2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım hamilesin sonuçta stres yapma henüz çok erken ama 5. haftada keseyi görürsün cnm..betahcg değerin 1000 üzerine çıktıysa eger...
epey uzun zaman olmuş canım ama bak meleğinize kavuşmuşsunuz Allaha şükür.......herkesde belirtiler çok farklı inan
bazılarında 8. haftaya kadar belirti olmuyo cnm....moraliniz sakın bozma cnm

Canım senin yiyesin var herşeyiii suçu bana da kuzuna da atma bence

ahahahhaa

cnm hoşgeldin aramıza bozma moralini görebilirsin de göremeyebilirsin de her halukarde bebişinin seninle olduğunu düşün ve moralini yüksek tut cnm....

slm kızlarrr bende dun doktora gıttım kan testı ve ıdrar testı ıstedı tabı acıklamalarını unuttum testlerın tum testler 71 tl tuttu..daha sonra recetemde mıde yanması ıcn ve mıde bulantılarım ıcın hap verdı..bu arada bebısımın kalp atıslarını dınledık esımle beraber cok mutlu olduk:)))
artıq benım bebısım 6+5 gunluk net bılgısını aldım:)))))

en kötüsü yok olmıcakta hersey güzellll hersey yolunda benım bütün sülale ögrendı ama mecbur kaldım söylemekte aıle kalabalık sakalasan el haraketı yapan korkutan cok ama napım üzülürsem onlarda benle üzülür ama üzülmıcem ıyı düsünücem bebıslerımız cok ıyı bız endıse ederken onlar karnımızda belkıde bızle alay edıyorlar dımı

canım benım senle hemen hemen aynı bebısımız bendede hıııııc belırtı yok sende gene ıdrar felan varmıs ama arkadaslar herkes cok erken dıyorlar önceden annelerımız büyüklerımız karnı sısınce anlıyormus hamıle oldugunu yada kusana kadar anlamıyormus sende öyle düsün hamılesın tadını cıkarrrrrrr doyasıya yasa bu anı bütün hamılelık sürecı korkuyla gecıcek tadını cıkar esınle bu duyguları doyasıya yasa derım hıcbısey düsünmeden

Sağolun kızlar inşallah sorunsuz geçer hepimizinki
Face grubuna hemmeen başvurdum eşimle ortak ama o hiç bakmaz sorun yok yani.
Bide kızlar ayva ve elma yerseniz bebeğiniz güzel olurmuş aynı zamanda sap kısımlarını yanağınıza sürerseniz gamzeli olurmuş bide yumurta yerseniz:13:

canım sıkma canını,inş. allahın izniyle hamilesindr.Ben de aynı korkuları yaşadım biz 6 ay bekledik bebişimizi,o bile çok geldi.Şimdi nerdeyse 7 haftalık olacağız,keseyi görük,sorun yok dedİ ama ben de çok az mide bulantıısı var.Herkesn belirtileri farklı oluyo inş. hamilesindir

bende duydum cnm ayvadan bir parça alıp yanaklarıma bastırdım:))))

elbebekgülbebek benim bebişte Allahın izniyle 1 temmuzda geliyo görünüyo
Allahım saglıklı bi gebelik gecirmemizi bebişlerimizide sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhhh

Folik asit değeri yüksek B vitamini açısından zengin besinler tüketin B9 Vitamini en çok işinize yarayacak olanıdır
B vitamini hangi besinlerde var?
B1 vitamini : Pirinç kabuğu, rafine edilmemiş tahıl, süt ve süt ürünleri, yumurta sarısı, kuru üzüm, yulaf ezmesi, ay çekirdeği, brokoli, bezelye, erik, fıstık, bira mayası.
B2 vitamini : Kuru baklagiller , süt ve süt ürünleri, yoğurt, yumurta sarısı, kabuklu yemişler, balık, et, hububatlar
B3 vitamini : Yumurta , peynir, süt, balık, havuç, hurma, mısır, buğday
B5 vitamini : Karaciğer , kırmızı et, tavuk, yumurta, baklagiller, kuruyemişler, tahıllar
B6 vitamini : Yumurta , balık, tavuk, süt, muz, patates, yulaf, mısır, soya fasulyesi , kuruyemiş, bezelye, havuç, avokado
B7 vitamini (Biotin) : Yumurta, balık, süt, patates, soya, fındık, ceviz, bira mayası
B9 vitamini (Folik asit): Tüm tahıllar ve kuru baklagiller, koyu yeşil yapraklı sebzeler, kahverengi pirinç, arpa, fasulye, mercimek, hurma, fındık, ceviz, yumurta sarısı, süt, peynir, turunçgiller
B12 vitamini : Karaciğer, sığır eti, böbrek, balık, peynir, süt, yumurta.

Çok faydalı kızlarr inceleyin derim

7 haftalık bebiş görüntüsü:)))

[video=youtube_share;jN1mS3ypA2g]http://youtu.be/jN1mS3ypA2g[/video]

Son düzenleme:
6. haftalık bebiş:))

[video=youtube_share;jN1mS3ypA2g]http://youtu.be/jN1mS3ypA2g[/video]

Kızlar ben önümüzdeki haftadan sonra giderim die düşünüyodum ama buraya takıla takıla önümüzdeki hafta gitmeye karar verdim umarım görürüm kızımı

8. haftalık bebiş

[video=youtube_share;2_a4xcWYgPM]http://youtu.be/2_a4xcWYgPM[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…