bendede uyku 0 cin gibiyim
cok güzel bi pozisyonda yatıyorum önümde pc ve cok pis çişim var ve hiç kalkasım yok
aynen yaa bende
aksam biraz zor uyuyorum
sanırım vitamını gece aldıgım için
ama sabahta kalkamıyorum
bildiğin 11 12 falan anca
hepinizi öptüm kızlarrr sabah tahlillerimii yaptırmaya çok erken hastaneye gidicemmm idrar kan falan fıstıkkk işteee kendinize ii bakınnnnkuzulara daaa...
ya aslına bakarsan normal şekilde benimde öyle fazla göbeğim yok ama gaz birikti acayip içerde bomba gibi oldummBi iki pırtlatsam eşimde gülüyo artık napim tutamıyorum dedim dün yatak sallandı valla Aman millete bakma sennn erkeklerde askerlikkadınlarda hamilelik doğum başka bildikleri mevzu yok Ağzı olan konuşuyo
amannn millete bakmamak lazım boşverr..Ya ben şu anda öyle bi durumdayım gazdan nefes alamıyorum soda içtim bi ikide pırtladım ama karnım oldu gazdan 5 aylık gibiBende utanma kalmadı valla artık gaz seslerinden kendimden korkuyorum bazen
pelishh cim bebişin ne güzel çıkmış bayıldım resminize :senin kesen baya bi yuvarlak benimkine baktım şimdi fasulye gibi
valla nolur nolmaz rahat olmak lazım
kasmamak lazım fazla
sımdı boyleyse ılerde nasıl olcak acaba
9.5 haftalık halimizdi canım o teşekkür ederizzevet biraz geniş kesemiz 10 gün sonra gidicem bakalım o zaman nasıl poz vericekk kaç haftalık oldun canım sen çizelge yapalım sana
kızlar siz hamile elbisesi bakmaya basladınızmı :26:
ben biki lastik belli pantalon aliim dedim cok dandik dundikler yaa
kızlar siz hamile elbisesi bakmaya basladınızmı :26:
ben biki lastik belli pantalon aliim dedim cok dandik dundikler yaa
çizelgem var benim zaten gözükmüyormuki hatta sen yapmıştın
gazdan gözüm görmedi bi andaaa gözüküyo gözüküyo
benim acil pantalon almam lazım.. hiç biri olmuyo dügmem hep acık
arabadayken fermuarım bile açık
elbise tayt giymeyi cok isterim ama benim kocanın tayfası biraz tutucu :26:
hatta yakın cevrelerinde tek açık gelin benim
hafta içi tahlil vermeye cıktıgımda bakıcam biraz..
benim acil pantalon almam lazım.. hiç biri olmuyo dügmem hep acık
arabadayken fermuarım bile açık
elbise tayt giymeyi cok isterim ama benim kocanın tayfası biraz tutucu :26:
hatta yakın cevrelerinde tek açık gelin benim
hafta içi tahlil vermeye cıktıgımda bakıcam biraz..
:
ayyy o gaz beni öldürcek valla o kadar cok gazım varki gidip uyumuyorum adam uyusun diye bekliyom valla rezıl olucam diye yanına gidemiyom adamın
ben bugun lcw ye baktım bıraz guzel pantolonlar vardı hamıle kıyafetlerı stan yerdekı pantolonların bacakları cok bol oldugu ıcın bıcımsız duruyor lcw dekılerın kalıpları daha ıyı dıgerlerıne gore bıde bı kac tane guzel esofman modelıde vardı bılgın olsun canım
ben bugun lcw ye baktım bıraz guzel pantolonlar vardı hamıle kıyafetlerı stan yerdekı pantolonların bacakları cok bol oldugu ıcın bıcımsız duruyor lcw dekılerın kalıpları daha ıyı dıgerlerıne gore bıde bı kac tane guzel esofman modelıde vardı bılgın olsun canım
ya ben pattır kütür valla hiçiçin kokucağına dışın koksun yav pırt pırtçıların baş atasözüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?