Eki Görüntüle 280607
Uploaded with ImageShack.us
Buda benim yemek yemeyen "anne yemek vermeeee" diye aglayan yaramaz Seddem:)
evet canim sukrediyorum hic emziremeyenler var
Her anne ister elbet ama olmayinca olmuyor
yapicak birsey yok
Eki Görüntüle 280607
Uploaded with ImageShack.us
Buda benim yemek yemeyen "anne yemek vermeeee" diye aglayan yaramaz Seddem:) coraplarimizin kusuruna bakmayin genelde kendi secip giyinmeyi tercih ediyor:))
evet canim sukrediyorum hic emziremeyenler var
Her anne ister elbet ama olmayinca olmuyor
yapicak birsey yok
Slm kızlar sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor yakalayamiyorum :)
Slm kızlar sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor yakalayamiyorum :)
Sagol canim. buyudukce duzelirler ins. benim kiz aslinda bebeklere karsi ilgilioyyy maşalllahhh kuzunaaa diyorum ben bu defneler hep güzel oluyolar kudurukluk konusuna gelirsek benimkide malesef öyle ben diorum artık kurt var sende die...2 dk oturmuyo poposunun üstünde..:)))
Sagol canim .Maşallah Allah bağışlasın canım. çok tatlı kızın.
Sagol canim. buyudukce duzelirler ins. benim kiz aslinda bebeklere karsi ilgili
ona mama yedirmeyi kucaginda tutmayi isteyecegiden eminim. hem bu kadar kucuk olunca
benimsemeleri daha kolay olur
Eltimin 2 kizi vardi 11 ve 7 yasinda daha yapmaz diyordum cok kararliydi ufak olan biraz yaramaz yemez icmez
benim kiz gibi. cok cektirdi annesine hala daha oyle . ama oda gecen yil tekrar hamile kaldi 4 ay oncede dogum yapti
ama diyor buyuk olan bile kiskaniyor. cok kusmus annesine istememis.
yani cokta ara vermek bu yuzden iy degil
bizim kiz wc ye gitmeye basladi baz geceler yataga kacirsada ins dogana kadar baya alisir
ama yardimsiz yapamiyor boyu yetismiyor haliyle su yukselticilerdn alalim dedim esime oda yeterl olmaz
dedi ama suan 13 kilo ben kaldiriyorum indiriyorum aslinda sakincali ama is basa dusuyor
Sagol canim .
ona mama yedirmeyi kucaginda tutmayi isteyecegiden eminim. hem bu kadar kucuk olunca
Eltimin 2 kizi vardi 11 ve 7 yasinda daha yapmaz diyordum cok kararliydi ufak olan biraz yaramaz yemez icmez
benim kiz gibi. cok cektirdi annesine hala daha oyle . ama oda gecen yil tekrar hamile kaldi 4 ay oncede dogum yapti
bizim kiz wc ye gitmeye basladi baz geceler yataga kacirsada ins dogana kadar baya alisir
ama yardimsiz yapamiyor boyu yetismiyor haliyle su yukselticilerdn alalim dedim esime oda yeterl olmaz
dedi ama suan 13 kilo ben kaldiriyorum indiriyorum aslinda sakincali ama is basa dusuyor
Evet çocukların yaş farkı büyük olnca kardeş olayını anlatmak zor oluyo. arayı çok açmamak lazım bencede. // kendine dikkat et canım ya. 13 kilo maşallah az değil. Eşin o yükselticiden alsın, ısrar et. hiç olmamasından iyidir.
Evet çocukların yaş farkı büyük olnca kardeş olayını anlatmak zor oluyo. arayı çok açmamak lazım bencede. // kendine dikkat et canım ya. 13 kilo maşallah az değil. Eşin o yükselticiden alsın, ısrar et. hiç olmamasından iyidir.
bende cnm mecburum kaldırmaya daha ufak olduğundan kendi soyunup yada çıkıp yapamaz cnm allah korusun diyorum artık göbişimdekini de....
:44:
bende cnm mecburum kaldırmaya daha ufak olduğundan kendi soyunup yada çıkıp yapamaz cnm allah korusun diyorum artık göbişimdekini de....
:44:
benim kiz tam olarak 13,5 kg maalesef yemekle sorunumuz oldugu icin biraz az kilosu
ve krese gittigi icinde surekli hasta oluyr bende yollamadim 1 haftadir iyce duzelsin diye
oraya gidince de arkadaslariyla guzel yiyor diye istiyorum
kizlar siz ilk dogumu nasil yaptiniz?
ben 38+3 filandim bebek tersti sezaryanla alindi keske daa bekleseydim dedim
ama o saatten sona daha zor donermis.
2. normal istiyorum ins iyi bir DR bulabilirim.
Kreş gerçekten çok önemli Yeşimcim. bi sürü arkadaş ediniyo, sosyal oluyo, bencil olmuyo. Ben mesela tek çocuğum. ama hep etrafmda arkadaşlarım oldu. kreşe de gitmiştim. asosyal hiç olmadım. Evliyim, hepsinden uzağım ama hala çocukluk aradaşlarımla görüşüyoruz netten. // bu benim ilk hamileliğim. daha önce doğum yapmadım. ama ben epidural doğum düşünüyorum. şu anda en rahat o geliyo.
sağolasın cnm yaaa işe zorluğu var ama allah yardım ediyoo bi şekildee benim ablamla da aramda 7 yaş var cnm ve o evlenene kadar kedi köpek gibiydik diyebilirim aynı cins olmasına rağmen ben aslında 1 sene daha bekleyip aralarının 3 -3,5 yaş olmasını arzu ediyodum en azından kızım biraz daha büyüsün die ama kısmet bu zamanaymış süpriz yaptı ufaklığım....Çok zor hayatım. Allah yardımcınız olsun. Ben şurda iki kilo patatesi kaldıramıyorum korkumdan. // ama çocukların arasındaki yaş farkı çok güzel, 2 yıl. //hahaha, şimdi hatırladım da,arkadaşımın annesi anlatmıştı. oğlan doğduğunda arkadaşım 6 yaşındaydı. demişler ki, bak Gönül sana kardeş aldık. O da demiş ki, napyim ben bunu? ondansa bisi klet alsaydınız
benim kiz tam olarak 13,5 kg maalesef yemekle sorunumuz oldugu icin biraz az kilosu
ve krese gittigi icinde surekli hasta oluyr bende yollamadim 1 haftadir iyce duzelsin diye
oraya gidince de arkadaslariyla guzel yiyor diye istiyorum
kizlar siz ilk dogumu nasil yaptiniz?
ben 38+3 filandim bebek tersti sezaryanla alindi keske daa bekleseydim dedim
ama o saatten sona daha zor donermis.
2. normal istiyorum ins iyi bir DR bulabilirim.
Haklisin canim Zaten orda cok mutlu ogretmeniyle arasida iyi. gunluk tutuyorlar cok guze anilar biriktiriyor simdiden
ustelik 2. ci dili dogal yolla ogreniyor sorun yasamadik o konuda cok sukur.
epudral derken normal mi? sezaryan mi?
Canım ben G.Kore hakkında güzel şeyler okudum hep, ama tabi sen daha iyi bilirsin. nasıl orda çocuk büyütmek? gurbetçi olmak? insanları nasıl? merak ettim)) // yok, sezeryan değil, normal doğum ama hiç bişey hissetmiyosun. epidural anestezi ile oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?