bi yerde gaz görsem okusam aklıma sen geliyosun peliş
seni böyle hatırlıcam sanırım kusura bakma
senin bebiş nasılmış canımm napıyo böcükkk
böcük değil resmen dana olmuş :) 8.4 cm.. sat'a göre 12+5 ama ultrasonda 13+2 çıktı.. her şey yolundaymış, ama cinsiyetini söylemedi :S bu hafta söylesem yanıltabilirim, bir sonraki kontrolde söyleyeceğim dedi. bu arada aklımdaki tüm soruları yazıp gitmiştim hepsini sordum, size de yardımcı olabilir diye paylaşmak istiyorum..
çiğ et yemek, saç boyatmak ve parol dışında ilaç kullanmak yasak.. bu üç yasak dışında mühim bişi yok dedi. saçım zaten orijinal sarı, öyle bi derdim yok.çok ilaç kullanan biri de değilim, o da önemli değil..
onun dışında herhangi bir şekilde ısı görmüş et yiyebilimişiz, hamburger, lahmacun vs.. önemli olan hiçbir şekilde pişmemiş et yememek..
yüzüstü yatabilirsin çünkü bebek daha küçük ve karnın daha çıkmadı dedi. hayır çıktı dedim, hayır çıkmadı dedi. ama çıktı dedim, o gazdır dedi.. bebek kalça kemiği hizasının gerisinde şu an, yüzüstü yatmak bebeğe zarar vermez dedi.
sporu sorduk, yoga, pilates gibi sporları yaparsan memnun olurum ama strecthing, ağırlık falan gerek yok dedi.
cinsel ilişkiyi sorduk, artık serbest ama abartmayın dedicanım yanmamalıymış, rahatsız olmamalıymışım..
çay kahve içebilirsin dedi.
beslenmeyle ilgili günde şu kadar yoğurt ye süt iç, haftada şu kadar yuurta balık falan gibi hiçbir şey söylemedi. vitamin bile yazmadı. kan tahlili sonuçlarım haftaya çıkıyor, telefonla arayıp ikili testin sonucunu söyleyecek. onun dışında 22 aralık'ta kontrolümüz var..
bebeğimin organları resmen seçiliyor, insan olmuş artık
böcük değil resmen dana olmuş :) 8.4 cm.. sat'a göre 12+5 ama ultrasonda 13+2 çıktı.. her şey yolundaymış, ama cinsiyetini söylemedi :S bu hafta söylesem yanıltabilirim, bir sonraki kontrolde söyleyeceğim dedi. bu arada aklımdaki tüm soruları yazıp gitmiştim hepsini sordum, size de yardımcı olabilir diye paylaşmak istiyorum..
çiğ et yemek, saç boyatmak ve parol dışında ilaç kullanmak yasak.. bu üç yasak dışında mühim bişi yok dedi. saçım zaten orijinal sarı, öyle bi derdim yok.çok ilaç kullanan biri de değilim, o da önemli değil..
onun dışında herhangi bir şekilde ısı görmüş et yiyebilimişiz, hamburger, lahmacun vs.. önemli olan hiçbir şekilde pişmemiş et yememek..
yüzüstü yatabilirsin çünkü bebek daha küçük ve karnın daha çıkmadı dedi. hayır çıktı dedim, hayır çıkmadı dedi. ama çıktı dedim, o gazdır dedi.. bebek kalça kemiği hizasının gerisinde şu an, yüzüstü yatmak bebeğe zarar vermez dedi.
sporu sorduk, yoga, pilates gibi sporları yaparsan memnun olurum ama strecthing, ağırlık falan gerek yok dedi.
cinsel ilişkiyi sorduk, artık serbest ama abartmayın dedicanım yanmamalıymış, rahatsız olmamalıymışım..
beslenmeyle ilgili günde şu kadar yoğurt ye süt iç, haftada şu kadar yuurta balık falan gibi hiçbir şey söylemedi. vitamin bile yazmadı. kan tahlili sonuçlarım haftaya çıkıyor, telefonla arayıp ikili testin sonucunu söyleyecek. onun dışında 22 aralık'ta kontrolümüz var..
bebeğimin organları resmen seçiliyor, insan olmuş artık :49
ayyy yerım onu ben maaşallah büyümüş demek bnm ıkı haftam var ıkılı taramaya bişeyi merak edıorum kımı bnm koldan oldu dıo kımıde karnımdan o nasıl oluo
Bilmiyorum cnm, benimde bebegimin kalbi 8 haftalikken durmustu 6 ay oncesi. Beni 4-5 gun beklettirdiler dogal kendi kendine duser belki diye. Dusmeyince tekrar gel demislerdi.
Dusmedi bebegim ve hastaneye gitmek zorunda kaldim alttan ilac koydular ve 5 saat sonra kanamam oldu. Sonra ultrasyonla baktilar parca filan kalmis mi diye ama cok sukur bir sorun olmadi.
Doktorum baan kurtaj en son care demisti ve asla tavsiye etmiyorum demisti ondan dedim bende.
canim zaten durursa zehirliyormus anneyi
daa onceki kurtajimida ayni dr yapmisti bir sorun yasamadim.
Amin canim . sagolsin nasibi yokmus maalesef keske olsaydi.
canim ne kanama ne agri hicbir sey olmadi zaten bugun kontrol gunumdu
ama gtmicektim son dk fikrimi degistirdim
ama malummu oldu nedir ayaklarimi surukleyerek gittim hic istemiyordum gitmek
Danacıkkk oh oh maşşallahhhh Bize bebiş gelenler hala göbişmiş demekki Ayy haftaya çarş veya perşembe bende gidicem.Benim danacıkta iyidir inşallahhh kurban olduğum hakkımızda hayırlısını versin inşallah Boşver iyiki dememiş cinsiyeti belki yanılıcaktıı hayal kırıklığı olmaması en iyisii
oyyy masallah bebişine ve sana inş. test sonuçlarındanda guzel haberler duyarsın
ayyy yerım onu ben maaşallah büyümüş demek bnm ıkı haftam var ıkılı taramaya bişeyi merak edıorum kımı bnm koldan oldu dıo kımıde karnımdan o nasıl oluo
1.5 kilo almışım, gaz değilse de göbektir o :) bence de cinsiyeti kesin olduğunda söylesin, bir ay daha dayanırız nolcak.. yeniyıla girerken biliyo olucaz inşallah :)
inşallah cnaım.. içim rahat gibi, inşallah güzel haberler alıcaz..
ultrasonu karından baktı canım, bana bebeğin orasını burasını anlatırken ense kalınlığını ölçmüş bile :) kanı koldan verdim, bir de idrar testi verdim, tüm değerleri bi programa girip çıkan yüzdeyi söyleyecek sanırım..
bir melek daha ugurladim bugun cennete.
kontrolum vardi gitmek istemiyordum hatta karar verdim gitmicek 3-4 hafta beklicektim
sonra burdaki arkadasim gitmen lazim bir gorun dedi yok dedim ama dayanamadim ve gittim hastaneye
kalp sesini duyamadik 2 gun once susmus kalbi
almaliyiz dedi Dr. cok agladim yaz annesi olamayacagim. ne hazran ne temmuz.
kurtaj oldum geldim simdi
ins ben son kayip olurum Allah kalana saglik uzun omur versin.
bende tahlillerimi yaptırdım dr a tahlillerden sonra gidicektim ama dayanamdım ultrasona da girdim dr um dedi tahlilllerden sonra sokmucam die...çarşamba alıcam sonuçlarıı...9+2 deyiz dedii...tam günündeymişşş çeperde accık kanama var demiştii 3 hafta önce şimdi bişey görünmüyomuşşş...ilk defa kalbini dinlettiii....öylee uça uça geldim eve ama şimdddii çok mutsuzummm ...(((
bende tahlillerimi yaptırdım dr a tahlillerden sonra gidicektim ama dayanamdım ultrasona da girdim dr um dedi tahlilllerden sonra sokmucam die...çarşamba alıcam sonuçlarıı...9+2 deyiz dedii...tam günündeymişşş çeperde accık kanama var demiştii 3 hafta önce şimdi bişey görünmüyomuşşş...ilk defa kalbini dinlettiii....öylee uça uça geldim eve ama şimdddii çok mutsuzummm ...(((
olsun canım senden bari güzel haberler geldi yaabende tahlillerimi yaptırdım dr a tahlillerden sonra gidicektim ama dayanamdım ultrasona da girdim dr um dedi tahlilllerden sonra sokmucam die...çarşamba alıcam sonuçlarıı...9+2 deyiz dedii...tam günündeymişşş çeperde accık kanama var demiştii 3 hafta önce şimdi bişey görünmüyomuşşş...ilk defa kalbini dinlettiii....öylee uça uça geldim eve ama şimdddii çok mutsuzummm ...(((
Canım senin adına çok sevindim..Eve her pazartesi mutsuz bi haber alıyoruz zatennAllah hepimizin hakkında hayırlısını versin napalım kader kısmett
arkadaşlar benim ikili test cumartesi ultrasonla olan ölçümler dışında kan tahlilinde başka neye bakıyor doktor
olsun canım senden bari güzel haberler geldi yaa
ona üzüldük sanada seviniriz napalım
hayatın gerçeği bu
dua edelim elimizden baska sey gelmiyor zaten
aynen pazartesilerden korkuyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?