2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar siz hamile elbisesi bakmaya basladınızmı :26:
ben biki lastik belli pantalon aliim dedim cok dandik dundikler yaa

valla ben henüz bakmıyorum
kotlarım eskisinden daha iyi oluyor
sanırım 1 ay falan daha giyerim

had bakalım hayırlısı
heyecan olmazmı hep olur yaa

lcw de benmi bişey göremiyorum yaa
gittiğimde cok az bişey vardı sadece bi stand
ee ondanda alsan herkezde görürsün şöyle bö göz gezdirdimde hoşuma gitmedii
ama sizin orda daha farklıları vardır belkide bilemiyorum

valla kızlar siz alışverişe falan başlamışsınız hadi bakalım
göbüşler baya cıkmış herhalde
bende bi ara bi şişlik vardı oda gitti
herşey rahat oluyor
ki kilo olarakta cogunuzdan fazlayım yani

bir melek daha ugurladim bugun cennete.
kontrolum vardi gitmek istemiyordum hatta karar verdim gitmicek 3-4 hafta beklicektim
sonra burdaki arkadasim gitmen lazim bir gorun dedi yok dedim ama dayanamadim ve gittim hastaneye
kalp sesini duyamadik 2 gun once susmus kalbi
almaliyiz dedi Dr. cok agladim yaz annesi olamayacagim. ne hazran ne temmuz.
kurtaj oldum geldim simdi
ins ben son kayip olurum Allah kalana saglik uzun omur versin.

canım çok üzüldüm.ne denir bilmiyorum.Allah sana sabır versin.

valla istemesekte ozman çat kapı vur kapı gelcekler işte yorgunluktan onlarla savaşabilcezmi dersin..

sessiz sakinimdir ama tersim çok pistir biliyorlar gelirler bide hizmet beklerler bkumu yesinler aaayyy sinirlerimi zıplattılar yine ya inan nefret ediyorum sadece çat kapı gelmeleri değil kızdığım inan evimizde bir tek iğneleri yok ama biz aldık die orda burda atıp tutuyolar düğünden sonra neler duydum neler kalkıp tek bir kelime etmedim ama sabrım kalmıyo artık nefret ediyorum hepsinden en küçüğünden büyüğünden............

ne diyebilirimki.........çok üzüldüm canım..allahım versin sabrını.... kaçıncı haftasıydıı

Allahım sabır versin yeşim, cennette beraber eylesin

canım benim
hiç düşünmemiştim böyle olacagını
üzülme diycem ama cok saçmaa
yasamadıgım halde sadece senın yerıne koydugumda bile aglamaktan alamıyorum kendimi
ama hayırlısı budur demekkii
Allah herşeyin iyisini bilir
ne diyelimkiii inşalah en yakın zamanda hamile kalırsın
yaz olmaz güz olur ne olcak
peki sebebi neymiş ?

ayyyyynı durumdayızz.Evde ne bi katkıları var ne bişey düğünüde beş kuruşsuz yaptık oldu bugüne kadar ağzımı açmadım ama şimdi eltim geliyo bak o zaman nasıl açıcam ağzımı az kaldıı..Bunlar çat kapı yapamıyolar yemiyo çünküü.Bunların salı günü pazarda tezgahları var bi pzt gecesi saat 11 kapı çaldı bi açtık annesi ee ben geceden geldim bugün..Dedim bi arasaydın belki evde yoku napıcaktın geri dönücektin dedim.Bütün gecede suratımdan anladı o benii.Errtesi gün tezgaha bile uğramadımm..Valla hak edene Hak ettiği gibi davranıcaksın bacımm

bebeğe odaklan boşver aman bebeğe bişi almasınlar lafını ederler ozman şunu aldık bunu aldık die....

sen hamişlik keyfini çıkar uzan dinlen uyu ....salla onları yaa önemseme....mesafeyi şimididen koy anlasınlar...

canım çok üzüldüm.ne denir bilmiyorum.Allah sana sabır versin.

Allahım sabır versin yeşim, cennette beraber eylesin

Sagolun kizlar bende cok agladim ama elden ne gelir.
Dollenmede anomali varmis zaten kalp atislari cok gucsuz gelmist bana dr sordugumda cok ufak daha dedi
bu son gittigimde iyice zayifti bende ufak diye sandim. dr bugun soyledi co gucsuz diye emin olmadan telas yaptirmak istemedi sanirim.
cok zor gercekten . bu yil icinde 2 kurtaj bu yil bana yaramadi gercekten

Ne diyecegimi bilmiyorum cnm. RAbbim sabir versin sana.

Dayanma gucu versin yuce Mevlam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…