2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım. dualarına katılıyorum ben de. çok üzülüyorum, hiç kimseye Allahım yaşatmasın ya. cuma günü nasıl haberlerle nasıl bi moralle gelicem, bir Allah bilir. Kısmet..

canım Allah sabır versin 3-4 gün önce rüyamda seni gördüm birbirimizi tanımasakta o kadar çok burda vakit geçiriyoruz ki beraber üzülüp beraber seviniyoruz
bi çok arkadaş gb bende seninle aynı şeyleri yaşadım inanılmaz moralim bozuldu biliyorum ne desem boş şuan ama lütfen üzülme Allah büyük yine sevindirsin seni ve bizi

canım çok üzüldüm.. Allah sabır versin.. dualarımız seninle çok çabuk atlatırsın umarım...

Amin canım. dualarına katılıyorum ben de. çok üzülüyorum, hiç kimseye Allahım yaşatmasın ya. cuma günü nasıl haberlerle nasıl bi moralle gelicem, bir Allah bilir. Kısmet..

aynen bende perşembe gidicem ama korkyorum gitmesem öğrenmesem dahamı iyi olur diye...

ya kızlar bişey sorcamda
göğüsler zaten şiş ve bi agrıma vardı
ama iki gündür hiç dokunamıyorum çok kötü sızlıyor rengide bi değişmiş
ayrı bi şişme de var normalmi sizce bu kadar sızlaması

Benimde bi iki gündür öyle ve uçları gitgide koyulaşmaya başladı normal derler ama doktora sorucamm.Lİste çıkardım zaten bi dünya şey var sorucakk

aynen bende perşembe gidicem ama korkyorum gitmesem öğrenmesem dahamı iyi olur diye...
Gitmek zorundayız canım. (( Allah korusun kötü bişey varsa da ne kadar erken öğrensek o kadar iyi olur. offf....

Normal mi bilmiyorum, ama bende de şişme, renkte değişiklik ve ağrı var. cuma günü sorcam doktora ne zamana kadar devam eder bu diye.

Benimde bi iki gündür öyle ve uçları gitgide koyulaşmaya başladı normal derler ama doktora sorucamm.Lİste çıkardım zaten bi dünya şey var sorucakk

canım aynen dedııgn gibi rengide bi farklı koyulastı sevmedim böyle
ve dokunmasam bile sızlıyor bide dokununca öf
valal benım doktora gidince aklıma hiçbişey gelmiyor
iyi listeni çıkarmıssın sen

ben esmer olduğum için zaten uçlar koyuydu, şimdi daha bi koyulaştı. daha da koyulaşırmı acaba???

hehe bnmde aynı süt bezleri büyüyomuş yavaş yavaşş sütlenıomus 9. aydada sütümüz hazır oluomuşş miniklerimiz için yani =)

aynen hazırladım sORUlarımı.Önce bebişimi göriimde aklıma gelirse sorucam hepsiniii

normal cnmmmm merak etmeee...

valla normalse iyi idare edicez artıktaa
iki günde mahvoldum ben gece uykumdan uyandım o derecede sızlıyo
canımda cok tatlı herhalde

Maşşalah canım. iyi bakmışsın bebişine, hızlı büyümüş. bilgiler için de çok saol. // folikasit alıyomusun peki hala? testi devlette mi yaptırdın özelde mi canım?

folikasiti nisanda kullanmaya başlamıştım, haziranda bir düşüğüm olmuştu ama kullanmayı bırakmadım, bu bebiş 5 hafta oluncaya kadar da kullandım. kutu bitince bir daha almadım. 5 ay boyunca aldıklarım yeter dedim. benim doktorum özel bi hastanede, tahlillerimi de orda yaptırdım. ben memur olduğum için muayene ücretim 30 lira, bu tahlillere de 165 lira verdim.

ben esmer olduğum için zaten uçlar koyuydu, şimdi daha bi koyulaştı. daha da koyulaşırmı acaba???

bilmemki canım benim pembe gibiyi şimdi kahve gibi duruyo barizeşim bile farketti dahada koyulaşır derler süt toplarmışi. Ama sen zaten esmermişsin canım doktoruna danış bi

hehe bnmde aynı süt bezleri büyüyomuş yavaş yavaşş sütlenıomus 9. aydada sütümüz hazır oluomuşş miniklerimiz için yani =)

Sütümüz olsun da. ben razıyım ağrıya. bizim gelinimizin hiç sütü gelmemiş. doğduğundan beri hiç emziremedi. süt yapıcı şeyler yiyomusunuz şimdiden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…