• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Meme ucu pamukçuk olan var mı kızlar o memeden emzirmeli miyim bebeğime geçer mi sizce. Gece taş gibi yumru yumru olmuştu bi de uzun zaman sonra emzirirken ağrılı emzirdim sabah bi uyandım beyazlık var ucunda. Bir de bebişe bulaşırsa nasıl bir süreç oluyor yaşayan var mı aranızda

Meme ucu pamukçuk olan var mı kızlar o memeden emzirmeli miyim bebeğime geçer mi sizce. Gece taş gibi yumru yumru olmuştu bi de uzun zaman sonra emzirirken ağrılı emzirdim sabah bi uyandım beyazlık var ucunda. Bir de bebişe bulaşırsa nasıl bir süreç oluyor yaşayan var mı aranızda
Kaynatilmis soğutulmuş suya karbonat ekle, göğüs ucunu sık sık bununla temizle, sonra emzir, emzirme öncesi sonrası bu suyla sil, bebişin ağzını da temiz bı mendil al bu suya batir, parmakla bebişin ağzının içini dilini sil, geçer inşallah en kolay yolu bu

Kaynatilmis soğutulmuş suya karbonat ekle, göğüs ucunu sık sık bununla temizle, sonra emzir, emzirme öncesi sonrası bu suyla sil, bebişin ağzını da temiz bı mendil al bu suya batir, parmakla bebişin ağzının içini dilini sil, geçer inşallah en kolay yolu bu
Teşekkür ederimm 😘 öyle yapayım ben de. İnş ilaç krem vs gerek duyulmaz

Pamukçuk olduğuna emin misin? 🤔
Bebeğinde de var mı ?

Güzel pazarlar full mesaili tatilsiz analar 🥲
Emzirme dönemi grip ilacı kullanabilir miyiz? Nurofen gibi.Burnum akıyor maske bulamıyorum evdee çocuğun burnu zaten hırıldıyordu şimdi korkumdan çocuğun yüzüne bakmadan emziriyorum 🥹

Güzel pazarlar full mesaili tatilsiz analar 🥲
Emzirme dönemi grip ilacı kullanabilir miyiz? Nurofen gibi.Burnum akıyor maske bulamıyorum evdee çocuğun burnu zaten hırıldıyordu şimdi korkumdan çocuğun yüzüne bakmadan emziriyorum 🥹
Bizde hastayız, paroldan başka birşey kullanmadım, bebişin burnunu açıyoruz sürekli, bol bol emziriyorum idare ediyoruz, hafifledi biraz, bol sarımsaklı çorbalar tüketiyorum bol da su, arada Ihlamur içiyorum

Bizde hastayız, paroldan başka birşey kullanmadım, bebişin burnunu açıyoruz sürekli, bol bol emziriyorum idare ediyoruz, hafifledi biraz, bol sarımsaklı çorbalar tüketiyorum bol da su, arada Ihlamur içiyorum
Geçmiş olsun arkadaşım sizlere de 😏Bu aylar Ocak şubattan daha tehlikeli. Eşek öldüren güneş dediklerinden ince ince hasta etti hepimizi. Neyse biz de ıhlamurdan devam o zaman

Merhaba kızlar hamilelikti emzirmeydi derken dişlerim mahvoldu, sürekli ağrıyorlar ben de çok kalsiyum kaybettiğimi düşünerek kalsiyum tableti kullanmaya başladım dün ilk defa. Ve sütüm akşam birden aşırı arttı. Kalsiyum tableti dışında herhangi farklı bir şey yemedim ve içmedim. Sütünü artırmak isteyen anneler varsa fikir olsun. Benimki istemediğim kadar arttı.

Bu anlattığın mastite benziyor bende de aynısı oldu emzirirken ağrı acı var mı ?
Ateş vs var mı dikkat et sıcak su ile duşta masaj yap o göğsü yumuşat boşalt. İlerlerse daha büyük sıkkıntı olabilir Allah korusun ben 2 kere yaşadım antibiyotiksiz geçiremedim.

Merhaba kızlar🌸
Bebeğim cumartesi günü 2. ayını doldurdu. Gripti ve hâlâ tam iyileşmiş değil. Yarın aşılarını yaptırsam mı yoksa gribin tamamen bitmesini mi beklesem? 2. Ay aşılarını yaptırmak için süre nedir, ne zamana kadar yaptırabiliriz?

Merhaba kızlar🌸
Bebeğim cumartesi günü 2. ayını doldurdu. Gripti ve hâlâ tam iyileşmiş değil. Yarın aşılarını yaptırsam mı yoksa gribin tamamen bitmesini mi beklesem? 2. Ay aşılarını yaptırmak için süre nedir, ne zamana kadar yaptırabiliriz?
Merhabaaa, hala yaptiramadik, hastayız yine beklemedeyiz, ayın 9unda doldurmustuk iki ayı

Kızlarım bugün benim bebişi besledim gazını çıkardım ana kucağına koydum 1 saat sonra ana kucağında dik pozisyonda uyurken uyandı burnundan süt geldi bir anda. Sonra dik tuttum sırtına vurdum koluma ters yatırıp vurdum aspiratörle burnunu temizledim derken ne yaptığımı şaşırdım. Başına böyle bir şey gelen var mı? Beslenme sırasında boğazına kaçtığında gelirdi bazen öksürürken ama bu bildiğiniz dik pozisyonda ve uykudan uyandıktan sonra geldi

Merhaba kızlar🌸

Merhaba benimki de covid olmuştu iki gün sonra tam iki ay oluyor ama doktor 1ekim dedi hastalıktan dolayı kendince hesaplayıp

Bence mutluluğun bir tanımı da bu, beklentisizlik.
Ummayıp olmadıgında kırılacak bi şey de olmuyor.
Tırnağın varsa başını kaşı demişler.

Allah tüm annelere kolaylık versin💙
Canım sende de gebelik şekeri vardı, ben 2 ay oldu ama hala 1. Saat tokluk şekeri 145-140 falan çıkıyor karbonhidrat çok yersem. Bendeki gebelik şekeri kalıcı mı olmuştur ya da hep mi şekerim vardı acaba dahiliyeye gideceğim ama çok moralim bozuldu neden geçmedi diye 😔😔😔😔

Merhaba kızlar hamilelikti emzirmeydi derken dişlerim mahvoldu, sürekli ağrıyorlar ben de çok kalsiyum kaybettiğimi düşünerek kalsiyum tableti kullanmaya başladım dün ilk defa. Ve sütüm akşam birden aşırı arttı. Kalsiyum tableti dışında herhangi farklı bir şey yemedim ve içmedim. Sütünü artırmak isteyen anneler varsa fikir olsun. Benimki istemediğim kadar arttı.
Benimde bütün kemiklerim ağırıyor. Mahnezyum kullanıyorum ama hiç fayda etmiyor. Kalsiyuma başlamak istiyordum. İyi ki yazdın. Hangi kalsiyumu kullandın foto atar mısın?

Kızlarım bugün benim bebişi besledim gazını çıkardım ana kucağına koydum 1 saat sonra ana kucağında dik pozisyonda uyurken uyandı burnundan süt geldi bir anda. Sonra dik tuttum sırtına vurdum koluma ters yatırıp vurdum aspiratörle burnunu temizledim derken ne yaptığımı şaşırdım. Başına böyle bir şey gelen var mı? Beslenme sırasında boğazına kaçtığında gelirdi bazen öksürürken ama bu bildiğiniz dik pozisyonda ve uykudan uyandıktan sonra geldi
Bu enteresan bir durum. Benimki de sürekli kusuyor bazen memeden hemen sonra bazen 2 saat sonra uyurken yatağına doğru baya bir avuç şeklinde. Ama bu durum başıma gelmedi burundan olarak. Netten baktığımda ilk aylarda olabilir yazıyordu fakat bir doktora danışmakta fayda vardır

Back
X