2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim
tum kalbimle diliyorum ki ins ben son kayip olurum
Allah buyuktur bende tekrar anne olurum ins.
Alla herseyin hayirlisini versin.
kendinize ve bebeklerinize iyi bakin

aynen geçenlerde bi abla 3.5 aylıkken düşük yaptı
ve hala hamile sanıyorlar baya bi göbegi falan cıkmıstı
gelen giden bebegi soruyordu oylesı daha kötü

iyikide gitmişsin bugün dediğin gbii sana bişey olmamış ya
inşallah gene olur bebegindee

banada ilac koyup 2 saat beklettiler oye aldilar kurtaja canim. yarinda kontrol var .

InsaALLAH hersey ter temiz cikar cnm en kisa zamanda toparlanmani diliyorum. Tabiki uzuleceksin cok dogal ama yipratma kendini olur mu?

Rabbimden senin icin hayirlisini istiyorum ve insaALLAH hayirlisiyla en kisa zamanda saglikli sihhatli bebekler nasip etsin sana.

Kizlar ben cikiyoru, kendinize iyi bakin.

Rabbim sizlerden hep olumlu haber almayi nasip etsin.

Hepinizi cok cok seviyorum ve uzucu durumlarda inanin cok uzuluyorum. Kendinize cooooooooook iyi bakin olur mu?

Optum.

yeşimcim çok üzüldüm allah sabır versin ama kızın için iyi olmalısın allahım en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana

canım çok üzüldüm ( diecek söz varmıki Allahımsabır versin..canım tesellin kızına sarıl Allah onada sanada uzun ömür versin sen iyi ol yeterki vakti zamanı gelince tekrar olacaktır ( kendini yıpratma canım..hakkında hayırlısı olsun..

ben de bugün kontrole gitmiştim, heyecanımı paylaşmak için geldim ama yeşim'in mesajını okuyunca çok üzüldüm. en kısa zamanda sağlıklı ve nur topu gibi bir bebeğe kavuşmanı dilerim yeşim..

yeşim geçmiş olsun cnım çok üzüldüm allah yardım edıcek ınanıyorum herşeyde bır hyr vrdır
dun gece bir arkadaımda bebeğini düşürdü 1.5 aylık tı butun hastanelere goturduk kanaması var dıe baktılar
bişi olmaz sorun gözükmüyo dedıler evıne bırktık 1 saat sonra düşük yapmış=( ağla ağla terledim bi çieri dışarı derken ben hasta oldum arkadaşlar
yatak döşek yatıorum şuan ateşim var boğazlarda şiş kendı doktorumu aradık bol bol sıvı tüket dedi meyve falan 9+4 teyım daha ilaçta kolay kolay vermıolar
allahh hepimizin bebişlerini korusunn

canım bol portakal suyu sık ve limon da sık içine iç bol bol bana çok fayda etti o.Ihlamurda serbest dedi bana çok içtim ve faydasını gördüm tavsiye ederim canım

canım bol portakal suyu sık ve limon da sık içine iç bol bol bana çok fayda etti o.Ihlamurda serbest dedi bana çok içtim ve faydasını gördüm tavsiye ederim canım

saol cnm dedıklerını yapıcam yemekten sonra adaçayının zararı varmıdır pekiii ondanda içimmi

saol cnm dedıklerını yapıcam yemekten sonra adaçayının zararı varmıdır pekiii ondanda içimmi

SAKINNNN EN TEHLİKELİSİİ RAHİM KASILMALARI VE DÜŞÜK ERKEN DOĞUM YAPIYOOOOO...normal zamanda bile çok içilmemelii heleki hamileyken sakın sakınn

Aminn inşallah sağlıkla alalım kucaklarımız inşallahh insan doktora gitmeyede korkar oldu biran önca kaasız belasız geçsin önümüzdeki hafta diye dua ediyorum vallahi

Benim bu cuma kontrolüm var. çok korkuyorum. her kontrol öncesi böyle oluyorum. Allahım inşallah kötü haberler almayız artık.

kizlar hepinize tek tek tesekkur ederim
tum kalbimle diliyorum ki ins ben son kayip olurum
Allah buyuktur bende tekrar anne olurum ins.
Alla herseyin hayirlisini versin.
kendinize ve bebeklerinize iyi bakin
Canım sen de kendine çok iyi bak. Önemli olan senin, eşinin sağlığı. bebek yine olur. Dünya tatlısı bi kızın var, onun için güçlü ol canım. en yakın zamanda iyi haberlerini duymayı nasip etsin Allahım.
Kizlar ben cikiyoru, kendinize iyi bakin.

Rabbim sizlerden hep olumlu haber almayi nasip etsin.

Hepinizi cok cok seviyorum ve uzucu durumlarda inanin cok uzuluyorum. Kendinize cooooooooook iyi bakin olur mu?

Optum.

Amin canım. İnşallah hep iyi haberlerle geliriz. görüşürüz. sende kendine çok dikkat et

adaçayı çok garip bişey
yaa uuzn süreli içersen kısırlık yapabilecegi yazıyor
hamilelerde düşük yapabılıyor
adet düzensizse içince onu düzenliyor
benim hamile kalmamda etkisi var
hayatımda ilk defa adaçayı sayesınde 30 günde adet oldum 1 kere sadece
ve arkasından hemen hamile kaldım

SAKINNNN EN TEHLİKELİSİİ RAHİM KASILMALARI VE DÜŞÜK ERKEN DOĞUM YAPIYOOOOO...normal zamanda bile çok içilmemelii heleki hamileyken sakın sakınn

aaaaaaaaaaaaa iiki içmedimm ay aman allahım içiçektim nerdeysee saol bilgilendirdiğin için 52

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…