2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben demiştim sana psikolojik biraz die evde insan kendinden başka bişey görmüyo

hoş geldin şükür kavuşturana kuşuuum

Ben de geldim. herkese selamm

sende hoşgeldiiin

arkadaslar catlak kremıne baslıyan varmı eşim bana lıerac almıs bılgısı olan varmı yada kullanan

ben dalinin bebek yağını kullanıyosum sabah akşam fıs fıs ismail gibi orama burama sıkıyorum

ayy beni de alın aranıza :)

baska baslıklarda gezmişim bu zamana kadar burda herkes benim kadar hamile ne güzel :)

hoş geldiiin canıım aramızaa hayırlı olsun bebişin sağ salim kucağına alırsın inşallah

Hb kuşummm uukladım bol bol kaşlarımı aldımm hatta midem bulandı bebiş ben burdayım dedim

Hb kuşummm uukladım bol bol kaşlarımı aldımm hatta midem bulandı bebiş ben burdayım dedim

bende uyukladım pc başında tatlı tatlı nasılda bastırıyodu anlatamam şimdi daha iyiyiim
benim bulantılardan tık yok valla arada ordamıki acaba bişeymi oldu düşündüğüm an kasıklarıma bir ağrı giriyoooo diom annesinin bitanesi nasılda annesinin sözünü dinliyo

Kızlar alacakaranlık efsanesini izledinizmi, şafak vakti vizyona girdi gitmeyi çok istiyorum 18+ diyorlar ,gideceğim inşallah meraktan çatladım
evet canım 18 i girdi vizyona galiba. ben de gitcem ilk fırsatta.

ayy beni de alın aranıza :)

baska baslıklarda gezmişim bu zamana kadar burda herkes benim kadar hamile ne güzel :)

Hoşgeldin aramıza canım. kaç haftalık hamilesin? Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

sormaaaaaaaa ayağa kalktım battı kasıklarımm dedim ben seni yerimmm Canım biliosun bende de hiç bulantı yok ama ben iki çatalda doyar oldum öküz gibi yerken

sormaaaaaaaa ayağa kalktım battı kasıklarımm dedim ben seni yerimmm Canım biliosun bende de hiç bulantı yok ama ben iki çatalda doyar oldum öküz gibi yerken

ben normalde iki çatal yiyince doyardım şimdi bildiğin öküz gibi yiyorum dün sinemaya gittik ya benim çanta nevale dolu komşumuz vardı yanımızda sürekli bişeyler çıkarıp yiyorum ebru seninde ağzın bi boş durmadı bu kadr belli etme kendini diyo

bende de tersi oldu. 2 hafta öncesine kadar iki dilim bişey yiyodum, dünyaları yedim gibi hissediyodum hemen. şimdi iyiyim, yiyebiliyorum

zaten göbişler belli ediyo artıkk bu akşam arkadaşlara gidicez resim çekerim görürsün halimi çok eme bacım topiş olmayalım

kızlar bişey diycem nie kimse beni kaaale almıyo yahuu :) hep aynı kişilermi muhabbet ediyo bana mı oyle geliyo yoksa hamilelik alınganlığımı yapıyorum acep :)

kızlar bişey diycem nie kimse beni kaaale almıyo yahuu :) hep aynı kişilermi muhabbet ediyo bana mı oyle geliyo yoksa hamilelik alınganlığımı yapıyorum acep :)

kıyamamm aslında hep anı kişiler konuşuyo evet ama görüdğümüze yazıoruz mutlakaa de canım sennn süle bebem dinliyoruz biz

Valla ben yazdığını görmedim canım. geçmişe de bakmıyorum zaten. Hoşgeldin.

zaten göbişler belli ediyo artıkk bu akşam arkadaşlara gidicez resim çekerim görürsün halimi çok eme bacım topiş olmayalım

ben diyorum topa bacak saplamış gibi görünücem 9. ay boyda kısa

kızlaar öpüyyoorumm sizi şimdi işten çıkıyorum eve gidip yemekten sonra devam ederiiiz

ben diyorum topa bacak saplamış gibi görünücem 9. ay boyda kısa

kızlaar öpüyyoorumm sizi şimdi işten çıkıyorum eve gidip yemekten sonra devam ederiiiz

benim de boyum kısa. şişersem çok komik görüncem. bide rüzgar eserse yuvarlanırız artık
hadi görüşürüz canım. şimdiden afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…