yeşimin gitmesine üzüldüm
Tuanama da üzüldüm.....
geçmişte sera35 vardı oda yazmıştı ....3 kişi ayrıldı aramızdan cnm çok sıkıldı korkmayada başladım....
Hilma'danda haber yok...
gitgide sitede azaldı sanki girenler pek girmez oldu ....
ne güzel başladık,inşallah artık kayıp vermeyiz inş.bebeklerimiz korur rabbim ve inşallah bir sorun çıkmaz son devrelerde...
Eki Görüntüle 292398
bir melek daha ugurladim bugun cennete.
kontrolum vardi gitmek istemiyordum hatta karar verdim gitmicek 3-4 hafta beklicektim
sonra burdaki arkadasim gitmen lazim bir gorun dedi yok dedim ama dayanamadim ve gittim hastaneye
kalp sesini duyamadik 2 gun once susmus kalbi
almaliyiz dedi Dr. cok agladim yaz annesi olamayacagim. ne hazran ne temmuz.
kurtaj oldum geldim simdi
ins ben son kayip olurum Allah kalana saglik uzun omur versin.
bir melek daha ugurladim bugun cennete.
kontrolum vardi gitmek istemiyordum hatta karar verdim gitmicek 3-4 hafta beklicektim
sonra burdaki arkadasim gitmen lazim bir gorun dedi yok dedim ama dayanamadim ve gittim hastaneye
kalp sesini duyamadik 2 gun once susmus kalbi
almaliyiz dedi Dr. cok agladim yaz annesi olamayacagim. ne hazran ne temmuz.
kurtaj oldum geldim simdi
ins ben son kayip olurum Allah kalana saglik uzun omur versin.
Amin canım. dualarına katılıyorum ben de. çok üzülüyorum, hiç kimseye Allahım yaşatmasın ya. cuma günü nasıl haberlerle nasıl bi moralle gelicem, bir Allah bilir. Kısmet..
ya kızlar bişey sorcamda
göğüsler zaten şiş ve bi agrıma vardı
ama iki gündür hiç dokunamıyorum çok kötü sızlıyor rengide bi değişmiş
ayrı bi şişme de var normalmi sizce bu kadar sızlaması
Gitmek zorundayız canım. (( Allah korusun kötü bişey varsa da ne kadar erken öğrensek o kadar iyi olur. offf....aynen bende perşembe gidicem ama korkyorum gitmesem öğrenmesem dahamı iyi olur diye...
ya kızlar bişey sorcamda
ya kızlar bişey sorcamda
Benimde bi iki gündür öyle ve uçları gitgide koyulaşmaya başladı normal derler ama doktora sorucamm.Lİste çıkardım zaten bi dünya şey var sorucakk
ya kızlar bişey sorcamda
Benimde bi iki gündür öyle ve uçları gitgide koyulaşmaya başladı normal derler ama doktora sorucamm.Lİste çıkardım zaten bi dünya şey var sorucakk
Gitmek zorundayız canım. (( Allah korusun kötü bişey varsa da ne kadar erken öğrensek o kadar iyi olur. offf....
Normal mi bilmiyorum, ama bende de şişme, renkte değişiklik ve ağrı var. cuma günü sorcam doktora ne zamana kadar devam eder bu diye.
canım aynen dedııgn gibi rengide bi farklı koyulastı sevmedim böyle
ve dokunmasam bile sızlıyor bide dokununca öf
valal benım doktora gidince aklıma hiçbişey gelmiyor
iyi listeni çıkarmıssın sen
Gitmek zorundayız canım. (( Allah korusun kötü bişey varsa da ne kadar erken öğrensek o kadar iyi olur. offf....
Normal mi bilmiyorum, ama bende de şişme, renkte değişiklik ve ağrı var. cuma günü sorcam doktora ne zamana kadar devam eder bu diye.
normal cnmmmm merak etmeee...
Maşşalah canım. iyi bakmışsın bebişine, hızlı büyümüş.bilgiler için de çok saol. // folikasit alıyomusun peki hala? testi devlette mi yaptırdın özelde mi canım?
ben esmer olduğum için zaten uçlar koyuydu, şimdi daha bi koyulaştı. daha da koyulaşırmı acaba???
hehe bnmde aynı süt bezleri büyüyomuş yavaş yavaşş sütlenıomus 9. aydada sütümüz hazır oluomuşş miniklerimiz için yani =)
Sütümüz olsun da. ben razıyım ağrıya. bizim gelinimizin hiç sütü gelmemiş. doğduğundan beri hiç emziremedi. süt yapıcı şeyler yiyomusunuz şimdiden?
rubet yok
sanırım nugün ikili testin sonucunu alcaktı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?