offfff oldumuuu
yapamadım bi türlü çizelgeyi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sınır oldum
kuzuum sıkma canını düzelir merak etme dr dediği gibi kanama olmadığı sürece lekelenme olabiliyor benim önceden oluyodu hafta bir falan dr söyledim olur öyle kanaman olmadığı sürece korkma dedi ki haftanın 6 günü çalışıyorum yatma ve dinlenme gibi bi imkanım yok 1 gün izinliyim ondada evin işi ne bilim hastaneydi yine dinlenemiyorum...maşallahım varbence çok sıkma canını bebişinide....
Günaydın bacılarımmmŞimdi kalktım yarın için doktor amcamızdan randevuyu aldımm Bi hafta daha dayanamıycam napim Böbreklerimde düne nazaran daha iyi sanırım birlikte olduktan sonra oldu sorucam doktora
miraycım merhaba ne zamandır sizden ayrı kalmıştım yazamadım.
benim ilk bebeğimde aynıydım ama ben hep yattım 12. haftadan sonra tehlike geçer demişti
sende bol bol dinlen hiç bişe yapma inşallah bebişine hiç bişey olmayacak
yapim cnm istiyosan
yapim cnm istiyosan
Günaydın bacılarımmmŞimdi kalktım yarın için doktor amcamızdan randevuyu aldımm Bi hafta daha dayanamıycam napim Böbreklerimde düne nazaran daha iyi sanırım birlikte olduktan sonra oldu sorucam doktora
günaaydıın kuuzzuu bende aldım benim istediğim saat doluydu nappim sonrakine aldım artıkın
neyi var böbreklerinin
yapınnnnnnn yapınnnnnnn lütfennnn ellerım tetreyooooooooooooooo yapıodum yapamadım yapamadımmmm
15 eylül sat 9+5
yapınnnnnnn yapınnnnnnn lütfennnn ellerım tetreyooooooooooooooo yapıodum yapamadım yapamadımmmm
15 eylül sat 9+5
bende yapamadim su ticker i
merhaba arkadaşlar,
ben aranıza yeni katıldım. 9 haftalık hamileyim. sat a göre 11 haftalık hamileyim ama ultrasona göre 9 haftalık doğum tarihi 26 haziran, istanbulda yaşıyorum, bende pko vardı 19 ağustosta regli oldum sonra 5 eylülde tekrar oldum ondan sonra da hiç olmadım. 21 ekimde hamile olduğumu öğrendim. doktor pko yüzünden sapmalar olabilir dedi. aranızda buna benzer bir durum yaşayan var mı?
64 ile hamile kaldım ancak şu anda 68 kiloyum çok da dikkat etmeme rağmen yine de kilomu kontrol edemiyorum. Bebişimizin kalp atışlarını gördük ancak daha duyamadık aranızda duyanlar var mı? Benim 8. haftadan itibaren mide bulantılarım çok arttı. Önceden de vardı ama çıkarmıyordum, ama 3-4 gündür wc den çıkamıyorum.
herkese sağlıklı sıhhatli bebişler diliyorum..
15 eylül sat 9+5
inşallah cnm.. en azından rahatlamışsındır biraz.. bol bol dinlen, yorma kendini.. nasılsa 2 günün kalmış kontrole de.. sen rahat ol ki bebiş de rahat olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?