Merhaba yeni hamişleeeerr
Benimde reglim gecikeli bugün 6.gün sat 23 eylüldü ve reglim 2 gün gecikince çok hafif belirgin 2.çiygiyle acaba mı dedim hergün dahada koyulaştı ve şimdi ikiside nerdeyse aynı renk çıkıyo artık şüphem kalmadı
Dün sağlık ocağında aile hekimimizin ebesiyle görüştüm testleri gösterdim kesin dedi ama bugün bayram olduğu için dün öğlenden sonra tatildi kan testi yapılmıyodu pazartesiye kaldı sanki yıl var kızlar yarını nasıl geçircem bilmem
Kandada pozitif çıkar zaten ama kesesi görülcek mi kalbi atcak mı ya dış veya boş gebelikse korkularım var bu forumdan çok şey öğrendim ama öğrenmekte kötüymüş ya :18:
Son regle göre pazartesi 5+3 oluyorum kese görülür mü artık? Kalp atışları ne zaman duyulur? İlk gebeliğim ve önce myom ameliyatı sonra eşimin sperm hareket sorunu derken çok stresler acılar atlattık anlayışsız meraklı kötü insanlarla uğraşmakta cabası. Hiç korunmadık 2 yılı aşkındır bekliyoruz sonunda kısmet oldu çift çizgiyi görmek inşallah devamıda gelir bebeğim hayırlısıyla doğar. Hepimizinki inşallah
Bu arada 40 hafta 29 haziranda doluyomuş bakalım görebilcek miyiz o günleri çok endişeliyimHiçbi belirtim yok bazen mide ağrısı gibi yanma gibi şeyler oluyo üşüyorum çabuk yoruluyorum belimde hafif ağrı oluyo sık idrara çıkıyorum ama asıl beklediğim göğüslerimde acımalar kasıklarımda batmalar yok hamile gibi hissetmiyorum bu yüzdende çok korkuyorum eşimde dikkat et diyo yardımcı oluyo falan ama çok heveslenincede dur bakalım diyo moralimi bozuyo sanırım göbiş büyümeden hep tereddütte kalıcaz Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Canım senin yiyesin var herşeyiii suçu bana da kuzuna da atma bence
ahahahhaa
Benimde reglim gecikeli bugün 6.gün sat 23 eylüldü ve reglim 2 gün gecikince çok hafif belirgin 2.çiygiyle acaba mı dedim hergün dahada koyulaştı ve şimdi ikiside nerdeyse aynı renk çıkıyo artık şüphem kalmadı
Dün sağlık ocağında aile hekimimizin ebesiyle görüştüm testleri gösterdim kesin dedi ama bugün bayram olduğu için dün öğlenden sonra tatildi kan testi yapılmıyodu pazartesiye kaldı sanki yıl var kızlar yarını nasıl geçircem bilmem
Kandada pozitif çıkar zaten ama kesesi görülcek mi kalbi atcak mı ya dış veya boş gebelikse korkularım var bu forumdan çok şey öğrendim ama öğrenmekte kötüymüş ya :18:
Son regle göre pazartesi 5+3 oluyorum kese görülür mü artık? Kalp atışları ne zaman duyulur? İlk gebeliğim ve önce myom ameliyatı sonra eşimin sperm hareket sorunu derken çok stresler acılar atlattık anlayışsız meraklı kötü insanlarla uğraşmakta cabası. Hiç korunmadık 2 yılı aşkındır bekliyoruz sonunda kısmet oldu çift çizgiyi görmek inşallah devamıda gelir bebeğim hayırlısıyla doğar. Hepimizinki inşallah
Bu arada 40 hafta 29 haziranda doluyomuş bakalım görebilcek miyiz o günleri çok endişeliyimHiçbi belirtim yok bazen mide ağrısı gibi yanma gibi şeyler oluyo üşüyorum çabuk yoruluyorum belimde hafif ağrı oluyo sık idrara çıkıyorum ama asıl beklediğim göğüslerimde acımalar kasıklarımda batmalar yok hamile gibi hissetmiyorum bu yüzdende çok korkuyorum eşimde dikkat et diyo yardımcı oluyo falan ama çok heveslenincede dur bakalım diyo moralimi bozuyo sanırım göbiş büyümeden hep tereddütte kalıcaz Allah hepimizin yardımcısı olsun...
evet canım burda birbirimizle paylaşıyoruz, ben öyle teselli buluyorum. Yoksa çok fazla tanıdığım yok, daha kimseye de söylemedik, dertleşemiyorum da kimseyle(( hele bi doktora gideyim, hepsini yazcam anlatcam. Yeterki herşey yolunda olsun. Ama ben en kötüsünü de düşündüm artık. Herşeye hazırlıklı olmakta fayda var. Geç döllenme olduğu için.. Eşim de sağolsun, önce sen, sen daha önemlisin falan diyerek destek oluyo... Neyse, boşver, çok düşünme. Allah büyüktür.
Kızlar FACEBOK Kullanan var ise Haziran anneleri grubumuz ordada var..Ordanda giriyoruz haberiniz olsun..
https://www.facebook.com/groups/hazirananneleri/235766296485314/?notif_t=group_activity
merhaba yeni hamişleeeerr
Son regle göre pazartesi 5+3 oluyorum kese görülür mü artık? Kalp atışları ne zaman duyulur? Ilk gebeliğim ve önce myom ameliyatı sonra eşimin sperm hareket sorunu derken çok stresler acılar atlattık anlayışsız meraklı kötü insanlarla uğraşmakta cabası. Hiç korunmadık 2 yılı aşkındır bekliyoruz sonunda kısmet oldu çift çizgiyi görmek inşallah devamıda gelir bebeğim hayırlısıyla doğar. Hepimizinki inşallah
Bu arada 40 hafta 29 haziranda doluyomuş bakalım görebilcek miyiz o günleri çok endişeliyimHiçbi belirtim yok bazen mide ağrısı gibi yanma gibi şeyler oluyo üşüyorum çabuk yoruluyorum belimde hafif ağrı oluyo sık idrara çıkıyorum ama asıl beklediğim göğüslerimde acımalar kasıklarımda batmalar yok hamile gibi hissetmiyorum bu yüzdende çok korkuyorum eşimde dikkat et diyo yardımcı oluyo falan ama çok heveslenincede dur bakalım diyo moralimi bozuyo sanırım göbiş büyümeden hep tereddütte kalıcaz allah hepimizin yardımcısı olsun...
Sağolun kızlar inşallah sorunsuz geçer hepimizinki
Face grubuna hemmeen başvurdum eşimle ortak ama o hiç bakmaz sorun yok yani.
Bide kızlar ayva ve elma yerseniz bebeğiniz güzel olurmuş aynı zamanda sap kısımlarını yanağınıza sürerseniz gamzeli olurmuş bide yumurta yerseniz:13:
elbebekgülbebek benim bebişte Allahın izniyle 1 temmuzda geliyo görünüyo
Allahım saglıklı bi gebelik gecirmemizi bebişlerimizide sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?