2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy maşalllahhh kuzunaaa diyorum ben bu defneler hep güzel oluyolar kudurukluk konusuna gelirsek benimkide malesef öyle ben diorum artık kurt var sende die...2 dk oturmuyo poposunun üstünde..:)))

Maşallah Allah bağışlasın canım. çok tatlı kızın.

Slm kızlar sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor yakalayamiyorum :)

oyyy maşalllahhh kuzunaaa diyorum ben bu defneler hep güzel oluyolar kudurukluk konusuna gelirsek benimkide malesef öyle ben diorum artık kurt var sende die...2 dk oturmuyo poposunun üstünde..:)))
Sagol canim. buyudukce duzelirler ins. benim kiz aslinda bebeklere karsi ilgili
ona mama yedirmeyi kucaginda tutmayi isteyecegiden eminim. hem bu kadar kucuk olunca
benimsemeleri daha kolay olur
Eltimin 2 kizi vardi 11 ve 7 yasinda daha yapmaz diyordum cok kararliydi ufak olan biraz yaramaz yemez icmez
benim kiz gibi. cok cektirdi annesine hala daha oyle . ama oda gecen yil tekrar hamile kaldi 4 ay oncede dogum yapti
ama diyor buyuk olan bile kiskaniyor. cok kusmus annesine istememis.
yani cokta ara vermek bu yuzden iy degil
bizim kiz wc ye gitmeye basladi baz geceler yataga kacirsada ins dogana kadar baya alisir
ama yardimsiz yapamiyor boyu yetismiyor haliyle su yukselticilerdn alalim dedim esime oda yeterl olmaz
dedi ama suan 13 kilo ben kaldiriyorum indiriyorum aslinda sakincali ama is basa dusuyor
Maşallah Allah bağışlasın canım. çok tatlı kızın.
Sagol canim .

ISIM.................... SAT... MUHTEMEL D.T..KILO... SEHIR..YAS

Rubet(Ebru).............24Agu.....1haz.........54. ....Istanbul..
Laletaha(Lale)......28 Agu........3 haz................Bursa...36
t.u.a.n.a............. 28 Agu.......3 haz........75.....İzmir....27
Hepcik..................1 eylül.......7 haz........49.....Edirne
Denizinkizi(nazli)....1 eylul........7/8 haz..............Mersin..24
jeremh..................................8 haz........58.....Konya..25
Es_Ra...................3eylül.........9 haz........60....YurtDışı.24
oglumak(Zubeyde)..11 eylul..... 17 haz.......75.....Eskisehir
88prenses22...........6 eylul.......13 haz..........................23
Saribeybi...............23 Agu.......14 haz......51,7...S.urfa...26
lafraise(Ecem)....... 1 eylul.....'..14 haz.......66....Istanbul..21
MrsPink..................8 eylül.......14 haz.......57....izmir......25
superisi33...............9 eylül.......15 haz..............Artvin
Saruboceq.............10 eylul......16 haziran..72.....Samsun
_Rana_................ 13 eylul.......19 haz......48.....izmir.......24
gamzem28(gamze)...13 eylül......19 haz......70.....İstanbul...23
Kardelen5233..........14 eylul.......20 haz.............Samsun....33
Japonica..................14eylül......20 haz.....58.....İstanbul....31
utkumuz..................14 eylul......20 haz.....45.....K.maras
Ferda(ferdat85)....... 18 eylul......20 haz.....53,4..Ankara.....26
Anneolmakistiyorum...14eylul.......20haz.......... ................
Solstice(Zumrut).......17 eylul......23 haz......54.....Istanbul...32
Melinam...................18 eylul......24 haz......59.....Bolu....
Borzo..................... 18 eylul......24 haz...............Ankara
NuLaSe(Nurcan)........19 eylül......25 haz......54.....Yurtdışı......28
Elmiranisa(Elmira)......19 Eylül.......25 haz......51......İzmir........29
olipps(Pinar)............ 18 eylul......26 haz......54,4....Istanbul...26
S_seval....................20 eylul.....26 haz......57......Canakkale
Tuanama..................................26 haz.....59......Almanya....22
Kity.........................................28 haz...............istanbul....29
Sera35.....................24 eylul......30 haz......72 .....izmir
yesim...................... 14 eylul .....30 haz.....53.5...T.yong......28
Nurgul......................????............1 tem..................

bu arada ben ilk gebeligimde 48 kiloyla hamile kaldim
9. ayimda 63 kiloydum Dr ben boyle 9 aylik gobek gormedim demisti :)
dogumdan 2 hafta sonra uykusuzluktan 55 kiloya filan indim sonrada 52 oldum
Ramazandan dolayi 51.5 kadar dustum ama simdi 53.5kg mim dogumda 65-66 olurum sanirim.

cnm benim kızımda bu ayın 15 inde 2 yaşında oldu tam 2 aydır çişe alıştık diim hiç gece gündüz kaçırmıyoruz ama tabiii kendi değil tuvalete ben otutturuyorum lazımlık aldık ama hiç sevmedi baştan beri o yüzden bende mecbur kaldırıyorum sürekli ama iiki alıştırmışım diyorum çişe şimdi...benim kuzuyu dün götürdük doktora 2 yaş hepatit a aşısına normalde 12 kg olması lazım dedi dr benim kız accık tombiş sanırım 13,600 çıktı çünküü....
Senin fıstığa da maşallahh cnm

bende cnm mecburum kaldırmaya daha ufak olduğundan kendi soyunup yada çıkıp yapamaz cnm allah korusun diyorum artık göbişimdekini de....
:44:

Çok zor hayatım. Allah yardımcınız olsun. Ben şurda iki kilo patatesi kaldıramıyorum korkumdan. // ama çocukların arasındaki yaş farkı çok güzel, 2 yıl. // hahaha, şimdi hatırladım da,arkadaşımın annesi anlatmıştı. oğlan doğduğunda arkadaşım 6 yaşındaydı. demişler ki, bak Gönül sana kardeş aldık. O da demiş ki, napyim ben bunu? ondansa bisi klet alsaydınız

benim kiz tam olarak 13,5 kg maalesef yemekle sorunumuz oldugu icin biraz az kilosu
ve krese gittigi icinde surekli hasta oluyr bende yollamadim 1 haftadir iyce duzelsin diye
oraya gidince de arkadaslariyla guzel yiyor diye istiyorum

kizlar siz ilk dogumu nasil yaptiniz?
ben 38+3 filandim bebek tersti sezaryanla alindi keske daa bekleseydim dedim
ama o saatten sona daha zor donermis.
2. normal istiyorum ins iyi bir DR bulabilirim.

Kreş gerçekten çok önemli Yeşimcim. bi sürü arkadaş ediniyo, sosyal oluyo, bencil olmuyo. Ben mesela tek çocuğum. ama hep etrafmda arkadaşlarım oldu. kreşe de gitmiştim. asosyal hiç olmadım. Evliyim, hepsinden uzağım ama hala çocukluk aradaşlarımla görüşüyoruz netten. // bu benim ilk hamileliğim. daha önce doğum yapmadım. ama ben epidural doğum düşünüyorum. şu anda en rahat o geliyo.

Haklisin canim Zaten orda cok mutlu ogretmeniyle arasida iyi. gunluk tutuyorlar cok guze anilar biriktiriyor simdiden
ustelik 2. ci dili dogal yolla ogreniyor sorun yasamadik o konuda cok sukur.
epudral derken normal mi? sezaryan mi?

sağolasın cnm yaaa işe zorluğu var ama allah yardım ediyoo bi şekildee benim ablamla da aramda 7 yaş var cnm ve o evlenene kadar kedi köpek gibiydik diyebilirim aynı cins olmasına rağmen ben aslında 1 sene daha bekleyip aralarının 3 -3,5 yaş olmasını arzu ediyodum en azından kızım biraz daha büyüsün die ama kısmet bu zamanaymış süpriz yaptı ufaklığım....

cnm dert etme canı içinde olsun yeterki hem bence çok da az değil kilosu senin kuzununda ben bu sene kıyamadım kreşe vermeye henüz tam anlamıyla konuşamadığından
bende 39+2 de sezeryan oldum cnm açıkçası kendim istedim sezeryanı ve hiç pişman olmadım 2 günde kendi işimi kendim görür vaziyetteydim yani evet normal doğum daha iyi biliyorum ama ben o kadar cesaretli değilim malesef...bildiğim cnm ilk doğum sezeryan olunca normal doğumu çoğu dr kabul etmiyo ama belki değişmiş de olabilir kurallar bilemedim cnm senin sezeryanın zor mu geçmişti tatlım:26:

Bu arada kızlarrr ya ben kendimi çok yorgun hissediyorum önceden 2 sele ütü yapardım da banamısın demezdim şimdi 2 gömlek ütülüyorum direk dinlenmeye geçiyorum 9 ay böyle mi olucak yawww:18:

Haklisin canim Zaten orda cok mutlu ogretmeniyle arasida iyi. gunluk tutuyorlar cok guze anilar biriktiriyor simdiden
ustelik 2. ci dili dogal yolla ogreniyor sorun yasamadik o konuda cok sukur.
epudral derken normal mi? sezaryan mi?

Canım ben G.Kore hakkında güzel şeyler okudum hep, ama tabi sen daha iyi bilirsin. nasıl orda çocuk büyütmek? gurbetçi olmak? insanları nasıl? merak ettim)) // yok, sezeryan değil, normal doğum ama hiç bişey hissetmiyosun. epidural anestezi ile oluyo.

aaaa yeşim güney kore demi ne kadar değişikkk....

arkadaslar benim moralim bugün coook bozuk sanki bebisimi görmedim diye gün gectikce ümitlerimi yitiriyor gibiyim sadece yuvasini gördüm 8 haftalikken yani üchafta sonra gidicem tekrar birden 5+2 ken alttan bakti hamilelik sayfalarinda görülür yaziyor cok görende var offf midem hala hic bulanmiyor belirti yok ya bizim sülalede mide bulantisiz geciren olmamis bir kisi bile olmamis ya eger gebelik normal gidiyorsa bulanti kusma olur diyor bende niye yok :-( BUGÜN 5+4 moral verin bana nolursunuz nasil beklicem bennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…