ayy beni de alın aranıza :)
baska baslıklarda gezmişim bu zamana kadarburda herkes benim kadar hamile ne güzel :)
arkadaslar catlak kremıne baslıyan varmı eşim bana lıerac almıs bılgısı olan varmı yada kullanan
tekrar merhaba kızlar
acayip bir sakinlik var hala topicte
biz bugün cok gezdik hava aldım kendime geldim
hiç midem bulanmadıı taki eve gelene kadar
anladımki ev yaramıyor bana
benimde acayip bir beyaz akıntım oluyor renk falan yoktaa
bir an öyle bi ıslaklık oluyorkii ödüm kopuyor
sanki adet olmuş gibi
neden bılmıyorum artık
gledimmm
Ben de geldim. herkese selamm
arkadaslar catlak kremıne baslıyan varmı eşim bana lıerac almıs bılgısı olan varmı yada kullanan
baska baslıklarda gezmişim bu zamana kadarburda herkes benim kadar hamile ne güzel :)
ben demiştim sana psikolojik biraz die evde insan kendinden başka bişey görmüyo
hoş geldin şükür kavuşturana kuşuuum
sende hoşgeldiiin
ben dalinin bebek yağını kullanıyosum sabah akşam fıs fıs ismail gibi orama burama sıkıyorum
hoş geldiiin canıım aramızaa hayırlı olsun bebişin sağ salim kucağına alırsın inşallah
Hb kuşummm uukladım bol bol kaşlarımı aldımm hatta midem bulandı bebiş ben burdayım dedim
evet canım 18 i girdi vizyona galiba. ben de gitcem ilk fırsatta.Kızlar alacakaranlık efsanesini izledinizmi, şafak vakti vizyona girdi gitmeyi çok istiyorum 18+ diyorlar ,gideceğim inşallah meraktan çatladım
bende uyukladım pc başında tatlı tatlı nasılda bastırıyodu anlatamam şimdi daha iyiyiim
benim bulantılardan tık yok valla arada ordamıki acaba bişeymi oldu düşündüğüm an kasıklarıma bir ağrı giriyoooo diom annesinin bitanesi nasılda annesinin sözünü dinliyo
sormaaaaaaaaayağa kalktım battı kasıklarımm dedim ben seni yerimmm Canım biliosun bende de hiç bulantı yok ama ben iki çatalda doyar oldum öküz gibi yerken
sormaaaaaaaaayağa kalktım battı kasıklarımm dedim ben seni yerimmm Canım biliosun bende de hiç bulantı yok ama ben iki çatalda doyar oldum öküz gibi yerken
ben normalde iki çatal yiyince doyardım şimdi bildiğin öküz gibi yiyorum dün sinemaya gittik ya benim çanta nevale dolu komşumuz vardı yanımızda sürekli bişeyler çıkarıp yiyorum ebru seninde ağzın bi boş durmadı bu kadr belli etme kendini diyo
bende de tersi oldu. 2 hafta öncesine kadar iki dilim bişey yiyodum, dünyaları yedim gibi hissediyodum hemen. şimdi iyiyim, yiyebiliyorum
kızlar bişey diycem nie kimse beni kaaale almıyo yahuu :) hep aynı kişilermi muhabbet ediyo bana mı oyle geliyo yoksa hamilelik alınganlığımı yapıyorum acep :)
kızlar bişey diycem nie kimse beni kaaale almıyo yahuu :) hep aynı kişilermi muhabbet ediyo bana mı oyle geliyo yoksa hamilelik alınganlığımı yapıyorum acep :)
zaten göbişler belli ediyo artıkk bu akşam arkadaşlara gidicez resim çekerim görürsün halimi çok eme bacım topiş olmayalım
ben diyorum topa bacak saplamış gibi görünücem 9. ayboyda kısa
kızlaar öpüyyoorumm sizi şimdi işten çıkıyorum eve gidip yemekten sonra devam ederiiiz
ben diyorum topa bacak saplamış gibi görünücem 9. ayboyda kısa
kızlaar öpüyyoorumm sizi şimdi işten çıkıyorum eve gidip yemekten sonra devam ederiiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?