2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hhaaahhaa ben cok üşenirim valla hayatta kalkmam
buna bebek sebep oluyo nede olsa nie ben tek başıma çekiim oda çeksin
patıırr patırr patlatıyom valla
oda alıştı beraber yataga girdigimizde hayatım iki patlatta yatak ısınsın diyo

ay çok güldüm yok valla ben kendım rahat edemem yaa admın bırsey dıyecegınden degılde ne bılıyım

iyi geceler uyumaya gidenler
Benim misafirlerim yeni gitti. Onlar varken esneyip duruyordum. simdi cin gibiyim

ay çok güldüm yok valla ben kendım rahat edemem yaa admın bırsey dıyecegınden degılde ne bılıyım

alışsın alışsın
sen yap bi kere o sana baktıgındada hiç bişe yapmamışsın gibi davran sonra bi dahakinede bebek yaptı dersin

iyi geceler uyumaya gidenler
Benim misafirlerim yeni gitti. Onlar varken esneyip duruyordum. simdi cin gibiyim

valla bende az önce ılık süt içtim uykum geldi gibiydi şimdi yine kaçtı öyle oturuyom

alışsın alışsın
sen yap bi kere o sana baktıgındada hiç bişe yapmamışsın gibi davran sonra bi dahakinede bebek yaptı dersin

valla bu gidişle öyle olucak gibi bakalım atıvercez bebişin üstünde adamlar valla yanımıza uğramıycak bu gidişle zaten kanki modunda takılıyoz son 2 aydır

kızlar valla bizde serbesrt cünkü kocamda brende gazlıyız:) birde benim söyle bir sorunum var geldiği an yapmassam yapımıyorum sonra yani geldi diyip wc ye gittiğimde coktan kaçmış oluyo oyuzden dışarda oluyım yada misafirlikte eve acayip sis dönerim eşim bunu biliyor ve acı cekiyorum yani şişlikten ki hamilelikten önce böyleydim ben. Evlendiğimizde ilk zamanlar cok zorlanıyodum eşim farketti tabi durumu delimisin sen sal gitsin biz evliyiz yaşlanıncada birbirimizin altını temizliycez belki gibisinden iğrenç örneklerle ikna etti. En başlarda cok utanıyodum ama kahkahadan kırılıyodu bunlar senden nasıl cıkıyo diye böyle böyle derken ikimizde izin verdik hatta oyun haline getirdik bu işi artık çekinmiyorum yapıyorum ki bu ara inanılmaz gazlıyım valla yapamayan da cok gazı olana allah yardım etsin ne diyim :)

canım sende iyi bak
hadi tahlillerin iyi cıkar inşallah
doktorada gitcekmisin yarın

hayırlı haberlerle gel inşallahhh öptümmmmm
öptüm kızlarr sizii tatlım yarın sonuçları geç verirler sanırımm o yüzden salı gidicemm dr a gibii güyaaa uyucaktımmm ama ne mümkün 1 saat tur attım yataktaa yaaa güya benim bu 2. gebeliğimm ama hep derlerdi heyecan hiç değişmiyoo dieee öyleymişşş hem korkuyorum hem heyecanım varrr sabah güya 7,30 da ayakta olcammm ama uyuyamıyorum...
kızlar siz hamile elbisesi bakmaya basladınızmı :26:
ben biki lastik belli pantalon aliim dedim cok dandik dundikler yaa

cnm benim ilk hamilleğimde hep ebrudan aldım bikaç parça ama bu sefer direk lcw den alıcam bişilerr geçen baktım baya güzel şeyler çıkartmışş 2 sene önce yoktuuu 5. aydan sonra özellikle çok ihtiyaç oluyoo..bide ebru çok pahalıydı o dönem....

Allahtan benim evim uzak arabalarıda yok ondan çat kapı gelemiyorlar zaten k.valide benden çekinir pat die gelmeye sallarım vallahi bir dursunlar orda yüzüne söyleyeceksin cnm anlamıyorlarsa...ben içimde bırakmıyorum düşüncemi direk söylüyorum oyüzden az çok beni tanıdılar artık gözyumma her emirvakiliklere ilerde bebek olucak biraz nlasınlar artık aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!

Günaydın kızlarrr

umarım herkes iyidir... ne çok kaynatıyorsunuz hafta sonu yaaaa bi bakıyım dedim neredeyse 150 sayfa ilerlemişsinizzzz...umarım bu arada üzüntülü bişey olmamıştır.....

günaydın ve de iyi haftalar kızlar
ben dün evde çok iyiydim bugün işe geldim midem bulanıyo
sanırım bebişler biraz tembel işi sevmiyo:26:

Son düzenleme:
Gunaydin anneler
Dun gec yattigim halde tavuk gibi ayakdayim 1 saatdir. Is de yok bugun Gerci dunden kalma birsuru bulasik beni bekliyor

Bugun esimle bana ciciler almaya gitcez. Artik pantolonlarima sigmiyorum,1 kilo aldigim halde Zaten kot pantolonlarima hic yanasmiyorum bebegi incitir filan diye. Daha cok erken gerci, yarin 9 haftalik oluyor bebisimiz

günaydın ve de iyi haftalar kızlar
ben dün evde çok iyiydim bugün işe geldim midem bulanıyo
sanırım bebişler biraz tembel işi sevmiyo:26:

bugünde ben iyiyim aman maşallah hafta sonum kötü geçti benimde bebekler boş oturayım istemiyorlar herhalde...:26:

iş olmasada sıcacık yatakta uyusak...:18:

ben 3 tane şıkır şıkır elbiseler aldım beni bunlar bir süre idare eder bence pantolon almak biraz garip olur hep kilo aldıkça yeni pantolan almak zorunda kalacağız...:44:

iş yerine tayt olmuyor en iyisi elbise bide yünlü çorap aldım kalın kahveli elbiselerle uyumlu oldu...botlarıda geçirdim ohh miss patladım pantolonlarda...oturulmuyor sıkıyor ben şuan 34 ten 36ya çıktım bakalım kaça çıkcam...

kızalr light ürünler tüketmeye başlıcam hem sağlıklı hem az kalori içeriyor meyveler de vitamin için yedimmi tamam...

Benim isyerinde elbise veya uzun tunic giyme bi sansim olmadigi icin mecbur pantolonlari almam lazim ilk Ocakdan sonra daha az isde olcam ozaman bende elbiselere sararim
Meyveli yogurt serbest mi acaba? Benim canim hic sade yogurt istemiyor,sevmiyorum. Yaban mersinli yogurt var canim hep ondan istiyor :26:

Son düzenleme:
günaydın kızlar.pantolonlara sığmama durumu bende de var ne yazık ki.walla işe gelmesem eşortmanla geçiririm hamileliği rahat rahat yaa...Kumaş pantolonlar biraz daha iyi ama kot pantolonlar çok kötü yaaa.geçen internette gördüm.kot pantolon nasıl hamile pantolonuna dönüştürülür diye.kemer kısmını kesip oraya elastik bi kumaş dikmişlerdi.bende pantolonumun birini öyle yapıcam..önceden şişmanken 2 kumaş pantolonum vardı geçen denedim bel kısmı gayt iyi geliyo artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…