2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar naılsınız

ikili testi yaptıran va mı hiç benim çarşamba günü bu arada kim ögrendi bebeğinin cinsiyetini çok erken öğrenmiş ne güzell yaa

ya canım nevalelerini alıp geliyolar evde uğraşma die aldık geldik iyi halt ettiniz....ama bu sefer eşimde surat astı benle mutfakta durdu desem yeridir onlar içerde biz mutfakta ben uğraşırken hep yanımda durur annenler var gitsene içeri diyorum banane diyo gıcık olmuş gelmezler sanırım bi daha gelmezler böyle adamlarda araba olsa valla her hafta sonu bizde olucaklar galiba allahtan arabaları yok araba bulur bulmaz bizdeler ya....
neyse boşverelim bu konuyu aklıma geldikçe delleniyorum....

ikili testi yaptıran va mı hiç benim çarşamba günü bu arada kim ögrendi bebeğinin cinsiyetini çok erken öğrenmiş ne güzell yaa

canım ben geçn hafta yaptırdım ctesi sonuçlarım çıktı ama ben işten izin alamadığım için hala gidemedim.... ç.ba gidicem inşallah....

Bulasik makinam yok desem cokmu sasirirsiniz Esim gerek gormuyor diye almadik. 2 kisiyiz pek misafirde gelmiyor malum yurtdisindayim.
Benden cok esim yikadigi icin bulasiklari pekde dert etmiyorum makina yok diye.

Hamis pantolonlari bi kac ay idare eder diye aldim simdiden. Netden siparis verdim 3 pantolon 50lira tuttu.

canim dosthane ogrenmis bende kutumda erkek hissediyorum haftaya carsamba kontrolum var doktorum erkekse belli olur dedi.

canım ben geçn hafta yaptırdım ctesi sonuçlarım çıktı ama ben işten izin alamadığım için hala gidemedim.... ç.ba gidicem inşallah....

ay hadi hayırlısı canım inşallah iyi çıkar hepimizin sonuçları. Sana vajinadan mı baktı yoksa kaından mı ay ben çok endişeliyim o konuda birde nelere baktı burun kemiğine falan bakıyomus galiba doğrumu??

canim dosthane ogrenmis bende kutumda erkek hissediyorum haftaya carsamba kontrolum var doktorum erkekse belli olur dedi.

ay ne güzel ya erkenden öğrenmiş. Benim çrşmba 11+4 de belli olurmu ki ya yoksa erkenmi çok? inşallah sennde belli olur :)

canım sen nerden sipariş verdin.ben şimdi baktım ama çok pahalıı

iyi tutmuş ben bi pantolona baktım 125tldi
olabilir canım benim kayınvalidemde lüx olarak görüyodu gerizekalı evlerinde yok yok bi bulaşık makinasını lüx görüyo sanki kendi aldı çeyizimde vardı......
haklısın 2 kişilik bişey çıkmaz ama yinede rahat oluyo ben akşamları çok fena oluyorum eşimde anlamaz atıyom makinaya iyi oluyo

inşallah canıım yok canım ya ense kalınlığına bakıyo işte kafa popo arasını ölçüyo bide kan testi yaptırdım o kadar burun murun bilmiyorum belki ilerde bide 3lü testmi 4lü testmi ne var aklımda değil onda vardır....

Canım aynen bizim gibisiniz bizde almadık ne camasır makinası ne bulaşık makinası ilk 2 yıl ama 3. yıla girince aldık şehire uzak oturduğumuzdan çamaşır derdi çok oluyodu sonrada hamile kaldım zaten şimdi eşim diyoki iyiki almışık ben baş edemezdm bunlarla
Canım sn pantolanları çok ucuza almısın hangi site yazarmısın banada burdan annem hafta sonu bakmış bana 50 ile 200 arası demiş pantolon fiyatlarına çok pahalı geldi bana bir pantolona veremem okadar

ben dün evde öyle rahattımki
hatta 2 aydır yemediğim tatlı bişey bile yedim
ama şimdi yine çubuk krakere sarılmış vaziyetteyim

sanırım bebişler pazartesi sendromunda

Bizdede camasirmakinasi yok hala. Ama camasirhane var hemen evimize 2 dk uzaklikda.

arama yerine maternity trousers yazinca geliyor pantolonlar. Benim aldiklarimin 2si kalmis sadece.
Eger elbise filan dusunuyorsanir maternity dress yazincada birsuru elbise geliyor.

Suan ucuzluk var sitede. Maternity sale yazincada ucuzlukdaki hamilelik ustleri cikiyor karsiniza.

ben dün evde öyle rahattımki
hatta 2 aydır yemediğim tatlı bişey bile yedim
ama şimdi yine çubuk krakere sarılmış vaziyetteyim

sanırım bebişler pazartesi sendromunda

aynen ben de öyle düşündüm pazartesi ve okul sendromu yaşıyor benimki galiba Ben de sadece yarım simit yiyebildim sabahtan beri

canım sağol bakıyorum şimdi çok hoşş şeyler var

Bende gecenlerde internet den alis veris yapmistim super bir pantalon gormutum ama nasil hos duruyor. Birazcik tuzluydu ama deyerdi yani goruntusu oyle diyordu.

Eve gelince nasil hayal kirikligina ugradim. Bide hamile pijamasi siparis vermistim ne pantalondan nede pijamadan memnun kaldim geldigi gibi geri yolladim

Giydiriyolar guzelce kizlari sonra isik oyunu filan yapiyorlar super birsey gibi geliyor bizlere ama sonra cok hayal kirikligi oluyor.

Aman kizlar dikkatt. En guzeli gozunle gorup elinle dokunup almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…