arkadaslar benim moralim bugün coook bozuk sanki bebisimi görmedim diye gün gectikce ümitlerimi yitiriyor gibiyim sadece yuvasini gördüm 8 haftalikken yani üchafta sonra gidicem tekrar birden 5+2 ken alttan bakti hamilelik sayfalarinda görülür yaziyor cok görende var offf midem hala hic bulanmiyor belirti yok ya bizim sülalede mide bulantisiz geciren olmamis bir kisi bile olmamis ya eger gebelik normal gidiyorsa bulanti kusma olur diyor bende niye yok :-( BUGÜN 5+4 moral verin bana nolursunuz nasil beklicem bennnnnn
arkadaslar benim moralim bugün coook bozuk sanki bebisimi görmedim diye gün gectikce ümitlerimi yitiriyor gibiyim sadece yuvasini gördüm 8 haftalikken yani üchafta sonra gidicem tekrar birden 5+2 ken alttan bakti hamilelik sayfalarinda görülür yaziyor cok görende var offf midem hala hic bulanmiyor belirti yok ya bizim sülalede mide bulantisiz geciren olmamis bir kisi bile olmamis ya eger gebelik normal gidiyorsa bulanti kusma olur diyor bende niye yok :-( BUGÜN 5+4 moral verin bana nolursunuz nasil beklicem bennnnnn
cnm benim yaaa yapma böyleee üzme kuzucuğunu da kendini de..hem ne saçma şey öyle miden bulanmıyomuş falan cnm bu tip şeyler ırsi değildir ki bak mesela benim bu 2. bebeğim kızımda ne mide bulantısı ne baş dönmesi valla 7. aya kadar anlamadım anca o zmn mide yanmalarım başladı ki o da saçı çıkıyo diyeymiş ama bak bu hamileliğimde berbatım 10 dk ayakta duramıyorum hiçbişeyi istediğim gibi yiyemiyorum üstelik bebeğin daha çok ufak bak bende bu haftayı bekledim göreyim die ki emin değilim görebilecek olup olmamamdan 6 küsürlerde görmeyi planlıyorum ama yinede üzmee cnm kendini eğer daha iyi hissediceksen bu haftada bekle git 8. haftayı bekleme tatlım...ama görünmesse de ki bence görünür moral bozma hissetmesin kuzucun da...
canim ne dogru söyliyorsun ama burasi tr gibi deyil kendi doktorum var zaten kasabada topu topu iki tane doktor var kendi doktorumda o tarihten önce gitme göremezsin dedi burdayki cihazlarda eskimi ne anlamadim ama ah bi görsem onu ucucam mutluluktan canlarim benim ya napim bebisime cok zor kavustum rüya gibi inanamiyorum belki onunda etkisi cok var ama verdigin moral icin cooooooooooooook tsk ederim kocaman öptümm
Tuanam sen beni öldürcekmisin canım? ben artık bunları düsünmemeye çalısıyorum, sen şimdi yine aklıma soktun. ben de 6+4 üm. daha bebeğimi görmedim ve kalp atışlarını duymadım. doktora gittiğimde 5+2 ydim ve 7.haftadan sonra gel, bakarız dedi. benim de hiç bi belirtim yok. bu da çok tuhaf, çünkü otobüste bile midem bulanırdı eskiden. // Nolur kötü şeyler düşünmeyelim artık. Kendimizi yıpratırız, olan bize olur. Pozitif düşünelim ki bebek de kötü etkilenmesin. Allahın takdiri anım. Herşeyi ona bırak. // Ben gözümü korkuta korkuta ne hale geldim. şimdi artık hayırlısı neyse o diyorum. Korkunun ecele faydası yok malesef.
cnm yaaa emin ol görücen iyi şeyler düşün ve düşünelim bence sen nerdesin ki cnm ....[/QUOTE
münchende yasiyorum canim ya ah ah türkiyem gibi yok tipta türkiye cooooooooook ilerde burda zirt pirt herseye para veriyosun ve adam gibi bisey bilmiyorlr ben hala tr de tüp bebek yapan doktorumun tavsiylerine uyuyorum tr den ilac yollatiyorum burdayki yazmiyor gerek yok diyor ama bunu dinlemem ben ya
bulantı için 5+4 erken tatlım
ben bugün 6+3üm ve dün başladı bulantılarım
5. haftalarda hiçbişey yoktu bende
5+2de alttan görmesi de zor zaten canım sıkma sen canını
ben sata göre 5+4ken gördüm ama ultrasonda 6+1 çıktı ileri yani
6. haftadan sonra alttan görürsün dert etme sakın
tipa tip ayni sorundaniz öyleyse canim belkide hattinden fazla endiseleniyoruz napalim insallahhhhhhhhhh güzel haberlerimizi paylasicaz karsiliklibebislerimizi görücez ne dim kendimi avutuyom uslu cocuklar demek bizi fazla sarsmiyorlar senin az kalmic bana mutlaka yaz ne oldugunu olurmu
Merhaba kızlar.nasılsınız? ben bu gece 4te uyandım, çok acıkmıştım. fındık-fıstık atıştırdım, baykuş gibi oturdum sonra (( saat 7 de uyudum sonra. şimdi yine uykum var. sizde durumlar nedir?
arkadaslar benim moralim bugün coook bozuk sanki bebisimi görmedim diye gün gectikce ümitlerimi yitiriyor gibiyim sadece yuvasini gördüm 8 haftalikken yani üchafta sonra gidicem tekrar birden 5+2 kend alttan bakti hamilelik sayfalarinda görülür yaziyor cok görende var offf midem hala hic bulanmiyor belirti yok ya bizim sülalede mide bulantisiz geciren olmamis bir kisi bile olmamis ya eger gebelik normal gidiyorsa bulanti kusma olur diyor bende niye yok :-( BUGÜN 5+4 moral verin bana nolursunuz nasil beklicem bennnnnn
Kızlar İyi Akşamlar bugün fenayım acayip mide bulantım var ögürüyorum üstelikbir kaç gündür böyleyim ama bugün daha kötü oldum ya (
cnm malesef o bende de varr çekirdeğe bayılırım mesela eşim gelirken koca paket almış gelmiş görmek bile yetti böö yapmama maksimum 4. aya kadar biter diolar o zmana kadar ya sabır dicez cnm
Sürmesin o kadar ne yaparız cnm( mide bulantısı için ilaç veriyomuş dr...gidince sorucam bakalım cnm.....
İnşallah canım sürmez aşerme durumunuz ne cnm...Bende aşermede başladısor bakalım cnm bende gidince sorucam bakalım ama işte normalde 3. aya kadar deniliyo ama maksimum 4 e kadar sürebiliyomuş o yüzden aç kalmamak gerekiyo bildiğim özellikle kuru ekmek yada grisini yani mide asidini alan şeyler bulundurmak lazım cnm yanmalara en iyi beyaz leblebi ve kabak çekirdeği iyi geliyodu ama bulantıya da iyi gelirmi onlar bilemedim şimdi...
İnşallah canım sürmez aşerme durumunuz ne cnm...Bende aşermede başladıçok acayip şeyler değil ama canım ekşi tarzı şeyler istiyor yada tuzlu.....
cnm bende başlamadı daha aşerme hiçbişey istemiyo cnm sadece bazen sucuklu yumurta falan istiyorum onu da sık yememeye çalışıyorum sadece nefis körlemek adına bakteri üretmesi diye...ekşiyse kız derler cnm ben kızımda kilo kilo erik ve turşu yemiştim kpca hamileliğimi tatlı yemeden bitirmiştim valla bide limonlu dondurma hastasıydım...
Canım senin yiyesin var herşeyiii suçu bana da kuzuna da atma benceayyyy çok fecisinnnnn erikk limonlu çikolata sucuklu yumurtaaa hepsinden istedi canımAllahımmm sana geliyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?