Slm kızlar bugün nasılsınız biz çok iyiyiz şükür kızım uyudu fırsat açtım pc
selam canım herkes kayıp
Slm kızlar bugün nasılsınız biz çok iyiyiz şükür kızım uyudu fırsat açtım pc
Ben de geldim. herkese selamm
gledimmm
Evet canım ya kimse yok hafta sonuya herkes kocası ile vakit geçiriyo iş güç ondan sanırım benimki maça gitti bende fırsat buldum o varken açamıyom hemen çöküyo yanıma bakacak ne yazıyorum die bende kızıyom bura sana göre değil bana özel diye ve kapatıyom hemen meraklı heriff
hoşgeldiniz kızlar ben bugün kaç kere girdim kimse yoktu ya 2 3 gündür böyle sessiz burası
Evet canım ya kimse yok hafta sonuya herkes kocası ile vakit geçiriyo iş güç ondan sanırım benimki maça gitti bende fırsat buldum o varken açamıyom hemen çöküyo yanıma bakacak ne yazıyorum die bende kızıyom bura sana göre değil bana özel diye ve kapatıyom hemen meraklı heriff
hoşgeldiniz kızlar ben bugün kaç kere girdim kimse yoktu ya 2 3 gündür böyle sessiz burası
ayy benimki çalışıyo vallaaynen meraklılar yaa
ben de kocişimi bekliyorum akşam gezmeye çıkcaz =) hazırlık yapıyorum bi yandan da evi topluyorum. arada da buraya göz atıyorum. sorma ben de eşim gelince kapatmak zorunda kalıyorum. çok merak ediyor
Evet canım hepsi merakli bunların bizim adımız çıkmış yazık , İyi eğlenceler canım dikat et kendine ve bebişe
iyiydi canım..inşallah bişey çıkmaz biraz tırsıyoru nedense benim bebiş arkası dönükmüş belki bu gidişimde dönmüş olurrüya gördüm yumurta yedim vee erkek evlatmış ama ben kız hissediyoduum artıkın hayırrlısı
Evet bayanlara derler ya erkeklerinde bizden kalır yani yok meraklılıktan yanabenimki de bugün evde ama şirketin maçı varmış ona gitti evde olsada bişey farketmiyo yani yok yanımızda genelliklede çalışıyo mesaisi çok iş yerinin öle bende kızımla sizlerle vakit geçiriyorum
arkadaslar catlak kremıne baslıyan varmı eşim bana lıerac almıs bılgısı olan varmı yada kullanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?