anneanemde 3 ikiz doğurmuş benim düşenler ikizdi inş. Bidaha ikizim olur...
kızlar siz hamile elbisesi bakmaya basladınızmı :26:
ben biki lastik belli pantalon aliim dedim cok dandik dundikler yaa
öptüm kızlarr sizii tatlım yarın sonuçları geç verirler sanırımm o yüzden salı gidicemm dr a gibii güyaaa uyucaktımmm ama ne mümkün 1 saat tur attım yataktaa yaaa güya benim bu 2. gebeliğimm ama hep derlerdi heyecan hiç değişmiyoo dieee öyleymişşş hem korkuyorum hem heyecanım varrr sabah güya 7,30 da ayakta olcammm ama uyuyamıyorum...
cnm benim ilk hamilleğimde hep ebrudan aldım bikaç parça ama bu sefer direk lcw den alıcam bişilerr geçen baktım baya güzel şeyler çıkartmışş 2 sene önce yoktuuu 5. aydan sonra özellikle çok ihtiyaç oluyoo..bide ebru çok pahalıydı o dönem....
Oy Oy kimler gelmis, gunaydin cnm hos geldin.
günaydın...
hayırlısıyla inşallah
Benim koca da bunlar hayırlısıyla doğsun bi ikiz daha patlatalım sezonu kapatalım diyo
Günaydın cicimmm bi slm verelim dedik teyzelere şimdi kaçıyoruz artıkkbugün ertelenen d amca buluşmasına gidiyoruz bakalım nekadar büyümüş göricizzzz
bir melek daha ugurladim bugun cennete.
kontrolum vardi gitmek istemiyordum hatta karar verdim gitmicek 3-4 hafta beklicektim
sonra burdaki arkadasim gitmen lazim bir gorun dedi yok dedim ama dayanamadim ve gittim hastaneye
kalp sesini duyamadik 2 gun once susmus kalbi
almaliyiz dedi Dr. cok agladim yaz annesi olamayacagim. ne hazran ne temmuz.
kurtaj oldum geldim simdi
ins ben son kayip olurum Allah kalana saglik uzun omur versin.
valla istemesekte ozman çat kapı vur kapı gelcekler işte yorgunluktan onlarla savaşabilcezmi dersin..
kontrolum vardi gitmek istemiyordum hatta karar verdim gitmicek 3-4 hafta beklicektim
sonra burdaki arkadasim gitmen lazim bir gorun dedi yok dedim ama dayanamadim ve gittim hastaneye
ne diyebilirimki.........çok üzüldüm canım..allahım versin sabrını.... kaçıncı haftasıydıı
sessiz sakinimdir ama tersim çok pistir biliyorlar gelirler bide hizmet beklerler bkumu yesinler aaayyy sinirlerimi zıplattılar yine ya inan nefret ediyorum sadece çat kapı gelmeleri değil kızdığım inan evimizde bir tek iğneleri yok ama biz aldık die orda burda atıp tutuyolar düğünden sonra neler duydum neler kalkıp tek bir kelime etmedim ama sabrım kalmıyo artık nefret ediyorum hepsinden en küçüğünden büyüğünden............
sessiz sakinimdir ama tersim çok pistir biliyorlar gelirler bide hizmet beklerler bkumu yesinler aaayyy sinirlerimi zıplattılar yine ya inan nefret ediyorum sadece çat kapı gelmeleri değil kızdığım inan evimizde bir tek iğneleri yok ama biz aldık die orda burda atıp tutuyolar düğünden sonra neler duydum neler kalkıp tek bir kelime etmedim ama sabrım kalmıyo artık nefret ediyorum hepsinden en küçüğünden büyüğünden............
canım çok üzüldüm.ne denir bilmiyorum.Allah sana sabır versin.
Allahım sabır versin yeşim, cennette beraber eylesin
canım benim
hiç düşünmemiştim böyle olacagını
üzülme diycem ama cok saçmaa
yasamadıgım halde sadece senın yerıne koydugumda bile aglamaktan alamıyorum kendimi
ama hayırlısı budur demekkii
Allah herşeyin iyisini bilir
ne diyelimkiii inşalah en yakın zamanda hamile kalırsın
yaz olmaz güz olur ne olcak
peki sebebi neymiş ?
sagol canim hakikaten cok aci hala daha inanamiyorum yani.Allah yardımcın olsun.. cok acı bir sınav. rabbim sabrını da verir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?