canim 3.5 saatte az degil tabi ama bilet parasi daha azdir bizimki cok sarsiyor bizi birde kizim 2 yasini gecti ondanda yetskin ucreti aliyorlar 100$ eksigi iste. o kucukken zirp pirt gidiyordum da simdi zorluyorBende azerbaycandayim:))ESim azeri de:))Turkiyede kara harpte okudu snra da evlendik..senn esinin isi mi korede oyuzdeen mi ordasiniz.Bizim daha turkiyeye yerlesmemize ck var ondan da sikintiliyim biraz/sz nekadar kalicaksiniz orda??valla Bizim burdan annemlere direk izmire ucak 3.5 saat filan ama ynede komsu kapisi degil ki ha deyince gidilmio(((
esim calisiyor canim.canim benim insallah en kısa zamanda gelırsin ozel degilse g.korede yasamanin sebebi ne canim
kizlar daha once de bisey sormustum ama cevap alamadim ya bna burda iki hamileligimde de dedilerki snn rahminin on duvarinda tonus cok var.Yani bu da bebegi sikiyormus(Hic sizlerden duymadim boyle biseyi bn napicamki ya anlamadim:)Arada karnimi sivazliyorum tonus gitsin kasilmasin bebegim rahatlasin dye.Bde beebginin kalp atislari normalden biraz fazla cikan var mi Allahn izniyle duzelir Insallah (
ya canıım boşver nie sinir oluyonki bişeyde yapmıyomuş adamcaaz sana yardım ediyomuş bide salla gitsin bebişini düşüün gerisini boşver insanlar ne stresler yaşıyo hamileyken kocası hiç yardım etmiyo ne bilim kimsesi olmuyo falan boşver canım bebeğinin hayalini kur yerini aç karnında
zaten baksana bebegin yerini nasil acip bde bebegi sikica tuttuysam, rahmimle siktim bebegi resmen dusmesn gitmesin dye:)))Ya bde nedn bnde o guzel kucuk sirin kafa simgelerinden yok.Nasil ekliosunuz onlari yaa???
alıntı ile cevapla de hem kime cevap verdiğin anlaşılır altta yokmu canım yazdığın text kutusunun altında olması gerekiyoo[/QUOT
Bende alinti ile cevapla diyorum zaten canm..Bde altta simgelerde bnm simir kalp filan var oyle sirin kafalardan yk
kurtköydeyim canım ben expresle kadıköy 35 dk
hayırlı pazarlar kızlar. Yarından itibaren 12 haftaya basmışolmanın mutluluğu içindeyim Daha bekleyen arkadaslarımada Allah nasip etsin insallah keyifler nasıl. kızlar 10+ 3 te bebişin bas popo mesafese 38,5 mm di bazı internet sitelerinde o haftanın sonunda 50 mmy ani 5 cm olur diyo ama bu haftanın sonunda hesap ettim abca 41 mm oluyor doktor gayet iyi dedi ama sitelerde hep cok ileri yazıyo kafam karışıyo
bebişlrinizin kacıncı hafta günde bas popo mesafesini yazsakya benim söyle ;
8:+5 te 21,1 mm
10:+3 38,5 mm
öncekileri bilmiyorum yazmıyodu ultrasonda
alıntı ile cevapla de hem kime cevap verdiğin anlaşılır altta yokmu canım yazdığın text kutusunun altında olması gerekiyoo[/QUOT
Bende alinti ile cevapla diyorum zaten canm..Bde altta simgelerde bnm simir kalp filan var oyle sirin kafalardan yk
alla alla mesaj simgelerinin üzerinde olması gerekiyo o kafaların üzerine gelince :3 5 :falan yazıyo öyle yaz bakalım....
alla alla mesaj simgelerinin üzerinde olması gerekiyo o kafaların üzerine gelince :3 5 :falan yazıyo öyle yaz bakalım....
Canm bnm valla bnm simgelerde hic kafa yk sacm sapan seyler var.Bosver napayim kaderime kuseyim yorma kendini snde(((
Iyi gunler anneller nasilsiniz?
Ay ben cok yoruldum bugun. 9da kalktik sonra kahvalti ardindan bu saate kadar dip temizlik yaptim. Mahvoldum kisacasi.
Aksama annem ve bir kac eski komsumuz ev gormeye gelcek. Annem sagolsun hic birsey yapmayi herseyi ben yapip getircem dedi.. Caydan baska birsey yapmicam
neyse kizlar be cikayim artik eve gitme vaktim geliyr.Hepinize kucak dolusu sevgiler:))Guzel gunler guzel haberler olsun Insallah)))
bel ağrım yok canım benim
sen deneyimlisin heralde
geçirdin mi daha önce canım
özellikle de gebelikte
şu an napıcamı şaşırmış durumdayım
canım yanmıyor aslında ama bebeğe zararı olur diye korkuyorum
kizlar bndeded son zamanlarda ck az kokulu bazen kokusuz sari oluyr kilodum(ama yanmam yk ama sik idrara cikiyorum (pazartesi ikili test icin gittigimde dicem doktoruma Insallah kotu bisey olmaz: (
ya kizlar ben smdi bebegimin cok sukur iyi oldugunu dun ogrendim yrnda ikili testim var ama buseferde kendime kafayi takacak baska seyler buluyorumMutlaka kendi kendime ruh halimi bozacak bisey buluyorum.Mesela bnm gibi ailseinden ck uzak olan varmi?annemi ck ozluyorum sacma sapan uzuluyorum bu cocuk buyuyunce burda nasl okula gondericem diyorum aman bi acayip icim sikiliyor bian gliyr sevincten kabima sigamiyorum ama sevinc kismi cok nadir oluyr.Bebegimi cokk seviyrmAllahim onu korusun o ayri ama ruh halim cokk garipp (annemide ck ozledmmm (
bende senden iki gün gerideyim benimde ona göre bişiya valla kabızlığım olmasa göğüslerim acımasa anlamıycam hamile olduğumu sanki
kizlar bnm karnim arada kasinmaya basladi artik.Smdi zeytinyagi mi sureyim yani??Peki surunce nerelere tam olarak sureyim.Amma da cahil hissettim kendimi yaa.BDe surunce azicik peceteyle silmeyimmi yagi cnku nasil atletimi degireyim yaglara???
Allah annelerimizden razı olsun canım hiç kıyamıyolar
Iyi gunler anneller nasilsiniz?
Ay ben cok yoruldum bugun. 9da kalktik sonra kahvalti ardindan bu saate kadar dip temizlik yaptim. Mahvoldum kisacasi.
Aksama annem ve bir kac eski komsumuz ev gormeye gelcek. Annem sagolsun hic birsey yapmayi herseyi ben yapip getircem dedi.. Caydan baska birsey yapmicam
Oyle vallahi. Daha once baska sehirde oturuyordum oraya misafirim geleceginde bile ben calisiyorum diye yapip yollamisti,canim annem benim
oohh ne güzel benim annem güzel annem
öyleler ya bi geliyo eli kolu dolu ne bulduysa getirmişallah başımızdan eksik etmesin meleklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?