerinize veeeeeeeee kocislerinize iyi bakin
kızllaaar nasılsınız???* film izledim canım çok sıkılıyo neyse aklıam geldi rüyamda yımırta gördüüüümm pişirdim soydum ve yidim köy yumurtasıymış hemide:):):)rüya tabirine baktımda yumurta soyma paraymış yumurta yemek erkek çocukmuuşş inannmııyoooruum annemiin rüyaları çıkıyoooooo annem teee ben nişanlıyken görmüştü erkek çocuğumuz oluyomuş bide ismini doğaç koyuyomuşuz o zaman sen üstünü açmışsın belli demiştim ama bilmiyorum yaaaa kadına malum olur böyle şeyler ama bide ben görünce şaşırdım biraz
kızllaaar nasılsınız???* film izledim canım çok sıkılıyo neyse aklıam geldi rüyamda yımırta gördüüüümm pişirdim soydum ve yidim köy yumurtasıymış hemide:):):)rüya tabirine baktımda yumurta soyma paraymış yumurta yemek erkek çocukmuuşş inannmııyoooruum annemiin rüyaları çıkıyoooooo annem teee ben nişanlıyken görmüştü erkek çocuğumuz oluyomuş bide ismini doğaç koyuyomuşuz o zaman sen üstünü açmışsın belli demiştim ama bilmiyorum yaaaa kadına malum olur böyle şeyler ama bide ben görünce şaşırdım biraz
slm canlarım hamilelikte zararlı olan sakıncalı olan durumları bi arkadaş paylaşmış sağolsun bende paylaşmak istedim
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/348333-hamilelikte-17-yasak.html
kizlar icim rahat edemiyor bir poset aldim evde cop topladim resmen defne heryere pecete atmis. ufak ufak yorulmadan topladim
poset doldu inanirmisiniz kanepelerin altinda yeni bir dunya olusmus onlari esime yaptiricam yarin yine bir supurtum sildiririm
bulasiklarida yikar
ya aslinda bu kadar hafif isleri yapabilsem icim daha rahat edicek tutuyorum kendimi
esimde hic beceremiyor ya. Dr ev isi yapma dedi. esimde sagolsun yapmaya calisiyor yat dinlen diyor
ne kadar sansliyiz gercekten. cok anlayisli kocalarimiz var iyiki esimi almisim :))
saol canım ama gönlüm pipisi olmasından yana değilhayırlısı olsun ne diyiim
güle güle senin şu avatarı her gördüğümde gülesim geliyorKizlar acil cikmam gerekiyor kendinize bebislerinize veeeeeeeee kocislerinize iyi bakin
ben gündüz hep uyuyorum akşamda 9 10 gibi zor tutuyorum neredeyse 24 saat uyuyrum yaaa iyi oluyo aslında mide bulantımı daha az hissediyomkuzuuu naber napıyosun bugun feci uyku bastı bana gece sanırım uyuyamıcam :) sizde ne var ne yokkkk
sen bakma adet tarihine falan.. bebeklerimiz zaten adet tarihinden sonraki yumurtlama döneminde rahme düşüyor...slm herkese. 16 eylül sat.34 yaşındayım.ankara.size bişey sormak istiyorum aynı sıkıntı sanırım birkaç kişide daha var.normalde 8 yada 9 haftalık olmam gerekirken ultrasonda bebeğin boyu 3.6 mm çıktı.doktor 6 haftalık dedi.ama bu imkansız.kalp atışınıda duyamadık küçük olduğu için.yazıların hepsini okuyMAdım.bu durumu yaşayanlar şimdi nasıllar?bu arada sat a göre 22 haziran doğum görünüyo ama doktorun hesabına göre ne olur bilemiyorum.
saol canım ama gönlüm pipisi olmasından yana değilhayırlısı olsun ne diyiim
zaten cinsiyeti böğreniym direk alışverişeee
kizlar icim rahat edemiyor bir poset aldim evde cop topladim resmen defne heryere pecete atmis. ufak ufak yorulmadan topladim
poset doldu inanirmisiniz kanepelerin altinda yeni bir dunya olusmus onlari esime yaptiricam yarin yine bir supurtum sildiririm
bulasiklarida yikar
ya aslinda bu kadar hafif isleri yapabilsem icim daha rahat edicek tutuyorum kendimi
esimde hic beceremiyor ya. Dr ev isi yapma dedi. esimde sagolsun yapmaya calisiyor yat dinlen diyor
ne kadar sansliyiz gercekten. cok anlayisli kocalarimiz var iyiki esimi almisim :))
slm herkese. 16 eylül sat.34 yaşındayım.ankara.size bişey sormak istiyorum aynı sıkıntı sanırım birkaç kişide daha var.normalde 8 yada 9 haftalık olmam gerekirken ultrasonda bebeğin boyu 3.6 mm çıktı.doktor 6 haftalık dedi.ama bu imkansız.kalp atışınıda duyamadık küçük olduğu için.yazıların hepsini okuyMAdım.bu durumu yaşayanlar şimdi nasıllar?bu arada sat a göre 22 haziran doğum görünüyo ama doktorun hesabına göre ne olur bilemiyorum.
olsun kız yaa kukışi ya pıpısıolcak saglıklı olsun ınş.
Sağlıklı olsunda dün çok muhabbeti geçtiya blki ondan bilinç altına yerleşmiştir hayırlısıyla gelsin cnm kız erkek hepsi tatlı en güzeli senin bi parcan senden sana armağan olarak gelen en güzel mucizen
ben korkyom yaa cinsiyeti öğrenmeye eşim kızd eyip duryor görümcede eşim hayal kırıklığına uğradımı çok üzülyom ben erkek kız olsun farketmez sağlıklı olsun diyorum nasılsa 1.bu daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?