Benim isyerinde elbise veya uzun tunic giyme bi sansim olmadigi icin mecbur pantolonlari almam lazim ilkOcakdan sonra daha az isde olcam ozaman bende elbiselere sararim
Meyveli yogurt serbest mi acaba? Benim canim hic sade yogurt istemiyor,sevmiyorum. Yaban mersinli yogurt var canim hep ondan istiyor :26:
günaydın kızlar.pantolonlara sığmama durumu bende de var ne yazık ki.walla işe gelmesem eşortmanla geçiririm hamileliği rahat rahat yaa...Kumaş pantolonlar biraz daha iyi ama kot pantolonlar çok kötü yaaa.geçen internette gördüm.kot pantolon nasıl hamile pantolonuna dönüştürülür diye.kemer kısmını kesip oraya elastik bi kumaş dikmişlerdi.bende pantolonumun birini öyle yapıcam..önceden şişmanken 2 kumaş pantolonum vardı geçen denedim bel kısmı gayt iyi geliyo artık:))
Benim isyerinde elbise veya uzun tunic giyme bi sansim olmadigi icin mecbur pantolonlari almam lazim ilkOcakdan sonra daha az isde olcam ozaman bende elbiselere sararim
Meyveli yogurt serbest mi acaba? Benim canim hic sade yogurt istemiyor,sevmiyorum. Yaban mersinli yogurt var canim hep ondan istiyor :26:
kızlar hafta sonu hilma girdimi haberiniz olan var mı ?
Allahtan benim evim uzak arabalarıda yok ondan çat kapı gelemiyorlar zaten k.valide benden çekinir pat die gelmeye sallarım vallahi bir dursunlar orda yüzüne söyleyeceksin cnm anlamıyorlarsa...ben içimde bırakmıyorum düşüncemi direk söylüyorum oyüzden az çok beni tanıdılar artık gözyumma her emirvakiliklere ilerde bebek olucak biraz nlasınlar artık aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!
Günaydın kızlarrr
umarım herkes iyidir... ne çok kaynatıyorsunuz hafta sonu yaaaa bi bakıyım dedim neredeyse 150 sayfa ilerlemişsinizzzz...umarım bu arada üzüntülü bişey olmamıştır.....
günaydın ve de iyi haftalar kızlar
ben dün evde çok iyiydim bugün işe geldim midem bulanıyo
sanırım bebişler biraz tembel işi sevmiyo:26:
Gunaydin anneler
Dun gec yattigim halde tavuk gibi ayakdayim 1 saatdir. Is de yok bugunGerci dunden kalma birsuru bulasik beni bekliyor
Bugun esimle bana ciciler almaya gitcez. Artik pantolonlarima sigmiyorum,1 kilo aldigim haldeZaten kot pantolonlarima hic yanasmiyorum bebegi incitir filan diye. Daha cok erken gerci, yarin 9 haftalik oluyor bebisimiz
günaydın kızlar.pantolonlara sığmama durumu bende de var ne yazık ki.walla işe gelmesem eşortmanla geçiririm hamileliği rahat rahat yaa...Kumaş pantolonlar biraz daha iyi ama kot pantolonlar çok kötü yaaa.geçen internette gördüm.kot pantolon nasıl hamile pantolonuna dönüştürülür diye.kemer kısmını kesip oraya elastik bi kumaş dikmişlerdi.bende pantolonumun birini öyle yapıcam..önceden şişmanken 2 kumaş pantolonum vardı geçen denedim bel kısmı gayt iyi geliyo artık:))
ben 3 tane şıkır şıkır elbiseler aldım beni bunlar bir süre idare eder bence pantolon almak biraz garip olur hep kilo aldıkça yeni pantolan almak zorunda kalacağız...:44:
iş yerine tayt olmuyor en iyisi elbise bide yünlü çorap aldım kalın kahveli elbiselerle uyumlu oldu...botlarıda geçirdim ohh miss patladım pantolonlarda...oturulmuyor sıkıyor ben şuan 34 ten 36ya çıktım bakalım kaça çıkcam...
kızalr light ürünler tüketmeye başlıcam hem sağlıklı hem az kalori içeriyor meyveler de vitamin için yedimmi tamam...
kızlar ilk cinsiyet haberi dosthane'den geldi
erkeki olacakmış
kaç haftalıkki belli oldu?
canım nie haber vermediniz die falan laf çarptırıyorum ama anlamamazlıktan geliyolar bende hiiiiç onlar varmış yokmuş umruma gelmedi valla napiim oğulları bile aradığımda ben maç izlicem haber vermeden nie gelmişler diyo sinirlerim tepemde annene söylersin dedim kapadım
günaydıın canım valla iyiyiz çok şükür sen nasılsın
günaydıın
ben dünde işteydim bugünde yarında....ööff çalışmakla geçiyo ömrüm
biraz midem faln bulansa kötüleşsemde izin alsam die bakıyorumda tık yok
günaydııın canıım
amaaaan yerleştir bulaşık makinasına zaten şu makinalar olmasa yanmıştık.... ben almak istemiyorum şimdiden şişyorum sürekli idareten bişeyler yapıyorum ama bakalım bi dahaki aya başlarım almaya
ohh ohhh maşallah büyüyoruz valla durmuyolar....
benim ç.ba 13 haftalık olucak bebiş
günayydıın canım ben bütün kotlarımı kaldırdım desem yeridir hiç biri olmuyo
ben msj attım girse cvp yazardı hala girmedi...:26: çok merak ettim o kaybolmazdı hiç eskiden hep girerdi bizim eski topiğe girmeyi bebişleri kaybedince kesti...korkyorum böyle bişeyden yine çok hassas biri o...
günaydıın canım valla iyiyiz çok şükür sen nasılsın
günaydıın
ben dünde işteydim bugünde yarında....ööff çalışmakla geçiyo ömrüm
biraz midem faln bulansa kötüleşsemde izin alsam die bakıyorumda tık yok
kızlar ilk cinsiyet haberi dosthane'den geldi
erkeki olacakmış
kizlar gunaydın ben hic kilo almadim ama yinede ne pantolonlar nede göbusumden oturu ic camasirlarimin icinde rahat edemez oldum bu yuzden 3 tane hamile pantolonu 3 tane jile tarzi elbişe esim ic camasirı magazalari var dukkandanda hamıle kilotlari hamiş kilotlu coraplari ve %100 pamuklu modal sungerli sudyenler hamile pıjama takimlari ve gecelik aldim bunlar magazamizdan. ayakkabılarımin hepsi topuklu oldugundan 2 tane duz taban bot 1 tanede duz taban cizme aldim bize soruyolar bebis icin alisveris yapiyomusunuz diye esimde yok anasini giydirmekten cocuga firsat kalmiyo diyo:)) isin sakasi tabii bebisim için cınsiyetı belli olur olmaz ne cıcıler alicam :)))
kizlar gunaydın ben hic kilo almadim ama yinede ne pantolonlar nede göbusumden oturu ic camasirlarimin icinde rahat edemez oldum bu yuzden 3 tane hamile pantolonu 3 tane jile tarzi elbişe esim ic camasirı magazalari var dukkandanda hamıle kilotlari hamiş kilotlu coraplari ve %100 pamuklu modal sungerli sudyenler hamile pıjama takimlari ve gecelik aldim bunlar magazamizdan. ayakkabılarımin hepsi topuklu oldugundan 2 tane duz taban bot 1 tanede duz taban cizme aldim bize soruyolar bebis icin alisveris yapiyomusunuz diye esimde yok anasini giydirmekten cocuga firsat kalmiyo diyo:)) isin sakasi tabii bebisim için cınsiyetı belli olur olmaz ne cıcıler alicam :)))
12+0 da belli olmuş
ikili test için gittiğinde görmüş doktor
evet canım yaa inşallah kötü birşey yoktur .... bende çok merak ediyorummm
iyiyim tatlım bugün 10 haftamıza bastık çilekimle.... deme öyle midem bulansa falan diye...benimde şu zamana kadar bulantı nedir bilmezdim herşeyi de yerdim cumartesi bütün günüm bulantı ile geçti o kadar kötüydü ki hiç bişey yapamadım... işte en azından vakit geçiyor ...kendi kendime nazar mı değdirdim ne bi tek uyku yapıyordu bana şimdi 3 4 gündür bulantı halsizlik tembellik ...... evi bir görsen 3 haftadır silinmedi.... bu hafta eşim yapacaktı oda hasta oldu garibim diyemedim bişi ama evi öyle gördükçe bütün sinirlerim alt üst oluyo....biraz yapayım diye hareketlendim bi nevresim takımımı değiştirdim belim koptu tüm akşam yattım... ne anladım ben bu işten .....cumartesi de bi çamaşır asmıştım nefessiz kalmıştım resmen ne olcak bu halimiz bilmiyommmm
hayırlı olsun Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip eylesin....
diyorum size bu yıl erkek yılı...Erkek patlaması olacak görürsünüzzzz.....
sana inat ben kız doğurcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla bende çok harcadım off bir ay bişe almak yok diğer ay bakarım artık...hem daha kilo almış olurum....allahtan benim botlar vardı birtane yumurta topuk akkabı aldım...
iyi hoşta gerçekten masraflı oluyor hamilelik...
ooo maşallah canımmm iyi günlerde giyin ...ben daha hiç bişey almadımm zaten haşimoto hastalığımdan dolayı kronik hamile görüntüm vardı yani göbüşümmm taa bekarlıktan vardı ....2 tane arkadaşım bana lcw den hamile body si almış arada onları giyiyorum ama hala eski kıyafetlere devam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?