günaydıın canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?
günaydıın canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?
Hahah simdiden kaprisliler desene
Ikizlere bayiliyorummmmm sizin ailede mi var ikiz bebisler cnm?
talibi çok olur tatlımmmmmahh ahhh bende herkese inat kız doğurmak istiyom ama demedi deme benimde oğluşum olcak
var canım iki erkek ve birkız bir erkek olmak üzere 2 çift ikizlerimiz var ailede
bizim ikizler 3. ikiz olacaklar inşallah
artık sülalede hamile duyarsak tek olunca şaşıracaz
günaydın kızlarrrr
bende 2 gündür çok iyiyim midem bulantılarım kesildi gibi 7.haftada başlamıştı feciydim bugün 8+4üm kesildi nerdeyse dün istediğimi yedim allahıma bin şükür
cinsiyetler belli olmaya başladı ne güzel ama benim uyuz doktorum 16,haftadan önce söylemiyorum hala kız olunca aldırmak isteyen zihniyetler var demişti ilk hamileliğimde allahım bunu yapanlara akıl fikir versin ne diyeyimmm,
ya canım nevalelerini alıp geliyolarevde uğraşma die aldık geldik iyi halt ettiniz....ama bu sefer eşimde surat astı benle mutfakta durdu desem yeridir onlar içerde biz mutfakta ben uğraşırken hep yanımda durur annenler var gitsene içeri diyorum banane diyo gıcık olmuş gelmezler sanırım bi daha gelmezler böyle adamlarda araba olsa valla her hafta sonu bizde olucaklar galiba allahtan arabaları yok araba bulur bulmaz bizdeler ya....
neyse boşverelim bu konuyu aklıma geldikçe delleniyorum....
canım ben geçn hafta yaptırdım ctesi sonuçlarım çıktı ama ben işten izin alamadığım için hala gidemedim.... ç.ba gidicem inşallah....
canım bu arada sen doğum günü tickerı yapmısın,pregnancy ticker yapman gerekiyor
8. haftanın böyle bi etkisi var canım
ben de 7+5 e kadar çok feciydim, 7+5, 7+6 da iyiydim, şimdi kötüde değilim iyi de değilim:44:
benim doktorum da geçen anlattı
bebeğin cinsiyetine kız demiş doktor, bebeğin babası neden kız demiş
doktor da sana sormalı beyefendi sizin sperminiz getirmiş kız kromozomunu demiş
adam mors olmuş!!!!
artık utanma çekinme yok pat pat veriyorum cevabı böyle şeyler duyunca diyo
kıslar kıslarrr günaydınnnn:131:
bebek olunca zırt pırt gelirlerse ne olacak?...:26:
günaydın yavrularrrrr
var canım iki erkek ve birkız bir erkek olmak üzere 2 çift ikizlerimiz var ailede
bizim ikizler 3. ikiz olacaklar inşallah
artık sülalede hamile duyarsak tek olunca şaşıracaz
ayy ondan korkuyorum yok gelmesin kimse istemiyorum anneme bile dedim valla onlarada oğulları dicek demezse dicem hiiç kusura bakmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?