2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı pazarlar kızlar. Yarından itibaren 12 haftaya basmışolmanın mutluluğu içindeyim Daha bekleyen arkadaslarımada Allah nasip etsin insallah keyifler nasıl. kızlar 10+ 3 te bebişin bas popo mesafese 38,5 mm di bazı internet sitelerinde o haftanın sonunda 50 mmy ani 5 cm olur diyo ama bu haftanın sonunda hesap ettim abca 41 mm oluyor doktor gayet iyi dedi ama sitelerde hep cok ileri yazıyo kafam karışıyo

bebişlrinizin kacıncı hafta günde bas popo mesafesini yazsakya benim söyle ;

8:+5 te 21,1 mm

10:+3 38,5 mm

öncekileri bilmiyorum yazmıyodu ultrasonda

canim 3.5 saatte az degil tabi ama bilet parasi daha azdir bizimki cok sarsiyor bizi birde kizim 2 yasini gecti ondanda yetskin ucreti aliyorlar 100$ eksigi iste. o kucukken zirp pirt gidiyordum da simdi zorluyor
benim esim burda calisiyor Turk esim. bizim 3,5 yil daha burda kalmamiz lazim minimum taksitler var onlar bitince ins

canim benim insallah en kısa zamanda gelırsin ozel degilse g.korede yasamanin sebebi ne canim
esim calisiyor canim.

ben hic bilmiyorum o durumu ins duzelirsin canim

zaten baksana bebegin yerini nasil acip bde bebegi sikica tuttuysam, rahmimle siktim bebegi resmen dusmesn gitmesin dye:)))Ya bde nedn bnde o guzel kucuk sirin kafa simgelerinden yok.Nasil ekliosunuz onlari yaa???

zaten baksana bebegin yerini nasil acip bde bebegi sikica tuttuysam, rahmimle siktim bebegi resmen dusmesn gitmesin dye:)))Ya bde nedn bnde o guzel kucuk sirin kafa simgelerinden yok.Nasil ekliosunuz onlari yaa???

alıntı ile cevapla de hem kime cevap verdiğin anlaşılır altta yokmu canım yazdığın text kutusunun altında olması gerekiyoo

12+0 da 5.41 cm

neyse kizlar be cikayim artik eve gitme vaktim geliyr.Hepinize kucak dolusu sevgiler:))Guzel gunler guzel haberler olsun Insallah)))

Iyi gunler anneller nasilsiniz?
Ay ben cok yoruldum bugun. 9da kalktik sonra kahvalti ardindan bu saate kadar dip temizlik yaptim. Mahvoldum kisacasi.
Aksama annem ve bir kac eski komsumuz ev gormeye gelcek. Annem sagolsun hic birsey yapmayi herseyi ben yapip getircem dedi.. Caydan baska birsey yapmicam

Allah annelerimizden razı olsun canım hiç kıyamıyolar

Canım ben 7 haftalıkken kullandım sonra gecmedi daha ağır verdi gecen hafta bitti test yaptırdım tamamen bitmiş çok şükür. Benim doktorum folik aside bile gereksiz bakıyor ama antibiyotiği verdi çünkü yüksekse ilaçtan daha fazla zarar veriyo bebeğe tehlikeli dedi. Benim kuzenim ilk 9 haftada hem ilaç hem iğne oldu o kadar yoğundu yani enfeksiyonu galiba 22 tane falan iğneyedi hemde ama maşallah bebişimiz cok sağlıklı doğdu hiç bir sorun yok. Antibiyotik verecek kadarsa kullanın kızlar Allah korusun bazı enfeksiyonlar bebekte sakatlık yada kalbinin durmaına sebep oluyo cünkü.

kizlar bndeded son zamanlarda ck az kokulu bazen kokusuz sari oluyr kilodum(ama yanmam yk ama sik idrara cikiyorum(pazartesi ikili test icin gittigimde dicem doktoruma Insallah kotu bisey olmaz:(

İnsallah canım ama hamilelikte normal bunlar sıkma canını ilacını kullan gecer

Ooo allah yardımcın olsun canım zaten duygusalız su ara hele Anne aklına gelince insanın daha kolu kanadı kırılıyo

bende senden iki gün gerideyim benimde ona göre bişi ya valla kabızlığım olmasa göğüslerim acımasa anlamıycam hamile olduğumu sanki

Yaa canım bende öyleyim ama her gecen gün sanki gögüs ağrım azalıyo bazı arkadaşlar normal dedi ilk zamanlar gibi olmuyomuş ağrısı senin varmı ilk zamanlara göre bir azalma

kizlar bnm karnim arada kasinmaya basladi artik.Smdi zeytinyagi mi sureyim yani??Peki surunce nerelere tam olarak sureyim.Amma da cahil hissettim kendimi yaa.BDe surunce azicik peceteyle silmeyimmi yagi cnku nasil atletimi degireyim yaglara???

Yaa kızlar ARGAN YAĞI vamış. Arkadaşım internet sitesi var dedi Şıu çatlakları önleyen madde zeytinyağında %7 ise onda % 50 mi neymiş ama kücücük şişesi 130 tl imiş ama catlağa iyi gelecekse bir kaç ay yani şu zamalar bebe yağı ile idare edip sonraki asıl çatlama olan aylarda kullanabiliriz bir kaç kutu gibi geldi ben deniycem yani çünkü benimde simdiden göbeğim 5 aylık gibi bellliki göbekli olacam çünkü kısmetse

oohh ne güzel benim annem güzel annem

Oyle vallahi. Daha once baska sehirde oturuyordum oraya misafirim geleceginde bile ben calisiyorum diye yapip yollamisti,canim annem benim

öyleler ya bi geliyo eli kolu dolu ne bulduysa getirmiş allah başımızdan eksik etmesin meleklerimizi

tekrar merhaba kızlar
acayip bir sakinlik var hala topicte
biz bugün cok gezdik hava aldım kendime geldim
hiç midem bulanmadıı taki eve gelene kadar
anladımki ev yaramıyor bana
benimde acayip bir beyaz akıntım oluyor renk falan yoktaa
bir an öyle bi ıslaklık oluyorkii ödüm kopuyor
sanki adet olmuş gibi
neden bılmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…