2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydııın
borzocuğum mandalina ye mide bulantısına çok iyi geliyor.
sen kalp atışını duymuş muydun?

günaydııın kızlaar
bişey sormak istiyorum şimdi biz 9 haftalığız işte çarşamba 10 haftalık olucaz tam doktora gidiyimmi gitmiyimmi???
gitsem iyi olur ama ne diye gidicem:):):):)

Günaydın canımm Maşallah kocaman olmuşsunuz siz...ben olsam 5 dk durmam:)) Elbetet gitmelisin git bebeğini gör
kalp atışını dinle...doktorun folik asit ilacı verecek sonra genel kan tahlili yaptırır
gitmelisin cnm haber et bizee

günaydııın
borzocuğum mandalina ye mide bulantısına çok iyi geliyor.
sen kalp atışını duymuş muydun?

Günaydınn Böcümm:)) valla midem onu hiç kaldırmaz sabah sabah..çubuk kraker atıştırıyorum canım salı günü gidicem cnm
sen gittinmi ne yaptın

günaydin anne adaylari ah ah simdi cogunuz mide bulantisindan coguda uyku bozuklugundan uyuyamamistir geri kalanida kesin bebisini düsünmekten amannn bu günlerde gecicek güzel pazar sabahi gecirmeniz dileyiyle öptümmmmmmmm

Aynı hisleri paylaşıyoruz cnm...:)) gönlüm kıza kayıyor fakat sağlıklı olsunda

merhabaa benide eklermisiniz umaygulay...7eylül...13 haziran....60...ayvalık...27
Hoşgeldin cnm tabii ekleriz.:))

SIM.................... SAT... MUHTEMEL D.T..KILO... SEHIR..YAS

Rubet(Ebru)...........24Agu.......1haz.........54. ....Istanbul..
Laletaha(Lale)......28 Agu........3 haz................Bursa...36
t.u.a.n.a............. 28 Agu.......3 haz........75.....İzmir....27
Hepcik..................1 eylül.......7 haz........49.....Edirne
Denizinkizi(nazli)....1 eylul........7/8 haz..............Mersin..24
jeremh..................................8 haz........58.....Konya..25
Es_Ra...................3eylül.........9 haz........60....YurtDışı.24
oglumak(Zubeyde)..11 eylul..... 17 haz.......75.....Eskisehir
88prenses22...........6 eylul.......13 haz..........................23
umaygulay.............7 eylül........13 haz......60.....Ayvalık...27
Saribeybi...............23 Agu.......14 haz......51,7...S.urfa...26
lafraise(Ecem)....... 1 eylul.....'..14 haz.......66....Istanbul..21
MrsPink..................8 eylül.......14 haz.......57....izmir......25
superisi33...............9 eylül.......15 haz..............Artvin
Saruboceq.............10 eylul......16 haziran..72.....Samsun
_Rana_................ 13 eylul.......19 haz......48.....izmir.......24
gamzem28(gamze)...13 eylül......19 haz......70.....İstanbul...23
Kardelen5233..........14 eylul.......20 haz.............Samsun....33
Japonica..................14eylül......20 haz.....58.....İstanbul....31
utkumuz..................14 eylul......20 haz.....45.....K.maras
Ferda(ferdat85)....... 18 eylul......20 haz.....53,4..Ankara.....26
Anneolmakistiyorum...14eylul.......20haz.......... ................
RUYACIM.................17 eylul......23 haz................
Solstice(Zumrut).......17 eylul......23 haz......54.....Istanbul...32
Melinam...................18 eylul......24 haz......59.....Bolu....
Borzo..................... 18 eylul......24 haz...............Ankara
NuLaSe(Nurcan)........19 eylül......25 haz......54.....Yurtdışı......28
Elmiranisa(Elmira)......19 Eylül.......25 haz......51......İzmir........29
olipps(Pinar)............ 18 eylul......26 haz......54,4....Istanbul...26
S_seval....................20 eylul.....26 haz......57......Canakkale
Tuanama..................................26 haz.....59......Almanya....22
Kity.........................................28 haz...............istanbul....29
elbebekgulbebek.........23 eylul.....29 haz...............Edirne
Sera35.....................24 eylul......30 haz......72 .....izmir
yesim...................... 14 eylul .....30 haz.....53.5...T.yong......28
Nurgul......................????............1 tem.................

günaydin anne adaylari ah ah simdi cogunuz mide bulantisindan coguda uyku bozuklugundan uyuyamamistir geri kalanida kesin bebisini düsünmekten amannn bu günlerde gecicek güzel pazar sabahi gecirmeniz dileyiyle öptümmmmmmmm

yaaa ewet şimdiden uyku düzenim bozuldu kızlar ya sze bşy sorucam
bn hep yüzüstü uyurdum ama işte hamile olduumu örendiğimden beri yan yatmaya çalışsamda olmuyo szce bi zararı olurmu

günaydııın herkeseeee nasılsınız kızlar

sizlerede günaydın kızlarrr....
:103::103::103:

Günaydınnnnnn Tuanama aynen mide bulantısı birdee gündüzleri uyuduğum için ya gece uyuymıyorum yada sabah erken kalkıyorum(bu gün eşim yok sabah işe gitti
bu pazar yalnızım.
..

o aşamaları geçtik canım biz folik asit kullanıyorum zaten 8 haftalıkken gittim bu biraz keyfi olucak gitsemmi gitmesemmi die düşünüyorum...

o aşamaları geçtik canım biz folik asit kullanıyorum zaten 8 haftalıkken gittim bu biraz keyfi olucak gitsemmi gitmesemmi die düşünüyorum...

ben giderdim fırsatın var ise cnm....benim dr ayda bir çağırıcak sanırım......bebeğini görmek istersen git derim.yada 2 hafta daha bekle
2li taramaya gidersin cnm

canımcım 11 ve 12 haftalarda bebeğin ense popo mesafesi ölçülüyor....kan veriliyor....bebekde bir anormallik varmı diye bakılıyooo cnmmm

hmm 11 haftalıkken gidiyim o zaman git gel olmasın teşekkür ederim bu arada...:116:

yaaa ewet şimdiden uyku düzenim bozuldu kızlar ya sze bşy sorucam
bn hep yüzüstü uyurdum ama işte hamile olduumu örendiğimden beri yan yatmaya çalışsamda olmuyo szce bi zararı olurmu

canim sen gene karninin üstüne yatma benimde ayni sorun var ama biz garantili yoldan gidelim genede gece yarisi uyaniyorum saatlerce uyku yok gündüz grip olmusum gibi hastaymisim gibi uyuyorum

Günaydınnnnnn Tuanama aynen mide bulantısı birdee gündüzleri uyuduğum için ya gece uyuymıyorum yada sabah erken kalkıyorum(bu gün eşim yok sabah işe gitti
bu pazar yalnızım.
..

ah canim benim ayni kaderi paylasiyoruz benim kocamda gitti ise her yer kapali carsi pazar yok soguk offf of bebisim bende onun sicakligi yeter gerci hayal etmesi bile güzel cok duygusallastim dün durup dururken hickira hickira aglamaya basladim esim diyor biz böyle basladiysak isimiz is dua et ki kusmuyorum dedim bende

canim sen gene karninin üstüne yatma benimde ayni sorun var ama biz garantili yoldan gidelim genede gece yarisi uyaniyorum saatlerce uyku yok gündüz grip olmusum gibi hastaymisim gibi uyuyorum

hadi ya benimde tam tersi hamile olduğumdan beri uykumk öyle düzeldiki ilk zamanlar tuvalet çok kaltığım için bölünüyodu ama hep akşam 10 sabah 7:30 8 gibi ayaktayım önceden bu kadr düzenli uyumazdım:):)

ozaman bebisin daha gelmeden seni düzene sokmus akilli disiplinli bebek olucak demek uslu olucak

ozaman bebisin daha gelmeden seni düzene sokmus akilli disiplinli bebek olucak demek uslu olucak

bana çekerse hiç sanmıyoruum büyük ihtimallede bana çekicek annem az ah etmediydi bana allah sana senin gibi bi ewlat wersin die yandımki ne yandım diyorum şimdi

hmm 11 haftalıkken gidiyim o zaman git gel olmasın teşekkür ederim bu arada...:116:

rica ederim cnm:)

Bende dikkat ediyorum soluma dönük yatmaya çalışıyorumm....bacağımın arasına yumuşak yastık koyuyorum ki dönmeyim yüzüstü diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…