Kıslar günaydın bu sabah morelim bozuk uyandımdün belim tutulmuş ama nasıl oldugunu bilmiyorum 2 sene öncede olmuştu 5 gün kas gevşetici iğneyle toparlamıştım. Şimdi onuda yapamıcam sabahtan beri ağlayıp ağlayıp oturuyorumm eğilemiyorum kalkamıyorumsürekli pozisyon değiştirmem gerekiyor offfff vallahi 2 hafta öksürüğüm vardı şimdide bu bel tutulmasııı
kızlar benim lekelenmem devam ediyor korkuyorum anlamadım neden bir ara yine olmuştu doktora gitmiştim hatrlayanlar var rahim büyümesi plasenta yerleşmesi demişti ama 3 gündür devam ediyor yine akıntı bilemedim ne yapsam gitmeye korkuyorum ama eşim bapırıp çağıryo niye gitmiyorsun diye...:26erşembe zaten randevum var...beklesem...
geçmiş olsun cnm.. sıcak su torbasıyla falan sıcak tutmaya çalışsan geçer belki..
geçmiş olsun arkadaşım..aslında minoset ya da parol gibi ağrı kesicilere dr ler izin veriyo.geçici olarak belki rahatlatabilir.normalde sıcak banyo ve ardından sıcak uygulama da iyi gelir ama şimdi hamilelik var bilemiyorum walla.bence dr unla görüş en kısa zamanda
kalbini ferah tutup dr unu arasan cnm?? için daha rahat etmez mi???
bekleme hemen ara ve git.. Allah korusun önemli bişey değildir en azından kafan rahat olur
ayrıca evhamlı derse desin..doktorlar bizim için var en nihayetinde
doktoru aradım progestanı al tekrar dedi 3.kutu olacak...
eğer kahverengi leke kanamaya çevirirse gelirsin dedi yoksa gerek yok perşembe gelirsin dedi...
bel ağrılarım var dedim normal dedi...ayakta kesinlikle durmuyosun hep otur yorulma dedi oturuyorum dedim...
öyle işte yani gitmiyorum bakalım inş.bişi olmaz hayırlısı..
eğer kahverengi leke kanamaya çevirirse gelirsin dedi yoksa gerek yok perşembe gelirsin dedi...
bel ağrılarım var dedim normal dedi...ayakta kesinlikle durmuyosun hep otur yorulma dedi oturuyorum dedim...
Günaydin anneler. Doktordan geldim az once. Sadece kan aldilar ve idrar. Idrar temiz cikti. 6 sise kan aldi birine hemen bakti kan degerim olan siseye. 8,4% kan degerim. Iyi dedi.. Normalde ne kdr oluyor acaba? Bu cuma 12 de ultrasona gitcem ozel klinikde 12 de. 3hafta beklemek istemiyorum hastaneyi. Bakalim bebisimin kalbi atiyormu
canım benimde haftada bir geliyor 2 kere geldi inşl. geçmişti şunda da elmez bi daha ama hep yatıyorumm 2 haftadır doktor raporumuda uzattı. aama bana 12. haftadan sora gecr dedi. inşallah bu hafta sondur. seninde koyu kahvemi rengi
aradım sordum cnm kanamaya çevirirse gelirsin dedi kahverengi koyu ama dedim tamam dedi progestana devam ayakta durma dedi....ben oturyom zaten bel ağrılarım var dedim normal dedi...yani kan olmadıkça sorun yok dedi...bakalım perşembe bekliyor beni...:26:
Günaydin anneler. Doktordan geldim az once. Sadece kan aldilar ve idrar. Idrar temiz cikti. 6 sise kan aldi birine hemen bakti kan degerim olan siseye. 8,4% kan degerim. Iyi dedi.. Normalde ne kdr oluyor acaba? Bu cuma 12 de ultrasona gitcem ozel klinikde 12 de. 3hafta beklemek istemiyorum hastaneyi. Bakalim bebisimin kalbi atiyormu
merhaba arkadaşlar,
ben aranıza yeni katıldım. 9 haftalık hamileyim. sat a göre 11 haftalık hamileyim ama ultrasona göre 9 haftalık doğum tarihi 26 haziran, istanbulda yaşıyorum, bende pko vardı 19 ağustosta regli oldum sonra 5 eylülde tekrar oldum ondan sonra da hiç olmadım. 21 ekimde hamile olduğumu öğrendim. doktor pko yüzünden sapmalar olabilir dedi. aranızda buna benzer bir durum yaşayan var mı?
64 ile hamile kaldım ancak şu anda 68 kiloyum çok da dikkat etmeme rağmen yine de kilomu kontrol edemiyorum. Bebişimizin kalp atışlarını gördük ancak daha duyamadık aranızda duyanlar var mı? Benim 8. haftadan itibaren mide bulantılarım çok arttı. Önceden de vardı ama çıkarmıyordum, ama 3-4 gündür wc den çıkamıyorum.
herkese sağlıklı sıhhatli bebişler diliyorum..
olmamış akşama yenilerim artık,işe gitme vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?