merhabaaa
beni de alın aranıza
yaş 30, kilo 51, ilk bebeğim, istanbull :)
merhabaaa
beni de alın aranıza
yok bizim kayınvalidem yada kayınpederim yanımda bir yere gittiysem mutlaka bütün masrafı onlar öder ben kuafore gidicem dediğimde bile kayınpederim çıkarır anında para verir ben almak istemem tabi ama mutlaka yaa cantama atar yaa cebıme sıkıştırır allah için bugüne kadar para konusunda tek laf etmemişlerdir o yuzden haklarını yiyemem herşeylerimi alırlar ellerinden geldiğince yaparlar bitek işte kaynanam arada çenesini tutamaz alakasız konularda benı alakasız sinir eder bu aralar hamileyim daha bi çoştu
merhabaaa
beni de alın aranıza
yok canım ya bizimkiler menfaat düşkünü ama dışardan mutlu aile tablosu çizmeye çalışan yapmacık insanlar düşün o senin bu benim ayırt ediliyo evde evin malı evdeki herksesindir dimi yok öyle bişey onun parasını kim verdiyse onundur işte bi tek bu eşim için geçerli değil eline geçeni onlara harcadığı için bu benim dese ev boşalcakiki hoparlör için etmedileri laf kalmadı bide ailemin yanında biz hepimiz birbirimize baktık kaldık çşaşırdık düşün kayınbabam şunu dedi şakayla karışıkta olsa harfi harfine söylüyorum''isterseniz böyle bırakıp gidelim evi siz oturun''dedi gülerek bana baktı ben nasıl baktıysam artık o gülüş boğazına tıkandı (2 küçük hoparlör için yani ki ben en başından beri istemedim eşim ses sistemi tutkunuda) şok olmuştum o zaman isticeğim varsada lanet olsun dedim
ele karışmak zor işte canım kimisi çocuklarımın daha çok olsun diye uğraşır kimide bencillik eder kendisini düşünür bide bize tuhaf gelmesi karşı tarafın kendi ailelerimizin tam tersi olmaları benim çok şükür eşimin ailesiyle öyle aman aman sıkıntılarım yok ama işte arada kaynanam bi çoşuyor onada artık sinir olup kendimi hırpalamaktansa arsızlığa filan vuruyorum yada hehe deyip dalga geçiyorum bide benim eşim tek cocuk mecburen anlaşıp gidiyoz
saat 24 ve benim midem hala bulanıyor
hiç bu saate kadar sürmemişti
uykum olsa yatıp uyucam oda yok
ay Allah ımmm sabır veeeeeer
saat 24 ve benim midem hala bulanıyor
hiç bu saate kadar sürmemişti
uykum olsa yatıp uyucam oda yok
ay Allah ımmm sabır veeeeeer
canım Allah yardımcınız olsun yaa.. ben 1 gün mide bulantısı yaşadım sinirlerin alt üst oldu
ayvaya limon sıkıp yiyin yazıyodu bi yerde.. bi denesen yaa
bende folic asitimi içeyimde yatayım canım uymaya çalış aklına mideni getirme bence hadii iyi geceler kızzlaar görüşenziii
canim 4 ay once yaptirdiysan doktoruna soyle kabul etmesi lazim benim arkadasim o sekilde yapti druda kabul etti benim dr 9 tane test istedi toplamda 240 tl tuttu ben ozel muayenehaneye gidiyorum o yuzden tip merkezinde yaptirdim testleri
canım nemlendirici krem falan sür benim arada bir sızlıyor rabbim sanki içime işliyor aayy çocuk emmeye başlayınca nasıl olcak bilmiyorum şimdiden böyle :44::44::44:
canım yanmasa ellesinde çok şişler ya üstüne bile yatmıyorum öyleler yaniiigaribim kendi istemiyo ben sıkıştırıyorum arada oğlumun tepesine tepesine yapamam diye arkasını dönüyo nereye kadar dayancak bilmiyorum
canım Allah yardımcınız olsun yaa.. ben 1 gün mide bulantısı yaşadım sinirlerin alt üst oldu
ayvaya limon sıkıp yiyin yazıyodu bi yerde.. bi denesen yaa
günaydın kızlar... benim dr randevum yarına kaldı..
yalnız ben bayramdan beri bel ağrısı çekiyorum.. ağrı kesici içmek istemiyorum, dinleneyim geçsin diyorum ama nafile..
doğru düzgün iş de yapmıyorum.. acaba oturma şeklim falan mı yanlış anlamadım..
bel ağrısı çeken var mı?? şimdiden bu kadar normal mi??
günaydın kızlar... benim dr randevum yarına kaldı..
yalnız ben bayramdan beri bel ağrısı çekiyorum.. ağrı kesici içmek istemiyorum, dinleneyim geçsin diyorum ama nafile..
doğru düzgün iş de yapmıyorum.. acaba oturma şeklim falan mı yanlış anlamadım..
bel ağrısı çeken var mı?? şimdiden bu kadar normal mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?