Kendi bebişini görünceee bunların hiçbirini hatırlamıcann kuzum....
selam kızlar,bizim sayfa değişmiş,buraya geçmişiz sanırım.
rabbim herkezin bebeğini sağ salim kucağına almasını nasib etsin.
benim sat 14 eylül,yaş 33 ilk hamileliğim.daha önce de kimyasal gebeliklerim oldu,kan pıhtılaşması varmış,clexan04 iğne kullanıyorum öğrendiğim günden beri.yarışmaya samsun dan katılıyorum.
merhaba arkadaşım hoşgeldinn oyy ne güzel darısı başımıza diyelim o zmn amin cnm hepimiz için sağlıkla inşallahhhmerhaba arkadaşlar.ben diğer topikten geldim...bende haziran annesi olacağım inşallah...Dün meleğimi gördüm minicikti.kalp atışlarınıda gördük şükürler olsun..İnşallah sağlıklada kucağıma alırım.
Merhaba haziran anneleri...Bende insallah haziran annesi olacagim...Sat 17 eylül dü ve beklenen dogum tarihi 23 haziran 2012. Allah insallah bu sefer hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder...Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah....
Bende insallah hayirlisi ile haziran 2012 annesi olacagim. Suan 5+4 haftalik hamileyim. Doktora 8 kasimda gitcem.
Hamile iken almam gereken vitaminler varmis. Bayanlar siz ne kullaniyorsunuz. Neler kullanmaliiyim. Cok gec kaldim vitamin almaya gibi hissediyorum. Uzuluyorum daha once ogrenmedim bunu diye.
cnm hoşgeldin yooo bence geç falan değil sadece folik asit almıyosan ona başla muhakkak vitamin tarzı şeyleri zaten bildiğim 8. haftadan sonra doktorun uygun görürse veriyoo üzme kendiniii
Ozaman ben yarin kosa kosa gideyim folik asit alayim. 7. haftamda doktora gitcem ozmni beklemeyim folik e baslamak icin. Cok saol :)
solstice...
Merhaba canim demekki seninde 23 haziran...Doktora gittinmi? nasil gidiyor hamilelik?
cnm daha gidememedim sadece idrar tahlili yaptırdım salı günü kısmetse gidicez cnm sanırım o gn 6+3 de olucam umarım görürüm kuzumu sen gittinmi cnm...hamilelik zor geçiyo valla bu benim 2. hamileliğim...2 yaşında bir kızım var onda hiç hissetmemiştim ama bunda mide bulantısı baş dönmesi hepsi birararda onda deli gibi iş yapar da hiç yorulmazdım bunda 2 gömlek ütülüyorum hemen dinlenmeye geçiyorum yaww...
cnm daha gidememedim sadece idrar tahlili yaptırdım salı günü kısmetse gidicez cnm sanırım o gn 6+3 de olucam umarım görürüm kuzumu sen gittinmi cnm...hamilelik zor geçiyo valla bu benim 2. hamileliğim...2 yaşında bir kızım var onda hiç hissetmemiştim ama bunda mide bulantısı baş dönmesi hepsi birararda onda deli gibi iş yapar da hiç yorulmazdım bunda 2 gömlek ütülüyorum hemen dinlenmeye geçiyorum yaww...
oyyy maşallahhhh paşana da cnm valla benim kızımda ben zıpkın gibiydim yerimde durmak bilmezdim ama bunda pili bitik oyuncaklar gibiyim yani tezini çürütüyorum ...merhaba arkadaşlar
canım benim de ikinci hamileliğim 6+3 üm perşembe günü kalp atışları için gidecez,inşallah duyarım,13 aylık bi oğlum var.ben de ilk hamileliğimde sadece kusardım,mide bulantısı hiç bilmemiştim.bu hamileliğimde başımı kaldıramıyorum mide bulantısından.dün doktora gittim mide bulantısı için,başımı yastıktan kaldoramıyordum serum takktılar tansiyon 8-6 olmuş.her hamilelik birbirinden farklı oluyor gerkeçten.hamileliğin ağır geçerse çabuk yorulup hantallaşırsan kızın olur derler diye bi hurafe var,doğru mu acaba.
Canim benimde ikinci hamileligim ama erken dogum sonucu bebegimi kaybettim...bir aya yakin yasamisti oglum 22 haziran 2010da kaybettik ve 23 haziran 2012 dede insallah yeni bebisimi kucagima alabilirim INSALLAHHH..Ben persembe doktordaydim cok sükür keseyide bebegide gördük. Tabi kalp atisi icin daha erken dedi doktorum. 10 kasimda insallah tekrar kontrolümüz var sabirsizlikla o günü bekliyorum...
Aslinda bende co zorluk yasamadim yani 2 hafta 2 buklum kaldim tabi ama enfeksiyon agri sanci olmadisağolasın cnm yaaa işe zorluğu var ama allah yardım ediyoo bi şekildee benim ablamla da aramda 7 yaş var cnm ve o evlenene kadar kedi köpek gibiydik diyebilirim aynı cins olmasına rağmen ben aslında 1 sene daha bekleyip aralarının 3 -3,5 yaş olmasını arzu ediyodum en azından kızım biraz daha büyüsün die ama kısmet bu zamanaymış süpriz yaptı ufaklığım....
Kismet canim ya Olsun hicbirsey planlandigi gibi olmaz helede bebek
hadi yapalim dersin bu seferde hic sebep yokken senelerce olmayiverir.
cnm dert etme canı içinde olsun yeterki hem bence çok da az değil kilosu senin kuzununda ben bu sene kıyamadım kreşe vermeye henüz tam anlamıyla konuşamadığından
bende 39+2 de sezeryan oldum cnm açıkçası kendim istedim sezeryanı ve hiç pişman olmadım 2 günde kendi işimi kendim görür vaziyetteydim yani evet normal doğum daha iyi biliyorum ama ben o kadar cesaretli değilim malesef...bildiğim cnm ilk doğum sezeryan olunca normal doğumu çoğu dr kabul etmiyo ama belki değişmiş de olabilir kurallar bilemedim cnm senin sezeryanın zor mu geçmişti tatlım:26:
aynen ya , kucuk birsey yapsam koltuga zor atiyorum kendimiBu arada kızlarrr ya ben kendimi çok yorgun hissediyorum önceden 2 sele ütü yapardım da banamısın demezdim şimdi 2 gömlek ütülüyorum direk dinlenmeye geçiyorum 9 ay böyle mi olucak yawww:18:
Herseyi iyide su gida olayi insani mahvediyor. hicbirsey bulamiyorsun dogru durustCanım ben G.Kore hakkında güzel şeyler okudum hep, ama tabi sen daha iyi bilirsin. nasıl orda çocuk büyütmek? gurbetçi olmak? insanları nasıl? merak ettim)) // yok, sezeryan değil, normal doğum ama hiç bişey hissetmiyosun. epidural anestezi ile oluyo.
bendede yok canim kusma filan Aman birak olmasa keskearkadaslar benim moralim bugün coook bozuk sanki bebisimi görmedim diye gün gectikce ümitlerimi yitiriyor gibiyim sadece yuvasini gördüm 8 haftalikken yani üchafta sonra gidicem tekrar birden 5+2 ken alttan bakti hamilelik sayfalarinda görülür yaziyor cok görende var offf midem hala hic bulanmiyor belirti yok ya bizim sülalede mide bulantisiz geciren olmamis bir kisi bile olmamis ya eger gebelik normal gidiyorsa bulanti kusma olur diyor bende niye yok :-( BUGÜN 5+4 moral verin bana nolursunuz nasil beklicem bennnnnn
epsinde yumurta var zaten bende hep yerim :)Folik asit değeri yüksek B vitamini açısından zengin besinler tüketin B9 Vitamini en çok işinize yarayacak olanıdır
B vitamini hangi besinlerde var?
B1 vitamini : Pirinç kabuğu, rafine edilmemiş tahıl, süt ve süt ürünleri, yumurta sarısı, kuru üzüm, yulaf ezmesi, ay çekirdeği, brokoli, bezelye, erik, fıstık, bira mayası.
B2 vitamini : Kuru baklagiller , süt ve süt ürünleri, yoğurt, yumurta sarısı, kabuklu yemişler, balık, et, hububatlar
B3 vitamini : Yumurta , peynir, süt, balık, havuç, hurma, mısır, buğday
B5 vitamini : Karaciğer , kırmızı et, tavuk, yumurta, baklagiller, kuruyemişler, tahıllar
B6 vitamini : Yumurta , balık, tavuk, süt, muz, patates, yulaf, mısır, soya fasulyesi , kuruyemiş, bezelye, havuç, avokado
B7 vitamini (Biotin) : Yumurta, balık, süt, patates, soya, fındık, ceviz, bira mayası
B9 vitamini (Folik asit): Tüm tahıllar ve kuru baklagiller, koyu yeşil yapraklı sebzeler, kahverengi pirinç, arpa, fasulye, mercimek, hurma, fındık, ceviz, yumurta sarısı, süt, peynir, turunçgiller
B12 vitamini : Karaciğer, sığır eti, böbrek, balık, peynir, süt, yumurta.
Çok faydalı kızlarr inceleyin derim
Allah mi soyletti nedir:)aaaa kuzumu dicektim kızımı yazmışım içime mi doğuyoo ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?