ben de gece mahvoluyorum ağrısndan. çok deli yatarım. eşim de hep kendi tarafında dünya kadar yer oluyo, ama benim tarafıma geçiyo her gece. dar yerde sağa sola dönüp duruyorum.valla normalse iyi idare edicez artıktaa
iki günde mahvoldum ben gece uykumdan uyandım o derecede sızlıyo
canımda cok tatlı herhalde
hm, ben devlete gidiyorum da, devlette yapıyolarmı ikili testi diye merak ediyorum. ben de hamilelikten 2-3 ay önce başlamıştım folikasit kullanmaya. 8. haftadan sonra kullanmanın bi yararı yok diye okumuştum da netten, benim doktorm yazdı yine.folikasiti nisanda kullanmaya başlamıştım, haziranda bir düşüğüm olmuştu ama kullanmayı bırakmadım, bu bebiş 5 hafta oluncaya kadar da kullandım. kutu bitince bir daha almadım. 5 ay boyunca aldıklarım yeter dedim. benim doktorum özel bi hastanede, tahlillerimi de orda yaptırdım. ben memur olduğum için muayene ücretim 30 lira, bu tahlillere de 165 lira verdim.
bilmemki canım benim pembe gibiyi şimdi kahve gibi duruyo barizeşim bile farkettidahada koyulaşır derler süt toplarmışi. Ama sen zaten esmermişsin canım doktoruna danış bi
Sütümüz olsun da. ben razıyım ağrıya. bizim gelinimizin hiç sütü gelmemiş. doğduğundan beri hiç emziremedi. süt yapıcı şeyler yiyomusunuz şimdiden?
bir melek daha ugurladim bugun cennete.
kontrolum vardi gitmek istemiyordum hatta karar verdim gitmicek 3-4 hafta beklicektim
sonra burdaki arkadasim gitmen lazim bir gorun dedi yok dedim ama dayanamadim ve gittim hastaneye
kalp sesini duyamadik 2 gun once susmus kalbi
almaliyiz dedi Dr. cok agladim yaz annesi olamayacagim. ne hazran ne temmuz.
kurtaj oldum geldim simdi
ins ben son kayip olurum Allah kalana saglik uzun omur versin.
evet bakalım nolcakevet cnm sabah girdi çıktı bi ara gelince yazar o mutlaka
aynen bendee mahvoldum geceben de gece mahvoluyorum ağrısndan. çok deli yatarım. eşim de hep kendi tarafında dünya kadar yer oluyo, ama benim tarafıma geçiyo her gece. dar yerde sağa sola dönüp duruyorum.
hm, ben devlete gidiyorum da, devlette yapıyolarmı ikili testi diye merak ediyorum. ben de hamilelikten 2-3 ay önce başlamıştım folikasit kullanmaya. 8. haftadan sonra kullanmanın bi yararı yok diye okumuştum da netten, benim doktorm yazdı yine.
Evet doktora sorcam. benim eşim de farketti esmerliğime rağmen.
sütü süt yapıomuş sabah 1 bardak akşam yatmadan 1 bardak süt atlamadan doğuma kadar yapıldığında süt bol oluomuş bnm kuzenm ole yaptı kırk yasnda anne olmasna ragmen 1.5 yasnda oğlu hala içio halada sakır sakır gelıo
anne çayları mı? benim hiç bi bilgim yok da. nedir onlar?bence daha erken 6.aydan sonra falan başlıycam anne çayları içmeye
sütü süt yapıomuş sabah 1 bardak akşam yatmadan 1 bardak süt atlamadan doğuma kadar yapıldığında süt bol oluomuş bnm kuzenm ole yaptı kırk yasnda anne olmasna ragmen 1.5 yasnda oğlu hala içio halada sakır sakır gelıo
bende cok zor inandim ya. Dr aradi aradi yok zaten o pitpit atan goruntude yokcnmmm öyle üzgünümmm ki anlatamamm yazını ilk okuduğumda anlayamadımm tekrar tekrar okudummmm ama hala inansım gelmiyoo çok üzgünümmm cnm yanii bütün bebişlerini kaybeden arkadaşlarıma üzüldüm ama özellikle sen çok sarsıldımmmcnm üzülme diyemicemmmm elde değl çünküüü ama dua et cnm dua ettt meleklerin hatırına en kısa sürede yeni bi bebiş versin sana
canım çok üzüldüm.. Allah sabır versin.. dualarımız seninle çok çabuk atlatırsın umarım...
anne çayları mı? benim hiç bi bilgim yok da. nedir onlar?
ben günde bi bardak sütü zor içiyorum. o da ısıtarak. sevmiyorum. (((( napalım, mecbur içicez..
yaa 12. haftaya gircem nerdeyse
hala midem bulanıyor halaaa bulanıyor
içemiyorum süt falan
normalde olsa içerdim günde iki bardak
benim bulantılarım geçmicek herhalde ya
kontrolum vardi gitmek istemiyordum hatta karar verdim gitmicek 3-4 hafta beklicektim
sonra burdaki arkadasim gitmen lazim bir gorun dedi yok dedim ama dayanamadim ve gittim hastaneye
o.k canım, saol.Bu milupanın falanda var karışık bitki çayı süt yapıcı ..Anne çayı diyolar
neyse dahada girmem artik iyice uzulurum cunku
size saglikli hamileliler diliyorum
hepinize tesekkur ederim kizlar.
ins ben son kayip olurum Allah kalana saglik uzun omur versin.[/QUOT
YEŞİMCİĞİM GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM ...
NE ZAMANDIR YOĞUNLUKTAN SİTEYE HİÇ GİREMEMEMİŞTİM . GİRİNCE KÖTÜ HABERİNİ ALDIM.ÇOK COK ÜZÜLDÜM
ALLAHIM İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA YENİ BEBİŞ NASİB EDER SANA. KENDİNİ ÜZME CANIM BENİM...
öyle cnaım bilmiyorum yaaya korkutmak istemem ama bazılarında 9 ay sürüyomuş mide bulantısı canım ya. benim arkadaşımda öyle oldu. canından bezmişti. sen yine de doktoruna danış
doktora baglı herhalde canımkızlar 2li testte cinsiyeti söylüyomu doktorlar:26:
ben gittigimde 13. haftamda olucam belli olmus olurmu:26:
Kızlar gögüs uçları koyulaşıyoki normalde 7 haftadan sonra benim öyle yani ama kopkoyu değil tabi. Birde kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum eğer normalde gögüs ucu açık renlse daha koyu oluyo ama zaten koyu ise siyaha yakın oluyo o yüzden açık olanşar değişimi daha cabuk farkeder gibi geliyo ama normal koyulaşması bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?