2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ya bizimkiler menfaat düşkünü ama dışardan mutlu aile tablosu çizmeye çalışan yapmacık insanlar düşün o senin bu benim ayırt ediliyo evde evin malı evdeki herksesindir dimi yok öyle bişey onun parasını kim verdiyse onundur işte bi tek bu eşim için geçerli değil eline geçeni onlara harcadığı için bu benim dese ev boşalcak iki hoparlör için etmedileri laf kalmadı bide ailemin yanında biz hepimiz birbirimize baktık kaldık çşaşırdık düşün kayınbabam şunu dedi şakayla karışıkta olsa harfi harfine söylüyorum''isterseniz böyle bırakıp gidelim evi siz oturun''dedi gülerek bana baktı ben nasıl baktıysam artık o gülüş boğazına tıkandı (2 küçük hoparlör için yani ki ben en başından beri istemedim eşim ses sistemi tutkunuda) şok olmuştum o zaman isticeğim varsada lanet olsun dedim

ele karışmak zor işte canım kimisi çocuklarımın daha çok olsun diye uğraşır kimide bencillik eder kendisini düşünür bide bize tuhaf gelmesi karşı tarafın kendi ailelerimizin tam tersi olmaları benim çok şükür eşimin ailesiyle öyle aman aman sıkıntılarım yok ama işte arada kaynanam bi çoşuyor onada artık sinir olup kendimi hırpalamaktansa arsızlığa filan vuruyorum yada hehe deyip dalga geçiyorum bide benim eşim tek cocuk mecburen anlaşıp gidiyoz

bizimkilerinde laf etmesi yok görümcem bi ara söylenirdi kaynanam bişey demez o dırdır ederdi ama onuda çözdüm allah büyük işte önüme bişeyini lönk die çıkardı kendi döktü ondan sonra pek bişeyi kalmadı derdi başkaymış anlaşıdı onların menfaatine dokunma yeter yalandan severler seni ama açlıktaan ölsen tanımazlar yaparlarsada 1 3 katıp söylerler....onada alıştım artık diyorm ya evimde 2 tabağı var oda milattan kalmış başkda bişeyi yok olsunda istemiyorum.....benim hzurum olsun evimde kocam yanımda olsun yeter biz eşimle berabeer o kadr ağladık zor güünler geçirdikki kimse naptınız nasılsınz demedi şimdi yalandan gelip iyi anne baba rolü oynayınca kanım çekiliyo sinirim ıplıyo eşimede bişey diemiyorum annesi babası ne yapsın garip eşim öyle geçinip gidiyoruz işte....kimse kimseye bişey demez karışmaz öyle yalandan gelirler yalandan gideriz....çok kalın duvar var aramızda onu aşmaya çalışıyolar şimdi öyle görünüyo izin veermiyorum vermicemde....

saat 24 ve benim midem hala bulanıyor
hiç bu saate kadar sürmemişti
uykum olsa yatıp uyucam oda yok
ay Allah ımmm sabır veeeeeer

canım Allah yardımcınız olsun yaa.. ben 1 gün mide bulantısı yaşadım sinirlerin alt üst oldu
ayvaya limon sıkıp yiyin yazıyodu bi yerde.. bi denesen yaa

canım Allah yardımcınız olsun yaa.. ben 1 gün mide bulantısı yaşadım sinirlerin alt üst oldu

sağol canım
aynen dediğin gibi en cok moral olarak mahvediyor
bütün sinirler falan geriliyor
çok mutsuz hissediyorum kendimi
hiç su içmedim bi yudum bilee
yarım bardak meyve suyuu içtim böyle olmazki ama
bebişime bişey olmıcagını bılsem gene bu kadar sorun etmicem ama öff

ayva aldırdım bugün ayva iyi geliyor demişlerdi
ama daha denemedim yarın ilk işim o olcak

Son düzenleme:
kızlar göbegimi çektim yarın sabahki halini cekicem ikisini beraber koyucam aradaki farkı bi bakın
sabahları hamile degilim ama akşamları 5 aylık
şimdi yatıyorum ellerimi karnıma koyuyorum pıt pıt ediyo o bebişim olamaz demi

merhaba kızlar,

daha önceki haziran annelerine ekliydim ama burayı pek takip edemedim,tekrar listeye eklerseniz sevinirim

sat 28 ağustos,doğumda 3 haziran oluyor.

yaş 29 istanbuldayım,ikinci bebişim olucak kısmetse.

herkese güzel hamilelikler diliyorum

canim 4 ay once yaptirdiysan doktoruna soyle kabul etmesi lazim benim arkadasim o sekilde yapti druda kabul etti benim dr 9 tane test istedi toplamda 240 tl tuttu ben ozel muayenehaneye gidiyorum o yuzden tip merkezinde yaptirdim testleri

benim test ne 9 u..uzuuuunn bir liste fiyatındanda belli olduğu gibi.doktora söyledim ama unuttu galiba ama demişti ki her hamilelik farklıdır yaptrman gerekli diye..

canım nemlendirici krem falan sür benim arada bir sızlıyor rabbim sanki içime işliyor aayy çocuk emmeye başlayınca nasıl olcak bilmiyorum şimdiden böyle :44::44::44:

valla bende bilmiyorum ama nemlendirici almak gerekliiii...

oğlunun tepesinde mi yazmışsın oğlun mu oluyorrr kızz ben mi yanlış anladım??

benim de hala bulanıyor midem.. 6. haftada başladı, hala da tam gaz devam ediyor. sabahları öğürmekten takatim kalmadı, öğürürken belimi bile incittim düşünün yani.. ayva, elma, limon, naneli sakız, leblebi her şeyi denedim, bulanacağı varsa bulanıyor.. vücut bu hamilelik hormonlarına adapte oluncaya kadar da bulanacakmış. dua ediyorum ki 9 ay sürmesin..

günaydın kızlar... benim dr randevum yarına kaldı..
yalnız ben bayramdan beri bel ağrısı çekiyorum.. ağrı kesici içmek istemiyorum, dinleneyim geçsin diyorum ama nafile..
doğru düzgün iş de yapmıyorum.. acaba oturma şeklim falan mı yanlış anlamadım..
bel ağrısı çeken var mı?? şimdiden bu kadar normal mi??

cnm bnmde aynı belimde kasığıımda ağrıyoo kiminde hiç olmaz kiminde olurmuşş başımda ağrıyoo

günaydın canım aynı sorun bende de var.bayramdan beri belim ağrıyor.ben bayramda seyahat ettiğim için olduğunu düşündüm fakat hala geçmedi oturup kalkarken öz.ağrıyor.9+4 üz ama bende merak ediyorum sebebini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…