2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hahah simdiden kaprisliler desene

Ikizlere bayiliyorummmmm sizin ailede mi var ikiz bebisler cnm?

var canım iki erkek ve birkız bir erkek olmak üzere 2 çift ikizlerimiz var ailede
bizim ikizler 3. ikiz olacaklar inşallah

artık sülalede hamile duyarsak tek olunca şaşıracaz

günaydın kızlarrrr
bende 2 gündür çok iyiyim midem bulantılarım kesildi gibi 7.haftada başlamıştı feciydim bugün 8+4üm kesildi nerdeyse dün istediğimi yedim allahıma bin şükür
cinsiyetler belli olmaya başladı ne güzel ama benim uyuz doktorum 16,haftadan önce söylemiyorum hala kız olunca aldırmak isteyen zihniyetler var demişti ilk hamileliğimde allahım bunu yapanlara akıl fikir versin ne diyeyimmm,

var canım iki erkek ve birkız bir erkek olmak üzere 2 çift ikizlerimiz var ailede
bizim ikizler 3. ikiz olacaklar inşallah

artık sülalede hamile duyarsak tek olunca şaşıracaz

Allah'im ne kadar guzelllll yaa. Cok seviyorummm ikizlerii baska oluyorlar.

Tabi cileside var ama unuttursun iki bucur yuzune gulunce.

Ailenizin masaALLAH'i varmis gercekten dedigin gibi tek bebek derse biri sok olursunuz ailecek.

8. haftanın böyle bi etkisi var canım
ben de 7+5 e kadar çok feciydim, 7+5, 7+6 da iyiydim, şimdi kötüde değilim iyi de değilim:44:

benim doktorum da geçen anlattı
bebeğin cinsiyetine kız demiş doktor, bebeğin babası neden kız demiş
doktor da sana sormalı beyefendi sizin sperminiz getirmiş kız kromozomunu demiş
adam mors olmuş!!!!

artık utanma çekinme yok pat pat veriyorum cevabı böyle şeyler duyunca diyo

bebek olunca zırt pırt gelirlerse ne olacak?...:26:

diyorum ya allah akıl fikir versin böyle adamlara millet ne zorluklar çekiyor bebiş sahibi olmak için allah hak edene versin başka diyeceğim bişey yok doktora da helal olsun...

ayy ondan korkuyorum yok gelmesin kimse istemiyorum anneme bile dedim valla onlarada oğulları dicek demezse dicem hiiç kusura bakmasınlar

valla istemesekte ozman çat kapı vur kapı gelcekler işte yorgunluktan onlarla savaşabilcezmi dersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…