2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

senin bebiş nasılmış canımm napıyo böcükkk

böcük değil resmen dana olmuş :) 8.4 cm.. sat'a göre 12+5 ama ultrasonda 13+2 çıktı.. her şey yolundaymış, ama cinsiyetini söylemedi :S bu hafta söylesem yanıltabilirim, bir sonraki kontrolde söyleyeceğim dedi. bu arada aklımdaki tüm soruları yazıp gitmiştim hepsini sordum, size de yardımcı olabilir diye paylaşmak istiyorum..

çiğ et yemek, saç boyatmak ve parol dışında ilaç kullanmak yasak.. bu üç yasak dışında mühim bişi yok dedi. saçım zaten orijinal sarı, öyle bi derdim yok.çok ilaç kullanan biri de değilim, o da önemli değil..
onun dışında herhangi bir şekilde ısı görmüş et yiyebilimişiz, hamburger, lahmacun vs.. önemli olan hiçbir şekilde pişmemiş et yememek..
yüzüstü yatabilirsin çünkü bebek daha küçük ve karnın daha çıkmadı dedi. hayır çıktı dedim, hayır çıkmadı dedi. ama çıktı dedim, o gazdır dedi.. bebek kalça kemiği hizasının gerisinde şu an, yüzüstü yatmak bebeğe zarar vermez dedi.
sporu sorduk, yoga, pilates gibi sporları yaparsan memnun olurum ama strecthing, ağırlık falan gerek yok dedi.
cinsel ilişkiyi sorduk, artık serbest ama abartmayın dedi canım yanmamalıymış, rahatsız olmamalıymışım..
çay kahve içebilirsin dedi.
beslenmeyle ilgili günde şu kadar yoğurt ye süt iç, haftada şu kadar yuurta balık falan gibi hiçbir şey söylemedi. vitamin bile yazmadı. kan tahlili sonuçlarım haftaya çıkıyor, telefonla arayıp ikili testin sonucunu söyleyecek. onun dışında 22 aralık'ta kontrolümüz var..

bebeğimin organları resmen seçiliyor, insan olmuş artık

Danacıkkk oh oh maşşallahhhh Bize bebiş gelenler hala göbişmiş demekki Ayy haftaya çarş veya perşembe bende gidicem.Benim danacıkta iyidir inşallahhh kurban olduğum hakkımızda hayırlısını versin inşallah Boşver iyiki dememiş cinsiyeti belki yanılıcaktıı hayal kırıklığı olmaması en iyisii

oyyy masallah bebişine ve sana inş. test sonuçlarındanda guzel haberler duyarsın

arkadaşlar benim ikili test cumartesi ultrasonla olan ölçümler dışında kan tahlilinde başka neye bakıyor doktor

benimde çok kanamam olmuştu ama 2 gün sonra kürtaj yapmalıyım kesin diyince ben zaten düşüyor gerek varmı dedim tabii bakmam lazım dedim işte doktor doktor değişiyor demekki 450 TL para ödedim birde düşün artık....

Çok ilginç ağrı yok kanama yok düşük değil ozman kalbi durmuş sebep bu yani öylemi...neyse sen kendini üzme en yakın zamanda allahım karnını doldursun hemen hamiş kalma 2 ay geçsin yine aramızda olursun sen ağustos yada eylül annesi olursun ...
iyiki gitmişsin seni zehirlemedi herşeyde bir hayır var...

1.5 kilo almışım, gaz değilse de göbektir o :) bence de cinsiyeti kesin olduğunda söylesin, bir ay daha dayanırız nolcak.. yeniyıla girerken biliyo olucaz inşallah :)

oyyy masallah bebişine ve sana inş. test sonuçlarındanda guzel haberler duyarsın

inşallah cnaım.. içim rahat gibi, inşallah güzel haberler alıcaz..

ayyy yerım onu ben maaşallah büyümüş demek bnm ıkı haftam var ıkılı taramaya bişeyi merak edıorum kımı bnm koldan oldu dıo kımıde karnımdan o nasıl oluo

ultrasonu karından baktı canım, bana bebeğin orasını burasını anlatırken ense kalınlığını ölçmüş bile :) kanı koldan verdim, bir de idrar testi verdim, tüm değerleri bi programa girip çıkan yüzdeyi söyleyecek sanırım..

bende 1 kilo verdim

cnmmm öyle üzgünümmm ki anlatamamm yazını ilk okuduğumda anlayamadımm tekrar tekrar okudummmm ama hala inansım gelmiyoo çok üzgünümmm cnm yanii bütün bebişlerini kaybeden arkadaşlarıma üzüldüm ama özellikle sen çok sarsıldımmm cnm üzülme diyemicemmmm elde değl çünküüü ama dua et cnm dua ettt meleklerin hatırına en kısa sürede yeni bi bebiş versin sana

bende tahlillerimi yaptırdım dr a tahlillerden sonra gidicektim ama dayanamdım ultrasona da girdim dr um dedi tahlilllerden sonra sokmucam die...çarşamba alıcam sonuçlarıı...9+2 deyiz dedii...tam günündeymişşş çeperde accık kanama var demiştii 3 hafta önce şimdi bişey görünmüyomuşşş...ilk defa kalbini dinlettiii....öylee uça uça geldim eve ama şimdddii çok mutsuzummm ...(((

Kızlar slm ferrum fort kullanan varmı?
ben ikili taramaya gittiğimde dr bunu yazdı ama o arada folikasiti bırak yada devam et diye bişey söylemedi siz nasıl kullanıyorsunuz
buarada bebiş 5 gün önden gidiyormuş
cinsiyetide kesin olmaz diye söylemedi bakalım cuma günü sonuçlar için gidicem belki o zaman söyler

Canım senin adına çok sevindim..Eve her pazartesi mutsuz bi haber alıyoruz zatenn Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin napalım kader kısmett

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım

Maşşalah canım. iyi bakmışsın bebişine, hızlı büyümüş. bilgiler için de çok saol. // folikasit alıyomusun peki hala? testi devlette mi yaptırdın özelde mi canım?

olsun canım senden bari güzel haberler geldi yaa
ona üzüldük sanada seviniriz napalım
hayatın gerçeği bu
dua edelim elimizden baska sey gelmiyor zaten

Canım senin adına çok sevindim..Eve her pazartesi mutsuz bi haber alıyoruz zatenn Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin napalım kader kısmett

aynen pazartesilerden korkuyorum artık

yeşimin gitmesine üzüldüm

Tuanama da üzüldüm.....

geçmişte sera35 vardı oda yazmıştı ....3 kişi ayrıldı aramızdan cnm çok sıkıldı korkmayada başladım....

Hilma'danda haber yok...

gitgide sitede azaldı sanki girenler pek girmez oldu ....

ne güzel başladık,inşallah artık kayıp vermeyiz inş.bebeklerimiz korur rabbim ve inşallah bir sorun çıkmaz son devrelerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…