2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam canım herkes kayıp

Evet canım ya kimse yok hafta sonuya herkes kocası ile vakit geçiriyo iş güç ondan sanırım benimki maça gitti bende fırsat buldum o varken açamıyom hemen çöküyo yanıma bakacak ne yazıyorum die bende kızıyom bura sana göre değil bana özel diye ve kapatıyom hemen meraklı heriff

ayy benimki çalışıyo valla aynen meraklılar yaa

ben de kocişimi bekliyorum akşam gezmeye çıkcaz =) hazırlık yapıyorum bi yandan da evi topluyorum. arada da buraya göz atıyorum. sorma ben de eşim gelince kapatmak zorunda kalıyorum. çok merak ediyor

ayy benimki çalışıyo valla aynen meraklılar yaa

Evet bayanlara derler ya erkeklerinde bizden kalır yani yok meraklılıktan yana benimki de bugün evde ama şirketin maçı varmış ona gitti evde olsada bişey farketmiyo yani yok yanımızda genelliklede çalışıyo mesaisi çok iş yerinin öle bende kızımla sizlerle vakit geçiriyorum

ben de kocişimi bekliyorum akşam gezmeye çıkcaz =) hazırlık yapıyorum bi yandan da evi topluyorum. arada da buraya göz atıyorum. sorma ben de eşim gelince kapatmak zorunda kalıyorum. çok merak ediyor

Evet canım hepsi merakli bunların bizim adımız çıkmış yazık , İyi eğlenceler canım dikat et kendine ve bebişe

Evet canım hepsi merakli bunların bizim adımız çıkmış yazık , İyi eğlenceler canım dikat et kendine ve bebişe

saol canım benim. tutturdu eşim bu akşam dışarda yiyelim diye. hamile olarak ilk defa dışarda yicem ya, risk etmek istemiyorum. korkuyorum biraz...

hakkımızda hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da...
ben hep rüyamda kız gördüm şimdiye kadar ama içimden erkek bebiş geliyor kızlar, neden bilmem... bakalım ne çıkacak... eşimin ağzından birşey alamadım kız erkek hiiiç yorum yapmıyor,hayırlısı olsun diyor kestirip atıyor. biliyor sanırım kız dese erkek olunca diderim üzüldün mü diye erkek dese kız olunca diderim...

ay hiç sormaa dün eğilmiş bakıoo dedim okusan nolur ne anlıcaksınn nooluyo orda diyo valla aşkım dedim biz gizli bi tarikatız

Kızlar alacakaranlık efsanesini izledinizmi, şafak vakti vizyona girdi gitmeyi çok istiyorum 18+ diyorlar ,gideceğim inşallah meraktan çatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…