- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
bende boyle dusunuyorum canim. elimizden geleni yaptik takdir Allahin
boyle erken olmasi iyi oldu gobek filan cikmadan iyice kaptirmadan kendimi.
Allah hayirlisini versin
evet canim kizimda gum gum ortalig inletti kalp sesi ama bunun cok cilizdi
iyiki erken farkettik benide zehirleyebilirdi 2 gun once durmus kalbi
ben beklemiyordum acikcasi kalp atisi guclenir diye umut ediyordum
kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim
tum kalbimle diliyorum ki ins ben son kayip olurum
Allah buyuktur bende tekrar anne olurum ins.
Alla herseyin hayirlisini versin.
kendinize ve bebeklerinize iyi bakin
banada ilac koyup 2 saat beklettiler oye aldilar kurtaja canim. yarinda kontrol var .
günaydın kızlar nasılsınız ben dün gece bel ağrısıyla cebelleştim ama bugun daha ıyım sankı
günaydın kızlar nasılsınız ben dün gece bel ağrısıyla cebelleştim ama bugun daha ıyım sankı
bir melek daha ugurladim bugun cennete.
kontrolum vardi gitmek istemiyordum hatta karar verdim gitmicek 3-4 hafta beklicektim
sonra burdaki arkadasim gitmen lazim bir gorun dedi yok dedim ama dayanamadim ve gittim hastaneye
kalp sesini duyamadik 2 gun once susmus kalbi
almaliyiz dedi Dr. cok agladim yaz annesi olamayacagim. ne hazran ne temmuz.
kurtaj oldum geldim simdi
ins ben son kayip olurum Allah kalana saglik uzun omur versin.
ben de bugün kontrole gitmiştim, heyecanımı paylaşmak için geldim ama yeşim'in mesajını okuyunca çok üzüldüm. en kısa zamanda sağlıklı ve nur topu gibi bir bebeğe kavuşmanı dilerim yeşim..
yeşim geçmiş olsun cnım çok üzüldüm allah yardım edıcek ınanıyorum herşeyde bır hyr vrdır
dun gece bir arkadaımda bebeğini düşürdü 1.5 aylık tı butun hastanelere goturduk kanaması var dıe baktılar
bişi olmaz sorun gözükmüyo dedıler evıne bırktık 1 saat sonra düşük yapmış=( ağla ağla terledim bi çieri dışarı derken ben hasta oldum arkadaşlar
yatak döşek yatıorum şuan ateşim var boğazlarda şiş kendı doktorumu aradık bol bol sıvı tüket dedi meyve falan 9+4 teyım daha ilaçta kolay kolay vermıolar
allahh hepimizin bebişlerini korusunn
canım bol portakal suyu sık ve limon da sık içine iç bol bol bana çok fayda etti o.Ihlamurda serbest dedi bana çok içtim ve faydasını gördüm tavsiye ederim canım
saol cnm dedıklerını yapıcam yemekten sonra adaçayının zararı varmıdır pekiii ondanda içimmi
Aminn inşallah sağlıkla alalım kucaklarımız inşallahh insan doktora gitmeyede korkar oldubiran önca kaasız belasız geçsin önümüzdeki hafta diye dua ediyorum vallahi
Canım sen de kendine çok iyi bak. Önemli olan senin, eşinin sağlığı. bebek yine olur. Dünya tatlısı bi kızın var, onun için güçlü ol canım. en yakın zamanda iyi haberlerini duymayı nasip etsin Allahım.kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim
tum kalbimle diliyorum ki ins ben son kayip olurum
Allah buyuktur bende tekrar anne olurum ins.
Alla herseyin hayirlisini versin.
kendinize ve bebeklerinize iyi bakin
Kizlar ben cikiyoru, kendinize iyi bakin.
Rabbim sizlerden hep olumlu haber almayi nasip etsin.
Hepinizi cok cok seviyorum ve uzucu durumlarda inanin cok uzuluyorum. Kendinize cooooooooook iyi bakin olur mu?
Optum.
Dün gece benimde belim sırtım çok kötüydüüBide gaz çok sıkıştırdıydı bugün bende iyiyim cnm
SAKINNNN EN TEHLİKELİSİİ RAHİM KASILMALARI VE DÜŞÜK ERKEN DOĞUM YAPIYOOOOO...normal zamanda bile çok içilmemelii heleki hamileyken sakın sakınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?