2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaban mersinini bilmiyorum ama meyveli yoğurt yoğurt yiyemeyenlere doktor tavsiyesi...herhangi bir sorun yok yiyebilyorsun ben süt içemiyorum mesala bana myveli sütler var ondan tüket dedi...yoğurt yiyorum ama...

aslında meyve olsa süper meyveli yoğurt tarifi bilyorum ama yaz meyveleri ile oluyor...:26: öyle lezzetli oluyorki...

kot rahat olmuyor cnm yaa sanki bacakları bile kasıyor....ben kaldırdım hepsini...

şuan hafta sonu tunik tayt hafta içi işe elbise giyiyorum eğer 38 bedene çıkarsam bunları yine kullanabilrim...üzerine değişik elbiseler alınabilir yine...ama asla pantolon almam ancak bol kesimli kumaşlar var nostalji, onlar olabilir...

canım bence doğal şeyler tüketmeye çalış.malum her şeyde katkı maddesi var.özellikle işlenmiş ve konserve ürünlerden uzak durmaya çalış.bir de üzerinde aromalı ibaresi varsa hiç kullanma derim..

kızlar hafta sonu hilma girdimi haberiniz olan var mı ?

ben msj attım girse cvp yazardı hala girmedi...:26: çok merak ettim o kaybolmazdı hiç eskiden hep girerdi bizim eski topiğe girmeyi bebişleri kaybedince kesti...korkyorum böyle bişeyden yine çok hassas biri o...

canım nie haber vermediniz die falan laf çarptırıyorum ama anlamamazlıktan geliyolar bende hiiiiç onlar varmış yokmuş umruma gelmedi valla napiim oğulları bile aradığımda ben maç izlicem haber vermeden nie gelmişler diyo sinirlerim tepemde annene söylersin dedim kapadım

Günaydın kızlarrr

umarım herkes iyidir... ne çok kaynatıyorsunuz hafta sonu yaaaa bi bakıyım dedim neredeyse 150 sayfa ilerlemişsinizzzz...umarım bu arada üzüntülü bişey olmamıştır.....

günaydıın canım valla iyiyiz çok şükür sen nasılsın

günaydın ve de iyi haftalar kızlar
ben dün evde çok iyiydim bugün işe geldim midem bulanıyo
sanırım bebişler biraz tembel işi sevmiyo:26:

günaydıın
ben dünde işteydim bugünde yarında....ööff çalışmakla geçiyo ömrüm
biraz midem faln bulansa kötüleşsemde izin alsam die bakıyorumda tık yok

günaydııın canıım
amaaaan yerleştir bulaşık makinasına zaten şu makinalar olmasa yanmıştık.... ben almak istemiyorum şimdiden şişyorum sürekli idareten bişeyler yapıyorum ama bakalım bi dahaki aya başlarım almaya
ohh ohhh maşallah büyüyoruz valla durmuyolar....
benim ç.ba 13 haftalık olucak bebiş

günayydıın canım ben bütün kotlarımı kaldırdım desem yeridir hiç biri olmuyo

kizlar gunaydın ben hic kilo almadim ama yinede ne pantolonlar nede göbusumden oturu ic camasirlarimin icinde rahat edemez oldum bu yuzden 3 tane hamile pantolonu 3 tane jile tarzi elbişe esim ic camasirı magazalari var dukkandanda hamıle kilotlari hamiş kilotlu coraplari ve %100 pamuklu modal sungerli sudyenler hamile pıjama takimlari ve gecelik aldim bunlar magazamizdan. ayakkabılarımin hepsi topuklu oldugundan 2 tane duz taban bot 1 tanede duz taban cizme aldim bize soruyolar bebis icin alisveris yapiyomusunuz diye esimde yok anasini giydirmekten cocuga firsat kalmiyo diyo:)) isin sakasi tabii bebisim için cınsiyetı belli olur olmaz ne cıcıler alicam :)))

valla ben surat yapıyorum kızdığım şeyde aynen laf çarptır hatta ben evde bişey yok kusura bakmazsınız artık haber verseydiniz alırdım ayıp olacak şimdi sizede felan derdim aynen böyle yap...Yüzsüz gibi gelmezler herhalde bidaha...

Nasıl aramadan geliyorlar sinir bişey yaaa ...neyse sen kendini hiç yorma geldiklerinde içsinler kahvelerini, yol alsınlar...

ben msj attım girse cvp yazardı hala girmedi...:26: çok merak ettim o kaybolmazdı hiç eskiden hep girerdi bizim eski topiğe girmeyi bebişleri kaybedince kesti...korkyorum böyle bişeyden yine çok hassas biri o...

evet canım yaa inşallah kötü birşey yoktur .... bende çok merak ediyorummm

iyiyim tatlım bugün 10 haftamıza bastık çilekimle.... deme öyle midem bulansa falan diye...benimde şu zamana kadar bulantı nedir bilmezdim herşeyi de yerdim cumartesi bütün günüm bulantı ile geçti o kadar kötüydü ki hiç bişey yapamadım... işte en azından vakit geçiyor ...kendi kendime nazar mı değdirdim ne bi tek uyku yapıyordu bana şimdi 3 4 gündür bulantı halsizlik tembellik ...... evi bir görsen 3 haftadır silinmedi.... bu hafta eşim yapacaktı oda hasta oldu garibim diyemedim bişi ama evi öyle gördükçe bütün sinirlerim alt üst oluyo....biraz yapayım diye hareketlendim bi nevresim takımımı değiştirdim belim koptu tüm akşam yattım... ne anladım ben bu işten .....cumartesi de bi çamaşır asmıştım nefessiz kalmıştım resmen ne olcak bu halimiz bilmiyommmm

kızlar ilk cinsiyet haberi dosthane'den geldi
erkeki olacakmış

hayırlı olsun Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip eylesin....

diyorum size bu yıl erkek yılı...Erkek patlaması olacak görürsünüzzzz.....

valla bende çok harcadım off bir ay bişe almak yok diğer ay bakarım artık...hem daha kilo almış olurum....allahtan benim botlar vardı birtane yumurta topuk akkabı aldım...

iyi hoşta gerçekten masraflı oluyor hamilelik...

ooo maşallah canımmm iyi günlerde giyin ...ben daha hiç bişey almadımm zaten haşimoto hastalığımdan dolayı kronik hamile görüntüm vardı yani göbüşümmm taa bekarlıktan vardı ....2 tane arkadaşım bana lcw den hamile body si almış arada onları giyiyorum ama hala eski kıyafetlere devam....

sana inat ben kız doğurcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar
bugün yine midem bulanıyorxne zaman normale dönecem acaba bi arkadasım bebeğinin cinsiyetini öğrenmiş 12.haftasında oğlu olacakmış.ultrasonda görünmüş bacakları ayrık öylece yatıyormus bebek

kızlar yaa ben bebeğimin cinsiyetini hiç merak etmiyorum.yani kız mı olsa erkek mi olsa düşünmüyorum.sanırım kıpırtılarını hissetmediğim sürece de karnımda bir bebek olduğuna kendimi tamamen inandıramıycam.çünkü çok şükür hiç bi şikayetim yok.

ben zaten masrafli bi hatunum herkes diyo Allah esınin yardimcisi olsun diye napiim beni boyle sevdi aldi sonradan olmadim yani.

tesekkur ederim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…