2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pelishh cim bebişin ne güzel çıkmış bayıldım resminize : senin kesen baya bi yuvarlak benimkine baktım şimdi fasulye gibi

bendede uyku 0 cin gibiyim
cok güzel bi pozisyonda yatıyorum önümde pc ve cok pis çişim var ve hiç kalkasım yok

oooohhh keyif yani:) ama çişini çok tutma canım

aynen yaa bende
aksam biraz zor uyuyorum
sanırım vitamını gece aldıgım için
ama sabahta kalkamıyorum
bildiğin 11 12 falan anca

Ya kızlar benim eşimin 6 aydır horlama olayı var inanın hamileliğim o ilk zamanlarınada bile bayılıp sızamadım uykuda bu ses yüzündern yatakları ayırdık neler denedik olmadı şimdi söz verdi bana kilo verecek kilodan oldu çünkü ben alıcam o verecek inşallah yatacam bende gece uyumak kabus oldu bana yani

hepinizi öptüm kızlarrr sabah tahlillerimii yaptırmaya çok erken hastaneye gidicemmm idrar kan falan fıstıkkk işteee kendinize ii bakınnnnkuzulara daaa...

Canım güzel haberlerlede gel ninşallah bebişi görebilcen mi

Ahh ahh ben ne pıtlar yapıyom hiç fark yok :)

valla nolur nolmaz rahat olmak lazım
kasmamak lazım fazla
sımdı boyleyse ılerde nasıl olcak acaba

pelishh cim bebişin ne güzel çıkmış bayıldım resminize : senin kesen baya bi yuvarlak benimkine baktım şimdi fasulye gibi

9.5 haftalık halimizdi canım o teşekkür ederizz evet biraz geniş kesemiz 10 gün sonra gidicem bakalım o zaman nasıl poz vericekk kaç haftalık oldun canım sen çizelge yapalım sana

kızlar siz hamile elbisesi bakmaya basladınızmı :26:
ben biki lastik belli pantalon aliim dedim cok dandik dundikler yaa

kızlar siz hamile elbisesi bakmaya basladınızmı :26:
ben biki lastik belli pantalon aliim dedim cok dandik dundikler yaa

canım annem almış bana bi dünya elbise tunik falan bide hamiş pantolonu falan almış anca 4.5 5 .ci ayda falan giyerim beli düşüynun haricinde l.c wa dan aldım baskılı badiler onları giyiyorum kotlarım oluyo şimdilik ama bu aydan sonra zor sanırım Ama bi tane beli lastikli kotum var annem almıştı lc wa dan o çok rahat geliyo bana şimdii

benim acil pantalon almam lazım.. hiç biri olmuyo dügmem hep acık
arabadayken fermuarım bile açık
elbise tayt giymeyi cok isterim ama benim kocanın tayfası biraz tutucu :26:
hatta yakın cevrelerinde tek açık gelin benim

hafta içi tahlil vermeye cıktıgımda bakıcam biraz..

ayy bende öyleyim valla salla takma kafana Pantolon oluyo iyi hoşta otururken düğmeler açık aynen

ben bugun lcw ye baktım bıraz guzel pantolonlar vardı hamıle kıyafetlerı stan yerdekı pantolonların bacakları cok bol oldugu ıcın bıcımsız duruyor lcw dekılerın kalıpları daha ıyı dıgerlerıne gore bıde bı kac tane guzel esofman modelıde vardı bılgın olsun canım

:

ayyy o gaz beni öldürcek valla o kadar cok gazım varki gidip uyumuyorum adam uyusun diye bekliyom valla rezıl olucam diye yanına gidemiyom adamın

ya ben pattır kütür valla hiç için kokucağına dışın koksun yav pırt pırtçıların baş atasözüü

esofmanlarada bakimm sağol kuşum

esofmanlarada bakimm sağol kuşum

ayy şişti karnım iyice şimdi çiş göbeemden çıkıcak
ben kalkıyom kızlar.. burdaki rahatımda bozulduktan sonra gidip yatarım ..
haydin ii geceler sizee

ya ben pattır kütür valla hiç için kokucağına dışın koksun yav pırt pırtçıların baş atasözüü

ay yok valla ben yanında yapamıyorum o yuzden genelde gece yataktan kacıp baska odaya gıdıyorum orda uyuyakalıyorum benımkı sabah kalkınca soruyor noldu nıye burda uyudun dıye bıde adamı sucluyom cok horladın sıkıntı bastı sıgamadım yataga dıye bu aksam garıbım dıyorkı ben salondamı yatsam bundan sonra uyuyamıyorsun sen benım horlamamdan bende dedım yok sen ıse gıdıcen sabah yat odada bn tv ızlıyorum gıttıde rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…