2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın ama insan korkuyor işte düşük riski nemzan biter 4 aylık olunca da düşük riski olurmu..

günaaydıın kuuzzuu bende aldım benim istediğim saat doluydu nappim sonrakine aldım artıkın
neyi var böbreklerinin

cnm evet 12 ye gircem bende bitmedi hala lekelenme...ben yatamam işyerindeyim oturarak çalışyorum zaten yorulmuyorum..haftasonları dinlenebilrim ancak..belki 2 hafta sonra biter bendede inş....

evet bayadır seni görmüyordum naptın hiç kontrole gittinmi?

günaaydıın kuuzzuu bende aldım benim istediğim saat doluydu nappim sonrakine aldım artıkın
neyi var böbreklerinin

ya batıyo üşütmüşüm gibi.ama son birlikte olduğumuzda rahatsız oldum biraz sanırım ondanda oldu.Ya normalde haftayada erken gidicem artık napim üşüttümmü mikropmu aldım bilmiyorum canım.Sabah 10 a aldım ben

öncelikle aramıza hoşgeldin bebişin hayırlı uğurlu olsun

ben 6 haftada duydum kalp atışları ama kişiden kişiye değişiyor tabii...8 haftada benimde mide bulantılarım arttı 9 haftada kusmalar başladı 12.haftaya yeni girdim dün ve bugün şükür daha iyiyim ...sulu yemekler tüketme çorba tavuk gibi yemekler çok çabuk mide bulandırıyor...doktor ilaç verdiysede fazla içme ben 2 kere içtim oda çok kötü oldumda...
hadi bakalım yolun açık olsun...

yapınnnnnnn yapınnnnnnn lütfennnn ellerım tetreyooooooooooooooo yapıodum yapamadım yapamadımmmm
15 eylül sat 9+5

http://lbdf.lilypie.com/BeW2p2.png
bu koda sağ tıkla bağlantı adresini kopyala de.Sonrra sağ üstte profilim yazısına tıkla ordaki çizelge yazısının yanındaki kaleme tıkla açılan yere kodu yapıştır

günaydııınn
bugün erkenciyim.. kalktım saglık ocagına gidiyim diye ama yine gidemedim
canım hiç dısarı çıkmak istemiyo.. çok üşeniyorum oraya yürümeye

inşallah cnm.. en azından rahatlamışsındır biraz.. bol bol dinlen, yorma kendini.. nasılsa 2 günün kalmış kontrole de.. sen rahat ol ki bebiş de rahat olsun..

haklsın sağol cnm buarada seni hep görüyorum sen istanbuldanmısın cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…