valla ben surat yapıyorum kızdığım şeyde aynen laf çarptır hatta ben evde bişey yok kusura bakmazsınız artık haber verseydiniz alırdım ayıp olacak şimdi sizede felan derdim aynen böyle yap...Yüzsüz gibi gelmezler herhalde bidaha...
Nasıl aramadan geliyorlar sinir bişey yaaa ...neyse sen kendini hiç yorma geldiklerinde içsinler kahvelerini, yol alsınlar...
günaydın kızlar naılsınız
ikili testi yaptıran va mı hiç benim çarşamba günü bu arada kim ögrendi bebeğinin cinsiyetini çok erken öğrenmiş ne güzell yaa
günaydııın canıım
amaaaan yerleştir bulaşık makinasına zaten şu makinalar olmasa yanmıştık.... ben almak istemiyorum şimdiden şişyorum sürekli idareten bişeyler yapıyorum ama bakalım bi dahaki aya başlarım almaya
ohh ohhh maşallah büyüyoruz valla durmuyolar....
benim ç.ba 13 haftalık olucak bebiş
günaydın kızlar naılsınız
ikili testi yaptıran va mı hiç benim çarşamba günü bu arada kim ögrendi bebeğinin cinsiyetini çok erken öğrenmiş ne güzell yaa
canım ben geçn hafta yaptırdım ctesi sonuçlarım çıktı ama ben işten izin alamadığım için hala gidemedim.... ç.ba gidicem inşallah....
canim dosthane ogrenmis bende kutumda erkek hissediyorum haftaya carsamba kontrolum var doktorum erkekse belli olur dedi.
Bulasik makinam yok desem cokmu sasirirsinizEsim gerek gormuyor diye almadik. 2 kisiyiz pek misafirde gelmiyor malum yurtdisindayim.
Benden cok esim yikadigi icin bulasiklari pekde dert etmiyorum makina yok diye.
Hamis pantolonlari bi kac ay idare eder diye aldim simdiden. Netden siparis verdim 3 pantolon 50lira tuttu.
Bulasik makinam yok desem cokmu sasirirsinizEsim gerek gormuyor diye almadik. 2 kisiyiz pek misafirde gelmiyor malum yurtdisindayim.
Hamis pantolonlari bi kac ay idare eder diye aldim simdiden. Netden siparis verdim 3 pantolon 50lira tuttu.
ay hadi hayırlısı canım inşallah iyi çıkar hepimizin sonuçları. Sana vajinadan mı baktı yoksa kaından mı ay ben çok endişeliyim o konuda birde nelere baktı burun kemiğine falan bakıyomus galiba doğrumu??
canım sen nerden sipariş verdin.ben şimdi baktım ama çok pahalıı
günaydın kızlar
bugün yine midem bulanıyorxne zaman normale dönecem acabaBi arkadasım bebeğinin cinsiyetini öğrenmiş 12.haftasında oğlu olacakmış.ultrasonda görünmüş bacakları ayrık öylece yatıyormus bebek
ay ne güzel ya erkenden öğrenmiş. Benim çrşmba 11+4 de belli olurmu ki ya yoksa erkenmi çok? inşallah sennde belli olur :)
Canım aynen bizim gibisiniz bizde almadık ne camasır makinası ne bulaşık makinası ilk 2 yıl ama 3. yıla girince aldık şehire uzak oturduğumuzdan çamaşır derdi çok oluyodu sonrada hamile kaldım zaten şimdi eşim diyoki iyiki almışık ben baş edemezdm bunlarla
Canım sn pantolanları çok ucuza almısın hangi site yazarmısın banada burdan annem hafta sonu bakmış bana 50 ile 200 arası demiş pantolon fiyatlarına çok pahalı geldi bana bir pantolona veremem okadar
ben dün evde öyle rahattımki
hatta 2 aydır yemediğim tatlı bişey bile yedim
ama şimdi yine çubuk krakere sarılmış vaziyetteyim
sanırım bebişler pazartesi sendromunda
Bizdede camasirmakinasi yok hala. Ama camasirhane var hemen evimize 2 dk uzaklikda.
arama yerine maternity trousers yazinca geliyor pantolonlar. Benim aldiklarimin 2si kalmis sadece.
Eger elbise filan dusunuyorsanir maternity dress yazincada birsuru elbise geliyor.
Suan ucuzluk var sitede. Maternity sale yazincada ucuzlukdaki hamilelik ustleri cikiyor karsiniza.
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Bizdede camasirmakinasi yok hala. Ama camasirhane var hemen evimize 2 dk uzaklikda.
arama yerine maternity trousers yazinca geliyor pantolonlar. Benim aldiklarimin 2si kalmis sadece.
Eger elbise filan dusunuyorsanir maternity dress yazincada birsuru elbise geliyor.
Suan ucuzluk var sitede. Maternity sale yazincada ucuzlukdaki hamilelik ustleri cikiyor karsiniza.
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
ben dün evde öyle rahattımki
hatta 2 aydır yemediğim tatlı bişey bile yedim
ama şimdi yine çubuk krakere sarılmış vaziyetteyim
sanırım bebişler pazartesi sendromunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?