2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla normalse iyi idare edicez artıktaa
iki günde mahvoldum ben gece uykumdan uyandım o derecede sızlıyo
canımda cok tatlı herhalde
ben de gece mahvoluyorum ağrısndan. çok deli yatarım. eşim de hep kendi tarafında dünya kadar yer oluyo, ama benim tarafıma geçiyo her gece. dar yerde sağa sola dönüp duruyorum.

hm, ben devlete gidiyorum da, devlette yapıyolarmı ikili testi diye merak ediyorum. ben de hamilelikten 2-3 ay önce başlamıştım folikasit kullanmaya. 8. haftadan sonra kullanmanın bi yararı yok diye okumuştum da netten, benim doktorm yazdı yine.

bilmemki canım benim pembe gibiyi şimdi kahve gibi duruyo barizeşim bile farketti dahada koyulaşır derler süt toplarmışi. Ama sen zaten esmermişsin canım doktoruna danış bi

Evet doktora sorcam. benim eşim de farketti esmerliğime rağmen.

Sütümüz olsun da. ben razıyım ağrıya. bizim gelinimizin hiç sütü gelmemiş. doğduğundan beri hiç emziremedi. süt yapıcı şeyler yiyomusunuz şimdiden?

sütü süt yapıomuş sabah 1 bardak akşam yatmadan 1 bardak süt atlamadan doğuma kadar yapıldığında süt bol oluomuş bnm kuzenm ole yaptı kırk yasnda anne olmasna ragmen 1.5 yasnda oğlu hala içio halada sakır sakır gelıo

canım çok üzüldüm.bende yaşadım daha önce aynısını.ben çok isyan etmiştim ama hep şunu düşünyorum artık veren de O alanda O. şer bildiğimiz şeylerde de hayır vardır.Allah hayırlısını versin diyelim.başka ne denir ki..

evet cnm sabah girdi çıktı bi ara gelince yazar o mutlaka
evet bakalım nolcak
iyidir inşallah
aynen bendee mahvoldum gece
başım falan agrıyor bugun

yaa 12. haftaya gircem nerdeyse
hala midem bulanıyor halaaa bulanıyor
içemiyorum süt falan
normalde olsa içerdim günde iki bardak
benim bulantılarım geçmicek herhalde ya

bence daha erken 6.aydan sonra falan başlıycam anne çayları içmeye
anne çayları mı? benim hiç bi bilgim yok da. nedir onlar?

ben günde bi bardak sütü zor içiyorum. o da ısıtarak. sevmiyorum. (((( napalım, mecbur içicez..

bende cok zor inandim ya. Dr aradi aradi yok zaten o pitpit atan goruntude yok
cok yandim cok uzuldum ama elden ne gelir ayirlisi buymus
senin adinada cok sevindim canim. Saglikla bebegini kucagina al insallah canim.
canım çok üzüldüm.. Allah sabır versin.. dualarımız seninle çok çabuk atlatırsın umarım...

sagol canim. ins cabuk gecer

neyse dahada girmem artik iyice uzulurum cunku
size saglikli hamileliler diliyorum
hepinize tesekkur ederim kizlar.

yaa 12. haftaya gircem nerdeyse
hala midem bulanıyor halaaa bulanıyor
içemiyorum süt falan
normalde olsa içerdim günde iki bardak
benim bulantılarım geçmicek herhalde ya

ya korkutmak istemem ama bazılarında 9 ay sürüyomuş mide bulantısı canım ya. benim arkadaşımda öyle oldu. canından bezmişti. sen yine de doktoruna danış

Canım allah sabır versin canım benim Rabbim en kısa zamanad yüzünü güldürsün ve bunu unutturacak keder vermesin inşallah Benimde 2 kaybım var o yuzden bende hep tedirginim tüm anneler gibi ama sansın tabi kızın ama istediğin gibi tekrar en kısa zamnda yaşamanı nasip etsin

kızlar 2li testte cinsiyeti söylüyomu doktorlar:26:
ben gittigimde 13. haftamda olucam belli olmus olurmu:26:

kızlar hep rüyanızda bebeklerınızın oldugunu göruomusunzz bn hergun degışık ruyalar goruyorum bıgun oğlum oluo bıgun ıkız kızım
merak edıorum artık

canım çok çok üzüldm ne diyeceğimi bilemedim üzme kendini allah defnene sağlıklı uzun yıllar versin

Kızlar gögüs uçları koyulaşıyoki normalde 7 haftadan sonra benim öyle yani ama kopkoyu değil tabi. Birde kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum eğer normalde gögüs ucu açık renlse daha koyu oluyo ama zaten koyu ise siyaha yakın oluyo o yüzden açık olanşar değişimi daha cabuk farkeder gibi geliyo ama normal koyulaşması bence :))

Tatlım çok üzüldümmmm allah sabır versin inşallah yeniden hamiş kalırsın ve kucagına alırsın bebeğini hayırlısı buymuş öyle düşünmeye çalış canım (

Bu milupanın falanda var karışık bitki çayı süt yapıcı ..Anne çayı diyolar
o.k canım, saol.

neyse dahada girmem artik iyice uzulurum cunku
size saglikli hamileliler diliyorum
hepinize tesekkur ederim kizlar.

Canım kolay değil biliyorum, ama güçlü ol lütfen. en yakın zamanda inşşalah gelip bize güzel haberini verirsin. bizi unutma. Çok öpüyorum seni. Kendine çok dikkat et

mrb kızlar..
yarın kontrolüm var.. yesim in haberini görünce çok üzüldüm..
ve şimdi öyle çok korkuyorum ki..
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...

ya korkutmak istemem ama bazılarında 9 ay sürüyomuş mide bulantısı canım ya. benim arkadaşımda öyle oldu. canından bezmişti. sen yine de doktoruna danış
öyle cnaım bilmiyorum yaa
geçicecek olsa artık geçerdi ama yok yani
doktor bu konuda bişe yapmıyo ne yazıkki normal buluyorlar
ilaç veriyo bide o kadar

kızlar 2li testte cinsiyeti söylüyomu doktorlar:26:
ben gittigimde 13. haftamda olucam belli olmus olurmu:26:
doktora baglı herhalde canım
13. hafta olmus olacagına göre bişey söyler herhalde normalde

bu haftaya kadar renkte bişey yoktu
ben cok cabuk farkettım nrmalde acık renk oldugu için
şimdi koyu
peki bu ne zaman geçiyor kızlar artık hep böylemi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…