2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar.ben diğer topikten geldim...bende haziran annesi olacağım inşallah...Dün meleğimi gördüm minicikti.kalp atışlarınıda gördük şükürler olsun..İnşallah sağlıklada kucağıma alırım.

hoşgeldinizz bende samsundayım doktorunuz kim acaba?
bende iğne kullanıyorum

Ayy benimde annem samsunlu yarı oralı sayılırım kızlar özledim valla oraları gerçi daha temmuzda ordaydım ama

Merhaba haziran anneleri...Bende insallah haziran annesi olacagim...Sat 17 eylül dü ve beklenen dogum tarihi 23 haziran 2012. Allah insallah bu sefer hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder...Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah....

Bende insallah hayirlisi ile haziran 2012 annesi olacagim. Suan 5+4 haftalik hamileyim. Doktora 8 kasimda gitcem.
Hamile iken almam gereken vitaminler varmis. Bayanlar siz ne kullaniyorsunuz. Neler kullanmaliiyim. Cok gec kaldim vitamin almaya gibi hissediyorum. Uzuluyorum daha once ogrenmedim bunu diye.

merhaba arkadaşım hoşgeldinn oyy ne güzel darısı başımıza diyelim o zmn amin cnm hepimiz için sağlıkla inşallahhh

merhaba cnm hoşgeldin seninle satlarımız aynı bendede 23 haziran amin cnm ...

cnm hoşgeldin yooo bence geç falan değil sadece folik asit almıyosan ona başla muhakkak vitamin tarzı şeyleri zaten bildiğim 8. haftadan sonra doktorun uygun görürse veriyoo üzme kendiniii

cnm hoşgeldin yooo bence geç falan değil sadece folik asit almıyosan ona başla muhakkak vitamin tarzı şeyleri zaten bildiğim 8. haftadan sonra doktorun uygun görürse veriyoo üzme kendiniii

Ozaman ben yarin kosa kosa gideyim folik asit alayim. 7. haftamda doktora gitcem ozmni beklemeyim folik e baslamak icin. Cok saol :)

Ozaman ben yarin kosa kosa gideyim folik asit alayim. 7. haftamda doktora gitcem ozmni beklemeyim folik e baslamak icin. Cok saol :)

cnm folik asidi hamilelikten bikaç ay önce başlatıyolar ama böyle süpriz hamile olan bizller için öğrendiğin zaman başlamak gerekiyoo yarın başla cnm....

merhaba cnm hoşgeldin seninle satlarımız aynı bendede 23 haziran amin cnm ...[/QUOTE]

Merhaba canim demekki seninde 23 haziran...Doktora gittinmi? nasil gidiyor hamilelik?

solstice...

Merhaba canim demekki seninde 23 haziran...Doktora gittinmi? nasil gidiyor hamilelik?

Son düzenleme:
iyi geceler hanımlarrr
topiğimizin birleştirilmesi çok güzel olmuş çok sevindim eline sağlık saruböceğim:)))
bende de 2 gün önce mide bulantısı vardı ama bugünlerde daha iyiym ...

solstice...

cnm daha gidememedim sadece idrar tahlili yaptırdım salı günü kısmetse gidicez cnm sanırım o gn 6+3 de olucam umarım görürüm kuzumu sen gittinmi cnm...hamilelik zor geçiyo valla bu benim 2. hamileliğim...2 yaşında bir kızım var onda hiç hissetmemiştim ama bunda mide bulantısı baş dönmesi hepsi birararda onda deli gibi iş yapar da hiç yorulmazdım bunda 2 gömlek ütülüyorum hemen dinlenmeye geçiyorum yaww...

merhaba arkadaşlar

canım benim de ikinci hamileliğim 6+3 üm perşembe günü kalp atışları için gidecez,inşallah duyarım,13 aylık bi oğlum var.ben de ilk hamileliğimde sadece kusardım,mide bulantısı hiç bilmemiştim.bu hamileliğimde başımı kaldıramıyorum mide bulantısından.dün doktora gittim mide bulantısı için,başımı yastıktan kaldoramıyordum serum takktılar tansiyon 8-6 olmuş.her hamilelik birbirinden farklı oluyor gerkeçten.hamileliğin ağır geçerse çabuk yorulup hantallaşırsan kızın olur derler diye bi hurafe var,doğru mu acaba.

Canim benimde ikinci hamileligim ama erken dogum sonucu bebegimi kaybettim...bir aya yakin yasamisti oglum 22 haziran 2010da kaybettik ve 23 haziran 2012 dede insallah yeni bebisimi kucagima alabilirim INSALLAHHH..Ben persembe doktordaydim cok sükür keseyide bebegide gördük. Tabi kalp atisi icin daha erken dedi doktorum. 10 kasimda insallah tekrar kontrolümüz var sabirsizlikla o günü bekliyorum...

oyyy maşallahhhh paşana da cnm valla benim kızımda ben zıpkın gibiydim yerimde durmak bilmezdim ama bunda pili bitik oyuncaklar gibiyim yani tezini çürütüyorum ...

allahhh bu kuzucuğunu bağışlasın cnm sana...sakın üzme kendini cnm hissetmesinn göbişindeki kelebeğin üzülmesin...bende umarım görebilirim die düşünüyorum öyle umuyorum cnm...

Aslinda bende co zorluk yasamadim yani 2 hafta 2 buklum kaldim tabi ama enfeksiyon agri sanci olmadi
ama sezeryanda doku zedeleniyor gobegim kalmadi gerci ama iz duruyor hala.
ve 2. normal yapma hakkim varmis eger normal sanciyla gelirse 41. haftaya kadar beklemeyi dusunuyorum bir saglik sorunu olmazsa tabi.
Bu arada kızlarrr ya ben kendimi çok yorgun hissediyorum önceden 2 sele ütü yapardım da banamısın demezdim şimdi 2 gömlek ütülüyorum direk dinlenmeye geçiyorum 9 ay böyle mi olucak yawww:18:
aynen ya , kucuk birsey yapsam koltuga zor atiyorum kendimi
ins gecer 3 ay sonra
Herseyi iyide su gida olayi insani mahvediyor. hicbirsey bulamiyorsun dogru durust
kur bakliyat yok beyaz peynir yok zeytin dereotu baharatlarin bazilari bazi sebzeler.
birde asiri pahali gida burda. sanayi ulkesi araba ucuz ama sebzelere dokunulmuyor ustelik lezzetide bizim gibi degil
hakikaten memleketin gozunu seveyim pazara gitmeyi ozledim. burda dolmabiber 2li paketlerde kabak tek paketlerde satiliyor burda hayat cok zor. bugunde aycicek yagim bitmis baktim markete yok
napicam bimiyorum keske varken alsaydim 2-3 sise(
bendede yok canim kusma filan Aman birak olmasa keske
iki gebeligimdede icim cikti bekli bu farkli olur diye umit ediyorum.
sata gore bakma sen ben sata baksam 1 hafta ilerdeyim ama gec dollenme olmus geriden geliyoruz bende ona gore tekrar hesapladim. sakin kotu dusunme
epsinde yumurta var zaten bende hep yerim :)
aaaa kuzumu dicektim kızımı yazmışım içime mi doğuyoo ne
Allah mi soyletti nedir:)

Son düzenleme:
ISIM.................... SAT... MUHTEMEL D.T..KILO... SEHIR..YAS

Rubet(Ebru)...........24Agu.......1haz.........54. ....Istanbul..
Laletaha(Lale)......28 Agu........3 haz................Bursa...36
t.u.a.n.a............. 28 Agu.......3 haz........75.....İzmir....27
Hepcik..................1 eylül.......7 haz........49.....Edirne
Denizinkizi(nazli)....1 eylul........7/8 haz..............Mersin..24
jeremh..................................8 haz........58.....Konya..25
Es_Ra...................3eylül.........9 haz........60....YurtDışı.24
oglumak(Zubeyde)..11 eylul..... 17 haz.......75.....Eskisehir
88prenses22...........6 eylul.......13 haz..........................23
Saribeybi...............23 Agu.......14 haz......51,7...S.urfa...26
lafraise(Ecem)....... 1 eylul.....'..14 haz.......66....Istanbul..21
MrsPink..................8 eylül.......14 haz.......57....izmir......25
superisi33...............9 eylül.......15 haz..............Artvin
Saruboceq.............10 eylul......16 haziran..72.....Samsun
_Rana_................ 13 eylul.......19 haz......48.....izmir.......24
gamzem28(gamze)...13 eylül......19 haz......70.....İstanbul...23
Kardelen5233..........14 eylul.......20 haz.............Samsun....33
Japonica..................14eylül......20 haz.....58.....İstanbul....31
utkumuz..................14 eylul......20 haz.....45.....K.maras
Ferda(ferdat85)....... 18 eylul......20 haz.....53,4..Ankara.....26
Anneolmakistiyorum...14eylul.......20haz.......... ................
RUYACIM.................17 eylul......23 haz................
Solstice(Zumrut).......17 eylul......23 haz......54.....Istanbul...32
Melinam...................18 eylul......24 haz......59.....Bolu....
Borzo..................... 18 eylul......24 haz...............Ankara
NuLaSe(Nurcan)........19 eylül......25 haz......54.....Yurtdışı......28
Elmiranisa(Elmira)......19 Eylül.......25 haz......51......İzmir........29
olipps(Pinar)............ 18 eylul......26 haz......54,4....Istanbul...26
S_seval....................20 eylul.....26 haz......57......Canakkale
Tuanama..................................26 haz.....59......Almanya....22
Kity.........................................28 haz...............istanbul....29
Sera35.....................24 eylul......30 haz......72 .....izmir
yesim...................... 14 eylul .....30 haz.....53.5...T.yong......28
Nurgul......................????............1 tem.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…