günaydııın kızlaar
bişey sormak istiyorum şimdi biz 9 haftalığız işte çarşamba 10 haftalık olucaz tam doktora gidiyimmi gitmiyimmi???
gitsem iyi olur ama ne diye gidicem:):):):)
günaydııın
borzocuğum mandalina ye mide bulantısına çok iyi geliyor.
sen kalp atışını duymuş muydun?
Ben kız olmasını çok istiyorum
Hamile olduğumu öğrenmeden öncede hep rüyamda kız bebek gördüm hatta ilk kez babamda görmüş öyle bi rüya ve kız görmüş ama tersi çıkcak gibi geliyo dün çarşıda gözüm nedense hep erkek çocuk kıyafetlerine gidiyodu içimede öyle doğuyo gibi ama pek düşünmüyorum şuan bide çin takvimine görede erkek
Zaten bunca zaman sonra gelmiş meleğim kız erkek hiç farketmez yeterki sağlıklı olsun kucağıma almak nasip olsun
Hoşgeldin cnm tabii ekleriz.:))merhabaa benide eklermisiniz umaygulay...7eylül...13 haziran....60...ayvalık...27
günaydin anne adaylariah ah simdi cogunuz mide bulantisindan coguda uyku bozuklugundan uyuyamamistir geri kalanida kesin bebisini düsünmekten amannn bu günlerde gecicek güzel pazar sabahi gecirmeniz dileyiyle öptümmmmmmmm
günaydııın herkeseeee nasılsınız kızlar
günaydin anne adaylariah ah simdi cogunuz mide bulantisindan coguda uyku bozuklugundan uyuyamamistir geri kalanida kesin bebisini düsünmekten amannn bu günlerde gecicek güzel pazar sabahi gecirmeniz dileyiyle öptümmmmmmmm
sizlerede günaydın kızlarrr....
:103::103::103:
Günaydın canımm Maşallah kocaman olmuşsunuz siz...ben olsam 5 dk durmam:)) Elbetet gitmelisin git bebeğini gör
kalp atışını dinle...doktorun folik asit ilacı verecek sonra genel kan tahlili yaptırır
gitmelisin cnm haber et bizee
o aşamaları geçtik canım biz folik asit kullanıyorum zaten 8 haftalıkken gittim bu biraz keyfi olucak gitsemmi gitmesemmi die düşünüyorum...
ben giderdim fırsatın var ise cnm....benim dr ayda bir çağırıcak sanırım......bebeğini görmek istersen git derim.yada 2 hafta daha bekle
2li taramaya gidersin cnm
2li tarama ne oluyo??? hiç bilgim yok bunlarla ilgili
canımcım 11 ve 12 haftalarda bebeğin ense popo mesafesi ölçülüyor....kan veriliyor....bebekde bir anormallik varmı diye bakılıyooo cnmmm
yaaa ewet şimdiden uyku düzenim bozuldu kızlar ya sze bşy sorucam
bn hep yüzüstü uyurdum ama işte hamile olduumu örendiğimden beri yan yatmaya çalışsamda olmuyo szce bi zararı olurmu
Günaydınnnnnn Tuanama aynen mide bulantısı birdee gündüzleri uyuduğum için ya gece uyuymıyorum yada sabah erken kalkıyorum(bu gün eşim yok sabah işe gitti
bu pazar yalnızım...
canim sen gene karninin üstüne yatma benimde ayni sorun var ama biz garantili yoldan gidelim genedegece yarisi uyaniyorum saatlerce uyku yok gündüz grip olmusum gibi hastaymisim gibi uyuyorum
hadi ya benimde tam tersi hamile olduğumdan beri uykumk öyle düzeldiki ilk zamanlar tuvalet çok kaltığım için bölünüyodu ama hep akşam 10 sabah 7:30 8 gibi ayaktayım önceden bu kadr düzenli uyumazdım:):)
ozaman bebisin daha gelmeden seni düzene sokmus akilli disiplinli bebek olucak demek uslu olucak
hmm 11 haftalıkken gidiyim o zaman git gel olmasın teşekkür ederim bu arada...:116:
canim sen gene karninin üstüne yatma benimde ayni sorun var ama biz garantili yoldan gidelim genedegece yarisi uyaniyorum saatlerce uyku yok gündüz grip olmusum gibi hastaymisim gibi uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?