ay yok valla ben yanında yapamıyorum o yuzden genelde gece yataktan kacıp baska odaya gıdıyorum orda uyuyakalıyorum benımkı sabah kalkınca soruyor noldu nıye burda uyudun dıye bıde adamı sucluyom cok horladın sıkıntı bastı sıgamadım yataga dıye bu aksam garıbım dıyorkı ben salondamı yatsam bundan sonra uyuyamıyorsun sen benım horlamamdan bende dedım yok sen ıse gıdıcen sabah yat odada bn tv ızlıyorumgıttıde rahatladım
hhaaahhaa ben cok üşenirim valla hayatta kalkmam
buna bebek sebep oluyo nede olsa nie ben tek başıma çekiim oda çeksin
patıırr patırr patlatıyom valla
oda alıştı beraber yataga girdigimizde hayatım iki patlatta yatak ısınsın diyo
ay çok güldüm yok valla ben kendım rahat edemem yaa admın bırsey dıyecegınden degılde ne bılıyım
iyi geceler uyumaya gidenler
Benim misafirlerim yeni gitti. Onlar varken esneyip duruyordum. simdi cin gibiyim
alışsın alışsın
sen yap bi kere o sana baktıgındada hiç bişe yapmamışsın gibi davran sonra bi dahakinede bebek yaptı dersin
canım sende iyi bak
hadi tahlillerin iyi cıkar inşallah
doktorada gitcekmisin yarın
öptüm kızlarr sizii tatlım yarın sonuçları geç verirler sanırımm o yüzden salı gidicemm dr a gibii güyaaa uyucaktımmm ama ne mümkün 1 saat tur attım yataktaa yaaa güya benim bu 2. gebeliğimm ama hep derlerdi heyecan hiç değişmiyoo dieee öyleymişşş hem korkuyorum hem heyecanım varrr sabah güya 7,30 da ayakta olcammm ama uyuyamıyorum...hayırlı haberlerle gel inşallahhh öptümmmmm
kızlar siz hamile elbisesi bakmaya basladınızmı :26:
ben biki lastik belli pantalon aliim dedim cok dandik dundikler yaa
selaam kızzzlaaarrr nasılsınız ?misafirim vardı yeni gittiler
eşimiiin ailessiinndeeen nefreeett ediyorum ya hiçmi haber verilmez gelirken bi aranır evdemiyiz müsaitmiyiz hasmaıyız napıyoruz gerizekalılar çalışıyorum bide geldiler yemek hazırlıyodum o sıra daha yemedinizmi ml mal baktım yüzlerine hoş geldiniz die buyur ettim ama yanlarına gitmedim valla snirimden işimde vardı zaten artık hamileyim bide önceden iyi kötü idare ediyodum ama artık düşünmleri gerekiyo nefret ediyorum nefret ediyorum ağzıma geleni saymamak için çok direndim kendime yemin ederim....ama eşimde bozuldu maç izlemeye gittii aradım annenler geldi gel die ben maç izlicem dedi mmanyakmısın eve gel dedim geldi nie haber vermiyosujnuz evde olurdum hem dün mesela snemaya gittik arayın hep evde olmuyoruz dedi......ben ardında daha neler dicektimde yaa sabıır allaahım çektiim.............
günaydın ve de iyi haftalar kızlar
ben dün evde çok iyiydim bugün işe geldim midem bulanıyo
sanırım bebişler biraz tembel işi sevmiyo:26:
şimdi yatağımızda olmak vardıı
günaydın ve de iyi haftalar kızlar
ben dün evde çok iyiydim bugün işe geldim midem bulanıyo
sanırım bebişler biraz tembel işi sevmiyo:26:
Gunaydin anneler
Dun gec yattigim halde tavuk gibi ayakdayim 1 saatdir. Is de yok bugunGerci dunden kalma birsuru bulasik beni bekliyor
Bugun esimle bana ciciler almaya gitcez. Artik pantolonlarima sigmiyorum,1 kilo aldigim haldeZaten kot pantolonlarima hic yanasmiyorum bebegi incitir filan diye. Daha cok erken gerci, yarin 9 haftalik oluyor bebisimiz
ben 3 tane şıkır şıkır elbiseler aldım beni bunlar bir süre idare eder bence pantolon almak biraz garip olur hep kilo aldıkça yeni pantolan almak zorunda kalacağız...:44:
iş yerine tayt olmuyor en iyisi elbise bide yünlü çorap aldım kalın kahveli elbiselerle uyumlu oldu...botlarıda geçirdim ohh miss patladım pantolonlarda...oturulmuyor sıkıyor ben şuan 34 ten 36ya çıktım bakalım kaça çıkcam...
kızalr light ürünler tüketmeye başlıcam hem sağlıklı hem az kalori içeriyor meyveler de vitamin için yedimmi tamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?